Perlan

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Perlan: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Perlan: Wonders of Iceland Tour

1. Perlan: Wonders of Iceland Tour

Perlan is een uniek gebouw met een glazen koepel op de hoogste heuvel van Reykjavik. In Perlan kun je een bijzondere tentoonstelling bezoeken waarbij je meer te weten kunt komen over de wonderen van de IJslandse natuur, die je bij de tentoonstelling ook op een unieke en onvergetelijke manier kunt beleven. Bezoekers voelen de kracht van vulkanen, aardbevingen en geothermale energie en zien een realistisch vormgegeven vogelklif van 10 meter hoog, compleet met allerlei vogel- en plantensoorten. Beleef de wonderen van de zee en kijk hoe de walvissen onder je voeten door zwemmen. Wandel door een echte ijsgrot van 100 meter lang die de eerste van zijn soort ter wereld is en kom meer te weten over de gletsjers van IJsland, hun droevige toekomst en de gevolgen van de opwarming van de aarde bij een geweldige interactieve tentoonstelling. Bezoekers kunnen de vele natuurwonderen van IJsland op één plek zien, voelen en beleven. Het is een perfecte eerste activiteit in IJsland, die geschikt is voor alle leeftijden. Op de vierde verdieping van Perlan ligt een uitkijkplatform dat de hele koepel omgeeft, bovenop de heetwaterreservoirs. Vanaf daar heb je geweldig uitzicht van 360° over Reykjavik en het omliggende gebied. Toegang tot het uitkijkplatform is bij het ticket voor de tentoonstelling Wonders of Iceland inbegrepen. Na hun bezoek aan Wonders of Iceland en het uitkijkplatform kunnen gasten op de vierde verdieping souvenirs kopen Rammagerðin, een van de oudste souvenirwinkels van IJsland. Op de vijfde verdieping kunnen gasten genieten van heerlijke gerechten en geweldig uitzicht in alle richtingen bij restaurant Út í bláinn en Kaffitar Café.

...
Perlan: Áróra - Planetariumshow van Northern Lights

2. Perlan: Áróra - Planetariumshow van Northern Lights

Ervaar een planetarium van wereldklasse, het eerste in zijn soort in IJsland. Áróra - De Northern Lights Planetarium Show is gebouwd in een van de warmwatertanks van Perlan en beschikt over een ultramoderne 8k-projectie en 7.1 surround sound-systeem. Áróra is een kunstwerk dat de meest beruchte schrijvers, muzikanten en fotografen van IJsland samenbracht. Ga op reis door het unieke landschap van IJsland en bekijk het noorderlicht zoals je ze nog nooit hebt gezien. Reis door tijd en ruimte om de wetenschap achter het mysterie te begrijpen en de verhalen die al millennia lang worden geloofd.

...
Reykjavik: hop on, hop off-bustour: 24- of 48-uurs ticket

3. Reykjavik: hop on, hop off-bustour: 24- of 48-uurs ticket

Reykjavik is een moderne, hippe en progressieve stad die tegelijkertijd dicht bij de natuur staat. Daardoor combineert deze het beste van beide werelden. Het is een magische plek om te bezoeken. Je ticket voor 24 of 48 uur geeft je toegang tot de stad door middel van een hop on, hop off-tour met meertalig commentaar aan boord. De berg Esja kijkt uit over de noordelijkste hoofdstad. Op zonnige dagen verschijnt de mystieke gletsjer Snaefellsjokull kristalhelder en lichtblauw aan de westelijke horizon. Bekijk plekken zoals de haven van Reykjavik, het stadhuis, de National Gallery of Iceland, de Hallgrímskirkja en de thermale baden en spa van Laugardalur. De tour komt langs de volgende haltes:  1- Concert- en Congrescentrum Harpa  2 - De oude haven 3 - Viking Maritiem museum 4 - Walvissen van IJsland 5 - Nationaal Museum 6 - Lækjargata 7 - Laugavegur winkelstraat 8 - Reykjavik Kunstmuseum 9 - Hallgrímskirkja 10 - Busstation BSÍ 11 - Perlan 12 - Winkelcentrum Kringlan 13 - Hilton Reykjavik Nordica 14 - Vallei van Laugardalur 15 - Skarfabakki-haven (alleen in de zomer) 16 - Hofdi-huis

...
Reykjavik: sightseeing in de stad per minibus

4. Reykjavik: sightseeing in de stad per minibus

Bezoek de belangrijkste plekken in de stad en de omliggende plaatsen. Bezoek de presidentiële residentie in Bessastadir en de plaats Hafnarfjörður, waar je leert hoe het "verborgen volk" en de mensen in harmonie samenleven. Vervolgens bezoek je Reykjavik, waar je geniet van het spectaculaire uitzicht vanaf het restaurant Perlan, dat op watertanks is gebouwd op de warmwatervoorziening van de stad. Daarna ga je naar het Höfði-huis, waar in 1986 de belangrijke ontmoeting tussen de voormalige Amerikaanse president Ronald Reagan en de voormalige Secretaris-Generaal van de Sovjet-Unie, Michail Gorbatsjov plaatsvond. Vervolgens bezoek je de oude kerk Hallgrímskirkja en het oude stadscentrum. Je zult merken dat het IJslandse parlement, Alþingi, en het stadhuis hier gevestigd zijn. De laatste stop van de dag brengt je naar de sport- en recreatiegebied in Laugardalur. Hier kun je het indrukwekkende, geothermisch verwarmde buitenzwembad verkennen en de sculpturen van Asmundur Sveinsson ontdekken.

...
Reykjavík City Sightseeing & Golden Circle Express

5. Reykjavík City Sightseeing & Golden Circle Express

Combineer de Greater Area Reykjavik Monumenten en Golden Circle Express tours, en maken de meeste van uw dag uit het verkennen van Reykjavik en IJsland. Begin uw bezoek aan de hoofdstad van IJsland met een bezoek aan de presidentiële residentie Bessastadir en Hafnarfjörður, de stad waar mensen en de "verborgen volk" van de IJslandse legendes leven samen in harmonie. Stop bij Perlan Restaurant, waar u een schitterend uitzicht over Reykjavik en haar omgeving. U zult ook een bezoek Hallgrímskirkja kerk, de universiteit en het oude stadscentrum, waar u de Alþingi-IJslandse parlement kan zien. Je zult vrije tijd om te lunchen en te verkennen kleurrijke Reykjavik op uw eigen alvorens verder aan de IJslandse platteland en de Þingvellir National Park, bekend om zijn historische erfenis en geologische intriges hebben. Bewonder de unieke en dorre landschap van de geothermische omgeving van het spuitende warmwaterbronnen van Geysir en Strokkur, dan zie majestueuze Gullfoss glaciale waterval. Na een dag vol sightseeing, ga terug naar Reykjavik via Hellisheiði berg, waarbij in het ongelooflijke landschap.

...

Sitemap Perlan

Wil je alle activiteiten in Perlan ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Perlan

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 567 beoordelingen

Mensen waren erg vriendelijk en het was geweldig om de stad te zien en dan te kunnen uitstappen en lopen naar de dingen die je wilde zien, wachtend tot de bus weer instapte. Het enige dat ruw was, was de wind en dat is niet de schuld van iemand, dus wees voorbereid op serieuze winden hier!!

Museum is een aanrader . Maar vervelende situatie meegemaakt . Bij het ticket is een shuttle inbegrepen . Lang gewacht , achteraf vernomen dat er geen shuttle is . Misschien best verwijderen . Hou er ook rekening mee dat het bezoek planetarium niet is inbegrepen .

Geweldige ervaring. Zeker de moeite waard om te doen, geeft je de kans om eerst de stad te zien en dan weer rond te gaan en te beslissen waar je naar wilt kijken. Ophalen / afzetten bij de haltes om de 30 minuten of zo.

Unieke ervaring. Rijk aan geschiedenis en de natuurlijke wonderen die IJsland geweldig maken.

Het inchecken in de tentoonstelling ging heel goed. We waren erg blij met de gang van zaken.