Belevingen in
Paul Do Mar

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Paul Do Mar: De beste dingen die je niet wil missen

Madeira: Full-Day South Coast Jeep Tour

1. Madeira: Full-Day South Coast Jeep Tour

Verken het beste van het zuiden van het eiland Madeira met deze jeepsafari-tour. Je zult valleien, bergen, plateaus en de kust ontdekken, die deze expeditie naar de soms vergeten zuidwestkant van het eiland tot een onvergetelijke reis maken. De diversiteit van dit deel van het eiland is gewoon geweldig. Je bezoekt Ponta do Pargo, het meest westelijke punt van Madeira, voordat je gaat zitten om te genieten van de lunch. Na de lunch wandelt u langs de esplanade aan zee om de verborgen vissersdorpjes te ontdekken. Je bezoekt Funchal, Paul da Serra, Ponta do Pargo, Paul do Mar, Jardim do Mar, Calheta en Ponta do Sol tijdens deze schilderachtige ervaring. Aan het einde van uw tour wordt u teruggebracht naar uw vertrekpunt.

...
Funchal: Amazing Craters of Fire 4x4 Tour

2. Funchal: Amazing Craters of Fire 4x4 Tour

Geniet van de warmste plek van Madeira en van wat het te bieden heeft. Het zuidwesten is het punt dat minder wordt bezocht door buitenlanders, waardoor alle gezichtspunten uniek zijn. U kunt het prachtige landschap daar vrij bewonderen zonder de drukte van toeristen die het verpesten. Je begint bij Campanário, met kleine tweerichtingswegen die zorgen voor geweldige avonturen. Eenmaal in Ponta do Sol neemt u een off-road pad naar het plateau, dat op 1500 meter ligt. Op deze baan kom je langs groene bergen, die allemaal bedekt zijn met bossen. Stop daarna bij Prazeres, waar u de mogelijkheid heeft om zelfgemaakte gerechten te proeven die veel smaak bevatten. Je gaat dan naar de dorpen aan de kust, waar charismatische vissersdorpjes een contrast vormen met de kleuren van de lucht en de bergen. Je zult oude terrassen zien waar mensen nog steeds met hun handen werken aan de productie van bananen, suikerriet en subtropisch fruit.

...
Madeira: South Tour en Sunset Trip vanuit Funchal of Caniço

3. Madeira: South Tour en Sunset Trip vanuit Funchal of Caniço

Begeef je op een onvergetelijke zonsondergangreis naar de zuidkust van Madeira, beginnend met ophalen bij je accommodatie in Funchal of Caniço. Stop bij Ponta do Sol, Calheta, Jardim do Mar en meer. Eindig met een betoverende zonsondergang en tijd voor het diner. Begin uw ontdekkingstocht van de zuidkust van het eiland richting Ponta do Sol, waar u uw eerste stop maakt. Ga vervolgens richting Calheta, beroemd om zijn zandstrand. Stop vervolgens bij Jardim do Mar en word verliefd op de typische straten van dit rustieke dorp. Ga verder naar Paúl do Mar en vervolgens naar Ponta do Pargo. Eenmaal in Ponta do Pargo, geniet u van de tijd voor het diner (kosten niet inbegrepen) en krijgt u de kans om verblind te worden door de beste Atlantische zonsondergang.

...
Madeira: kustzonsondergangtour

4. Madeira: kustzonsondergangtour

Ervaar de kust van Madeira vanuit een nieuw perspectief, tijdens een prachtige en milieuvriendelijke kusttocht bij zonsondergang op een elektrische catamaran. Geniet van een prachtige zonsondergang op Madeira in stijl en comfort op een 12 meter lange catamaran, terwijl u geniet van een koud drankje en naar muziek luistert. Ontspan terwijl u naar de zonsondergang kijkt en luistert naar de muziekkeuze van de gasten. Geniet van de bezienswaardigheden van de kust van Madeira tijdens deze 2 uur durende tour met een bezoek aan Jardim do Mar, Paul do Mar of Ponta do Sol, en maak van de gelegenheid gebruik om een half uur in de open zee te zwemmen.

...
Madeira: Southwest Tour

5. Madeira: Southwest Tour

De Southwest-tour stopt eerst bij Ponta Do Sol, het zonnigste deel van het eiland. Vanuit deze kustplaats gaat u verder naar Moledos, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht over het vissersdorpje Madelena do Mar. Volgende stop: Calheta, met zijn kunstmatige zandstrand en suikerrietfabriek. Bij Prazeres bezoek je de educatieve boerderij van Prazeres (Quinta Pedagogica dos Prazeres), waar verschillende dieren en een scala aan aromatische kruiden te vinden zijn. Ontdek bij Ponta do Pargo een ongelooflijke vuurtoren gebouwd in 1922, met het meest unieke deel van het eiland als achtergrond. In Paúl do Mar vind je een traditioneel vissersdorpje dat ook nog eens een geweldige plek is om te surfen. Vanaf het uitkijkpunt hierboven kunt u ook genieten van het prachtige landschap over de bergen en de Atlantische Oceaan. 'Ever-pretty' Jardim do Mar is een van de drie kiezelstranddorpen: Portinho, Enseada en Ponta Jardim. Deze stranden trekken zowel inwoners als bezoekers aan die op zoek zijn naar de schoonheid en rust van een natuurlijke omgeving. De tour eindigt in Madelena do Mar, een klein vissersdorpje met uitzicht op de zeekliffen van de zuidoostkust. De locatie en het klimaat maken dit het grootste bananenteeltgebied van het eiland.

...
Caminho Real do Paul do Mar: begeleide wandeling

6. Caminho Real do Paul do Mar: begeleide wandeling

Maak een mooie natuurwandeling die bijna helemaal bergafwaarts gaat van het dorp Prazeres naar de kust bij Paúl do Mar. Daal af langs de rotswand langs terrasvormige boerderijpercelen die op hun plaats worden gehouden door stenen muren die vroeger werden gebruikt voor het verbouwen van graangewassen, maar met de achteruitgang van de landbouw tegenwoordig, zijn ze grotendeels verlaten. Geniet van het uitzicht tussen Assomadouro bij Prazeres en het dok bij Paúl. Leer alles over waarom dit pad tot historisch erfgoed behoort en hoe de kleine stenen trappen getuigen van het isolement van vorige generaties en van de ingenieuze en moeilijke paden die door de lokale bevolking zijn aangelegd om dit isolement te doorbreken.

...

Sitemap Paul Do Mar

Wil je alle activiteiten in Paul Do Mar ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.