Paul-Löbe-Haus

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Wat anderen zeggen over Paul-Löbe-Haus

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 5.964 beoordelingen

Het was een nuttige en inspirerende wandeling door de Berlijnse regeringswijk met een bezoek aan de koepel bij de Rijksdag. Hoewel hiervoor drie uur was uitgetrokken, waren we na dik twee uur al klaar omdat het aangekondigde bezoek aan de vergaderzaal niet doorging in verband met werkzaamheden.

Interessante weetjes over gebouwen en hun bewoners. Gids is goed ingewijd in architectuur, actualiteit en historie. Gids van de Rijksdag is erg uitvoerig over de gang van zaken in de senaat, maar bezoek aan de koepel overtreft daarna de hoge verwachtingen.

Op zo’n geweldige gids is iedereen jaloers.....

Wat een geweldige gids, wat een kanjer. Geheel in eigen stijl heeft hij het groepje van 15 personen op een indrukwekkende manier verteld hoe het er allemaal uit heeft gezien in het verleden! Een absolute TOPPER !

het was vooral de duitse gids die verassens uit de hoek kwam met ongezouten commentaren en facts. je moet wel enige kennis van de duitse taal hebben, maar dit was voor ons geen probleem

Duidelijk sprekende gids , ook te verstaan voor slechthorende in ons gezelschap. Veel informatie over gebouwen , het politieke systeem , geschiedenis. Humor ontbrak ook niet .