Datums kiezen

Perast
Dagtrips

Dagtrips
51 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Perast

Perast

Andere activiteiten in Perast

Wil je alle activiteiten in Perast bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Perast

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 161 beoordelingen

Een echt plezierige en voordelige tour die bijna een hele dag duurt. Het ophalen van Budva was een beetje verwarrend, omdat de minibus niet precies op de genoemde plek arriveerde en geen duidelijke tekenen had, maar verder verliep de hele dag volkomen soepel. De medewerkers waren buitengewoon vriendelijk, gaven veel uitleg over de bezienswaardigheden die we passeerden, konden alle vragen beantwoorden en zorgden ervoor dat iedereen voldoende tijd had om te zwemmen en te ontspannen. Het fruit en de drankjes op de boot waren een leuke touch en er was tijdens de lunchstop voldoende tijd om een goede maaltijd te krijgen en ook rond te dwalen. Een belangrijk ding om op te merken is dat er geen toiletfaciliteiten op de boot zijn, en het had beter gekund als ze dit duidelijker hadden gemaakt voordat ze vertrokken, maar verder was het een boot van goede grootte met verschillende zitmogelijkheden, afhankelijk van of je wilde zijn in de zon of niet. Grote waarde voor de duur en uitstekende gastheren - ik zou het ten zeerste aanbevelen.

Dit was een van de mooiste dagtochten die we hebben geboekt. De gids was aardig en zeer informatief, uitstekend vervoer en Kotor / oude ommuurde stad, vergelijkbaar met Dubrovnik, Perest en Montenegro, allemaal een genot om te bezoeken. Het landschap, vooral op het water, is zo schilderachtig met ruige heuvels aan de ene kant en smaragdgroene heuvels aan de andere kant. Water is kalm en weerspiegelt de landschappen - gewoon prachtig. Beveel deze dagtocht ten zeerste aan - Get Your Guide is een goed gerund bedrijf, uitstekende rondleidingen en behulpzaam kantoorpersoneel.

Het was een geweldige ervaring. Chauffeur / gids was zeer informatief en hield ons de hele dag bezig. De locaties in Montenegro waren adembenemend, dus de tijd doorgebracht in Perast voelde kort aan, vooral na de boottocht naar de eilandjes. Een beetje meer tijd in de stad zou op prijs zijn gesteld. De duur in Kotor was optimaal. In ieder geval is deze reis een echte aanrader voor iedereen die een extra dagje Dubrovnik ter beschikking heeft.

Eigenlijk werd onze reis naar Kotor geannuleerd vanwege het weer. Ze boden de reis naar Mostar aan. De vrouwelijke gids deelde veel geschiedenis over Bosnië met ons. De oude binnenstad van Mostar is geen grote plaats. We hebben daar genoten van wat lokaal eten. Het is een geweldige ervaring en ik ben zo blij dat ik een Bosnië-stempel in mijn paspoort heb gekregen.

De activiteit werd geadverteerd als een cruise, maar werd voornamelijk per bus uitgevoerd. Ondanks dit hebben we erg genoten van de tour. De gids was geweldig en gaf zeer interessant commentaar.,