Peschiera del Garda
Wandeltours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Peschiera del Garda Wandeltours: Onze meest aanbevolen

  • Vanaf het Gardameer: rondleiding door Venetië en de lagune

    1. Vanaf het Gardameer: rondleiding door Venetië en de lagune

    Ontdek een van de meest romantische steden ter wereld tijdens een dagtocht naar Venetië vanuit het Gardameer. Ga bij aankomst aan boord van een privéboot en steek het kanaal van Giudecca over naar het San Marcoplein. Hier kun je monumenten bewonderen zoals de Basiliek van San Marco, de Brug der Zuchten en de Campanile. Terwijl je langs vervallen herenhuizen in de centrale sestiere (wijken) slentert, kom je te weten hoe de Republiek Venetië ooit heerste over het oosten en het westen. Neem wat tijd om door de stad te wandelen, of maak een gondelvaart, voordat je naar de Rialtobrug gaat om de avondsfeer op te snuiven.  's Middags kun je genieten van een privétocht op een motorboot door de Venetiaanse Lagune, de echte parel van de Serenissima. Na wat vrije tijd vaar je per motorboot terug door het kanaal van Giudecca, waar een bus klaarstaat om je naar het Gardameer terug te breng...

  • Verona Walking Tour met een persoonlijke gids

    2. Verona Walking Tour met een persoonlijke gids

    Ontdek de hoogtepunten en verborgen juweeltjes van Verona tijdens een begeleide wandeling door de historische stad, beroemd om een van de meest intacte amfitheaters uit het Romeinse Rijk en als de stad waar de door de sterren gekruiste liefhebbers Romeo en Julia hun lot hebben bereikt. Bekijk de oude Castelvecchio en Porta Borsari uit de tijd van het Romeinse Rijk en bezoek vervolgens een van de oudste markten ter wereld op Piazza Erbe. Bewonder de monumenten van Piazza dei Signori, inclusief de elegante beelden van de dichter Dante en verschillende ridders van de Italiaanse adel. Bekijk het beroemde balkon dat het verhaal van Shakespeare over Romeo en Julia in Casa di Giulietta (Juliet's House) inspireerde en eindig met de prachtige Arena di Verona op de Piazza Bra.

Sitemap Peschiera del Garda

Wil je alle activiteiten in Peschiera del Garda ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Peschiera del Garda

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 94 beoordelingen

Van bucketlust kunnen schrappen!

Venetië was een leuke uitstap, maar geen waaw gevoel gekregen. Cultuur en historiek zijn uiteraard uniek. Blij dat we met een gids zijn gegaan, heeft werkelijk het verschil gemaakt. Tips en trucs om juiste activiteiten op een betaalbare manier met het gezin te doen.