Peggy Guggenheim Collectie

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Peggy Guggenheim Collectie: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Venetië: gondelvaart door Canal Grande

  1. Venetië: gondelvaart door Canal Grande

  Maak een traditionele en onvergetelijke gondeltocht door het Canal Grande in Venetië. Ga onder pittoreske bruggen door en bewonder de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad vanuit een uniek perspectief: het water. Ga er lekker voor zitten en kijk hoe de prachtige Byzantijnse gebouwen aan je voorbij trekken. Vaar onder de talloze bruggen door en hoor hoe het water zachtjes tegen de afbrokkelende muren van de palazzi slaat. Vaar over het beroemde Canal Grande en bekijk het gebied rond de Chiesa di Santa Maria Della Salute. Bewonder deze prachtige barokke kerk uit de 17e eeuw en de kronkelende grachten. Vergaap je aan de imposante bruggen waar je gondelier langs roeit en ervaar hoe Venetianen in het verleden van het ene district naar het andere trokken.

 • Venetië: privé-gondeltocht langs Canal Grande

  2. Venetië: privé-gondeltocht langs Canal Grande

  Stap aan boord van een authentieke gondel en maak een romantische rit. Bekijk de bezienswaardigheden langs het historische deel van het Canal Grande. Bewonder prachtige paleizen, zoals de Peggy Guggenheim-collectie en de basiliek Santa Maria della Salute. Verken de geheime waterwegen van Venetië en snuif de sfeer van de stad op met je vrienden of je geliefde. Reis per gondel in de buurt van het San Marcoplein, het operagebouw van Fenice, Punta della Dogana en vele andere charmante paleizen. Ga onder een kleine brug door terwijl je de verborgen plekjes ontdekt die alleen per gondel bereikbaar zijn. Geniet van commentaar op je mobiele app terwijl je de verhalen en geheimen van de stad ontdekt.

 • Venetië: gondelvaart met live toelichting

  3. Venetië: gondelvaart met live toelichting

  Maak een traditionele gondelvaart door de iconische grachten van Venetië. Laat je gondelier je toelichten, ga onder pittoreske bruggen door en bewonder enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad vanuit een uniek perspectief. Ga er lekker voor zitten en kijk hoe de prachtige Byzantijnse gebouwen aan je voorbij trekken. Vaar onder de talloze bruggen door en hoor hoe het water zachtjes tegen de afbrokkelende muren van de palazzi slaat. Vaar door de charmante grachten en bewonder de elegante bruggen waar je onderdoor gaat. Ervaar hoe de Venetianen zich in het verleden van het ene district naar het andere verplaatsten. Laat je gondelier je interessante feiten vertellen over de plekken waar je langsvaart en kom meer te weten over de geschiedenis van de stad.

 • Venetië: ticket Peggy Guggenheim Collection

  4. Venetië: ticket Peggy Guggenheim Collection

  Bewonder de moderne kunst van Picasso en Pollock met een dagkaart voor de Peggy Guggenheim Collection aan het Canal Grande in Venetië. Verken een van Europa's bekendste moderne kunstmusea in je eigen tempo en slenter langs meesterwerken uit onder andere het kubisme, surrealisme en het abstracte expressionisme. De Amerikaanse erfgename Peggy Guggenheim stelde deze collectie aanvankelijk samen voor de eerste naoorlogse Biënnale van Venetië. In het daaropvolgende jaar verwierf Peggy het Palazzo Venier dei Leoni, een onvoltooid 18e-eeuws paleis aan het Canal Grande. Bij het samenstellen van de collectie kreeg ze assistentie van artiesten en critici als Marcel Duchamp, Herbert Read, Nellie van Doesburg en Howard Putzel. Ga zelf op ontdekking uit in deze schatkamer van de kunst met werken van Picasso, Ernst, Magritte, Calder en vele andere kunstenaars van de avant-garde. Wandel rond in de b...

  Mooie gevarieerde kunstcollectie. Het museum heeft strakke coronamaatregelen, waardoor er scherp wordt toegezien dat er per ruimte maar een maximaal aantal bezoekers mag zijn. Hierdoor bewoog je op een rustige manier door het museum. De capaciteit is hierdoor wel beperkt, dus zeker vooraf tickets te reserveren.

 • Venetië: gondeltocht door onbekende grachten

  5. Venetië: gondeltocht door onbekende grachten

  Vermijd de drukke waterwegen van Venetië en ervaar een ontspannende gondeltocht door een aantal van de verborgen grachten van de stad. Dompel jezelf onder in de lokale cultuur met deze typische Venetiaanse ervaring. Laat de belangrijkste waterroutes en toeristische bezienswaardigheden even voor wat ze zijn, terwijl je gondelier je met expertise en precisie navigeert door enkele van de smallere, stillere grachten van Venetië. Krijg onderweg een ander uitzicht op de beroemde bruggen en gebouwen. Ontdek kanalen die zo smal zijn, dat je de gebouwen kunt aanraken wanneer je door deze vaart. Ervaar de echte sfeer van de stad door deel te nemen aan een oude Venetiaanse traditie en te reizen zoals de lokale bevolking vroeger deed.

 • Venetië: privétocht in gondel

  6. Venetië: privétocht in gondel

  Maak deel uit van de eeuwenoude Venetiaanse traditie en beleef de stad net zoals de plaatselijke inwoners dat al meer dan duizend jaar doen, met deze privé gondelrit voor tot 6 personen. Op de 25- tot 30-minuten durende reis zul je weggevoerd worden van de hoofdwaterwegen en toeristische attracties. Jouw gondelier zal zijn ervaring en precisie gebruiken om je door de smallere en kalmere grachten van Venetië te leiden. Terwijl je ontspant en de omgeving bewondert raak je ongetwijfeld betrokken in de vriendelijke gesprekken tussen de gondeliers in hun opmerkelijke Venetiaanse dialect, dat net zo'n groot onderdeel is van de cultuur van Venetië als de gondel zelf. Reserveer de rit van tevoren om te voorkomen dat je met de gondelier moet onderhandelen of dat je je druk moet maken over details.

  Een gondelvaart in Venetië is een typisch lokale ervaring die je gedaan moet hebben. Een manier om Venetië vanaf het water te zien die hoort bij deze fantastische stad. Een onvergetelijke ervaring. Absoluut waar voor je geld. Een aanrader waar wij geen gebruik van gemaakt hebben is een host die van alles verteld over de stad en waar je langsvaart. Desondanks heeft onze host toch zijn best gedaan om iets te vertellen.

 • Venetië: 30 minuten gondelvaart Canal Grande met serenade

  7. Venetië: 30 minuten gondelvaart Canal Grande met serenade

  Een bezoek aan Venetië is niet compleet zonder een gondelvaart door de beroemde Grand Canal, laat staan een gondelvaart met een live serenade! Geniet van een ontspannende avond op de verborgen kanalen die zo smal zijn dat je de palazzo's bijna kunt aanraken. Verken de schoonheid van deze stad en adem de Italiaanse cultuur in die zo uniek is voor Venetië. Deze tour is vooral bijzonder vanwege de muzikale toevoeging: er zullen lokale muzikanten op de gondel serenades zingen onder begeleiding van de traditionele romantische muziek van Italië. Er is geen betere manier om de middag door te brengen in Venetië en om van de Italiaanse sfeer te genieten met vrienden of familie!

 • Venetië: gondeltocht met serenade en diner

  8. Venetië: gondeltocht met serenade en diner

  Maak een traditionele gondeltocht door de iconische grachten van Venetië terwijl je geniet van een serenade met livemuziek. Vaar onder pittoreske bruggen door, bewonder een aantal van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad vanaf het water en geniet van een traditioneel Venetiaans diner. Ga er lekker voor zitten en kijk hoe de prachtige Byzantijnse gebouwen aan je voorbij trekken. Vaar onder de talloze bruggen door en luister hoe het water zachtjes tegen de afbrokkelende muren van de palazzi slaat. Vaar door de charmante grachten en bewonder de elegante bruggen waar je onderdoor gaat. Ervaar hoe de Venetianen zich in het verleden van het ene district naar het andere verplaatsten. Laat de muzikanten aan boord de sfeer bepalen en je betoveren met levendige en romantische liedjes. Beëindig je beleving met een driegangenmaaltijd bestaande uit traditionele Venetiaanse gerechten.

 • Venetië: Peggy Guggenheim-collectietour met privégids

  9. Venetië: Peggy Guggenheim-collectietour met privégids

  Haal het meeste uit deze ervaring in het voormalige huis van Peggy, Palazzo Venier dei Leoni aan het Canal Grande, in het gezelschap van uw privégids. Dompel jezelf onder in meesterwerken van Europese en Amerikaanse kunstenaars uit de eerste helft van de 20e eeuw. Verbeter uw ervaring van deze prachtige collectie met een rondleiding met een persoonlijke, deskundige gids. Ze zullen context bieden en de fascinerende geschiedenis van Europese avant-garde en Amerikaanse kunstenaars uitleggen. Bekijk de persoonlijke collectie schilderijen van Peggy Guggenheim van de belangrijkste avant-garde Europese kunstenaars van dichtbij en persoonlijk. Bekijk werken van meesters als Picasso, Braque, Ernst, Miro' en Magritte, samen met de Amerikaanse abstract expressionist Jackson Pollock.

 • Venetië: gondelvaart met serenade

  10. Venetië: gondelvaart met serenade

  Maak een traditionele gondeltocht door de iconische kanalen van Venetië terwijl je geniet van een serenade met livemuziek met traditionele Italiaanse liederen. Vaar onder pittoreske bruggen door en bewonder de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad vanaf het water. Ga er lekker voor zitten en kijk hoe de prachtige Byzantijnse gebouwen aan je voorbij trekken. Vaar onder de talloze bruggen door en hoor hoe het water zachtjes tegen de afbrokkelende muren van de palazzi slaat. Vaar door de charmante kanalen en bewonder de majestueuze bruggen waar je onderdoor gaat. Ervaar hoe Venetianen in het verleden van het ene district naar het andere verplaatsten. Laat de muzikanten aan boord je betoveren met levendige en romantische liedjes die de sfeer bepalen en deze typische Venetiaanse ervaring naar een hoger niveau tillen.

Sitemap Peggy Guggenheim Collectie

Wil je alle activiteiten in Peggy Guggenheim Collectie ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Peggy Guggenheim Collectie

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.652 beoordelingen

De route "verborgen grachten" was erg charmant, ik raad toeristen aan om in het laagseizoen Venetië te komen bezoeken. De gondelchauffeur was erg aardig en beantwoordde al onze vragen. Ik raad ten zeerste aan om zo'n tour te boeken?

Prijs in overeenstemming met ervaring. Spannend en bijzonder om door de kleine grachten te lopen en vervolgens uit te stromen in het grote kanaal en al zijn pracht. Absoluut romantisch!

Aangename voorstelling van de kunstwerken. Zeker te bezichtigen.

Was zeker de moeite waard. Mooie locatie en mooie werken.

De gondelvaart is echt moeite waard! Heerlijke ervaring