Datums kiezen

Perlan

Perlan

Perlan: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Reykjavik: Perlan Museum Wonderen van IJsland Entree Ticket

1. Reykjavik: Perlan Museum Wonderen van IJsland Entree Ticket

Bij Perlan leer je het echte IJsland kennen, een eiland geboren van vuur en ijs. Je voelt de krachten van de natuur en leert hoe IJsland werd gevormd. Onderzoek zeevogels op een levensechte klif en ga op een filmische onderwaterreis rond IJsland. Je verkent 's werelds eerste echte indoor ijsgrot en komt tijdens een interactieve tentoonstelling alles te weten over gletsjers. Het IJslandse Museum van Natuurgeschiedenis heeft ook een interactieve en boeiende tentoonstelling in Perlan. Daar ontdek je de geheimen van het water in de IJslandse natuur, zijn unieke eigenschappen en het leven erin. Tot slot leun je achterover in een planetarium om op een virtuele reis door de lucht te gaan en het verbazingwekkende Noorderlicht te zien, het hele jaar door.

Reykjavik: Stadsrondleiding met hop-on-hop-off-bustour

2. Reykjavik: Stadsrondleiding met hop-on-hop-off-bustour

Reykjavik, een moderne, trendy en toekomstgerichte stad die tegelijkertijd geworteld is in de natuur, biedt het beste van twee werelden en is een magische plek om te bezoeken. Je ticket voor 24 of 48 uur geeft je toegang tot de stad tijdens een hop-on-hop-off-tour met meertalig commentaar aan boord. De berg Esja houdt de wacht over deze meest noordelijke hoofdstad en op een zonnige dag verschijnt de mystieke Snaefellsjokull gletsjer kristalachtig en babyblauw aan de westelijke horizon. Bekijk bezienswaardigheden zoals de haven van Reykjavik, het stadhuis, de Nationale Galerie van IJsland, de Parelhallengrimskerk en de Laugardalur thermale baden en spa. Tour Stops: 1- Harpa concertzaal en conferentiecentrum 2- De Oude Haven 3 - Scheepvaartmuseum Reykjavik 4 - Walvissen van IJsland 5 - Nationaal Museum 6 - Laekjargata 7 - Winkelstraat Laugavegur 8 - Reykjavik Kunstmuseum - Kjarvalsstaðir 9 - Hallgrimskirkja 10 - BSI bus terminal 11 - Perlan 12 - Winkelcentrum Kringlan 13 - Hilton Reykjavik Nordica 14 - Laugardalur Vallei 15 - Skarfabakki Haven (alleen in de zomer) 16 - Huis Hofdi

Reykjavík: hop-on, hop-off-bus en toegangsticket voor het Perlan-museum

3. Reykjavík: hop-on, hop-off-bus en toegangsticket voor het Perlan-museum

Verken de stad Reykjavík in je eigen tempo met de Hop on Hop off-bus. Met het beste van twee werelden; Reykjavík is een moderne, trendy en toekomstgerichte stad en ligt tegelijkertijd dicht bij de ongerepte natuur. Het is echt een magische plek om te aanschouwen. In het Perlan Museum hebben kunstenaars en technologen hun krachten gebundeld om een werkelijk opmerkelijke tentoonstelling te creëren. Bezoekers zullen de kracht van vulkanen en aardbevingen voelen. Inbegrepen is ook een kaartje voor de noorderlichtexpeditie en de ijsgrot. Het toegangsbewijs voor Perlan is geldig op de dag die je kiest om te boeken.

Perlan Museum en Gouden Cirkel Middag

4. Perlan Museum en Gouden Cirkel Middag

De dag begint bij Perlan (pick-up niet inbegrepen), waar je een werkelijk unieke ervaring zult beleven op de Wonders of Iceland-tentoonstelling, door middel van baanbrekende technologie, wetenschap, fotografie en design. De spektakels van Perlan omvatten een echte ijsgrot (100 meter lang) en een interactieve gletsjertentoonstelling. Er is ook een meeslepende Forces of Nature-show, een 10 meter hoge Látrabjarg-klif met levensechte zeevogels en virtual reality-entertainment, een virtueel aquarium en meer. Perlan, een van de meest iconische gebouwen van Reykjavík, staat op de hoogste heuvel van de hoofdstad. Het 360° uitkijkplatform is uitstekend, met fotopanelen en geologische monsters uit heel Reykjavík. Bij Perlan ervaar en leer je Wonders of Iceland begrijpen. Tijdens de Golden Circle-middagtour bezoekt u in één middag de beroemdste natuurlijke parels van het zuidwesten van IJsland. In het geothermische gebied Geysir krijg je de kans om te zien hoe de kokend hete bron Strokkur elke 8 minuten stomend water tot wel 30 meter de lucht in spuit. De iconische waterval van Gullfoss, of Golden Falls, ligt op slechts 7 minuten rijden van Geysir - gelegen in de gletsjerrivier Hvítá. Zijn elegante en majestueuze vorm is als geen ander, waarbij het stromende rivierwater in twee treden naar beneden stort in een 32 meter diepe kloof. Þingvellir National Park is niet alleen een plaats van geologisch wonder, gelegen op de kruising van de Noord-Amerikaanse en Euraziatische tektonische platen, maar ook een plaats vol geschiedenis, als de plaats van het nationale parlement sinds 930.

Privé 3 uur durende stadsrondleiding in Reykjavik op maat

5. Privé 3 uur durende stadsrondleiding in Reykjavik op maat

Hallo en welkom bij Your Friend in Reykjavik! We zijn verheugd je een 3-uur durende privétour door Reykjavik aan te kunnen bieden, waarbij je het beste van de stad zult zien met een deskundige lokale gids. We beginnen de tour door je op te halen bij je accommodatie, de haven, en nemen je mee op een reis door de rijke geschiedenis en cultuur van Reykjavik. We bezoeken een aantal van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad, zoals de prachtige Hallgrímskirkja kerk, de kleurrijke huizen in de oude stad en het prachtige Harpa concertgebouw. Tijdens de rondleiding deelt je vriendelijke gids met veel kennis van zaken fascinerende verhalen en feiten over de stad en haar inwoners, zodat je een echt insidersperspectief krijgt. Je kunt ook vragen stellen en persoonlijke aanbevelingen krijgen voor de rest van je verblijf. Maar daar houdt de tour niet op! We nemen je ook mee naar een aantal verborgen juweeltjes die alleen de plaatselijke bevolking kent, zoals gezellige cafés, straatkunst en unieke uitkijkpunten waar je kunt genieten van het adembenemende uitzicht op Reykjavik en de omgeving.

Reykjavik Stad - Privétour van een halve dag

6. Reykjavik Stad - Privétour van een halve dag

Ervaar de hoofdstad van IJsland, Reykjavik met een rondrit door een lokale gecertificeerde gids. Bekijk Reykjavik met eigen ogen, zoals het beroemde concertgebouw Harpa, het parlementsgebouw Alþingi, het beeldhouwwerk Sun Voyager aan zee, Höfði House en de prominente kerk Hallgrímskirkja en andere stops. Deze tour varieert van 3-4 uur, afhankelijk van het verkeer en de weersomstandigheden. Onze tochten zijn aan te passen aan je interesses. De stops/passages die bij deze tour zijn inbegrepen zijn: - Ophaalservice op de gewenste locatie in Reykjavik - Perlan - Árbær openluchtmuseum - Askirkja Kerk - Harpa Concertzaal - Hallgrímskirkja Kerk - Alþingi (Langsgaan) - Beeldhouwwerk Zonnereiziger - Höfði Huis (Passeer langs) - Afzetten op gewenste locatie in Reykjavik Optionele stops zijn onder andere: - Ásmundur Sveinsson - Oude Haven We hebben de Land Rover Discovery SDV6 SE 4-wielaangedreven vierdeurs wagon met lederen stoelen om je comfort te bieden terwijl je IJsland met ons verkent. De auto wordt geleverd met verduisterde ramen op de achterbank voor extra privacy en biedt plaats aan maximaal 4 volwassen passagiers (3 comfortabel en 1 op de middelste stoel) en voldoende ruimte voor al je spullen in de achterbak. De Land Rover Discovery heeft een hoge bodemvrijheid die perfect is om alle soorten rotsachtig terrein te verkennen en omdat je in een hoge auto zit, heb je een beter overzicht over de omgeving als je op ontdekkingstocht gaat.

10 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Perlan: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Perlan

Wil je alle activiteiten in Perlan bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Perlan

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 914 beoordelingen

Geweldige middag doorgebracht in het centrum. Omdat het een feestdag was, was het museum overvol, maar we hebben ervan kunnen genieten en vonden de Aurora-film en de vulkaanfilm erg leuk.

Zeer mooie ervaring. Afwisselend, interactief en informatief! De moeite waard, vooral het uitzicht met sneeuw en zon over heel Reykjavik..

Uniek. De lichtshow was geweldig en de ijsgrot erg interessant. Food Hall goed, maar lang wachten.

Zeer de moeite waard en een geweldig uitzicht vanaf het terras!!

Shows waren goed. Zeer moeilijk om naartoe te lopen