Datums kiezen

Peggy Guggenheim Collectie

Peggy Guggenheim Collectie

Peggy Guggenheim Collectie: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Venetië: Gondeltocht op het Canal Grande met commentaar van de app

1. Venetië: Gondeltocht op het Canal Grande met commentaar van de app

Voel de essentie van Venetië terwijl je met een gondelvaart de verborgen en pittoreske waterwegen in de buurt van het Canal Grande verkent. Luister naar de toelichting in de app om meer te weten te komen over de stad terwijl je de bezienswaardigheden bewondert. De tour gaat van start met een ontmoeting met de host, die een aantal wetenswaardigheden over de geschiedenis van de gondels en gondeliers met je zal delen. Krijg gratis toegang tot een app met toelichting over de reisroute van de gondel. Terwijl je geniet van de schoonheid van het Canal Grande, kun je de prachtige paleizen bewonderen, zoals de Peggy Guggenheim Collection, het Palazzo Gritti, de Santa Maria della Salute en de Punta della Dogana. Ontdek het wereldberoemde theater La Fenice en het Mozarthuis aan de kades van de romantische en verborgen waterwegen. Aan het einde van de gondelrit kun je genieten van een adembenemend uitzicht op de lagune van San Marco en het eiland San Giorgio.

Venetië: Grand Canal per gondel met livecommentaar

2. Venetië: Grand Canal per gondel met livecommentaar

Verken de grachten van Venetië aan boord van een gondel. Geniet van live commentaar van je gids terwijl je gondelier je meeneemt over smalle wegen en langs het Canal Grande. Leer meer over de paleizen, kerken en bezienswaardigheden van de stad. Hoor over lokale verhalen en de geschiedenis van de gondel en gondeliers. Bewonder tijdens je reis het huis van Desdemona en het huis van Mozart. U komt ook langs het prachtige theater La Fenice en het kanaal "De le Ostreghe". Ga verder naar het belangrijkste kanaal van Venetië, het Canal Grande. Baan je een weg naar de Salute-kerk, de Peggy Guggenheim-collectie en enkele van de prachtige Venetiaanse paleizen die langs het kanaal lopen, zoals Ca'Dolfin, Ca'Loredan, Grimani Palace en vele anderen. Je ziet ook Punta de la Dogana en het bekken van San Marco voordat je terugkeert naar Campo San Moisè.

Venetië: privégondeltocht langs het Canal Grande

3. Venetië: privégondeltocht langs het Canal Grande

Stap aan boord van een authentieke gondel en maak een romantische tocht langs het Canal Grande in Venetië. Bekijk de historische bezienswaardigheden langs de kustlijn terwijl je door het kanaal glijdt. Vertrek vanaf het vertrekpunt en bewonder prachtige paleizen, zoals de Peggy Guggenheim-collectie en de Basilica Santa Maria della Salute. Verken de geheime waterwegen van Venetië en geniet van de sfeer van de stad met je vrienden of je geliefde. Reis per gondel in de buurt van het San Marcoplein, het operagebouw van Fenice, Punta della Dogana en vele andere charmante paleizen. Ga onder een kleine brug door terwijl je de verborgen plekjes ontdekt die alleen per gondel bereikbaar zijn.

Venetië: Carnaval gedeelde gondelvaart & masker

4. Venetië: Carnaval gedeelde gondelvaart & masker

Ervaar de magie van Venetië met een bijzondere gondelvaart door het bekken van San Marco en kleinere romantische kanalen, waarbij je tijdens het carnavalsfeest een carnavalsmasker draagt. Ontdek de rijke geschiedenis en traditie van de Venetiaanse gondels met onze deskundige gids, die je fascinerende inzichten zal geven in het unieke ontwerp en vakmanschap van deze iconische boten. De gids laat je kennismaken met de gondeltraditie voordat je aan boord gaat. Als speciaal cadeau krijg je een traditioneel carnavalsmasker dat je tijdens de rit kunt dragen en mee naar huis kunt nemen (alleen tijdens de carnavalsperiode). Draag je masker, leun achterover en geniet ontspannen van de prachtige bezienswaardigheden van Venetië. Vergeet niet een paar onvergetelijke foto's te maken met je masker aan boord van de gondel en deel ze met je vrienden op je sociale media! Glijd onder bruggetjes door en geniet van de adembenemende sfeer van het San Marcobekken!

Venetië: Privé gondeltocht

5. Venetië: Privé gondeltocht

Voel je onderdeel van de oude Venetiaanse traditie, en ervaar de stad tijdens deze privé-gondelvaart zoals de plaatselijke bevolking dat al meer dan duizend jaar doet. Tijdens deze 25 tot 30 minuten durende gondeltocht word je weggevoerd van de hoofdwaterwegen en toeristische attracties. De gondelier zal zijn ervaring en precisie gebruiken om je door de smallere en kalmere grachten van Venetië te leiden. Terwijl je ontspant en de omgeving bewondert raak je ongetwijfeld betrokken in de vriendelijke gesprekken tussen de gondeliers in hun opmerkelijke Venetiaanse dialect, dat net zo'n groot onderdeel is van de cultuur van Venetië als de gondel zelf. Reserveer de rit van tevoren om te voorkomen dat je met de gondelier moet onderhandelen of dat je je druk moet maken over details.

Venetië: 30-minuten gondeltocht op het Canal Grande met Serenade

6. Venetië: 30-minuten gondeltocht op het Canal Grande met Serenade

Een bezoek aan Venetië is niet compleet zonder een gondelvaart door de beroemde Grand Canal, laat staan een gondelvaart met een live serenade! Geniet van een ontspannende avond op de verborgen kanalen die zo smal zijn dat je de palazzo's bijna kunt aanraken. Verken de schoonheid van deze stad en adem de Italiaanse cultuur in die zo uniek is voor Venetië. Deze tour is vooral bijzonder vanwege de muzikale toevoeging: er zullen lokale muzikanten op de gondel serenades zingen onder begeleiding van de traditionele romantische muziek van Italië. Er is geen betere manier om de middag door te brengen in Venetië en om van de Italiaanse sfeer te genieten met vrienden of familie!

Venetië: Wandeltour over het San Marcoplein & Gondeltocht

7. Venetië: Wandeltour over het San Marcoplein & Gondeltocht

Begin de tour in het historische hart van Venetië met een ochtendwandeling vanaf het San Marcoplein naar enkele van de belangrijkste monumenten in Venetië. Bekijk Santa Maria Formosa, de Basilica di San Giovanni e Paolo, bekend als het Venetiaanse Pantheon, en nog veel meer. Leer van je professionele gids over de verbazingwekkende geschiedenis van deze monumenten. Loop door de belangrijkste winkelstraat totdat je de Rialtobrug bereikt. Wandel door de typische markten die ooit het commerciële centrum van Europa waren. Vervolg je ervaring met een gondeltocht waarbij je Venetië vanuit een unieke hoek ontdekt: glijd onder de Brug der Zuchten door naar het magische San Marco Basin en begroet het charmante San Giorgio eiland. Er staat je een droomreis te wachten! Geniet van commentaar op je gondeltocht door de mobiele app te downloaden. De app geeft audiocommentaar om alles uit te leggen over de prachtige paleizen en attracties om je heen. Geniet later van de audiogids met digitale kaart om de vijf wijken van Venetië en hun beste bezienswaardigheden en pleinen te ontdekken, overdag of 's avonds, tijdens een rondleiding op eigen gelegenheid. Luister naar de automatische audio-vertelling van de hoogtepunten van de stad, met meer dan 200 bezienswaardigheden, waaronder het glorieuze theater La Fenice, de Rialtobrug, het Joodse getto, het Arsenaal, de majestueuze Accademiabrug en nog veel meer. Dankzij deze app kun je ook genieten van de meest geheime en pittoreske plekjes van Venetië die alleen bekend zijn bij echte Venetianen.

Venetië: Basiliek en Dogenpaleis tour met gondeltocht

8. Venetië: Basiliek en Dogenpaleis tour met gondeltocht

Haal het meeste uit uw tijd in Venetië met deze multi-attractietour die 3 van de belangrijkste locaties van Venetië combineert. Bezoek de Basiliek van San Marco en het Dogenpaleis en geniet van een gondeltocht langs de grachten. Ontmoet je professionele gids voor de klokkentoren (niet de klokkentoren) op het San Marcoplein. Begin je combinatietour door de gebouwen op het plein te ontdekken. Betreed het Dogenpaleis "Palazzo Ducale", een prachtige combinatie van Byzantijnse, gotische en renaissancistische architectuur, het centrum van het Venetiaanse rijk en de zetel van de Venetiaanse regering. Luister naar je gids terwijl je door de weelderige kamers loopt, waar meesterwerken van Tintoretto, Titiaan en Veronese te zien zijn. Hoor over de verschillende rollen die de doge en zijn raadgevers speelden, leer over de geschiedenis van de Venetiaanse legendes terwijl je door de gangen naar de gevangeniscellen loopt terwijl je leert over de gevangenen en Casanova, de meest intrigerende ontsnapping van Venetië. Ga dan verder naar de Basiliek van San Marco, die op majestueuze wijze de lagune symboliseert en de geschiedenis van de stad en de relikwieën van de heiligen vereeuwigt. Met zijn ontzagwekkende gouden mozaïeken leidt je getalenteerde gids je door de kerk. Beëindig om 13:00 uur het eerste deel van de tour en geniet van 2 uur vrije tijd om rond het San Marcoplein te slenteren. U kunt lunchen (niet inbegrepen) of op eigen gelegenheid het Correr-museum bezoeken (al inbegrepen bij het Doge's Palace-ticket). Begin het tweede deel van je gecombineerde tour met een klassieke gondeltocht om 15:00 uur of 17:15 uur. De afspraak is 15 minuten voor de vertrektijd achter het Correr-museum op het San Marcoplein (voor het postkantoor). Tijdens deze unieke verkenning van de Venetiaanse romantische grachten, kom tot rust en ontspan in de zachte ritmes en bewegingen van het Canal Grande, en waardeer de vaardigheid die nodig is om de gondel door de ingewikkelde waterwegen van de stad te sturen. Terwijl je achterover leunt en van het uitzicht geniet, raak je onvermijdelijk betrokken bij het vriendelijke geklets van de gondeliers, die net zo goed deel uitmaken van de Venetiaanse cultuur als de gondel zelf. ROUTEBESCHRIJVING Dogenpaleis en basiliek vertrek om 10:45 uur Van 13.00-15.00 uur 2 uur vrije tijd Vertrek gondeltocht om 15:00 uur (het hele jaar door) of 17:15 uur (alleen april - oktober)

Venetië: Gondeltocht van 1 uur op het Canal Grande met gids

9. Venetië: Gondeltocht van 1 uur op het Canal Grande met gids

Volg een rondleiding door Venetië vanaf de waterwegen voor het beste en meest adembenemende uitzicht over de stad. Deze tour van 1 uur is geprijsd voor een groep van maximaal 5 personen. Je wordt in stijl door je eigen persoonlijke gondelier door eeuwen geschiedenis geleid, langs het iconische Grand Canal, een van de meest elegante winkelstraten ter wereld. Passeer Ca Dario, het huis van Casanova, Palazzo Grassi, Ca Rezzonico, Ca Bembo, Ca Pesaro, de Rialtobrug, Campo Manin en het huis van Mozart. Leun achterover en ontspan terwijl u de omgeving in u opneemt en uw deskundige gids vermaakt u met anekdotes over de stad. Leer de geschiedenis achter La Serenissima, passeer het Peggy Guggenheim Museum en ga onder de Accademia-brug door. Luister naar verhalen achter de gondel zelf terwijl je de majestueuze Rialtobrug nadert. Veranderend in een van de schilderachtige zijkanalen van Venetië, geniet je van de pracht van het Canal Grande en kun je ook genieten van de schilderachtige charme van de kleinere, meer woonwijken. Je informatieve gids vertelt je alles over de gondel en zijn unieke structuur, en de tradities van Venetiaanse gondeliers. Dit is een uitstekende manier om een informatieve en prikkelende rondleiding te combineren met een romantische gondeltocht.

Venetië: Privé gondeltocht van 1 uur

10. Venetië: Privé gondeltocht van 1 uur

Boek uw betoverende privégondelrit in Venetië en glijd door eeuwen geschiedenis, laat u betoveren door de glamour en elegantie van de Venetiaanse Palazzi. Deze ervaring is de perfecte manier om de schoonheid, charme en kleur van deze unieke stad gebouwd op het water te waarderen. Voel een deel van de oude Venetiaanse traditie en ervaar Venetië zoals de lokale bevolking dat al meer dan duizend jaar doet. Ooit zouden de meest nobele en rijke families per gondel hebben gereisd - met de ietwat excentrieke Peggy Guggenheim in de jaren zestig de laatste persoon die haar eigen privégondel had. Op deze unieke verkenning van de romantische Venetiaanse grachten kom je tot rust en ontspan je op de zachte ritmes en bewegingen van het Canal Grande. Waardeer de vaardigheid die komt kijken bij het besturen van de gondeltocht, terwijl je je een weg baant door de ingewikkelde waterwegen van Venetië. Terwijl u achterover leunt en van het uitzicht geniet, kunt u genieten van het vriendelijke geklets van de gondeliers - net zo goed onderdeel van de Venetiaanse cultuur als de gondel zelf. Deze charmante gondelrit brengt je een stap dichter bij de romantische gevels van de stad, waardoor je begrijpt wat het is om echt Venetiaans te zijn.

17 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Peggy Guggenheim Collectie: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Peggy Guggenheim Collectie

Wil je alle activiteiten in Peggy Guggenheim Collectie bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Peggy Guggenheim Collectie

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 14.516 beoordelingen

We hebben echt genoten van de gondeltocht, de introductiewandeling vooraf was informatief. We hebben het museum bijna niet bezocht na de rit, maar waren erg blij dat we het deden. De virtuele bezichtiging was uitstekend. Al het personeel van het bureau was erg aardig en vriendelijk

We hadden een leuke tijd in de gondel. Onze gids Ricardo is echt geweldig: supervriendelijk, gemoedelijk en we voelen dat hij van zijn stad houdt. En het kleine extraatje was het bezoek aan het gondelmuseum met de virtuele bril. Echt geweldig. Nogmaals bedankt Ricardo

We hebben erg genoten van zowel de tour als de gondelactiviteit, ook van de nieuwe ervaring, het gondelmuseum en de virtuele wandeling door de geschiedenis van Venetië.

Ondanks het hoge water en de regen op het moment van de activiteit werd de tour zo gedaan en uitgelegd dat alles duidelijk te verstaan was.

prachtige tour, lieve mensen, echt verrast door deze ervaring, we komen terug.