Peloponnesos

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Peloponnesos

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 902 beoordelingen

Goede gids, maar ze gaf uitleg in zowel Engels als Frans, wat niet in de beschrijving stond. Het probleem hiermee is dat de verhalen al vrij lang waren en je nu 2 keer zo lang bezig was met de uitleg en je daardoor minder tijd had om zelf vrij rond te kijken. Maar verder verliep alles soepel, was de lunch, die ik inclusief had, erg geslaagd met leuk personeel in het restaurant en waren Mycene en Epidaurus interessant om gezien te hebben met nog een paar leuke stops tussendoor.

We werden netjes op tijd opgehaald. De bus was van alle gemakken voorzien. De reisleidster was erg vriendelijk en wist veel te vertellen over de historie! Minpunt was dat er veel druk op het programma stond. We hadden bitter weinig tijd om rustig te kijken of wat te kopen.

Een aanrader. Prachtige kajaktocht bij Giolava. Met heerlijke picknick op eilandje en tijd om te zwemmen en snorkelen. Er stond 4 uur voor maar wij waren zelfs langer onderweg. Niet te zwaar ook, goed te doen. Aanrader

Goede tour! Wel weinig tijd op historische plaatsen

Het was een goede tour waarin wij veel hebben gezien, het was wel jammer dat er weinig tijd was op de plaatsen zelf. De gids wist veel af van de plaatsen en informatie eromheen.

het is verwarrend als bij de boeking als begin van de tour 8.30 staat en bij ' pick-up' 7.30 - 8.30. dat moet duidelijker of meer uitleg hebben