Peggy Guggenheim Collectie

Meer dan 700 keer geboekt vorige week

Peggy Guggenheim Collectie
Hou er rekening mee dat op bepaalde dagen tussen 25 april 2024 en 14 juli 2024 iedereen die Venetië bezoekt verplicht is een toegangsprijs aan de stad Venetië te betalen, met uitzondering van specifieke gevallen. Voor meer informatie over uitzonderingen, data en betaalmethoden kun je de website van de gemeente Venetië raadplegen.

Peggy Guggenheim Collectie: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Venetië: Gondeltocht op het Canal Grande met commentaar van de app

Venetië: Gondeltocht op het Canal Grande met commentaar van de app

Voel de essentie van Venetië terwijl je verborgen en pittoreske waterwegen bij het Canal Grande verkent met een gondelvaart. Luister naar in-app commentaar om meer te leren over de stad terwijl je de bezienswaardigheden bewondert. Begin je activiteit met een ontmoeting met de gastheer, die je wat wetenswaardigheden uitlegt over de geschiedenis van gondels en gondeliers. Krijg gratis toegang tot een app met commentaar op je route in de gondel. Terwijl je geniet van de schoonheid van het Canal Grande, bewonder je de prachtige paleizen zoals het Peggy Guggenheim Collection Paleis, het Gritti Paleis, de Salute Kerk, de Punta della Dogana. Ontdek het wereldberoemde La Fenice Theater en het Mozart Huis langs de romantische en verborgen waterwegen. Geniet aan het einde van je rit van een adembenemend uitzicht op het San Marcobekken met het eiland San Giorgio. Beleef tot slot een rit in een unieke virtuele realiteit terwijl je door de eeuwen heen bij zonsondergang over het rustige water van het Canal Grande glijdt, en ontdek vervolgens het vakmanschap en de geheimen achter de iconische boot van Venetië met een kijkje van dichtbij op een doorsneden model.

Venetië: Grand Canal per gondel met livecommentaar

Venetië: Grand Canal per gondel met livecommentaar

Verken de kanalen van Venetië aan boord van een gondel. Geniet van live commentaar van je gids terwijl je gondelier je meeneemt door smalle straatjes en langs het Canal Grande. Leer meer over de paleizen, kerken en bezienswaardigheden van de stad. Hoor over lokale verhalen en de geschiedenis van de gondel en gondeliers. Bewonder tijdens je tocht het Mozarthuis en kom langs het prachtige theater La Fenice en het kanaal "De le Ostreghe". Vervolg je weg naar het belangrijkste kanaal van Venetië, het Canal Grande. Vervolg je weg naar de Salute Kerk, de Peggy Guggenheim Collectie en enkele van de prachtige Venetiaanse paleizen die langs het kanaal liggen, zoals Ca' Dolfin, Ca' Loredan, Grimani Paleis en vele andere. Je ziet ook Punta de la Dogana en het San Marcobekken voordat je terugkeert naar Campo San Moisè. Beleef ten slotte een ritje in een unieke virtuele realiteit terwijl je door de eeuwen heen over het rustige water van het Canal Grande glijdt bij zonsondergang, en ontdek dan het vakmanschap en de geheimen achter de iconische boot van Venetië met een kijkje van dichtbij op een doorsneden model.

Venetië: privégondeltocht langs het Canal Grande

Venetië: privégondeltocht langs het Canal Grande

Stap aan boord van een authentieke gondel en maak een romantische tocht langs het Canal Grande in Venetië. Bekijk de historische bezienswaardigheden langs de kustlijn terwijl je door het kanaal glijdt. Vertrek vanaf het vertrekpunt en bewonder prachtige paleizen, zoals de Peggy Guggenheim-collectie en de Basilica Santa Maria della Salute. Verken de geheime waterwegen van Venetië en geniet van de sfeer van de stad met je vrienden of je geliefde. Reis per gondel in de buurt van het San Marcoplein, het operagebouw van Fenice, Punta della Dogana en vele andere charmante paleizen. Ga onder een kleine brug door terwijl je de verborgen plekjes ontdekt die alleen per gondel bereikbaar zijn.

Venetië: Romantische gedeelde gondeltocht bij zonsondergang

Venetië: Romantische gedeelde gondeltocht bij zonsondergang

Ervaar de betoverende allure van Venetië met onze exclusieve gondeltocht bij zonsondergang door het bekken van San Marco en de charmante kleinere kanalen. Ga mee op een reis door de tijd terwijl onze deskundige gids de rijke geschiedenis en traditie achter de Venetiaanse gondels onthult. Leer meer over hun unieke ontwerp en prachtige vakmanschap voordat je aan boord stapt. Als je op zoek bent naar een extra vleugje romantiek, kies dan voor de serenadeoptie en laat je door de rustgevende melodieën sussen terwijl je over het serene water vaart. Vergeet niet de magie vast te leggen met je masker op en deel die onvergetelijke momenten met je geliefden op sociale media. Terwijl je sierlijk onder de schilderachtige bruggetjes doorglijdt, dompel je jezelf onder in de adembenemende sfeer van San Marco en laat je de schoonheid van Venetië je hart en ziel veroveren. Beleef ten slotte een ritje in een unieke virtuele realiteit terwijl je over het rustige water van het Canal Grande glijdt bij zonsondergang door de eeuwen heen, en ontdek dan het vakmanschap en de geheimen achter de iconische boot van Venetië met een kijkje van dichtbij op een doorsneden model.

Venetië: Privé gondeltocht

Venetië: Privé gondeltocht

Voel je onderdeel van de oude Venetiaanse traditie, en ervaar de stad tijdens deze privé-gondelvaart zoals de plaatselijke bevolking dat al meer dan duizend jaar doet. Tijdens deze 25 tot 30 minuten durende gondeltocht word je weggevoerd van de hoofdwaterwegen en toeristische attracties. De gondelier zal zijn ervaring en precisie gebruiken om je door de smallere en kalmere grachten van Venetië te leiden. Terwijl je ontspant en de omgeving bewondert raak je ongetwijfeld betrokken in de vriendelijke gesprekken tussen de gondeliers in hun opmerkelijke Venetiaanse dialect, dat net zo'n groot onderdeel is van de cultuur van Venetië als de gondel zelf. Reserveer de rit van tevoren om te voorkomen dat je met de gondelier moet onderhandelen of dat je je druk moet maken over details.

Venetië: 30-minuten gondeltocht op het Canal Grande met Serenade

Venetië: 30-minuten gondeltocht op het Canal Grande met Serenade

Een bezoek aan Venetië is niet compleet zonder een gondelvaart door de beroemde Grand Canal, laat staan een gondelvaart met een live serenade! Geniet van een ontspannende avond op de verborgen kanalen die zo smal zijn dat je de palazzo's bijna kunt aanraken. Verken de schoonheid van deze stad en adem de Italiaanse cultuur in die zo uniek is voor Venetië. Deze tour is vooral bijzonder vanwege de muzikale toevoeging: er zullen lokale muzikanten op de gondel serenades zingen onder begeleiding van de traditionele romantische muziek van Italië. Er is geen betere manier om de middag door te brengen in Venetië en om van de Italiaanse sfeer te genieten met vrienden of familie!

Venetië: Privé gondeltocht van 1 uur

Venetië: Privé gondeltocht van 1 uur

Boek uw betoverende privégondelrit in Venetië en glijd door eeuwen geschiedenis, laat u betoveren door de glamour en elegantie van de Venetiaanse Palazzi. Deze ervaring is de perfecte manier om de schoonheid, charme en kleur van deze unieke stad gebouwd op het water te waarderen. Voel een deel van de oude Venetiaanse traditie en ervaar Venetië zoals de lokale bevolking dat al meer dan duizend jaar doet. Ooit zouden de meest nobele en rijke families per gondel hebben gereisd - met de ietwat excentrieke Peggy Guggenheim in de jaren zestig de laatste persoon die haar eigen privégondel had. Op deze unieke verkenning van de romantische Venetiaanse grachten kom je tot rust en ontspan je op de zachte ritmes en bewegingen van het Canal Grande. Waardeer de vaardigheid die komt kijken bij het besturen van de gondeltocht, terwijl je je een weg baant door de ingewikkelde waterwegen van Venetië. Terwijl u achterover leunt en van het uitzicht geniet, kunt u genieten van het vriendelijke geklets van de gondeliers - net zo goed onderdeel van de Venetiaanse cultuur als de gondel zelf. Deze charmante gondelrit brengt je een stap dichter bij de romantische gevels van de stad, waardoor je begrijpt wat het is om echt Venetiaans te zijn.

Venetië: Gondeltocht en wandeltour over het Canal Grande

Venetië: Gondeltocht en wandeltour over het Canal Grande

Wandel door het hart van de stad met een gids in de taal van je keuze. Verken het Rialto- en San Marco-gebied en het netwerk van grachten en smalle straatjes. Kom aan bij de Rialtobrug en bekijk de historische markt. Luister naar verhalen over de wijk en leer meer over enkele van de historische figuren die er woonden, zoals Marco Polo. Vervolg je ervaring met een gondeltocht waarbij je Venetië vanuit een unieke hoek ontdekt: glijd onder de Brug der Zuchten door naar het magische San Marco Basin en begroet het charmante San Giorgio eiland. Er staat je een droomreis te wachten! Ontdek de 5 wijken van Venetië met hun beste bezienswaardigheden en pleinen, overdag of 's avonds, tijdens een rondleiding op eigen gelegenheid. Deze mobiele app bevat een kaart die je door de stad leidt, zodat je zelf kunt bepalen wat je wilt zien. Luister naar de automatische audio-vertelling van de hoogtepunten van de stad, met meer dan 120 bezienswaardigheden, waaronder het glorieuze theater La Fenice, de Rialtobrug, het Joodse getto, het Arsenaal, de majestueuze Accademiabrug en nog veel meer. Dankzij deze app kun je ook genieten van de meest geheime en pittoreske plekjes van Venetië die alleen bekend zijn bij echte Venetianen.

Venetië: Wandeltour over het San Marcoplein & Gondeltocht

Venetië: Wandeltour over het San Marcoplein & Gondeltocht

Begin de tour in het historische hart van Venetië met een ochtendwandeling vanaf het San Marcoplein naar enkele van de belangrijkste monumenten in Venetië. Bekijk Santa Maria Formosa, de Basilica di San Giovanni e Paolo, bekend als het Venetiaanse Pantheon, en nog veel meer. Leer van je professionele gids over de verbazingwekkende geschiedenis van deze monumenten. Loop door de belangrijkste winkelstraat totdat je de Rialtobrug bereikt. Wandel door de typische markten die ooit het commerciële centrum van Europa waren. Vervolg je ervaring met een gondeltocht waarbij je Venetië vanuit een unieke hoek ontdekt: glijd onder de Brug der Zuchten door naar het magische San Marco Basin en begroet het charmante San Giorgio eiland. Er staat je een droomreis te wachten! Geniet van commentaar op je gondeltocht door de mobiele app te downloaden. De app geeft audiocommentaar om alles uit te leggen over de prachtige paleizen en attracties om je heen. Geniet later van de audiogids met digitale kaart om de vijf wijken van Venetië en hun beste bezienswaardigheden en pleinen te ontdekken, overdag of 's avonds, tijdens een rondleiding op eigen gelegenheid. Luister naar de automatische audio-vertelling van de hoogtepunten van de stad, met meer dan 200 bezienswaardigheden, waaronder het glorieuze theater La Fenice, de Rialtobrug, het Joodse getto, het Arsenaal, de majestueuze Accademiabrug en nog veel meer. Dankzij deze app kun je ook genieten van de meest geheime en pittoreske plekjes van Venetië die alleen bekend zijn bij echte Venetianen.

Venetië: Basiliek en Dogenpaleis tour met gondeltocht

Venetië: Basiliek en Dogenpaleis tour met gondeltocht

Haal het meeste uit uw tijd in Venetië met deze multi-attractietour die 3 van de belangrijkste locaties van Venetië combineert. Bezoek de Basiliek van San Marco en het Dogenpaleis en geniet van een gondeltocht langs de grachten. Ontmoet je professionele gids voor de klokkentoren (niet de klokkentoren) op het San Marcoplein. Begin je combinatietour door de gebouwen op het plein te ontdekken. Betreed het Dogenpaleis "Palazzo Ducale", een prachtige combinatie van Byzantijnse, gotische en renaissancistische architectuur, het centrum van het Venetiaanse rijk en de zetel van de Venetiaanse regering. Luister naar je gids terwijl je door de weelderige kamers loopt, waar meesterwerken van Tintoretto, Titiaan en Veronese te zien zijn. Hoor over de verschillende rollen die de doge en zijn raadgevers speelden, leer over de geschiedenis van de Venetiaanse legendes terwijl je door de gangen naar de gevangeniscellen loopt terwijl je leert over de gevangenen en Casanova, de meest intrigerende ontsnapping van Venetië. Ga dan verder naar de Basiliek van San Marco, die op majestueuze wijze de lagune symboliseert en de geschiedenis van de stad en de relikwieën van de heiligen vereeuwigt. Met zijn ontzagwekkende gouden mozaïeken leidt je getalenteerde gids je door de kerk. Beëindig om 13:00 uur het eerste deel van de tour en geniet van 2 uur vrije tijd om rond het San Marcoplein te slenteren. U kunt lunchen (niet inbegrepen) of op eigen gelegenheid het Correr-museum bezoeken (al inbegrepen bij het Doge's Palace-ticket). Begin het tweede deel van je gecombineerde tour met een klassieke gondeltocht om 15:00 uur of 17:15 uur. De afspraak is 15 minuten voor de vertrektijd achter het Correr-museum op het San Marcoplein (voor het postkantoor). Tijdens deze unieke verkenning van de Venetiaanse romantische grachten, kom tot rust en ontspan in de zachte ritmes en bewegingen van het Canal Grande, en waardeer de vaardigheid die nodig is om de gondel door de ingewikkelde waterwegen van de stad te sturen. Terwijl je achterover leunt en van het uitzicht geniet, raak je onvermijdelijk betrokken bij het vriendelijke geklets van de gondeliers, die net zo goed deel uitmaken van de Venetiaanse cultuur als de gondel zelf. ROUTEBESCHRIJVING Dogenpaleis en basiliek vertrek om 10:45 uur Van 13.00-15.00 uur 2 uur vrije tijd Vertrek gondeltocht om 15:00 uur (het hele jaar door) of 17:15 uur (alleen april - oktober)

18 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Peggy Guggenheim Collectie: topattracties in de buurt

Peggy Guggenheim Collectie: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Venetië: Gondeltocht op het Canal Grande met commentaar van de app

Venetië: Gondeltocht op het Canal Grande met commentaar van de app

Voel de essentie van Venetië terwijl je verborgen en pittoreske waterwegen bij het Canal Grande verkent met een gondelvaart. Luister naar in-app commentaar om meer te leren over de stad terwijl je de bezienswaardigheden bewondert. Begin je activiteit met een ontmoeting met de gastheer, die je wat wetenswaardigheden uitlegt over de geschiedenis van gondels en gondeliers. Krijg gratis toegang tot een app met commentaar op je route in de gondel. Terwijl je geniet van de schoonheid van het Canal Grande, bewonder je de prachtige paleizen zoals het Peggy Guggenheim Collection Paleis, het Gritti Paleis, de Salute Kerk, de Punta della Dogana. Ontdek het wereldberoemde La Fenice Theater en het Mozart Huis langs de romantische en verborgen waterwegen. Geniet aan het einde van je rit van een adembenemend uitzicht op het San Marcobekken met het eiland San Giorgio. Beleef tot slot een rit in een unieke virtuele realiteit terwijl je door de eeuwen heen bij zonsondergang over het rustige water van het Canal Grande glijdt, en ontdek vervolgens het vakmanschap en de geheimen achter de iconische boot van Venetië met een kijkje van dichtbij op een doorsneden model.

Venetië: Grand Canal per gondel met livecommentaar

Venetië: Grand Canal per gondel met livecommentaar

Verken de kanalen van Venetië aan boord van een gondel. Geniet van live commentaar van je gids terwijl je gondelier je meeneemt door smalle straatjes en langs het Canal Grande. Leer meer over de paleizen, kerken en bezienswaardigheden van de stad. Hoor over lokale verhalen en de geschiedenis van de gondel en gondeliers. Bewonder tijdens je tocht het Mozarthuis en kom langs het prachtige theater La Fenice en het kanaal "De le Ostreghe". Vervolg je weg naar het belangrijkste kanaal van Venetië, het Canal Grande. Vervolg je weg naar de Salute Kerk, de Peggy Guggenheim Collectie en enkele van de prachtige Venetiaanse paleizen die langs het kanaal liggen, zoals Ca' Dolfin, Ca' Loredan, Grimani Paleis en vele andere. Je ziet ook Punta de la Dogana en het San Marcobekken voordat je terugkeert naar Campo San Moisè. Beleef ten slotte een ritje in een unieke virtuele realiteit terwijl je door de eeuwen heen over het rustige water van het Canal Grande glijdt bij zonsondergang, en ontdek dan het vakmanschap en de geheimen achter de iconische boot van Venetië met een kijkje van dichtbij op een doorsneden model.

Venetië: privégondeltocht langs het Canal Grande

Venetië: privégondeltocht langs het Canal Grande

Stap aan boord van een authentieke gondel en maak een romantische tocht langs het Canal Grande in Venetië. Bekijk de historische bezienswaardigheden langs de kustlijn terwijl je door het kanaal glijdt. Vertrek vanaf het vertrekpunt en bewonder prachtige paleizen, zoals de Peggy Guggenheim-collectie en de Basilica Santa Maria della Salute. Verken de geheime waterwegen van Venetië en geniet van de sfeer van de stad met je vrienden of je geliefde. Reis per gondel in de buurt van het San Marcoplein, het operagebouw van Fenice, Punta della Dogana en vele andere charmante paleizen. Ga onder een kleine brug door terwijl je de verborgen plekjes ontdekt die alleen per gondel bereikbaar zijn.

Venetië: Romantische gedeelde gondeltocht bij zonsondergang

Venetië: Romantische gedeelde gondeltocht bij zonsondergang

Ervaar de betoverende allure van Venetië met onze exclusieve gondeltocht bij zonsondergang door het bekken van San Marco en de charmante kleinere kanalen. Ga mee op een reis door de tijd terwijl onze deskundige gids de rijke geschiedenis en traditie achter de Venetiaanse gondels onthult. Leer meer over hun unieke ontwerp en prachtige vakmanschap voordat je aan boord stapt. Als je op zoek bent naar een extra vleugje romantiek, kies dan voor de serenadeoptie en laat je door de rustgevende melodieën sussen terwijl je over het serene water vaart. Vergeet niet de magie vast te leggen met je masker op en deel die onvergetelijke momenten met je geliefden op sociale media. Terwijl je sierlijk onder de schilderachtige bruggetjes doorglijdt, dompel je jezelf onder in de adembenemende sfeer van San Marco en laat je de schoonheid van Venetië je hart en ziel veroveren. Beleef ten slotte een ritje in een unieke virtuele realiteit terwijl je over het rustige water van het Canal Grande glijdt bij zonsondergang door de eeuwen heen, en ontdek dan het vakmanschap en de geheimen achter de iconische boot van Venetië met een kijkje van dichtbij op een doorsneden model.

Venetië: Privé gondeltocht

Venetië: Privé gondeltocht

Voel je onderdeel van de oude Venetiaanse traditie, en ervaar de stad tijdens deze privé-gondelvaart zoals de plaatselijke bevolking dat al meer dan duizend jaar doet. Tijdens deze 25 tot 30 minuten durende gondeltocht word je weggevoerd van de hoofdwaterwegen en toeristische attracties. De gondelier zal zijn ervaring en precisie gebruiken om je door de smallere en kalmere grachten van Venetië te leiden. Terwijl je ontspant en de omgeving bewondert raak je ongetwijfeld betrokken in de vriendelijke gesprekken tussen de gondeliers in hun opmerkelijke Venetiaanse dialect, dat net zo'n groot onderdeel is van de cultuur van Venetië als de gondel zelf. Reserveer de rit van tevoren om te voorkomen dat je met de gondelier moet onderhandelen of dat je je druk moet maken over details.

Venetië: 30-minuten gondeltocht op het Canal Grande met Serenade

Venetië: 30-minuten gondeltocht op het Canal Grande met Serenade

Een bezoek aan Venetië is niet compleet zonder een gondelvaart door de beroemde Grand Canal, laat staan een gondelvaart met een live serenade! Geniet van een ontspannende avond op de verborgen kanalen die zo smal zijn dat je de palazzo's bijna kunt aanraken. Verken de schoonheid van deze stad en adem de Italiaanse cultuur in die zo uniek is voor Venetië. Deze tour is vooral bijzonder vanwege de muzikale toevoeging: er zullen lokale muzikanten op de gondel serenades zingen onder begeleiding van de traditionele romantische muziek van Italië. Er is geen betere manier om de middag door te brengen in Venetië en om van de Italiaanse sfeer te genieten met vrienden of familie!

Venetië: Privé gondeltocht van 1 uur

Venetië: Privé gondeltocht van 1 uur

Boek uw betoverende privégondelrit in Venetië en glijd door eeuwen geschiedenis, laat u betoveren door de glamour en elegantie van de Venetiaanse Palazzi. Deze ervaring is de perfecte manier om de schoonheid, charme en kleur van deze unieke stad gebouwd op het water te waarderen. Voel een deel van de oude Venetiaanse traditie en ervaar Venetië zoals de lokale bevolking dat al meer dan duizend jaar doet. Ooit zouden de meest nobele en rijke families per gondel hebben gereisd - met de ietwat excentrieke Peggy Guggenheim in de jaren zestig de laatste persoon die haar eigen privégondel had. Op deze unieke verkenning van de romantische Venetiaanse grachten kom je tot rust en ontspan je op de zachte ritmes en bewegingen van het Canal Grande. Waardeer de vaardigheid die komt kijken bij het besturen van de gondeltocht, terwijl je je een weg baant door de ingewikkelde waterwegen van Venetië. Terwijl u achterover leunt en van het uitzicht geniet, kunt u genieten van het vriendelijke geklets van de gondeliers - net zo goed onderdeel van de Venetiaanse cultuur als de gondel zelf. Deze charmante gondelrit brengt je een stap dichter bij de romantische gevels van de stad, waardoor je begrijpt wat het is om echt Venetiaans te zijn.

Venetië: Gondeltocht en wandeltour over het Canal Grande

Venetië: Gondeltocht en wandeltour over het Canal Grande

Wandel door het hart van de stad met een gids in de taal van je keuze. Verken het Rialto- en San Marco-gebied en het netwerk van grachten en smalle straatjes. Kom aan bij de Rialtobrug en bekijk de historische markt. Luister naar verhalen over de wijk en leer meer over enkele van de historische figuren die er woonden, zoals Marco Polo. Vervolg je ervaring met een gondeltocht waarbij je Venetië vanuit een unieke hoek ontdekt: glijd onder de Brug der Zuchten door naar het magische San Marco Basin en begroet het charmante San Giorgio eiland. Er staat je een droomreis te wachten! Ontdek de 5 wijken van Venetië met hun beste bezienswaardigheden en pleinen, overdag of 's avonds, tijdens een rondleiding op eigen gelegenheid. Deze mobiele app bevat een kaart die je door de stad leidt, zodat je zelf kunt bepalen wat je wilt zien. Luister naar de automatische audio-vertelling van de hoogtepunten van de stad, met meer dan 120 bezienswaardigheden, waaronder het glorieuze theater La Fenice, de Rialtobrug, het Joodse getto, het Arsenaal, de majestueuze Accademiabrug en nog veel meer. Dankzij deze app kun je ook genieten van de meest geheime en pittoreske plekjes van Venetië die alleen bekend zijn bij echte Venetianen.

Venetië: Wandeltour over het San Marcoplein & Gondeltocht

Venetië: Wandeltour over het San Marcoplein & Gondeltocht

Begin de tour in het historische hart van Venetië met een ochtendwandeling vanaf het San Marcoplein naar enkele van de belangrijkste monumenten in Venetië. Bekijk Santa Maria Formosa, de Basilica di San Giovanni e Paolo, bekend als het Venetiaanse Pantheon, en nog veel meer. Leer van je professionele gids over de verbazingwekkende geschiedenis van deze monumenten. Loop door de belangrijkste winkelstraat totdat je de Rialtobrug bereikt. Wandel door de typische markten die ooit het commerciële centrum van Europa waren. Vervolg je ervaring met een gondeltocht waarbij je Venetië vanuit een unieke hoek ontdekt: glijd onder de Brug der Zuchten door naar het magische San Marco Basin en begroet het charmante San Giorgio eiland. Er staat je een droomreis te wachten! Geniet van commentaar op je gondeltocht door de mobiele app te downloaden. De app geeft audiocommentaar om alles uit te leggen over de prachtige paleizen en attracties om je heen. Geniet later van de audiogids met digitale kaart om de vijf wijken van Venetië en hun beste bezienswaardigheden en pleinen te ontdekken, overdag of 's avonds, tijdens een rondleiding op eigen gelegenheid. Luister naar de automatische audio-vertelling van de hoogtepunten van de stad, met meer dan 200 bezienswaardigheden, waaronder het glorieuze theater La Fenice, de Rialtobrug, het Joodse getto, het Arsenaal, de majestueuze Accademiabrug en nog veel meer. Dankzij deze app kun je ook genieten van de meest geheime en pittoreske plekjes van Venetië die alleen bekend zijn bij echte Venetianen.

Venetië: Basiliek en Dogenpaleis tour met gondeltocht

Venetië: Basiliek en Dogenpaleis tour met gondeltocht

Haal het meeste uit uw tijd in Venetië met deze multi-attractietour die 3 van de belangrijkste locaties van Venetië combineert. Bezoek de Basiliek van San Marco en het Dogenpaleis en geniet van een gondeltocht langs de grachten. Ontmoet je professionele gids voor de klokkentoren (niet de klokkentoren) op het San Marcoplein. Begin je combinatietour door de gebouwen op het plein te ontdekken. Betreed het Dogenpaleis "Palazzo Ducale", een prachtige combinatie van Byzantijnse, gotische en renaissancistische architectuur, het centrum van het Venetiaanse rijk en de zetel van de Venetiaanse regering. Luister naar je gids terwijl je door de weelderige kamers loopt, waar meesterwerken van Tintoretto, Titiaan en Veronese te zien zijn. Hoor over de verschillende rollen die de doge en zijn raadgevers speelden, leer over de geschiedenis van de Venetiaanse legendes terwijl je door de gangen naar de gevangeniscellen loopt terwijl je leert over de gevangenen en Casanova, de meest intrigerende ontsnapping van Venetië. Ga dan verder naar de Basiliek van San Marco, die op majestueuze wijze de lagune symboliseert en de geschiedenis van de stad en de relikwieën van de heiligen vereeuwigt. Met zijn ontzagwekkende gouden mozaïeken leidt je getalenteerde gids je door de kerk. Beëindig om 13:00 uur het eerste deel van de tour en geniet van 2 uur vrije tijd om rond het San Marcoplein te slenteren. U kunt lunchen (niet inbegrepen) of op eigen gelegenheid het Correr-museum bezoeken (al inbegrepen bij het Doge's Palace-ticket). Begin het tweede deel van je gecombineerde tour met een klassieke gondeltocht om 15:00 uur of 17:15 uur. De afspraak is 15 minuten voor de vertrektijd achter het Correr-museum op het San Marcoplein (voor het postkantoor). Tijdens deze unieke verkenning van de Venetiaanse romantische grachten, kom tot rust en ontspan in de zachte ritmes en bewegingen van het Canal Grande, en waardeer de vaardigheid die nodig is om de gondel door de ingewikkelde waterwegen van de stad te sturen. Terwijl je achterover leunt en van het uitzicht geniet, raak je onvermijdelijk betrokken bij het vriendelijke geklets van de gondeliers, die net zo goed deel uitmaken van de Venetiaanse cultuur als de gondel zelf. ROUTEBESCHRIJVING Dogenpaleis en basiliek vertrek om 10:45 uur Van 13.00-15.00 uur 2 uur vrije tijd Vertrek gondeltocht om 15:00 uur (het hele jaar door) of 17:15 uur (alleen april - oktober)

De topbezienswaardigheden in Venetië

Activiteiten in Peggy Guggenheim Collectie

Rondleidingen in Italië

Wat te doen in Italië

Andere activiteiten in Peggy Guggenheim Collectie

Wil je alle activiteiten in Peggy Guggenheim Collectie bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Peggy Guggenheim Collectie

Gemiddelde beoordeling

4.3
(14.516 beoordelingen)

Gedeelde activiteit maar nikelgondel Kleine beschrijving in VR, snel bezoek door een gids aan de gondel En supergondel onder de bruggen der zuchten en de wijk San Marco Let op: alles is in het Engels

de tijd op de gondel had langer kunnen zijn, het was geen 30 minuten, het was ongeveer 20 minuten

Het was spectaculair, Beatriz de gids, een aardig, assertief persoon, een zeer goede gastheer.

Ik vond het erg leuk!!! zowel de uitleg als de gondeltocht....heerlijk!

Gidsen spraken Spaans, wat ik geweldig vond, goede gondelrit