Peniche
Speedboot- & jetboottours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Peniche Speedboot- & jetboottours: Onze meest aanbevolen

Peniche: Berlengas-eilandtrip, wandel- en grottour

1. Peniche: Berlengas-eilandtrip, wandel- en grottour

Ontdek de archipel van Berlengas, gelegen op ongeveer 11 kilometer van Kaap Carvoeiro. Bestaande uit 3 eilandengroepen - Berlenga Grande, Estelas en Farilhões-Forcadas, wordt de archipel door UNESCO beschouwd als onderdeel van het World Network of Biosphere Reserves Geniet van het uitzicht onder de golven op de veerboot met glazen bodem naar de archipel. Wandel over de kalme stranden en geniet van het geluid van de golven die rustig tegen de kust kabbelen. Volg een wandeltocht om meer te weten te komen over de culturele en historische betekenis van Berlenga. Ga sightseeing in de grotten van het gebied.

...
Peniche: boottocht met dolfijnenroute

2. Peniche: boottocht met dolfijnenroute

Geniet van een tour van 2 uur die vertrekt vanuit Peniche Marina en die je langs de kust brengt. Onderweg ziet u een verscheidenheid aan zeeleven, waaronder haaien, schildpadden, zeevogels en dolfijnen. De meest gespotte dolfijn is de Roaz Corvineiro, ook wel bekend als de gewone tuimelaar. Als je per boot langs de westkust vaart, kun je dolfijnen in hun natuurlijke habitat zien. In deze regio kunnen de dolfijnen wel 4 meter lang worden en tot 45 jaar oud worden.

...
Peniche: tractieboei of bananenbootavontuur

3. Peniche: tractieboei of bananenbootavontuur

Spring aan boord van een opblaasbare tractieboei of een bananenboot met 5 zitplaatsen voor een superleuk avontuur. Stuiter met je familie en vrienden over het kristalheldere water van Peniche. Vertrekkend vanuit Peniche Marina, duurt uw spannende rit ongeveer 30 minuten en wordt deze meerdere keren gedurende de dag aangeboden. Een ervaren kapitein zal ervoor zorgen dat je een geweldige tijd hebt door de snelheid te verhogen en de boot te laten draaien terwijl je de adrenaline op de oceaan voelt.

...

Sitemap Peniche

Wil je alle activiteiten in Peniche ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.