Peking
Dagtrips

Dagtrips
144 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Peking

Peking

De topbezienswaardigheden in Peking

Activiteiten in Peking

Steden in China

Andere activiteiten in Peking

Wil je alle activiteiten in Peking bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Peking

Gemiddelde beoordeling

4.6
(916 beoordelingen)

Zeer praktisch om zonder gedoe naar de muur te gaan. Onze gids Echo gaf ons goed advies over de verschillende aangeboden routes, zodat we degene konden kiezen die het beste bij ons paste. Tijdens de rit naar de Grote Muur leerde ze ons enkele interessante historische feiten. De familiegidsen / medewerkers van Mubus zijn gastvrij. De glijbaan is een must!

Fred was een geweldige hulp. Prima geregeld allemaal, en heel erg fijn dat je voor beide tours (east and west) kon boeken, en een volledige teruggave kreeg als je de tickets van een van de tours niet gebruikte. Wij kunnen aanraden om bij Mubus tours te boeken.

Toni was een geweldige gids, hij nam de dag vóór de tour contact met me op en er werd een pick-up in Bejing beschreven. kon mijn grote rugzak opbergen voordat ik naar de grote muur ging, wat goed was. :)

Goed werk voor dit bedrijf. Hoewel je weet dat de glijbaan en de kabelbaan niet zijn inbegrepen, wat ongeveer $ 60 dollar zal kosten. Eten is goed voor ongeveer 10 USD, wat erg goed is

Ton was geweldig! Uitstekende gids en perfecte route!