Datums kiezen

Ontdek het beste van
Patio de Doncellas, Alcázar of Seville

Patio de Doncellas, Alcázar of Seville: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Sevilla: Toegangsbewijs Koninklijk Alcázar

1. Sevilla: Toegangsbewijs Koninklijk Alcázar

Koop een kaartje voor het Koninklijk Alcázar van Sevilla, en bewonder het prachtige middeleeuwse islamitische paleis. Loop rond en bewonder de verbluffende architectuur en de prachtige tuinen. Het Koninklijke Alcázar van Sevilla, dat oorspronkelijk in 913 werd gebouwd als fort voor de Cordobaanse gouverneurs van Sevilla, is een verbazingwekkende samensmelting van christelijke en Moorse architectuur. Het werd in 1987 uitgeroepen tot UNESCO-Werelderfgoedlocatie en is in de 11 eeuwen sinds de oprichting vele malen gerenoveerd. Kom meer te weten over de manier waarop de christelijke koning Fernando III zijn intrek heeft genomen in het Alcázar, toen hij in Sevilla gevangen zat in 1248, en hoe de verschillende monarchen het paleis als hoofdverblijf gebruikten. Ontdek ook de rol van het Alcázar als opnamelocatie voor de tv-serie Game of Thrones.

Sevilla: Kathedraal, Giralda & Alcazar Entree met rondleiding

2. Sevilla: Kathedraal, Giralda & Alcazar Entree met rondleiding

Verken de rijke geschiedenis van Sevilla en bezoek twee van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad: de kathedraal van Sevilla en het Alcazar. Maak gebruik van voorrangstoegang en kom meer te weten over beide locaties dankzij een deskundige gids. Bekijk eerst de prachtige kathedraal van Sevilla en zijn unieke architectuur. Geniet van voorrangstoegang en kom dankzij je gids alles te weten over de rijke en interculturele geschiedenis van deze heilige plaats. Beklim de Giralda, de klokkentoren van de kathedraal. Breng vervolgens een bezoek aan het Alcazar, en krijg inzicht in de verscheidenheid aan culturen en erfenissen die in Sevilla bestaan. Nadat je de wachtrij hebt overgeslagen, neemt de gids je mee op een aangename wandeling langs de sinaasappelbomen en mirten, en helpt je de nuances van de geschiedenis en cultuur van Sevilla te begrijpen.

Sevilla: voorrangsticket en rondleiding door Alcázar

3. Sevilla: voorrangsticket en rondleiding door Alcázar

Bezoek de parel van Sevilla en de oudste nog in gebruik zijnde koninklijke residentie van Europa tijdens een rondleiding met voorrangstoegang. Betreed het Alcázar dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en ontdek de diverse culturen die deel uitmaken van de geschiedenis van de stad. Verken het Alcázar, waar het Romeinse, Visigotische en Arabische Sevilla tot bloei kwam. Bewonder de prachtige tuinen die maar liefst 7 hectare beslaan en de botanische soorten van over de hele wereld. Kom meer te weten over de fascinerende geschiedenis van deze plek en de verschillende toepassingen door de eeuwen heen. Aan het einde van de rondleiding heb je vrije tijd om door te brengen in de tuinen of paleizen.

Sevilla: Alcázar, Kathedraal en Giralda Tour met Tickets

4. Sevilla: Alcázar, Kathedraal en Giralda Tour met Tickets

Profiteer van een rondleiding met voorrangstickettoegang voor zowel het Alcázar als de kathedraal die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Luister naar fascinerende feiten van je gids en bekijk Santa Cruz en de beroemde klokkentoren. Ontmoet je gids en ga op je sightseeing-avontuur. De eerste stop van de dag is het Koninklijk Alcázar van Sevilla. Geniet van skip-the-line toegang en breng vervolgens 1 uur en 15 minuten door met het verkennen van dit historische monument. Bekijk binnen het indrukwekkende Mudejar-paleis, het gotische paleis en de binnenplaats met stucwerk en wandel vervolgens door de uitgestrekte tuinen. Leer tijdens je verkenning meer over de geschiedenis van het monument en de prominente figuren die hier ooit woonden. Ga vervolgens naar de kathedraal van Sevilla en bewonder de architectuur van dit monument dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Geniet van een wandeling rond de beroemde Patio de los Naranjos en bekijk vervolgens het graf van de beroemde reiziger Christopher Columbus. Loop door de levendige wijk Santa Cruz. Beëindig de tour bij de Giralda, de beroemde klokkentoren van de stad.

Sevilla: rondleiding Royal Alcazar, kathedraal en Giralda-toren

5. Sevilla: rondleiding Royal Alcazar, kathedraal en Giralda-toren

Heb je weinig tijd en wil je alles op één dag ontdekken? Waarom één ding kiezen als je er twee kunt hebben? Selecteer onze combinatie en bespaar geld door de kathedraal en het Koninklijk Alcazar te bezoeken: twee essentiële plekken om te ervaren in Sevilla, beide in 1987 door Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed. Ontdek Sevilla, een van de beroemdste steden ter wereld en bekend om zijn onvergelijkbare schoonheid en zijn grote historische gebeurtenissen, zowel politiek als economisch. Je kunt ook genieten van het uitzicht op de monumenten vanaf plaatsen als Plaza del Triunfo en Plaza Virgen de los Reyes. We ontmoeten elkaar 20 minuten van tevoren op ons ontmoetingspunt waar we je voorstellen aan je officiële gids, we geven je de headsets (indien nodig) en we beginnen onze weg naar de grootste gotische kathedraal ter wereld. Eenmaal binnen laat u zich fascineren door de imposante geschiedenis van onze kathedraal. Na de kathedraalrondleiding en de Giralda-toren bezoeken we de prachtige paleizen van het Koninklijk Alcázar van Sevilla. 16 juni tot 30 september 2023 Lunes en sábados Catedral 12:00 en 13:30 uur met Giralda Alcázar 13:45 tot 15:00 uur Domingos Alcázar 13:00 en 14:15 Catedral 14:30 en 16:00 uur met Giralda 1 oktober tot 31 oktober 2023 Alcázar 15:00 - 16:30 uur Catedral 16:45 - 18:00 uur met giralda 1 november en 15 juni Lunes en sábados Catedral 14:00 - 15:30 uur met giralda Alcázar 15:45 tot 17:00 uur Domingos Alcázar 14:00 - 15:30 uur Catedral 15:45 en 17:00 uur met giralda

Sevilla: kathedraal, Giralda en Alcázar 3,5 uur durende rondleiding

6. Sevilla: kathedraal, Giralda en Alcázar 3,5 uur durende rondleiding

Luister naar het verhaal van de kathedraal van Sevilla en het magnifieke Alcázar van een deskundige gids tijdens een 4-uur durende tour, inclusief tijd om de Giralda-toren te bezoeken. Reis onderweg door de Arabische, christelijke en Romeinse geschiedenis van de stad. Betreed de imposante muren van het oudste paleis van Europa in het Alcázar, nog steeds gebruikt door de Spaanse monarchie maar oorspronkelijk gebouwd door de islamitische Moren. Bewonder de schaal van de kathedraal van Sevilla, gebouwd op de plaats van een grote moskee. Bewonder de Giralda-klokkentoren, gebouwd als minaret tijdens het bewind van de Almohaden-dynastie. Wandel door de smalle straatjes van de oude Joodse wijk en meer.

Sevilla: rondleiding door Alcázar

7. Sevilla: rondleiding door Alcázar

Verken het voormalige paleis van de Moorse koningen van het islamitische Spanje tijdens een rondleiding door het Alcázar van Sevilla. Dompel jezelf onder in de dramatische geschiedenis van dit UNESCO-werelderfgoed. Ga naar binnen via de imposante Puerta del León en reis door een complex van verschillende paleizen, koninklijke kamers, binnenplaatsen en kapellen. Bewonder de diverse architectonische kenmerken, van islamitisch tot barok en renaissance. Kom meer te weten over de vele complotten en dynastieën, zoals het verhaal van de legendarische 11e-eeuwse monarch Muhammad ibn Abbad al-Mu'tamid en enkele personages die Spanje in het begin van de 19e eeuw verlichtten. Profiteer indien nodig van een persoonlijk audiosysteem terwijl u met uw gids door het complex reist. Ontdek waarom het monument werd gekozen als locatie voor de tv-serie 'Game of Thrones'. Ervaar vervolgens de schoonheid van de Alcázar-tuinen, waar bijna 200 verschillende plantensoorten van over de hele wereld te vinden zijn.

Sevilla: Alcázar E-Ticket en Smartphone Stadstour

8. Sevilla: Alcázar E-Ticket en Smartphone Stadstour

Ervaar de Royal Alcázares, in je eigen tempo met een skip-the-line e-ticket en een audiotour, en een fascinerende zelf begeleide audiotour door de stad Sevilla op je smartphone. Ontvang je ticket per e-mail, download de app en de audiotours op je telefoon, voorafgaand aan je bezoek, en reis terug in de tijd om de grootsheid van het Royal Alcázares te ervaren, een paleis dat al eeuwenlang dichters, kunstenaars en dromers inspireert. Mis ook niet om Sevilla te ontdekken en de intrigerende legendes te ontrafelen die deze stad hebben gevormd met een fascinerende audiotour op je telefoon. Zet je koptelefoon op en ontdek de Koninklijke Alcázares door de kracht van verhalen en leer historische informatie en ongewone verhalen en anekdotes over de centrale rol in het verleden van Sevilla. Het is ook jouw kans om Sevilla te verkennen met een zelfgeleide stadswandeling op je telefoon en jezelf onder te dompelen in de schoonheid van de verhalen. De inhoud van de tours is het resultaat van diepgaand onderzoek, gedistilleerd in korte originele verhalen die je bezoek zowel boeiend als informatief maken. De audiotours kunnen herhaaldelijk en op elk moment worden gebruikt, voor of na je bezoek. Dit is een niet te missen kans om waardevolle inzichten te krijgen in de weelderige geschiedenis en unieke architectuur van de Koninklijke Alcázares en de bruisende stad Sevilla zelf, en je op een originele manier te verhouden tot je omgeving.

Alcázar van Sevilla: Naturaleza Encendida Lichtshow Ticket

9. Alcázar van Sevilla: Naturaleza Encendida Lichtshow Ticket

Ga op een betoverende reis in het Real Alcázar van Sevilla met de "Naturaleza Encendida" lichtshow. Als de avond valt, verandert dit historische paleis in een lichtgevend spektakel dat je uitnodigt om de verlichte tuinen te verkennen en de verhalen te herbeleven die Sevilla hebben gevormd. Je avontuur begint met "De Islamitische Reis: Herinneringen aan Bagdad", waarin je het verhaal volgt van een prins uit Bagdad die op zoek is naar avontuur en naar het hart van Sevilla reist. Vervolgens neemt "De reis door de Renaissance: Het geheim van Neptunus" je mee op een gevaarlijke zeereis, waarbij de mysteries van de diepte en de moed van ontdekkingsreizigers uit vervlogen tijden worden onthuld. Sluit je avond af met "De romantische reis: Geurige Liefde", een verhaal over de toewijding van een tuinman aan de nachtelijke bloemen van de koninklijke tuinen. Deze reis door licht en natuur is niet alleen een visueel feest, maar ook een eerbetoon aan de verschillende culturen die hun stempel hebben gedrukt op Sevilla. Deze unieke ervaring, geschikt voor alle leeftijden, belooft een avond vol verwondering en combineert geschiedenis, kunst en de magie van licht in een van de meest iconische bezienswaardigheden van Sevilla.

Vanuit Malaga: Dagtocht naar Sevilla met kaartjes voor het Real Alcázar

10. Vanuit Malaga: Dagtocht naar Sevilla met kaartjes voor het Real Alcázar

Verken Sevilla tijdens een dagtocht met een gids, met de optie voor een rondleiding door het Alcázar-paleis. Loop door het Maria Luisa-park en de wijk Santa Cruz en neem de tijd voor solo-verkenning. Ophalen en afzetten is mogelijk vanaf Malaga, Benalmádena, Fuengirola en Torremolinos. Geniet van vervoer vanaf een ophaalpunt in Malaga of de Costa del Sol voordat je een schilderachtige busrit naar Sevilla maakt. Geniet van een panoramisch uitzicht op de Paseo de Colón, de rivier de Guadalquivir en de Avenida de las Palmeras. Neem uw eerste stop bij het pittoreske Maria Luisa-park, inclusief een wandeling over Plaza España. Bezoek vervolgens de Murillo-tuinen op weg naar de oude stad. Geniet van de authentieke Andalusische sfeer in de kronkelende straatjes van de wijk Santa Cruz. Je hebt dan drie uur voor solo-verkenning. Stop voor de lunch in een lokaal Andalusisch restaurant, bezoek de kathedraal van Sevilla of ga naar de Setas de Sevilla voor de beste uitzichtpunten in de stad. U kunt kaartjes kopen voor een rondleiding van 1,5 uur door het Real Alcazar, het sierlijke 16e-eeuwse Moorse paleis van Sevilla, dat nu op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bekijk de Prince's Garden, de Courtyard of the Maidens en de Admiral's Hall van dichtbij. Na je bezoek word je teruggebracht naar je bestemming in Malaga of een andere stad aan de Costa del Sol.

Alle activiteiten

74 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Patio de Doncellas, Alcázar of Seville

Wil je alle activiteiten in Patio de Doncellas, Alcázar of Seville bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Patio de Doncellas, Alcázar of Seville

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 13.446 beoordelingen

Zeker waar voor je geld. Damiana was een uitstekend gids. Duidelijk gesproken Engels, voldoende informatie, zeer vriendelijk met af en toe een grapje. 3,5 uur lijkt lang maar aangezien er zoveel te zien is zeker nodig. Écht een must als je iets over de geschiedenis van de stad wil weten.

De gids was erg aardig voor ons, hij vertelde ons curiosa en anekdotes, evenals de geschiedenis van de kathedraal en het Alcazar, kortom geweldig

Onze gids, Raul, zeer deskundig en vriendelijk. Hij heeft ons veel uitgelegd en ons op de hoogte gebracht. Oprechte felicitaties!

Prachtig paleis, zeker de moeite waard om te bezoeken.

Heel mooi, alleen de prijs wat aan de duurdere kant