Datums kiezen

Pettah Market

Pettah Market: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Colombo: Stadshoogtepunten met privétour per Tuk Tuk

1. Colombo: Stadshoogtepunten met privétour per Tuk Tuk

Verken belangrijke hoogtepunten van Colombo, waaronder de beroemde Gangaramaya Tempel, de meest bezochte tempel van de stad die bekend staat om het organiseren van Sri Lanka's grootste en meest levendige Vesak festival per jaar. Bezoek vervolgens Sri Kailawasanathan Swami Devasthanam Kovil (hindoetempel) en de historische Jami-UI-Alfar Moskee (Rode Moskee), een van de oudste moskeeën van Colombo. Verken de bruisende Pettah Market, de grootste en meest functionele markt van Colombo, gevolgd door een bezoek aan Independence Square, de oceaanpromenade van Galle Face Green, het Dutch Hospital en andere opmerkelijke bezienswaardigheden.

Excursie Colombo Highlight Tour vanaf de passagierspier.

2. Excursie Colombo Highlight Tour vanaf de passagierspier.

Je chauffeur leidt je langs een zorgvuldig samengestelde route die is ontworpen om je het beste van de omgeving te laten zien. Persoonlijke aandacht voor je groep tijdens een privétour Zie Colombo in slechts een halve dag tijdens een uitgebreide tour Meerdere stops zijn gemakkelijk met reizen per privéauto Beweeg je in je eigen tempo door de stad. We gaan Colombo ontdekken door 18 top bezienswaardigheden te bezoeken, Zodra je deze lokale ervaring opdoet met onze vriendelijke chauffeurs heb je het gevoel dat je in je eigen stad bent. Colombo stad hoogtepunten niet op haast, We maken uw reis gemakkelijker en comfortabeler we altijd focussen op de speciale behoeften van onze klant met onze Colombo stad tour of excursies aan wal, kunt u Reizen per prive-voertuig en bezoek top bezienswaardigheden zoals Een 100-jaar oude Khan klokkentoren, St Anthony's Shrine, Colombo Fort, Colombo Fort Railway Station, Jami Ul- Alfar Moskee (Rode moskee) kleurrijke Pettah Bazaar, Wolandaal Kerk, Tempel van Sri Kalawasanathan Swami Devassthanam Kovil, Seema Malakaya Tempel, Gangaramaya Boeddhistische tempel, Viharamahadevi Park, dep Inendence Memorial Hall, Independence Square, Bandaranaike Memorial International Conference Hall (BMICH), Nelum Pokuna Mahinda Rajapaksha Theater, Art Street, Green Path, Galle Face Green, Old Parliament Building, Sambodhi Chaitya, The Lighthouse, winkelen bij Dutch Hospital Shopping Precinct, One Galle Face, Wall Art Street, Traditional Gem Mine, Gem Museum en Ceylon Tea Supper Market. Terug naar de passagiersterminal.

Colombo: begeleide privérondleiding door de stad per Tuk-Tuk

3. Colombo: begeleide privérondleiding door de stad per Tuk-Tuk

Bezoek belangrijke hoogtepunten van Colombo, zoals de Gangaramaya-tempel, de meest bezochte tempel in de stad, de Gangaramaya-tempel die jaarlijks het grootste en meest kleurrijke Vesak-festival van Sri Lanka organiseert. Daarna wordt u begeleid naar Sri Kailawasanathan Swami DevasthanamKovil (hindoeïstische tempel), deze Jami-UI-Alfar-moskee (rode moskee), een van de oudste moskeeën van Colombo. Pettah Market in de grootste, meest functionele marktruimte van Colombo, daarna het Onafhankelijkheidsplein, de promenade met uitzicht op de oceaan van Galle Face Green, Nederlands ziekenhuis, en meer.

Sightseeingtour in Colombo 's ochtends of 's avonds per Tuk Tuk

4. Sightseeingtour in Colombo 's ochtends of 's avonds per Tuk Tuk

Of je nu kiest voor een ochtend- of avondstart, je krijgt de kans om de bruisende stad Colombo op een unieke en spannende manier te verkennen. Gangaramaya Tempel: Begin je tour bij de Gangaramaya Tempel, een belangrijke boeddhistische tempel die bekend staat om zijn indrukwekkende architectuur en verzameling boeddhistische artefacten. Sri Kailawasanathan Swami Hindoe Tempel: Bezoek deze vereerde hindoetempel gewijd aan Heer Shiva, bekend om zijn ingewikkelde architectuur in Dravidische stijl. Independence Memorial Hall: Verken de Independence Memorial Hall, een monument ter herdenking van de onafhankelijkheid van Sri Lanka. Bewonder het unieke ontwerp en de omringende tuinen. Rode Moskee: Neem even de tijd voor een bezoek aan de Rode Moskee, ook bekend als Jami Ul-Alfar Moskee, met zijn levendige rood-wit gestreepte buitenkant. Maritiem Museum & Sambodhi Chaithya: Ontdek het maritieme erfgoed van Sri Lanka in het Maritiem Museum en bezoek de serene boeddhistische stoepa Sambodhi Chaithya die vlakbij ligt. Light House en Clock Tower: Stop bij de Light House, een historisch monument met een panoramisch uitzicht over de stad en de Indische Oceaan. Bewonder daarna de Clock Tower, een iconisch bouwwerk uit 1857. Pettah Drijvende Markt: Ervaar de levendige sfeer van Pettah Floating Market, waar je een verscheidenheid aan lokale producten kunt ontdekken, van verse producten tot kleding en elektronica. Lotus Toren: Bezoek de Lotus Tower, een modern architectonisch hoogstandje en een van de hoogste bouwwerken van Zuid-Azië. Geniet van het adembenemende uitzicht over Colombo vanaf het observatiedek. Oud Parlement: Ontdek het koloniale Old Parliament gebouw, een historische plek die inzicht geeft in het politieke erfgoed van Sri Lanka. Vihara Maha Devi Park: Maak een ontspannen wandeling of geniet van een picknick in het Vihara Maha Devi Park, een sereen openbaar park met weelderige groene ruimten en een rustig meer. Theefabriek gratis theeproeverij: Leer meer over de beroemde thee-industrie van Sri Lanka in een theefabriek, wees getuige van het theeproductieproces en proef gratis theemonsters. Pettah Markt: Verken Pettah Market verder, dompel je onder in de levendige handelscultuur en ontdek unieke artikelen, kruiden en lokale producten. Stadhuis: Bezoek het stadhuis, een opvallend gebouw uit het koloniale tijdperk dat dienst doet als hoofdkwartier van de gemeenteraad van Colombo. Bewonder de architectuur en de omliggende tuinen. Galle Face Green: Sluit je tour af bij Galle Face Green, een schilderachtig stadspark en promenade langs de kust. Geniet van het schilderachtige uitzicht op de Indische Oceaan en ontspan in de serene sfeer van het park.

Colombo: Sightseeing Colombo Tuk Tuk Stadsrondleidingen

5. Colombo: Sightseeing Colombo Tuk Tuk Stadsrondleidingen

De Colombo Tuk Tuk City Tour per Tuk Tuk kan zowel 's ochtends als 's avonds worden gestart, afhankelijk van de voorkeur van de gasten. De timing van de tour is flexibel en kan worden gekozen op basis van wat jou het beste uitkomt. Of je nu 's ochtends of 's avonds begint, je krijgt de kans om de bruisende stad Colombo op een unieke en spannende manier te verkennen. Gangaramaya Tempel: Begin je tour bij de Gangaramaya Tempel, een belangrijke boeddhistische tempel die bekend staat om zijn indrukwekkende architectuur en verzameling boeddhistische artefacten. Sri Kailawasanathan Swami Hindoe Tempel: Bezoek deze vereerde hindoetempel gewijd aan Heer Shiva, bekend om zijn ingewikkelde architectuur in Dravidische stijl. Independence Memorial Hall: Verken de Independence Memorial Hall, een monument ter herdenking van de onafhankelijkheid van Sri Lanka. Bewonder het unieke ontwerp en de omliggende tuinen. Rode Moskee: Neem even de tijd voor een bezoek aan de Rode Moskee, ook bekend als Jami Ul-Alfar Moskee, met zijn levendige rood-wit gestreepte buitenkant. Maritiem Museum & Sambodhi Chaithya: Ontdek het maritieme erfgoed van Sri Lanka in het Maritiem Museum en bezoek de serene boeddhistische stoepa Sambodhi Chaithya die vlakbij ligt. Light House en Clock Tower: Stop bij de Light House, een historisch monument met een panoramisch uitzicht over de stad en de Indische Oceaan. Bewonder daarna de Clock Tower, een iconisch bouwwerk uit 1857. Pettah Drijvende Markt: Ervaar de levendige sfeer van Pettah Floating Market, waar je een verscheidenheid aan lokale producten kunt ontdekken, van verse producten tot kleding en elektronica. Lotus Toren: Bezoek de Lotus Tower, een modern architectonisch hoogstandje en een van de hoogste bouwwerken van Zuid-Azië. Geniet van het adembenemende uitzicht over Colombo vanaf het observatiedek. Oud Parlement: Ontdek het koloniale Old Parliament gebouw, een historische plek die inzicht geeft in het politieke erfgoed van Sri Lanka. Vihara Maha Devi Park: Maak een ontspannen wandeling of geniet van een picknick in het Vihara Maha Devi Park, een sereen openbaar park met weelderige groene ruimten en een rustig meer. Theefabriek gratis theeproeverij: Leer meer over de beroemde thee-industrie van Sri Lanka in een theefabriek, wees getuige van het theeproductieproces en proef gratis theemonsters. Pettah Markt: Verken Pettah Market verder, dompel je onder in de levendige handelscultuur en ontdek unieke artikelen, kruiden en lokale producten. Stadhuis: Bezoek het stadhuis, een opvallend gebouw uit het koloniale tijdperk dat dienst doet als hoofdkwartier van de gemeenteraad van Colombo. Bewonder de architectuur en de omliggende tuinen. Galle Face Green: Sluit je tour af bij Galle Face Green, een schilderachtig stadspark en promenade langs de kust. Geniet van het schilderachtige uitzicht op de Indische Oceaan en ontspan in de serene sfeer van het park.

Dagvullende tour door Colombo City vanuit de haven van Colombo!

6. Dagvullende tour door Colombo City vanuit de haven van Colombo!

Ervaar een uitgebreide dagtour door Colombo, waarbij je de stad doorkruist in een voertuig met airconditioning, begeleid door je privéchauffeur-gids. Deze tour biedt een volledig aanpasbaar reisschema, zodat u uw bezienswaardigheden kunt afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren. Verken beroemde bezienswaardigheden in Colombo, zoals het Nationaal Museum (op eigen kosten), geniet van het adembenemende uitzicht op de Indische Oceaan langs Galle Face, dompel jezelf onder in de levendige Pettah-markt, bewonder de ingewikkelde schoonheid van de Gangarama-tempel (op eigen kosten) en veel meer. Terwijl u zich verdiept in de schatten van de stad, aarzel dan niet om uw gids te raadplegen voor exclusieve inzichten in verborgen juweeltjes, waaronder prachtige winkels en restaurants die vaak over het hoofd worden gezien door toeristen. Leg boeiende momentopnamen vast van de levendige sfeer van de stad, zodat u naar huis terugkeert met onvergetelijke herinneringen aan uw excursie aan wal.

Colombo privé Tuk Tuk stadsrondleiding (ochtend en avond)

7. Colombo privé Tuk Tuk stadsrondleiding (ochtend en avond)

Ontdek de levendige essentie van Colombo met een privétuk tuk tour. Begin aan een unieke kijk op deze dynamische hoofdstad. Rijd langs bruisende markten, iconische monumenten zoals Galle Face Green en serene tempels zoals Gangaramaya Temple. Geniet van verrukkelijke lokale hapjes, verfrissende drankjes en verrukkelijke gerechten terwijl je je onderdompelt in de rijke cultuur en geschiedenis van Colombo. Maak kennis met je vriendelijke, Engelssprekende tuk tuk chauffeur die niet alleen een chauffeur is maar ook een gids met kennis van zaken, klaar om de verborgen juweeltjes en fascinerende verhalen van de stad te onthullen. Van het navigeren door de levendige straten van Pettah Market tot het bewonderen van de koloniale architectuur in Fort, je tour biedt een uitgebreide verkenning van de topattracties van Colombo. Boek nu je tour voor een comfortabele en stijlvolle tuk tuk rit, zodat je verzekerd bent van een onvergetelijke ervaring in Colombo. Of je nu voor het eerst komt of een doorgewinterde reiziger bent, laat je gids je de wonderen van deze betoverende stad tonen. Verken Colombo en maak herinneringen voor het leven.

Colombo: Hoogtepunten van de stad Tuk-Tuk Tour met Maaltijd en drankjes

8. Colombo: Hoogtepunten van de stad Tuk-Tuk Tour met Maaltijd en drankjes

Koloniaal Colombo, de hoofdstad van Sri Lanka! We hebben niets overgeslagen in onze eerste onderzoeksdagen om de Colombo Safari samen te stellen. Het doel van de Colombo Safari is om deze geweldige historische bruisende stad te laten zien, de glimlach van de lokale bevolking vast te leggen en dat alles terwijl je in je retro Tuk Tuk rondrijdt. We verkennen tijdloze bestemmingen en bezoeken steeds wisselende seizoensgebonden hotspots en natuurlijk nemen we je mee buiten de gebaande paden. Verwacht mensen te zien, echt lokaal eten, verkeer, duizend glimlachen en dat allemaal in je 3,5-4 uur durende trip met ons! all inclusive.

Colombo Stadstour per Tuk Tuk

9. Colombo Stadstour per Tuk Tuk

Begin aan een levendige en efficiënte verkenning van Colombo met onze Colombo City Tour by Tuk Tuk, een heerlijke 4 uur durende reis door het hart van de stad. Dompel jezelf onder in de unieke charme en energie terwijl onze ervaren Tuk Tuk chauffeurs je langs de belangrijkste bezienswaardigheden en culturele juweeltjes navigeren. Hoogtepunten van de tour zijn onder andere: 1. Gangaramaya Tempel: Begin je reis met een bezoek aan deze iconische boeddhistische tempel, die een harmonieuze mix van verschillende architectonische stijlen laat zien. 2. Onafhankelijkheidsplein: Ontdek de historische betekenis van Independence Square, omgeven door prachtig aangelegde tuinen, die een rustig toevluchtsoord bieden. 3. Galle Face Green: Ervaar de levendige sfeer van Galle Face Green, een populair stadspark aan de oceaan waar zowel inwoners als bezoekers samenkomen om te genieten van de zeebries. 4. Oud Parlementsgebouw: Verken de koloniale architectuur van het Oude Parlementsgebouw, een visuele getuigenis van de politieke geschiedenis van Sri Lanka. 5. Pettah Markt: Duik in de levendige chaos van Pettah Market, waar drukke straten worden omzoomd door winkels met een divers aanbod van goederen, specerijen en lokale ambachten. 6. Colombo Fort: Ontdek het historische en commerciële hart van Colombo in het Fort, waar moderniteit en koloniale overblijfselen elkaar ontmoeten. Tijdens de tour delen onze deskundige Tuk Tuk chauffeurs inzichten in de geschiedenis, cultuur en levensstijl van de stad. Deze 4 uur durende stadstour is ontworpen om een uitgebreide maar toch tijdsefficiënte blik te werpen op de dynamische geest van Colombo. Boek je Colombo City Tour per Tuk Tuk voor een onvergetelijk stedelijk avontuur.

Colombo: middag privérondleiding door Colombo op maat

10. Colombo: middag privérondleiding door Colombo op maat

Geniet van een verrijkende middag vol sightseeing te midden van de levendige achtergrond van Colombo, waar je de vrijheid hebt om je eigen avontuur samen te stellen. Doorkruis de stad comfortabel in een voertuig met airconditioning, begeleid door uw toegewijde chauffeur-gids, en ontgrendel het potentieel voor een echt persoonlijke ervaring. Stel een reisroute samen die perfect aansluit bij uw voorkeuren, zodat u verzekerd bent van een verkenning van Colombo die aansluit bij uw interesses. Ontdek de iconische bezienswaardigheden die het unieke karakter van Colombo bepalen, inclusief een bezoek aan het gewaardeerde Nationale Museum (toegangsprijs is van toepassing). Geniet tijdens uw reis van de adembenemende vergezichten van de Indische Oceaan langs de beroemde Galle Face en leg de essentie van deze kuststad vast. Dompel jezelf onder in de bruisende energie van de Pettah-markt, waar een caleidoscoop van kleuren, aroma's en het levendige lokale leven zich voor je ogen ontvouwt. Verken de labyrintische steegjes en kraampjes en geniet van de levendige sfeer die de essentie van Colombo weerspiegelt. Breng een bezoek aan de majestueuze Gangarama-tempel (toegangsprijs is van toepassing), een waar architectonisch wonder doordrenkt van spiritualiteit. Bewonder de ingewikkelde details en de serene sfeer en geniet van de rustige oase die het biedt te midden van de drukte van de stad. Deze excursie aan wal belooft onvergetelijke herinneringen te creëren en ervoor te zorgen dat je naar huis terugkeert met een schat aan boeiende kiekjes en gekoesterde momenten, waarbij de schoonheid en het wonder van Colombo behouden blijft.

42 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Pettah Market: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Pettah Market

Wil je alle activiteiten in Pettah Market bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.