De populairste activiteiten van Peking

Mutianyu Grote Muur Bustransfer met Opties

1. Mutianyu Grote Muur Bustransfer met Opties

Bespaar tijd en geld door deze speciale bus rechtstreeks naar het Mutianyu-gedeelte van de Grote Muur te nemen, een van de beroemdste plekken ter wereld. Stap aan boord van de bus die vertrekt vanuit het centrum van Beijing City en arriveer in Mutianyu. Volg je gids vanaf de parkeerplaats om een shuttle naar de toegangspoort te nemen. Geniet van 4-5 uur vrije tijd om de 20e Wachttoren te beklimmen en van het schilderachtige uitzicht te genieten. Bewonder deze geweldige structuur die je op zoveel foto's hebt gezien. Als je wilt, kun je de schilderachtige kabelbaan nemen en een van de beroemdste attracties ter wereld vanuit een ander gezichtspunt bekijken. Bij het verlaten van de Grote Muur neemt u de shuttle terug naar de parkeerplaats. Van daaruit brengt een bus u terug naar Beijing City.

China (met VPN), Hong Kong en Macau: eSIM-dataplan

2. China (met VPN), Hong Kong en Macau: eSIM-dataplan

Geniet van een supersnel datapakket om in contact te blijven met je vrienden en familie op WhatsApp en naadloos te checken op Facebook, Instagram en Twitter tijdens je reis naar China. Krijg toegang tot al deze apps en websites zonder beperkt te worden door de Chinese firewall of een VPN te gebruiken, waardoor u verbinding heeft als u naar China, Hong Kong of Macau gaat. Dit data-abonnement wordt geleverd met een eSIM en u hoeft geen simkaarten meer te wisselen tussen uw apparaten. Scan gewoon het eSIM-profiel en volg de eenvoudige stappen van de installatie en zodra u aankomt, kunt u verbinding maken met internet. De eSIM-dataservice wordt alleen ondersteund op eSIM-apparaten. Controleer of uw apparaten eSIM-functies hebben voordat u de bestellingen plaatst. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan aan de hand van de richtlijnfoto of u in aanmerking komt. Als u na installatie van deze eSIM geen verbinding kunt maken met internet, volg dan de zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in uw GYG-voucher. APN (Access Point Name): ctm-mobile Lokale operatorinfo: China - China Unicom Hongkong: csl Macau: CTM

Beijing: Tian'anmen-plein en wandeltocht door de Verboden Stad

3. Beijing: Tian'anmen-plein en wandeltocht door de Verboden Stad

Ontmoeting voor het Beijing Urban Planning Center (of de lobby van je hotel in het centrum van Beijing als je de privétour kiest), volg je gids om het Tian'anmen-plein te betreden vanaf de passage van het reisbureau, wat je wat tijd bespaart. Als je eenmaal op het Tian'anmen-plein bent, zal je gids de gebouwen om je heen introduceren, waaronder de The Great Hall of the People, het National Museum of China, het Mausoleum van Mao Zedong, het Monument voor de People's Heroes. Ontdek hoe het gebouw tot leven is gebracht. Hoor over de geschiedenisgebeurtenissen die hier in de loop van de tijd hebben plaatsgevonden. Loop over het plein en ga door de Tian'anmen-poort naar binnen, ga dan de Verboden Stad binnen via de Meridian Gate. De Verboden Stad is het grootste en best bewaarde keizerlijke paleiscomplex ter wereld. Je bezoekt de belangrijkste gebouwen langs de middenas van het paleis, bezoekt vervolgens twee binnenplaatsen in de westelijke kamer en wordt ondergedompeld in hun geschiedenis, uitgelegd door je gediplomeerde en gepassioneerde gids. Ten slotte bezoekt u de keizerlijke tuin en eindigt uw tour hier. U kunt ervoor kiezen om meer van de Verboden Stad op eigen houtje te verkennen, of uw gids zal u adviseren waar u een taxi kunt nemen naar uw volgende bestemming.

China: eSIM Data Plan met VPN voor Hong Kong, Macau en meer

4. China: eSIM Data Plan met VPN voor Hong Kong, Macau en meer

Maak je reis probleemloos met je handige eSIM. Blijf verbonden tijdens je reis met supersnelle dekking in China, Hongkong en Macau. Koop en installeer je eSIM altijd en overal en kies uit verschillende datapakketten, geldigheidsopties en dekking in extra landen. Scan eenvoudig de QR-code van de eSIM om tijdens je reis toegang te krijgen tot al je essentiële apps. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere SIM's met deze zero-waste oplossing. Je krijgt één eSIM per apparaat en kunt onderweg eenvoudig extra eSIM-abonnementen kopen en activeren. Eenmaal geactiveerd begint je dekking volgens de door jou gekozen duur. Vergeet niet de provider te kiezen, die varieert afhankelijk van het plan. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht, zijn compatibel met eSIM (bijv. iPhone XR, XS of modellen daarna, Google Pixel 4 en daarna). Als je het niet zeker weet, raadpleeg dan de foto met compatibiliteitsrichtlijnen om te controleren of je in aanmerking komt. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in je GYG-voucher. Carriers om te gebruiken: China, Hongkong en Macau-abonnement - CMCC / CSL / CTM Hongkong en Macau-abonnement - CSL & SMARTONE & 3HK / CTM

Van Beijing: Mutianyu Great Wall Transfer met pick-up

5. Van Beijing: Mutianyu Great Wall Transfer met pick-up

Verken het meest bekende en bewaarde deel van de Grote Muur in Mutianyu. Dit gedeelte is een UNESCO-erfgoed dat in sommige Hollywood-films is verschenen en is beklommen door de voormalige Amerikaanse president Barack Obama. Vertrek rond 07.00 uur vanuit Beijing bij je hotel met een gedeelde ophaalservice of ontmoet elkaar rond 08.00 uur op het station in de binnenstad. Ga naar Mutianyu met een handige transfer met airconditioning. Aankomst in Mutianyu rond 9-9:30 uur. Maak geweldige foto's van de Mutianyu-muur vanuit meerdere hoeken - vanaf de heuvel of vanaf de muur als je de toegangskaartoptie koopt. Daag jezelf dan uit met een wandeling van 5-6 km van de bodem naar de top van het hoogste station dat ooit een baken was. Of neem een gemakkelijkere route met de kabelbaanoptie, zodat je de tweede helft direct kunt beklimmen. Geniet van ongeveer 3-3,5 uur om zelf te verkennen. Voeg een authentieke Chinese lunch met 10 gerechten toe bij het afrekenen en geniet van de lunch rond 12.30 uur net naast de parkeerplaats. Na de lunch brengt de bus je terug naar de beroemde winkelstraat in Wangfujing of het Nationale Stadion (bekend als het "Vogelnest") in het hart van de stad Peking. Als je geïnteresseerd bent in de Chinese acrobatische show, vergeet dan niet om de Acrobatic show add-on toe te voegen voor het afrekenen, blijf in de bus en de bus brengt je daarheen om te genieten van de show van 17:30 uur.

Beijing De Verboden Stad of Ticket voor het Plein van de Hemelse Vrede

6. Beijing De Verboden Stad of Ticket voor het Plein van de Hemelse Vrede

Het Plein van de Hemelse Vrede is een van de grootste pleinen ter wereld, met een oppervlakte van 440.000 vierkante meter in het centrum van Beijing, en is ruim genoeg om een bijeenkomst van 1 miljoen mensen te houden. De geschiedenis gaat terug tot de Ming-dynastie. En in de honderden jaren daarna is het getuige geweest van de opkomst en ondergang van het keizerrijk, de oprichting van de Volksrepubliek China in 1949, de ongekend grootschalige demonstraties tijdens de culturele revolutie van 1966 tot 1976 en het bloedvergieten in 1989. Als de stenen die op de grond liggen kunnen praten, zullen ze allemaal een hoop spannende of schrijnende verhalen te vertellen hebben. De Verboden Stad (Gùgōng), gelegen in het centrum van Beijing, was vijf eeuwen lang het belangrijkste paleis van keizerlijk China, tot het begin van de 20e eeuw. Tegenwoordig is hier het Paleismuseum gevestigd, een van de grootste nationale musea van China, met een uitgebreide collectie gebaseerd op de voormalige keizerlijke collectie. Dit is echt de plek om de macht en grandeur van het keizerlijke Chinese hof tijdens het hoogtepunt van zijn macht in de Ming- en Qing-dynastieën te bewonderen.

Beijing: privétour Mutianyu Grote Muur en Zomerpaleis

7. Beijing: privétour Mutianyu Grote Muur en Zomerpaleis

Ontmoet uw privégids in de lobby van uw hotel op het door u gewenste tijdstip in Beijing. Ga vervolgens rechtstreeks naar Mutianyu Great Wall, wat ongeveer 1,5 uur duurt, uw gids zal onderweg de gerelateerde geschiedenissen en verhalen uitleggen, achterover leunen en onderweg genieten van de landelijke landschappen. Eenmaal aangekomen bij The Mutianyu Great Wall, neem je de kabelbaan of skilift naar de muur, breng je wat tijd door om ongeveer 1,5 uur op en neer te wandelen bij de verschillende delen van de muur en verken je de wacht- en bakentorens . Stop daarna bij een lokaal restaurant voor de lunch. Ga 's middags verder met het verkennen van een goed bewaard gebleven koninklijke tuin: het Zomerpaleis. Volg je gids om door de tuin te slenteren en de verhalen en geschiedenissen achter de gebouwen te leren kennen. Maak kennis met de beroemde "Draakvrouw" en haar leven in het Zomerpaleis. Nadat de tour is afgelopen, wordt u teruggebracht naar uw hotel of andere locaties in de stad Beijing.

Minigroep Verboden Stad & Koninklijk Schattenpaleis met volledige dekking

8. Minigroep Verboden Stad & Koninklijk Schattenpaleis met volledige dekking

Ontmoet je gids om 8:30 uur op het ontmoetingspunt voordat je begint aan je boeiende sightseeingtour naar de Verboden Stad om de keizerlijke majesteit van het Chinese paleis in je op te nemen. Je gids zal je rondleiden door de Verboden Stad langs de westelijke, oostelijke en centrale lijn, waarbij je alle kanten van de Verboden Stad zult zien, langs de residentie van de koninklijke familie en de prachtige koninklijke tuin. Je hoort hoe het gebouw functioneert als zowel een politiek als ceremonieel centrum, geniet van een complete reis door de tijd. Naast de Verboden Stad nemen we je mee naar het Royal Treasure Museum, dat de meeste ornamentele waarde heeft, en waarderen het prachtige vakmanschap van het oude China. De tour eindigt rond 12:30 uur bij de Noordpoort. Je kunt ervoor kiezen om zelfstandig verder te gaan met je verkenningstocht of op zoek te gaan naar restaurants om in de buurt te lunchen.

Beijing: zelfgeleide audiowandeling op het Tiananmen-plein

9. Beijing: zelfgeleide audiowandeling op het Tiananmen-plein

Deze betoverende tour over het Tiananmen-plein, het hart van Beijing, en een wereldberoemd cultureel monument, biedt veel van de beroemdste bezienswaardigheden in de stad. Bekijk het mausoleum waar het lichaam van Mao Zedong ligt, en andere grote werken van communistische architectuur, zoals het Monument voor de Volkshelden en de Grote Hal van het Volk, het kenmerkende National Performing Centre for the Arts, het National Museum of China, de hoogst ongebruikelijk China Numismatisch Museum, de Zhengyamen-poort, de Tiananmen-poorten, Chang'an Avenue en de Verboden Stad, het fascinerende huis van generaties Chinese royalty's, met duizenden kamers. Een prachtig overzicht van de bezienswaardigheden van het Tiananmen-plein, deze tour is zowel interessant als informatief. Een bezoek aan het Tiananmen-plein is essentieel voor elke bezoeker van Beijing. Jouw rondleiding. Op jouw manier.

Beijing: Privétransfer heen en terug naar de Chinese Muur

10. Beijing: Privétransfer heen en terug naar de Chinese Muur

Een privétransfer is de beste manier om uw vakantie te beginnen en voorkomt dat u een taxi moet zoeken of in een overvolle bus moet rijden om uw bestemming te bereiken. Je chauffeur haalt je op bij je hotel in het centrum van Beijing en brengt je naar de Grote Muur. Eenmaal aangekomen, zal uw chauffeur u helpen om uw kaartjes te kopen (op eigen kosten), en u vertellen waar hij op u zal wachten, waarna u zult genieten van uw eigen tijd om de Grote Muur te verkennen. Na je zelfgeleide tour ontmoet je je chauffeur, je wordt teruggebracht naar je hotel in Beijing. Let op: dit is alleen een privétransferservice, entreegelden, maaltijden en gids zijn niet inbegrepen. Uw chauffeur spreekt alleen basis Engels en als u onderweg vragen heeft, kunt u de mobiele telefoon van de chauffeur gebruiken om contact op te nemen met de lokale operator. Hier zijn enkele delen van de Grote Muur die je kunt kiezen: 1: Mutianyu Great Wall - meest populaire gedeelte onder buitenlandse toeristen Het ligt op 75 km afstand van het centrum van Beijing en biedt een geweldig landschap met goed bewaarde muren en torens, evenals prachtig omringend groen. De trappen zijn ook goed geasfalteerd. Rijtijd: 1,5 uur Toegangsprijs 60 RMB p/p, kabelbaan heen en terug of skilift omhoog en rodelen is 140 RMB p/p 2: Huanghuacheng Great Wall – unieke Grote Muur aan het meer Sommige delen van Huanghuacheng worden overspoeld door een groot prachtig meer, waardoor de Grote Muur eruitziet als peddelend in het water. Het is minder druk dan de andere secties. Rijtijd: 1,5 uur Toegangsprijs 65 rmb p/p, geen kabelbaan 3: Juyongguan Great Wall - het dichtstbijzijnde deel van de muur om te bezoeken vanuit Beijing In tegenstelling tot de meeste andere delen van de Grote Muur die slechts muren en torens zijn, heeft Juyongguan een indrukwekkend fort dat eeuwenlang de toegang tot Peking controleerde. Rijtijd: 1 uur - 1 uur en 15 minuten Toegangsprijs 45rmb p/p, geen kabelbaan 4:Badaling – het beroemdste en drukste deel van de Grote Muur Open voor toerisme in 1957. Badaling Great Wall is het meest bezochte gedeelte en ook het meest gecommercialiseerde gedeelte. Geen aanrader om te bezoeken tijdens feestdagen, het verkeer zal slecht zijn. Rijtijd: 1,5 uur Toegangsprijs 45rmb p/p, kabelbaan 120rmb p/p

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Peking
Deze metropool is een lust voor ontdekkers: 6 Unesco-locaties en de Verboden Stad zijn nog maar het begin.

Topactiviteiten

Peking: de topbezienswaardigheden

Alle activiteiten

97 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Voor ieder wat wils

In de buurt van Peking

Meer zien

Veelgestelde vragen over Peking

Andere activiteiten in Peking

Wil je alle activiteiten in Peking bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.