Ontdek het beste van
Peru

Alle activiteiten

874 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Plaatsen in Peru

Onze aanbevelingen voor Peru

Cusco: Dagtocht Regenboogberg en Rode Vallei (optioneel)

Cusco: Dagtocht Regenboogberg en Rode Vallei (optioneel)

Ervaar de ongelooflijke schoonheid van Rainbow Mountain tijdens een begeleide wandeltocht. Je krijgt de kans om alpaca's, lama's en vicuña's te zien terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de bergen tijdens de reis. Geniet van een lokale lunch voordat je terugkeert naar je accommodatie in Cusco. Je professionele gids haalt je tussen 04:00 en 04:30 uur op bij je accommodatie in Cusco. Na een rit van 2 uur kom je aan in Cusipata waar je stopt voor het ontbijt en water en snacks koopt voor de trektocht. Na het ontbijt reis je nog een uur naar het startpunt van de wandeling, op 4.850 meter. Vanaf daar begin je aan je 3,5 kilometer lange trektocht naar Rainbow Mountain over zowel vlak als bergopwaarts terrein. Tijdens je wandeling zul je genieten van geweldige uitzichten en ontmoetingen met wilde alpaca's, lama's en vicuña's. Als je eenmaal de top op 5.010 meter hebt bereikt, kun je wat vrije tijd gebruiken om te pauzeren, en als het weer goed is, kun je genieten van het uitzicht over Rainbow Mountain. Je gaat nog een uur bergafwaarts naar de startplek. Neem vervolgens het vervoer terug naar Cusipata, waar een lokale lunch op je wacht. Zodra u klaar bent met uw lunchbuffet, reist u terug naar Cusco, waar u tussen 16:00 en 17:00 uur aankomt op Plaza de Armas.

Cusco: Humantay Meer met Ontbijt en Lunchbuffet

Cusco: Humantay Meer met Ontbijt en Lunchbuffet

Je professionele gids haalt je tussen 04:00 en 04:30 uur op bij je gastgezin, hostel of hotel in Cusco. Na een rit van 2 uur kom je aan in Mollepata, waar we stoppen voor het ontbijt en water en snacks voor de trekking ophaalservice. Na het ontbijt reis je nog 1 uur naar Soraypampa. Eenmaal aangekomen op dit hoge bergplateau kun je de prachtige bergen Apu Salkantay (6.230 meter boven zeeniveau) en Humantay (5.250 meter boven zeeniveau) boven zeeniveau bewonderen. De tocht zelf bereikt een hoogte van 4.200 meter. Na een korte voorbereiding van je dagrugzak begin je aan de 2 uur durende trektocht naar het Humantay meer. De weg omhoog naar het Humantay meer is steil, maar de groep is klein en je gids laat je de tijd nemen om van de tocht te genieten. Geniet van het uitzicht op het Humantay meer en geniet van een optionele kleine klim boven het meer naar rechts of links waar je kunt genieten van een panoramisch uitzicht. Hierna volgt het gemakkelijke deel van je trektocht. Ga nog een uur bergafwaarts naar Soraypampa. Daarna neem je privévervoer terug naar Mollepata waar een lokale lunch op je staat te wachten. Als je je lunchbuffet op hebt, ga je terug naar Cusco waar je tussen 17:00 en 18:00 uur aankomt bij de drop-off bij Plaza de Armas.

Vanuit Cusco: Dagvullende tour in Machu Picchu met een groep

Vanuit Cusco: Dagvullende tour in Machu Picchu met een groep

Reis vanuit Cusco om meer te weten te komen over de majestueuze Inca-stad: Machu Picchu en de oude beschaving die daar leeft. Ontdek de geheimen die erin verborgen zitten. Ga terug in de tijd terwijl je de straten van deze ruïnes in de Peruaanse Andes verkent. Begin met een vroege ochtend pick-up van je hotel in Cusco voor transfer naar het treinstation. Stap aan boord en geniet van het comfort dat de trein biedt tijdens de reis naar Machu Picchu. Kies uit de optie van een standaardtrein of een Vistadome-trein met panoramisch uitzicht. Geniet van de dynamische landschappen van de Peruaanse Andes. Aankomst in Aguas Calientes en neem een bus naar de ingang van de citadel van Machu Picchu. Leer meer over de geschiedenis van deze prachtige plek. Afhankelijk van de optie die u selecteert, kunt u genieten van een geleid bezoek aan Circuit 5. Bezoek Qolqas, de landbouwzone, de waterweg, de droge kuil, de Tempel van de Zon, het Inka-huis, de waterbronnen, stel drie overkappingen, Pisonay Square en het archeologische reservaat. Neem de bus terug naar Aguas Calientes en krijg aanbevelingen voor de lunch. Stap aan boord van de trein terug naar het station Ollantaytambo of Poroy waar het vervoer klaar staat om je naar je hotel in Cusco te brengen.

Vanuit Cusco: Moray en zoutmijnen Quad Bike Tour

Vanuit Cusco: Moray en zoutmijnen Quad Bike Tour

Laat je adrenaline pompen terwijl je quad rijdt door de Heilige Vallei van de Incas. Bezoek de archeologische site van Moray en ontdek de zoutmijnen van Maras tijdens een tocht vanuit Cusco. Vertrek uit Cusco en ga naar Cruzpata waar je instructies krijgt over hoe je je quad veilig kunt besturen. Begin je avontuur met rijden door de Heilige Vallei terwijl je geniet van prachtige uitzichten op besneeuwde bergen. Rijd met je quad naar de archeologische vindplaats Moray en geniet van een kort bezoek met je gids. Rijd daarna weer met je quad van Moray naar het basiskamp. Parkeer de quads en neem het busje om de zoutmijnen van Maras te bezoeken. Stap weer in onze minibus naar Cusco.

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina Oase Tour per luxe bus

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina Oase Tour per luxe bus

Ontdek de serene landschappen van het Peruaanse platteland tijdens een dagtrip van Lima naar Paracas en Huacachina met hoteltransfers inbegrepen. Bekijk Humboldtpinguïns en zeeleeuwen op de Ballestas Eilanden en glijd de duinen van Huacachina af met sandboarden en een ritje met een duinbuggy. Je avontuur begint met een vroege ophaalservice vanaf je hostel of hotel. Vanaf hier reis je naar Paracas, een prachtig klein stadje aan zee, in een ruime bus waar je kunt ontspannen tijdens de 4 uur durende rit. Wij zijn het ENIGE bedrijf dat luxe bussen aanbiedt voor de lange reis, anderen gebruiken kleine minibusjes. Eenmaal in Paracas begin je aan een 2 uur durende rondvaart naar de Ballestas Eilanden, een kleinere versie van de Galapagos. Bekijk zeeleeuwen, pinguïns en veel vogels van dichtbij in hun natuurlijke omgeving. Misschien krijg je zelfs de kans om een dolfijn of twee te zien. Rond lunchtijd is het tijd om van Paracas naar Huacachina te gaan, een natuurlijke oase in de Ica-woestijn met de grootste zandduinen van Zuid-Amerika. Geniet hier van wat vrije tijd. Verken en lunch (op eigen kosten) in een van de plaatselijke restaurants rond de oase. Na de lunch is het tijd voor 2 uur opwindende duinbuggyritjes en sandboarden. Rijd met een duinbuggy de zandduinen op en sandboard deze gigantische heuvels van zand af, een unieke ervaring in de enige natuurlijke woestijnoase in Zuid-Amerika. s Avonds ga je aan boord van de bus terug naar Lima. Eenmaal aan boord leun je achterover en ontspan je op de comfortabele stoelen terwijl je geniet van een film aan boord. Bij aankomst in Lima word je direct bij je hotel/hostel afgezet.

Machu Picchu: toegangsbewijs

Machu Picchu: toegangsbewijs

Nieuwe rondleidingen in Machu Picchu Aankondiging van het Ministerie van Cultuur Vanaf 1 juni worden er nieuwe circuits ingevoerd voor een bezoek aan Machu Picchu. Ons bedrijf biedt al deze circuits aan, afhankelijk van de beschikbaarheid. Het is belangrijk om de beschikbaarheid van elk circuit te controleren voordat je je bezoek plant. Circuit opties Laagseizoen (16 oktober - 31 mei) 1. Panoramisch Circuit Ticket + Bovenste Terras Route - Maakt de klassieke foto van Machu Picchu mogelijk, maar omvat geen rondleiding door de Inca-constructies (religieuze en stedelijke sector). 2. Panoramisch Circuit Ticket + Machu Picchu Bergroute - Geeft recht op de klassieke foto van Machu Picchu en de wandeling naar de Machu Picchu berg, maar niet op een rondleiding door de Incaconstructies. 3. Compleet Klassiek Circuit Ticket - Hiermee kun je de Incastad Machu Picchu en de belangrijkste Incaconstructies bezoeken: Tempel van de Zon, Hoofdtempel, Heilige Rots, Tempel van de Condor, etc. Maakt ook de klassieke foto mogelijk. 4. Kort Klassiek Circuit Ticket - Hiermee kun je de Incastad Machu Picchu bezoeken, inclusief de klassieke foto vanaf het lagere terras en de belangrijkste Incaconstructies. 5. Royalty Circuit Ticket of Lager Deel - Hiermee kun je de Inca-stad Machu Picchu bezoeken via het onderste gedeelte, inclusief bouwwerken zoals: Incahuis, Tempel van de Zon, Heilige Rots, Tempel van de Condor en meer. 6. Royalty Circuit Ticket of Lager Deel + Huayna Picchu - Omvat de tour door het onderste deel van Machu Picchu en de wandeling naar de top van Huayna Picchu. Hoogseizoen (1 juni - 15 oktober) 1. Panoramisch Circuit Ticket + Inti Punku - Geeft recht op de klassieke foto van Machu Picchu en de wandeling naar Intipunku (Zonnepoort), maar niet op een rondleiding door de Inca-constructies. 2. Panoramisch Circuit Ticket + Inca Brug - Geeft recht op de klassieke foto van Machu Picchu en de wandeling naar de Incabrug, maar niet op een rondleiding door de Incaconstructies. 3. Royalty Circuit Ticket of Lager Deel + Huchuy Picchu - Maakt een bezoek aan het onderste deel van Machu Picchu en de wandeling naar de top van Huchuy Picchu mogelijk. 4. Royalty Circuit Ticket of Lager Deel + Grote Grot - Hiermee kun je het onderste gedeelte van Machu Picchu bezoeken en de wandeling naar de Grote Grot maken. Circuits en routes Circuit 1 of Panorama Route 1-A: Machu Picchu bergroute. Route 1-B: Bovenste Terras Route. Route 1-C: Route naar Inti Punku (Hoogseizoen). Route 1-D: Route naar Incabrug (Hoogseizoen). Circuit 2 of Klassiek Route 2-A: Ontworpen route. Route 2-B: Onderste terrasroute. Circuit 3 of Royalty Route 3-A: Waynapicchu bergroute. Route 3-B: Ontworpen route. Route 3-C: Grote Grot Route (Hoogseizoen). Route 3-D: Huchuy Picchu Route (Hoogseizoen). Aanvullende informatie Het is alleen een toegangsticket en niet inclusief een gids of diensten zoals trein en bus, tenzij je kiest voor de optie inclusief gids.

Cusco: Dagvullende tour naar de Regenboogberg

Cusco: Dagvullende tour naar de Regenboogberg

Aanschouw de Regenboogberg in al zijn glorie, neem wat foto's en verken het gebied tijdens een dagtocht vanuit Cuzco met een gids. Ga op avontuur in de vroege ochtend met een ophaalservice bij het hotel. Klim de berg op, doorkruis kleine dorpjes, dompel jezelf onder in de lokale cultuur en lunch na je wandeling. Begin je volledige dag tour in de stad Cuzco, waar je wordt opgehaald tussen 04:15 en 04:45 uur. Vervolgens rijd je 3 uur in een comfortabel busje naar de stad Cusipata, waar je thuis bij een lokale familie ontbijt. Ga na het ontbijt naar het startpunt van je wandeling. Er is ongeveer 3 kilometer aan vlakte die bergopwaarts leidt naar de majestueuze 'Berg van Kleuren'. De wandeling neemt ongeveer 1,5 uur in beslag, afhankelijk van je conditie. Geniet onderweg van een panoramisch uitzicht op de valleien, wilde lama's, alpaca's en vicuña's, evenals op de Andes en de nabijgelegen gletsjers.  Eenmaal hier, als het weer goed is, krijg je de eerste uitzichten op de Regenboogberg. Op de top kunt u een welverdiende pauze inlassen, even op adem komen en genieten van het prachtige uitzicht. Na het nemen van een paar prachtfoto's begint je afdaling, waar je bij aankomst kunt genieten van een heerlijke lunch. Vervolgens neem je privévervoer terug naar Cuzco, waar je om ongeveer 17:00 uur aankomt.

Vanuit Cusco: Vinicunca Regenboogberg ATV Tour met Maaltijden

Vanuit Cusco: Vinicunca Regenboogberg ATV Tour met Maaltijden

Route: De tocht naar de berg van 7 kleuren per atv begint met een ophaalservice vanaf je hotel in Cusco. Ophaalservice vanaf je hotel 4.00 uur start van de reis 4.30 uur Reisbestemming Cusco - Pitumarca duur 2 uur met de auto Ontbijt in een lokaal restaurant in Kusipata (na het ontbijt vervolgen we de tocht per auto) Pitumarca - Qosqotapa duur 1u.20m met de auto Qosqopata is het eindpunt van de auto (vanaf dit punt begint ons atv avontuur Qosqopata - Berg van de 7 kleuren (vinicunca) 30 minuten tocht op atv quad motoren De duur van de tocht op de atv quad is 30 minuten enkele reis tot de aankomst op de berg van de 7 kleuren. - Terugreis 25 minuten De wandeltijd vanaf het einde van de atv naar het baga-gedeelte van de kleurrijke berg is 5 minuten lopen om wat souvenirfoto's te maken. Voor de beste dekkingsfoto's en herinneringen is het nodig om 7 minuten te lopen naar de bergheuvel waar je de rode vallei kunt zien.

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina Oase dagvullende tour

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina Oase dagvullende tour

Ontdek de ongelooflijke landschappen buiten Lima, op weg naar Paracas en Huacachina. Geniet van ophaalservice vanaf je accommodatie en ervaar een kans om zeeleeuwen en Humboldtpinguïns te zien op de Ballestas Eilanden, bezoek de oase in Huacachina tijdens een buggyrit en glijd van de duinen naar beneden. Begin je dag met een vroege ophaalservice van je accommodatie. Ontspan tijdens het rechtstreekse vervoer naar Paracas, een prachtig klein stadje aan zee, reis in een ruime bus waar je kunt ontspannen tijdens de 4 uur durende rit. Arriveer in Paracas en begin aan een 2 uur durende rondvaart naar de Ballestas Eilanden, een kleinere versie van de Galapagos. Bekijk zeeleeuwen, pinguïns en vogels van dichtbij in hun natuurlijke omgeving. Neem een lunchpauze en reis dan van Paracas naar Huacachina, een oase in de Ica-woestijn met enkele van de grootste zandduinen van Zuid-Amerika. Geniet hier van wat vrije tijd voordat je de buggy- en sandboardtour gaat doen. Ga met een buggy de duinen op en sandboard naar beneden. Dit is een unieke ervaring in de enige natuurlijke woestijnoase in Zuid-Amerika. Ga 's avonds aan boord van de bus terug naar Lima, leun achterover en ontspan op de comfortabele stoel. Bij aankomst in Lima word je direct bij je hotel afgezet, rond 23.45 uur.

Cusco: Dagtrip naar het Humantay-meer met ontbijt en lunch

Cusco: Dagtrip naar het Humantay-meer met ontbijt en lunch

Maak gebruik van de ophaalservice tussen 03:30 en 04:00 vanaf je hotel in Cuzco en reis naar het dorp Mollepata in de weelderige vallei van de rivier de Apurimac. Na het ontbijt in Mollepata rijd je verder naar Soraypampa dat op 3.900 meter boven zeeniveau ligt. Je maakt een wandeling van ongeveer 1,5 uur naar het meer van Humantay, op 4.200 meter boven zeeniveau en geniet van een prachtig uitzicht op de turquoise wateren aan de voet van de Humantay-gletsjer. Dompel jezelf onder in een landschap dat heilig was voor de Inca's, en krijg de kans om een paard te huren om naar het meer te rijden. Je verkent de turquoise gletsjermeren van het meer van Humantay, hebt tijd om foto's te maken en verkent de omgeving voordat je weer terugkeert naar Mollepata voor een lunchbuffet. Reis daarna om 18:00 uur weer terug naar Cuzco.

De topbezienswaardigheden in Peru

Steden in Peru

Regio's in Peru

Andere activiteiten in Peru

Wil je alle activiteiten in Peru bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Peru

Gemiddelde beoordeling

4.5
(7.819 beoordelingen)

De gids Joel was geweldig in de manier waarop de dingen voor de quadtocht waren georganiseerd en hoe de bediening en besturing van de machine werd gedaan. Het was geweldig hoe we na de rit allemaal werden afgestoft en afgeveegd om van het stof af te komen. Het zou goed zijn om mensen aan te raden gezichtsmaskers mee te nemen tegen het stof.

Alles was uitstekend, de gids was erg goed, hij was zeer goed geïnformeerd over elke plaats die we bezochten, hij was altijd bereid om foto's te maken en had altijd een positieve sfeer. Gedurende 6 uur begrijp ik dat er veel is gedaan, en er waren ook gratis proeverijen. 100% aanbevolen.

We hielden van deze excursie. Een geweldige gids (César 😉) met een hele goede playlist in de bus. Zeer goed buffet voor ontbijt en lunch. De regenboogbergen zijn ongelooflijk en we konden ook de rode vallei doen (extra kosten). Wij raden deze excursie ten zeerste aan.

De reis was erg rustig, we stapten in op het moment van ons ticket, maar op de terugweg stonden we 40 minuten in de rij.

De gids was zeer bereidwillig en supervriendelijk. Uitstekend!