Dagtrip naar Petra

Vanuit Amman: dagtour naar Petra

Product ID: 21979

Vanaf € 67,79 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
10 uur - 1 dag
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Verken de historische stad Petra, 2.000 jaar geleden gebouwd
  • Bewonder de prachtige architectuur in de poederroze stad
Overzicht
Petra is één van de 7 Wereldwonderen en een must-see tijdens elk bezoek aan Jordanië. Ervaar de magie van dit oude stadje, bewonder de prachtige architectuur en ontdek de geschiedenis van de rode stad op dagtrip vanuit Amman.
Wat te verwachten
Ontdek de historische stad Petra, de grootste toeristische attractie van Jordanië, op deze dagtour vanuit Amman. Pestra is een unieke stad, meer dan 2.000 jaar geleden door de Nabateeërs in poederachtig roze rots gekerfd.

Petra is één van de 7 Wereldwonderen en biedt een spectaculair voorbeeld van de bouwkundige krachten van dit volk. Je komt de stad binnen door de Siq, een smalle spleet van meer dan 1 km lang. Bewonder de sprankelende kleuren en rotsformaties voordat je Al Khazneh in het zicht krijgt.

Binnenkomend in de vallei van Petra zul je versteld staan van de natuurlijke schoonheid en de bijzondere architectuur. Er zijn honderden tomben met gedetailleerd kerfwerk, een gigantisch Romeins theater met plek voor 3.000 toeschouwers, obelisken, tempels, altaren en bezuilde straten, alsmede het indrukwekkende Ad Deir klooster.

Inzicht in de geschiedenis van Petra kun je in twee musea krijgen: het Archeologisch Museum en het Nabateeisch Museum. Ook kun je het marktje bezoeken waar ambachtslieden ui Wadi Musa plaatselijke snuisterijen verkopen als aardewerk, Bedoeïense sieraden en flessen van gekleurd zand uit de regio.
Inbegrepen
  • Toegangsprijs Petra
  • 800m paardrijden in Petra
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Vanaf € 67,79 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (2 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Travco - Jordan

Product ID: 21979