Peso da Régua

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Peso da Régua: de beste attracties

Sitemap Peso da Régua

Wil je alle activiteiten in Peso da Régua ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Peso da Régua

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 3.268 beoordelingen

Vrij lange tocht over de weg tot het 1ste Porto-huis waar we geweldig ontvangen zijn en nooit het gevoel kregen om als toerist flessen te kopen. Zeer deskundige uitleg. Vervolgens 1 uur boottocht door de Douro vallei waar je nog een beter zicht kreeg op de wijngaarden Lunch gebeurde op fantastische locatie van een voortreffelijk portohuis met passende wijnen en uitstekend 4 gangen menu. Daarna volgen rondleiding op het landhuis met tasting We werden heel de dag bijgestaan door zeer vriendelijke gids Ivo die met heel veel passie sprak over de Portowereld. Kwam uit de regio en was daar enorm fier over. Nadia & Kris

Aanrader! Hele fijne dagexcursie met heerlijke en lunch. En de uitzichtingen die je te zien krijgt.. WOW!!! Alsof je naar je screensaver op je leptop aan het kijken bent, maar dan in real life. Echt PRACHTIG!!

Super vriendelijke gids Ricardo en chauffeur Oscar. 2 mooie wijngaarden met 2 verschillende proeverijen. Super lekkere en uitgebreide lunch in The River! Zeker de moeite waard om te doen!

Mooie trip, heerlijke proeverijen, mooi te zien/ horen hoe port wordt gemaakt en de geschiedenis, heerlijke lunch en goede chauffeur. Kortom het geld meer dan waard

Het was een prachtige dag, met patricia als gids. De lunch was heerlijk, je kon kiezen uit vlees of vis, op een prachtige sfeervolle lokatie!