Belevingen in

Peschiera del Garda

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Peschiera del Garda

Wil je alle activiteiten in Peschiera del Garda ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Peschiera del Garda

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 945 beoordelingen

Interessante en rustige reis rond een prachtig meer

Mooie, vrij gemakkelijke reis. We hebben de meest aantrekkelijke plaatsen bezocht (hoewel Riva del Garda was uitgesloten). De gids was informatief, vriendelijk, punctueel en had een goed gevoel voor humor. De bestuurder was ook efficiënt. Een nieuwe, nette en comfortabele bus. We hebben veel tijd aan boord doorgebracht, maar het is normaal en helemaal niet saai. Tegelijkertijd was het op de stopplaatsen voldoende tijd om te verkennen, extreem mooie foto's te maken, te lunchen, capuccino te drinken of gelato te eten en souvenirs te kopen. Perfecte keuze voor de eerste dagen van uw vakantie, maar ook goed voor de laatste.

Het was een geweldige ervaring. We woonden in Peschiera del Garda en het bezoeken van Sirmione, Limone en Malcesine zou een beetje gedoe zijn omdat het een beetje ver weg is, maar deze tour was uitstekend. De reisleider was perfect, erg vriendelijk, erg interessant en heeft ons heel goed rondgeleid. Zeer tevreden en ik raad het echt aan!

Van bucketlust kunnen schrappen!

Venetië was een leuke uitstap, maar geen waaw gevoel gekregen. Cultuur en historiek zijn uiteraard uniek. Blij dat we met een gids zijn gegaan, heeft werkelijk het verschil gemaakt. Tips en trucs om juiste activiteiten op een betaalbare manier met het gezin te doen.

De hele tour was geweldig. We bezochten Sirmione, Limone, Riva del Garda en Malcesine, allemaal prachtige steden. Het landschap langs het Gardameer is adembenemend. Geweldige gids

Lazise, Malcesine en Riva Del Garda waren allemaal prachtig.

Onze gids was informatief, persoonlijk en gepassioneerd over de 3 steden die we bezochten. Het was een geweldige manier om zoveel op één dag te zien.