Patagonië, Argentinië

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Patagonië, Argentinië

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.785 beoordelingen

Mooie ervaring om de gletsjer van zo dichtbij te ervaren, zeker een aanrader. Je gaat met bus naar het park, gezien iedereen van z’n eigen accommodatie opgehaald wordt is het een lange tijd voordat de rit daadwerkelijk begint. Tijdens de busrit wordt informatie over het gebied en de gletsjers gegeven. Goed verzorgde reis. Voldoende tijd ter plekke, zeker 3 uur.

Guide Flor was the best!! She was so friendly, cheerful and told us lots of cool information about the area! De tour was really beautiful, very easy short walking trails. Do-able for almost everyone! Lunch was a highlight as well! Good food and stunning location! Everything seemed very well organized!!

Duidelijke info t.a.v. plek van opwachten, staan met een bord met je naam te wachten. Rit naar el Calafate prima verlopen met onderweg wat uitleg over het gebied en mogelijke tours vanuit de maatschappij zelf.

De route naar el Chalten is al prachtig, laat staan de wandeling naar de basis van de berg. Daar een mooi uitzicht op de bergen en een meer. Zeker de moeite waard.

Was een interessante ervaring, ook het treintje. Prachtig uitzicht aan het eind van de wereld. Goed georganiseerd, liep gesmeerd. Was een beetje érg toeristisch