Persberichten

GetYourGuide presenteert de populairste tours in Noord-Amerika

GetYourGuide, het belangrijkste platform om online tours en activiteiten wereldwijd te boeken, presenteert de tien meest populaire en geboekte tours in Noord-Amerika. Vooral in de herfst is het handig om te weten welke activiteiten reizigers kiezen in hun vakantie. GetYourGuide biedt de mogelijkheid om nieuwe reisideeën op te doen en talloze beschikbare tours te ontdekken. Hier onze top tien:

Berlin - 12th of October 2011: GetYourGuide, the globally successful online portal offering tours, activities, and attractions, has evaluated the ten most beloved tours and excursions in Europe. Given the variety and number of activities, 7,000 in more than 600 destinations worldwide, it made sense to suggest the most popular activities organized by continent. In Europe alone GetYourGuide offers more than 2,000 tours and excursions, ten of which will be presented here.

 1. New York

  In onze topbestemming biedt deze tour u de mogelijkheid om te genieten van het beste uitzicht op de wereldberoemde skyline van New York City. De niet in de rij staan: Empire State Building Observatory tour biedt u de mogelijkheid de rij over te slaan en te genieten van een schitterend uitzicht van 360 graden over de stad. Met deze tour kunt u de 'Stad die nooit slaapt' overdag bekijken en nog beter, u kunt ook 's avonds een tour nemen en genieten van de lichtjes van de stad. De Empire State Building ligt in het hart van Manhattan en met deze tour kunt u de hele stad in een oogopslag bewonderen.
 2. Las Vegas  In Las Vegas, de entertainmenthoofdstad van de wereld, is er vaak te veel te doen en te weinig tijd. Maar met een helikoptervlucht over de Las Vegas Strip tour, kunt u genieten van de spanning van een helikoptervlucht en ondertussen ziet u alle attracties van Las Vegas vanuit de lucht. Voor de take-off wordt champagne geserveerd en daarna vliegt u over alle bezienswaardigheden, van de Pyramide van Luxor tot aan de Bellagio Fountains. Deze tour is de enige echte manier om te genieten van de "City of Lights".
 3. San Francisco  Er is zoveel meer in San Francisco dan alleen Fisherman's Wharf! Met de San Francisco City Safari met Alcatraz tour, kunt u het echte San Francisco leren kennen. Deze vier uur durende, onvergetelijke "onbegaande wegen" tour biedt u alle verborgen attracties van San Francisco, maar ook de beroemde attracties, zoals de Golden Gate Bridge. Deze tour is echt uniek, want zelfs tijdens het drukke zomerseizoen kunt u gegarandeerd het legendarische Alcatraz Island bezoeken. Deze stedelijke safari is absoluut uniek.
 4. San Diego  De baai van San Diego is een van de mooiste ter wereld en met de San Diego Dinner Dance Cruise, kunt u op de best denkbare manier van de baai genieten. Al op het moment dat u aan boord gaat, wordt champagne geserveerd om te proosten op het begin van een geweldige avond. Na de champagne wordt een driegangenmenu geserveerd om van te genieten na een lange dag wandelen door de stad. En na het diner volgt nog het allerbeste: dansen tussen de stralende lichtjes van San Diego.
 5. Oahu/Honolulu  Als u er ooit van gedroomd hebt volledig, maar veilig door haaien omringd te worden, dan is de Shark Dive in Oahu tour precies de tour voor u. De baai waar de tour begint ligt op 90 minuten van Waikiki, in Honolulu. Maar aan alles is gedacht: in de tour kan een pickup vanuit uw hotel in Waikiki worden opgenomen. Bij de baai ligt de boot Kailolo II klaar om aan boord te gaan en u naar zee te brengen. En hier begint het spannende gedeelte! Met uw masker en snorkel wordt u in de haaienkooi te water gelaten. Neem een watercamera mee om het schitterende moment vast te leggen dat u de haaien op slechts enkele centimeter van u vandaan zwemmen. Dit is echt een unieke ervaring.
 6. Grand Canyon  Na een avond in Las Vegas, biedt de Grand Canyon Wind Dancer Helicopter Tour u de mogelijkheid het natuurschoon van dit gedeelte van Amerika te ontdekken. De tour begint op het dak van een beroemd hotel in Las Vegas en neemt u dan mee naar de wereldberoemde Grand Canyon. U zult zelfs landen bij de Colorado River om te genieten van een versnapering en een schitterend uitzicht op de Grand Canyon. Deze 4 uur durende helikoptertocht is de perfecte tour om te genieten van de attracties in Las Vegas en de legendarische Grand Canyon van bovenaf te bewonderen.
 7. CancÿºnIf you are heading to Cancun anytime soon, the Royal Dolphin Swim at Isla Mujeres has to be on your 'To do' list. The tour allows you to swim with dolphins in the beautiful Caribbean Sea. Groups are kept to around 10 people to ensure a personal experience with the dolphins. A free buffet lunch is also included which you will definitely need after all the time spent swimming with dolphins. While in the water, you can hug, kiss and even shake hands with the dolphins. This tour is one you will never forget.
 8. Los AngelesLos Angeles is nicknamed the city of Angels, but may be better known as the city of stars. The Dearly Departed Tours – The Tragical History Tour allows you to explore the dark side of Hollywood in a light hearted environment. With this tour you will learn about all of the sins and scandals of major past and present Hollywood figures from George Michael to John Belushi. This tour leaves no stone untouched and is must see for anyone interested in Hollywood.
 9. Miami  Miami staat bekend om zijn uitstekende cultuuraanbod, perfecte stranden en fantastische mogelijkheden om te winkelen. Met de Miami Hop-on Hop-off Sightseeing Tour kun je alle delen van Miami verkennen. Het beste van deze tour is, dat het je de flexibiliteit biedt om op elke plek die interessant lijkt uit te stappen en daarna ook weer op te stappen. De tour begint op elk half uur vanaf het centraal station van Miami dus je hoeft je niet te haasten. Deze tour laat je alles van Miami zien wat je altijd al wilde zien.
 10. Boston  Boston is een van de oudste steden van de V.S. en een absolute must voor toeristen die het land willen leren kennen. Er is geen betere manier om de stad te zien, dan op een Segway tour door Boston Harbor. Bij deze tour ziet u vele historische attracties van Boston, bijvoorbeeld Bunker Hill, de plek van een belangrijke veldslag tijdens de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog, tot het Old State House, het oudst bewaard gebleven openbare gebouw van Boston. Niet alleen krijgt u deze bijzondere plekken te zien, u kunt ze beleven tijdens een rit op een Segway. Deze gezinsvriendelijke tour is absoluut onvergetelijk en leuk voor alle leeftijden.

Over GetYourGuideGetYourGuide is het toonaangevende online boekingplatform in Europa met de grootste selectie aan tours, attracties en activiteiten. Het aanbod varieert van sightseeing en historische tours tot duiken en helikoptervluchten. GetYourGuide biedt meer dan 7000 tours en attracties op meer dan 600 bestemmingen wereldwijd. Het bedrijf is in 2008 in Zwitserland opgericht en is gevestigd in Zürich, Berlijn en Las Vegas.

Perscontact

Stefanie Bach

PR Managere-mail: bach@getyourguide.com

Telefoon: +49 (0)30 544 459 44

skype: stefanie.gyg

© 2008-2013 GetYourGuide