Passage Choiseul

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Passage Choiseul

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 503 beoordelingen

Fantastische tour door (deels onbekend) Parijs!

Zeer leuke tour langs tal van bekende maar ook onbekende plekken in Parijs; goed begeleid en met heel veel uitleg en leuke verhalen. De tocht is per e-bike wat het ook voor minder ervaren fietsers leuk maakt. Wij waren bijzonder verrast (in de positieve zin van het woord) door de humor van onze gids (Javier) en zijn leuke verhalen. Ja, deze tocht is een aanrader en het geld zeker waard!

Een geweldig leuke ervaring met de gids Xavier! Voor herhaling vatbaar

Het was jammer van de regen, maar ondanks dat hebben we enorm van deze vier uur durende tour op een elektrische fiets genoten. Je komt inderdaad op plaatsen waar niet veel toeristen komen. Xavier vertelde vol enthousiasme en humor over allerlei wetenswaardigheden en historische feiten. Erg leuk en we gaan het zeker nog eens doen.

Enthousiast gegeven uitleg over minder bekende Parijse regios.

Op een enthousiaste manier werd ons uitleg gegeven over historische gebouwen of plaatsen in Parijs, vooral in gebieden die niet direct gekend zijn bij de toerist. Verplaatsing per fiets was excellent om op korte tijd grote delen van Parijs te doorkruisen. Alles was super georganiseerd.

Wat een enthousiasme en verhalen. De elektrische fiets is prima en alles goed verzorgd. Houd er wel rekening mee dat het nog koud kan zijn in de avond. Handschoenen zijn geen overbodige luxe. Een optie is ook de motor van de fiets uit te zetten.

Geslaagde fietstocht met kennismaking van onbekende plekjes Parijs

Lekker gefietst door hartje Parijs. En inderdaad op plekken gekomen buiten de touristische attracties.