Wat je niet wil missen in Pescara

Pescara: authentieke kookles bij een local thuis

1. Pescara: authentieke kookles bij een local thuis

Verdwaal in de magie van een echte Italiaanse kookervaring. Leer de geheimen van het maken van echte Italiaanse gerechten zoals een lokale kok je leert vanuit het comfort van hun keuken. Proef je prachtige creaties onder het genot van lokale wijnen. Kijk hoe uw gastheer onthult hoe u drie authentieke lokale recepten kunt maken. Stel je kookkunsten op de proef onder leiding van een meester. Ontspan, want je gastheer zorgt ervoor dat je bent uitgerust met alles wat je nodig hebt om buitengewoon eten te maken. Geniet van al het eten dat je hebt gemaakt met enkele wijnen die zijn geselecteerd door je gastheer. Neem Italiaanse kookvaardigheden mee naar huis die je een leven lang bijblijven, en smeed een echte band met een lokale kok.

Pescara: Private Home Cooking Demo met een viergangenmenu

2. Pescara: Private Home Cooking Demo met een viergangenmenu

Bezoek het huis van een lokale gastheer en bekijk een exclusieve kookdemo met authentieke regionale recepten. Zie hoe je een Italiaanse viergangenmaaltijd bereidt, bestaande uit een voorgerecht, pastagerecht, hoofdgerecht en dessert. Dineer met uw gastheer en proef de afgewerkte gerechten vergezeld van een selectie lokale wijnen. Luister naar fascinerende verhalen over de lokale cultuur en keuken en ervaar de warmte van Italiaanse gastvrijheid.

Italië/Europa: eSim mobiel data-abonnement

3. Italië/Europa: eSim mobiel data-abonnement

Maak uw reis naar Italië probleemloos met uw handige eSIM. Blijf tijdens uw reizen verbonden met supersnelle dekking in Italië en nog eens 43 Europese regio's (volledige lijst hieronder). Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite om meerdere simkaarten te beheren met deze zero-waste-oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door eenvoudig extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht, zijn compatibel met eSIM (bijv. iPhone XR, XS van modellen daarna, Google Pixel 4 en hoger). Als je het niet zeker weet, controleer dan de foto van de compatibiliteitsrichtlijn om te bevestigen dat je in aanmerking komt. Als u na installatie van deze eSIM geen verbinding kunt maken met internet, volg dan de zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in uw GYG-voucher. Netwerkdekking: Albanië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Isle of Man, Italië, Jersey, Kazachstan, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk, Oezbekistan , en Vaticaanstad. Carriers voor gebruik in Italië: Telecom Italia, Vodafone en Wind

Pescara: markttour en maaltijd met een lokale kok

4. Pescara: markttour en maaltijd met een lokale kok

Maak een mooie maaltijd en een mooie herinnering met een markttour en een huisgemaakt diner georganiseerd door een lokale chef-kok. Kom aan bij het huis van uw deskundige kok. Verken de markt en winkel als een local. Leer hoe u de beste producten herkent. Keer daarna terug naar het huis van uw gastheer en geniet van een privé kookdemonstratie. Krijg inzicht in de Italiaanse keuken terwijl uw gastheer de geheimen van het kookboek van haar familie onthult. Kijk hoe een heerlijke maaltijd voor je ogen wordt bereid. Als het eten klaar is, schuift u aan voor een authentiek Italiaans diner. Geniet van een 4-gangen seizoensmenu bestaande uit een voorgerecht, pasta, hoofdgerecht met bijgerecht en dessert. Praat met uw gastheer terwijl u samen een heerlijke maaltijd deelt. Geniet van een selectie rode en witte wijnen uit regionale wijnkelders, evenals een kopje koffie na het eten. Voel de warmte van Italiaanse gastvrijheid terwijl u in contact komt met de lokale bevolking.

Pescara: markttour, privé kookles thuis en diner

5. Pescara: markttour, privé kookles thuis en diner

Dompel jezelf onder in de rijke culinaire cultuur van Pescara, een pittoreske stad aan de Italiaanse Adriatische kust. Ontmoet je gids en thuiskok en ga naar de markt om eten te kopen als een local. Leer hoe u de beste producten herkent en ontmoet enkele verkopers. Ga dan naar het huis van je gids voor een kookles met de producten die je op de markt hebt gevonden. Tijdens de les leidt je gastheer je door de stappen voor het bereiden van drie authentieke lokale recepten. Voel je een echte Italiaanse chef-kok aan je werkplek uitgerust met keukengerei en alle benodigde ingrediënten. Proef daarna alles wat je hebt bereid tijdens een sit-down diner met je gastheer. Geniet bij uw maaltijd van verschillende glazen rode en witte lokale wijn. Koester je nieuwe kookkunsten en oprechte band met een lokale Italiaanse familie.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Pescara

Pescara
3 activiteiten gevonden
Sorteren op:

In de buurt van Pescara

Meer zien

Andere activiteiten in Pescara

Wil je alle activiteiten in Pescara bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.