Ontdek het beste van
Phan Thiet

Onze aanbevelingen voor Phan Thiet

Mui Ne: Privétour per jeep door de zandduinen bij zonsopgang of zonsondergang

1. Mui Ne: Privétour per jeep door de zandduinen bij zonsopgang of zonsondergang

Verken de zandduinen tijdens deze privétour. Ga op een privétour vanuit Mui Ne bij zonsopgang of zonsondergang en verken de Witte Zandduinen, bewonder de Rode Zandduinen en geniet van de kleuren van de zon. Zonsopgang Tour Begin je avontuur helder en vroeg met een pick-up van je hotel in een privé Jeep. Ga naar de White Sand Dunes om de prachtige kleuren van de zonsopgang te bekijken en te genieten van het prachtige landschap. Als je wilt, kun je ter plekke betalen om met een quad over de duinen te rijden. Als je dat liever doet, maak dan een ontspannende wandeling langs de duinen en maak foto's van het meer. Vertrek na ongeveer een uur naar de Rode Zandduinen. Stop tijdens het rijden om foto's te maken van het prachtige strandlandschap vanaf de weg. Als je eenmaal bij de Red Sand Dunes bent aangekomen, neem dan de tijd om te genieten van het uitzicht op het strand en de stad. Rijd vervolgens door naar het nabijgelegen vissersdorp. Wandel door het dorp, zie de plaatselijke vissers aan het werk en bekijk de vismarkt voordat je naar de feeënbeek gaat. Wandel blootsvoets langs de beek voor ongeveer een halve mijl, geniet van de bomen en het zandsteen en keer dan terug naar je hotel. Zonsondergang Tour Begin je avontuur bij zonsondergang met een pick-up in de namiddag bij je hotel en ga rechtstreeks naar de feeënbeek. Breng ongeveer een uur door met blootsvoets wandelen langs de beek en het nemen van foto's voordat je naar het nabijgelegen vissersdorpje gaat om het ontspannen tempo van het lokale leven te ervaren. Ga vervolgens naar de witte zandduinen. Breng ongeveer een uur door met het bekijken van het prachtige landschap. Om je tocht te upgraden kun je ter plekke betalen om met een ATV langs de duinen te rijden of gewoon een ontspannende wandeling te maken. Ga vervolgens naar de Rode Zandduinen. Onderweg kun je stoppen om foto's te maken met de jeep en genieten van de prachtige weg langs het strand. Bekijk na aankomst de prachtige zonsondergang voordat je terugkeert naar je hotel.

Mui Ne: Sand Dunes Jeep Tour met vriendelijke Engelse gids

2. Mui Ne: Sand Dunes Jeep Tour met vriendelijke Engelse gids

Geniet van een bezoek aan de prachtige zandduinen van Mui Ne. Glijd naar beneden of rijd op een quad over de duinen als je dat wilt. Kies ervoor om bij zonsopgang of zonsondergang te gaan voor het beste uitzicht. Je hebt ook tijd om een traditioneel vissersdorpje te bekijken en een wandeling te maken naar de verfrissende Fairy Stream. Behalve voor de zonsopgang- en zonsondergangtochten is de tijd aan jou. Zonsopgang tour: 4:30 AM - 9:00 AM Begin je avontuur helder en vroeg met een ophaalservice vanaf je hotel in een privé Jeep. Ga naar de White Sand Dunes om de prachtige kleuren van de zonsopgang te bekijken en te genieten van het prachtige landschap. Als je wilt, kun je ter plekke betalen om met een quad over de duinen te rijden. Als je dat liever doet, kies dan voor een ontspannen wandeling langs de duinen en maak foto's van het lotusmeer. Vertrek na ongeveer een uur naar de Rode Zandduinen. Stop tijdens het rijden om foto's te maken van het prachtige strandlandschap vanaf de weg. Als je eenmaal bij de Rode Zandduinen bent aangekomen, neem dan even de tijd om te genieten van het uitzicht op het strand en het dorp. Rijd verder naar het nabijgelegen vissersdorpje. Wandel door het dorp, zie de plaatselijke vissers aan het werk en bekijk de vismarkt voordat je naar de feeënbeek gaat. Wandel blootsvoets langs de beek voor ongeveer een halve mijl, geniet van de bomen en het zandsteen voordat je terugkeert naar je hotel. Zonsondergang Tour 12:45 PM - 18:00 PM Begin je zonsondergangavontuur met een ophaalservice vanaf je hotel en ga rechtstreeks naar de feeënbeek. Breng ongeveer een uur door met blootsvoets wandelen langs de beek en het nemen van foto's voordat je naar het nabijgelegen vissersdorpje gaat om het ontspannen tempo van het lokale leven te ervaren. Ga naar de witte zandduinen. Breng ongeveer een uur door met het bekijken van het prachtige landschap. Om je tocht te upgraden kun je ter plekke betalen om met een ATV langs de duinen te rijden of gewoon een ontspannende wandeling te maken. Ga naar de Rode Zandduinen. Onderweg kun je stoppen om foto's te maken met de jeep en genieten van de prachtige weg langs het strand. Bekijk na aankomst de prachtige zonsondergang voordat je terugkeert naar je hotel.

Van Ho Chi Minh: Slaapbus naar Mui Ne met bed en water

3. Van Ho Chi Minh: Slaapbus naar Mui Ne met bed en water

Ga liggen en ontspan terwijl je van Ho Chi Minh City naar Mui Ne reist in een van de beroemde slaapbussen van Vietnam. Maak optimaal gebruik van je tijd tijdens de reis, inclusief water en wi-fi. Begin je reis bij het trefpunt. Wissel je voucher in voor een ticket en neem dan de handige minibus transfer van 30 minuten naar de locatie van de bus. Zie de stad aan je voorbijgaan terwijl je wordt vervoerd op deze noodzakelijke reis, want de bussen mogen de stadskern niet in. Daar aangekomen stap je in de bus voor de reis naar Mui Ne. Ontspan tijdens de 2,5-3 uur durende reis in je eigen privébed met gordijn. Kom verfrist en uitgerust aan in Mui Ne. Maak je reis compleet met een handige drop-off op een door jou gekozen eindpunt.

Van Ho Chi Minh naar Mui Ne Beste Dagtrip | Zonsondergang Tour

4. Van Ho Chi Minh naar Mui Ne Beste Dagtrip | Zonsondergang Tour

Een van de beste dagtrips vanuit Ho Chi Minh City is Mui Ne. Laten we een geweldige bustour maken met een comfortabele slaapbus, 2 uur en 45 minuten goede rust om Mui Ne te bereiken. Vertrekkend vanuit District 1, zal je route een leuke zijn - een "feeënstroom", een traditioneel lokaal vissersdorp, geniet van foto's op de witte zandduinen, veel plezier met ATV of JEEP, lotusmeren en rode zandduinen voor een prachtige zonsondergang. Laat ons je de meest gedenkwaardige reis bezorgen! Met onze vriendelijke gids en Jeep chauffeur. Van Ho Chi Minh naar Mui Ne Dagtrip | Zonsondergang Tours Hoogtepunten Mui Ne Fairy Stroom Mui Ne vissersdorp Witte zandduinen stop bij het prachtige checkpoint aan het strand Rode zandduinen geniet van de zonsondergang Ophaal- en terugbrengpunt: 229 Pham Ngu Lao Street, Dictrict 1 Ho Chi Minh Duur : Tour van één dag Tours starten elke dag om 8:00 AM Zorg dat je 5 minuten voor de excursie op het trefpunt bent. Van Saigon naar Mui Ne gaan we met de nieuwe snelweg, die 2 uur en 45 minuten duurt. Ga naar ons trefpunt op het adres 229 Pham Ngu Lao Street, District 1 Ho Chi Minh City, zorg dat je hier om 7:55 uur bent, er zal een andere transit zijn om je naar een comfortabel busstation te brengen om naar Mui Ne te gaan. Als je rond 11:00 uur aankomt, heb je 1 uur en 30 minuten om te lunchen en op te frissen voordat je aan onze privétour begint. ROUTE 12:45: We halen je op bij ons kantoor en gaan dan naar Fairy Stream. 13:15 Bezoek aan Fairy stream (Suoi Tien) Laat je schoenen achter op het rek en loop dan door de toegangspoort. Je waadt in enkeldiep koud water helemaal tot aan de natuurlijke beek en hier zie je allemaal zandblokken met veel verschillende kleuren waar het kleine beekje door het midden loopt en hier heb je de kans om op de struisvogels te rijden (extra betalen). 14:45 Bezoek aan het vissersdorp en bekijk het dagelijks leven van de lokale vissers. 15:45 Bezoek aan de witte zandduinen, activiteiten kunnen worden ondernomen: quad rijden over de zandduinen (tegen betaling). 17:00 Bezoek aan de Rode zandduinen, de hellingen zijn minder steil dan bij de Witte zandduinen, een geweldige gelegenheid om foto's te maken omdat de rode kleur van het zand goed contrasteert met het achtergrondlandschap en het bekijken van de spectaculaire zonsondergang over de zandduinen is een geweldig gezicht. 18:10 Na de zonsondergang keren we terug naar ons kantoor. We genieten van een lokaal diner, waarna de bus je rond 18:30 uur naar Ho Chi Minh brengt. Rond 22:00 uur kom je aan bij hetzelfde trefpunt op kantoor.

Van Mui Ne: Slaapbus naar Ho Chi Minh met Bed en Water

5. Van Mui Ne: Slaapbus naar Ho Chi Minh met Bed en Water

Ga liggen en ontspan terwijl je van Mui Ne naar Ho Chi Minh City reist in een van de beroemde slaapbussen van Vietnam. Maak optimaal gebruik van je tijd tijdens de reis, inclusief water en wi-fi. Je wordt opgehaald bij je hotel en stapt in de bus voor de reis naar Ho Chi Minh City. Ontspan tijdens de 2,5-3 uur durende reis in je eigen privébed met gordijn. Als je in Ho Chi Minh aankomt, neem je de handige minibustransfer van 30 minuten naar de locatie van de bus. Zie de stad aan je voorbijgaan terwijl je wordt vervoerd op deze noodzakelijke reis omdat de bussen niet zijn toegestaan in de stedelijke kern. Kom verfrist en uitgerust aan op het Ho Chi Minh busstation. Het adres is 229 Pham Ngu Lao straat, district 1.

Vanuit Ham Tien/Mui Ne: Zonsopgang of Zonsondergang Zandduinen Jeep Tour

6. Vanuit Ham Tien/Mui Ne: Zonsopgang of Zonsondergang Zandduinen Jeep Tour

Ga op een spannende jeeptocht naar de zandduinen van Mui Ne om de zonsopgang of zonsondergang te bekijken. Begin met een ophaalservice vanaf je hotel in bepaalde gebieden van Ham Tien of Mui Ne en begin je avontuur naar de zandduinen. Je hebt de optie om een quad te huren of een mooie wandeling te maken naar de top van de witte zandduinen voor een prachtig uitzicht op de vloeiende heuvels van zand. Keer terug naar de jeep voor de comfortabele transfer naar de rode zandduinen, waar de hellingen minder steil zijn dan bij de witte zandduinen. Maak foto's van de manier waarop het licht speelt op het roodachtige zand dat spectaculair contrasteert met het achtergrondlandschap. Breng wat vrije tijd door met verkennen of huur een plastic sandboard om langs deze majestueuze hellingen naar beneden te glijden. Ga naar een plaatselijk vissersdorp om te zien hoe de dagelijkse vangst naar de kust wordt gesleept en gesorteerd door de plaatselijke vrouwen. Zie hoe vissersboten in een rij liggen terwijl duizenden hun producten van zee naar de plaatselijke markt brengen. Bezoek tot slot de Fairy Stream, waar een klein stroompje midden door de rode zandduinen loopt. Bewonder de natuurlijke schoonheid van het gebied en White Canyon, een uniek stukje ongerepte natuur. Keer terug naar je trefpunt met onvergetelijke herinneringen.

Mui Ne Strand: Bustransfer van/naar Saigon-stad

7. Mui Ne Strand: Bustransfer van/naar Saigon-stad

Ontspan in een comfortabele bus met de nodige faciliteiten om Mui Ne te bezoeken, een majestueuze badplaats aan de zee in Zuidoost-Vietnam, rechtstreeks vanuit Sai Gon. Boek uw ticket van tevoren om probleemloos naar uw favoriete bestemming te reizen. Laat uw voertuig thuis en reis veilig met een directe nachtbusroute van Hanh Cafe. Geniet vanuit uw luie stoel van het adembenemende natuurlijke landschap van het witte zandstrand van Vietnam. U kunt ook quality time in de bus doorbrengen, uw lichaam en geest ontspannen of uw reisplannen reorganiseren. Laat u begroeten en ondersteunen door personeel dat u aan boord zal helpen. Onze bussen zijn uitgerust met airconditioning om het meeste comfort tijdens de reis te garanderen. U kunt verbonden blijven met de wereld door verbinding te maken met onze gratis wifi of uzelf te vermaken met het mediasysteem dat aan boord beschikbaar is. Er wordt ook drank aangeboden in de bus.

Privé transfer van MUINE naar HO CHI MINH

8. Privé transfer van MUINE naar HO CHI MINH

Geniet van een stressvrije en luxueuze reiservaring met onze privétransferservice van Mui Ne naar Ho Chi Minh-stad. Laat de complexiteit van het openbaar vervoer achter u en begin aan een gepersonaliseerde reis die comfort, privacy en stiptheid belooft. Ontdek de betoverende landschappen van Vietnam, ontspan in de rust van uw privévoertuig en laat ons voor de logistiek zorgen. Of u nu alleen reist, met familie of een groep vrienden, ons toegewijde team zorgt van begin tot eind voor een vlotte en onvergetelijke reis. Routebeschrijving en belangrijkste activiteitskenmerken: 1. Vertrek vanuit Mui Ne: We beginnen ons avontuur vanaf de door jou gekozen locatie in Mui Ne, waar onze professionele chauffeur je hartelijk verwelkomt. Neem plaats in ons moderne voertuig met airconditioning en bereid u voor op een naadloze reis. 2. Schilderachtige landschappen en charmante dorpjes: Als we op pad gaan, wees dan voorbereid om jezelf onder te dompelen in de fascinerende landschappen van Vietnam. Je zult gefascineerd zijn door de schilderachtige vergezichten over de kust, charmante dorpjes en weelderig groen dat zich langs de route ontvouwt. 3. Comfort en privacy onderweg: Geniet van het grootste comfort en privacy tijdens de reis, want onze privétransferservice zorgt ervoor dat het voertuig exclusief van u is. Ontspan, kom tot rust en creëer dierbare herinneringen terwijl je het land in stijl doorkruist. 4. Stiptheid en professionaliteit: Wij waarderen uw tijd. U kunt er zeker van zijn dat ons team zich inzet voor stiptheid, zodat u op tijd en zonder zorgen of vertragingen in Ho Chi Minh-stad aankomt. 5. Persoonlijke aandacht: Ons hoffelijke en vriendelijke personeel staat gedurende de hele reis voor u klaar. Heeft u speciale wensen of wensen, laat het ons dan gerust weten. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we zijn hier om aan uw behoeften te voldoen. 6. Aankomst in Ho Chi Minh-stad: Als we Ho Chi Minh City naderen, houdt de reis niet op. Onze service zorgt voor een vlotte overgang van het voertuig naar de door u gewenste inleverlocatie. Of het nu gaat om uw hotel, een specifiek adres of een centrale plek, wij zorgen ervoor dat u bent waar u moet zijn. Activiteit Conclusie: Aan het einde van deze privétransferservice zul je merken dat je ontspannen, verjongd en klaar bent om alles te ontdekken wat Ho Chi Minh-stad te bieden heeft. Of u nu bij uw hotel wordt afgezet om te ontspannen of op een centrale locatie om de levendige bezienswaardigheden van de stad verder te verkennen, u kunt dit doen met de zekerheid dat u een luxe en onvergetelijke reis heeft beleefd. Ga met ons mee op deze exclusieve privétransfer van Mui Ne naar Ho Chi Minh City en laat de magie van Vietnam zich voor je ogen ontvouwen. Boek nu voor een reis die zowel naadloos als betoverend belooft te worden!

Mui Ne: Zonsopgang / Zonsondergang Jeep Tour met Quad Bike ATV & Gids

9. Mui Ne: Zonsopgang / Zonsondergang Jeep Tour met Quad Bike ATV & Gids

Verken de prachtige kustwijk van Mui Ne tijdens een jeeptour. Bekijk de Witte Zandduinen, het vissersdorp, Fairy Stream en Rode Zandduinen. Kies uit een zonsopgang- of zonsondergangtour en geniet van het gemak van ophaal- en terugbrengservice vanaf je hotel. Begin je avontuur met een ophaalservice vanaf je hotel in Mui Ne. Kies uit een zonsopgang- of zonsondergangtour en ga op verkenning uit. Bezoek de Witte Zandduinen en de Rode Zandduinen. Bekijk het vissersdorp en observeer het dagelijks leven van de vissers. Kijk hoe de ochtendvangst naar de kust wordt gesleept en hoe de vissersboten in de rij liggen en wachten om te vertrekken. Bezoek de Fairy Stream, waar een klein stroompje midden door de rode zandduinen loopt. Bewonder de natuurlijke schoonheid van het gebied met een mooi uitzicht op de bergen en het water.

Privé taxi: Ho Chi Minh luchthaven (SGN) naar Mui Ne

10. Privé taxi: Ho Chi Minh luchthaven (SGN) naar Mui Ne

Boek een transfer bij OUROS Travel, dan heb je altijd de garantie op de beste prijzen en een uitstekende service. Al onze voertuigen zijn zorgvuldig geselecteerd en in het bezit van alle wettelijk vereiste licenties. Onze professionele chauffeurs garanderen je maximaal comfort voor je transfer door Vietnam. De klantenservice stuurt de details van de reis een dag voor de reisdatum naar de klant. Vervoer tussen Ho Chi Minh Airport (SGN) en Mui Ne per privé auto is de snelste en meest ontspannen manier die internationale toeristen kiezen als ze naar Vietnam reizen. Privé transfers worden vooraf voor je geregeld, het elimineert de stress van het proberen om een taxi te roepen of een zware koffer mee te slepen in het openbaar vervoer. ** Afstand: 200km ** Duur: 3 uur 10 minuten (ongeveer) Vervoer van vliegveld naar hotel Op de luchthaven begroet de chauffeur of de luchthavenbediende met een naambordje de passagier bij de uitgang buiten de aankomsthal. De passagier verlaat het hotel via de aankomsthal na quarantaine, immigratie, ophalen van bagage en douane. Omdat het een deur-tot-deur service is waarbij de chauffeur al je bagage in het voertuig laadt/uitlaadt, kun je zonder zorgen veilig en comfortabel naar je bestemming reizen. Boek je transfer bij ons en geniet probleemloos van je vakantie of zakenreis! ***Het ophaalbeleid van de luchthaven*** De wachttijd gaat in vanaf de geplande aankomsttijd van de vlucht (tenzij een andere ophaaltijd wordt aangegeven in de opmerking bij de boeking); In geval van vluchtvertraging van minder dan 30 minuten wordt de start van de wachttijd uitgesteld met de vertragingstijd van de vlucht; Voorbeeld: de geplande aankomsttijd is 13:00, in geval van een vluchtvertraging van 20 minuten wordt de wachttijd verschoven naar 13:20, en vanaf dat moment moet de chauffeur 90 minuten wachten. Als een vlucht meer dan 30 minuten vertraging heeft, wordt de wachttijd verschoven naar 30 minuten na de geplande aankomsttijd, het is noodzakelijk om binnen 90 minuten op de klant te wachten, omdat de vlucht de vertraging kan inhalen. Als de klant niet komt opdagen binnen 120 minuten na de geplande aankomsttijd, is het nodig om de documenten voor te bereiden en op te sturen om een no-show geval te registreren; Voorbeeld: de geplande aankomsttijd is 14:00 uur, in het geval van een vluchtvertraging van 40 minuten - moet de chauffeur 90 minuten wachten vanaf 14:30 uur. In het geval van een vroege aankomst van de vlucht begint de wachttijd vanaf de geplande aankomst van de vlucht. Als de vroege aankomst van de vlucht kon worden gevolgd, moet de klant contact opnemen met de chauffeur om een nieuwe ophaaltijd af te spreken.

Alle activiteiten

Onze aanbevelingen voor Phan Thiet

Mui Ne: Privétour per jeep door de zandduinen bij zonsopgang of zonsondergang

Mui Ne: Privétour per jeep door de zandduinen bij zonsopgang of zonsondergang

Verken de zandduinen tijdens deze privétour. Ga op een privétour vanuit Mui Ne bij zonsopgang of zonsondergang en verken de Witte Zandduinen, bewonder de Rode Zandduinen en geniet van de kleuren van de zon. Zonsopgang Tour Begin je avontuur helder en vroeg met een pick-up van je hotel in een privé Jeep. Ga naar de White Sand Dunes om de prachtige kleuren van de zonsopgang te bekijken en te genieten van het prachtige landschap. Als je wilt, kun je ter plekke betalen om met een quad over de duinen te rijden. Als je dat liever doet, maak dan een ontspannende wandeling langs de duinen en maak foto's van het meer. Vertrek na ongeveer een uur naar de Rode Zandduinen. Stop tijdens het rijden om foto's te maken van het prachtige strandlandschap vanaf de weg. Als je eenmaal bij de Red Sand Dunes bent aangekomen, neem dan de tijd om te genieten van het uitzicht op het strand en de stad. Rijd vervolgens door naar het nabijgelegen vissersdorp. Wandel door het dorp, zie de plaatselijke vissers aan het werk en bekijk de vismarkt voordat je naar de feeënbeek gaat. Wandel blootsvoets langs de beek voor ongeveer een halve mijl, geniet van de bomen en het zandsteen en keer dan terug naar je hotel. Zonsondergang Tour Begin je avontuur bij zonsondergang met een pick-up in de namiddag bij je hotel en ga rechtstreeks naar de feeënbeek. Breng ongeveer een uur door met blootsvoets wandelen langs de beek en het nemen van foto's voordat je naar het nabijgelegen vissersdorpje gaat om het ontspannen tempo van het lokale leven te ervaren. Ga vervolgens naar de witte zandduinen. Breng ongeveer een uur door met het bekijken van het prachtige landschap. Om je tocht te upgraden kun je ter plekke betalen om met een ATV langs de duinen te rijden of gewoon een ontspannende wandeling te maken. Ga vervolgens naar de Rode Zandduinen. Onderweg kun je stoppen om foto's te maken met de jeep en genieten van de prachtige weg langs het strand. Bekijk na aankomst de prachtige zonsondergang voordat je terugkeert naar je hotel.

Mui Ne: Sand Dunes Jeep Tour met vriendelijke Engelse gids

Mui Ne: Sand Dunes Jeep Tour met vriendelijke Engelse gids

Geniet van een bezoek aan de prachtige zandduinen van Mui Ne. Glijd naar beneden of rijd op een quad over de duinen als je dat wilt. Kies ervoor om bij zonsopgang of zonsondergang te gaan voor het beste uitzicht. Je hebt ook tijd om een traditioneel vissersdorpje te bekijken en een wandeling te maken naar de verfrissende Fairy Stream. Behalve voor de zonsopgang- en zonsondergangtochten is de tijd aan jou. Zonsopgang tour: 4:30 AM - 9:00 AM Begin je avontuur helder en vroeg met een ophaalservice vanaf je hotel in een privé Jeep. Ga naar de White Sand Dunes om de prachtige kleuren van de zonsopgang te bekijken en te genieten van het prachtige landschap. Als je wilt, kun je ter plekke betalen om met een quad over de duinen te rijden. Als je dat liever doet, kies dan voor een ontspannen wandeling langs de duinen en maak foto's van het lotusmeer. Vertrek na ongeveer een uur naar de Rode Zandduinen. Stop tijdens het rijden om foto's te maken van het prachtige strandlandschap vanaf de weg. Als je eenmaal bij de Rode Zandduinen bent aangekomen, neem dan even de tijd om te genieten van het uitzicht op het strand en het dorp. Rijd verder naar het nabijgelegen vissersdorpje. Wandel door het dorp, zie de plaatselijke vissers aan het werk en bekijk de vismarkt voordat je naar de feeënbeek gaat. Wandel blootsvoets langs de beek voor ongeveer een halve mijl, geniet van de bomen en het zandsteen voordat je terugkeert naar je hotel. Zonsondergang Tour 12:45 PM - 18:00 PM Begin je zonsondergangavontuur met een ophaalservice vanaf je hotel en ga rechtstreeks naar de feeënbeek. Breng ongeveer een uur door met blootsvoets wandelen langs de beek en het nemen van foto's voordat je naar het nabijgelegen vissersdorpje gaat om het ontspannen tempo van het lokale leven te ervaren. Ga naar de witte zandduinen. Breng ongeveer een uur door met het bekijken van het prachtige landschap. Om je tocht te upgraden kun je ter plekke betalen om met een ATV langs de duinen te rijden of gewoon een ontspannende wandeling te maken. Ga naar de Rode Zandduinen. Onderweg kun je stoppen om foto's te maken met de jeep en genieten van de prachtige weg langs het strand. Bekijk na aankomst de prachtige zonsondergang voordat je terugkeert naar je hotel.

Van Ho Chi Minh: Slaapbus naar Mui Ne met bed en water

Van Ho Chi Minh: Slaapbus naar Mui Ne met bed en water

Ga liggen en ontspan terwijl je van Ho Chi Minh City naar Mui Ne reist in een van de beroemde slaapbussen van Vietnam. Maak optimaal gebruik van je tijd tijdens de reis, inclusief water en wi-fi. Begin je reis bij het trefpunt. Wissel je voucher in voor een ticket en neem dan de handige minibus transfer van 30 minuten naar de locatie van de bus. Zie de stad aan je voorbijgaan terwijl je wordt vervoerd op deze noodzakelijke reis, want de bussen mogen de stadskern niet in. Daar aangekomen stap je in de bus voor de reis naar Mui Ne. Ontspan tijdens de 2,5-3 uur durende reis in je eigen privébed met gordijn. Kom verfrist en uitgerust aan in Mui Ne. Maak je reis compleet met een handige drop-off op een door jou gekozen eindpunt.

Van Ho Chi Minh naar Mui Ne Beste Dagtrip | Zonsondergang Tour

Van Ho Chi Minh naar Mui Ne Beste Dagtrip | Zonsondergang Tour

Een van de beste dagtrips vanuit Ho Chi Minh City is Mui Ne. Laten we een geweldige bustour maken met een comfortabele slaapbus, 2 uur en 45 minuten goede rust om Mui Ne te bereiken. Vertrekkend vanuit District 1, zal je route een leuke zijn - een "feeënstroom", een traditioneel lokaal vissersdorp, geniet van foto's op de witte zandduinen, veel plezier met ATV of JEEP, lotusmeren en rode zandduinen voor een prachtige zonsondergang. Laat ons je de meest gedenkwaardige reis bezorgen! Met onze vriendelijke gids en Jeep chauffeur. Van Ho Chi Minh naar Mui Ne Dagtrip | Zonsondergang Tours Hoogtepunten Mui Ne Fairy Stroom Mui Ne vissersdorp Witte zandduinen stop bij het prachtige checkpoint aan het strand Rode zandduinen geniet van de zonsondergang Ophaal- en terugbrengpunt: 229 Pham Ngu Lao Street, Dictrict 1 Ho Chi Minh Duur : Tour van één dag Tours starten elke dag om 8:00 AM Zorg dat je 5 minuten voor de excursie op het trefpunt bent. Van Saigon naar Mui Ne gaan we met de nieuwe snelweg, die 2 uur en 45 minuten duurt. Ga naar ons trefpunt op het adres 229 Pham Ngu Lao Street, District 1 Ho Chi Minh City, zorg dat je hier om 7:55 uur bent, er zal een andere transit zijn om je naar een comfortabel busstation te brengen om naar Mui Ne te gaan. Als je rond 11:00 uur aankomt, heb je 1 uur en 30 minuten om te lunchen en op te frissen voordat je aan onze privétour begint. ROUTE 12:45: We halen je op bij ons kantoor en gaan dan naar Fairy Stream. 13:15 Bezoek aan Fairy stream (Suoi Tien) Laat je schoenen achter op het rek en loop dan door de toegangspoort. Je waadt in enkeldiep koud water helemaal tot aan de natuurlijke beek en hier zie je allemaal zandblokken met veel verschillende kleuren waar het kleine beekje door het midden loopt en hier heb je de kans om op de struisvogels te rijden (extra betalen). 14:45 Bezoek aan het vissersdorp en bekijk het dagelijks leven van de lokale vissers. 15:45 Bezoek aan de witte zandduinen, activiteiten kunnen worden ondernomen: quad rijden over de zandduinen (tegen betaling). 17:00 Bezoek aan de Rode zandduinen, de hellingen zijn minder steil dan bij de Witte zandduinen, een geweldige gelegenheid om foto's te maken omdat de rode kleur van het zand goed contrasteert met het achtergrondlandschap en het bekijken van de spectaculaire zonsondergang over de zandduinen is een geweldig gezicht. 18:10 Na de zonsondergang keren we terug naar ons kantoor. We genieten van een lokaal diner, waarna de bus je rond 18:30 uur naar Ho Chi Minh brengt. Rond 22:00 uur kom je aan bij hetzelfde trefpunt op kantoor.

Van Mui Ne: Slaapbus naar Ho Chi Minh met Bed en Water

Van Mui Ne: Slaapbus naar Ho Chi Minh met Bed en Water

Ga liggen en ontspan terwijl je van Mui Ne naar Ho Chi Minh City reist in een van de beroemde slaapbussen van Vietnam. Maak optimaal gebruik van je tijd tijdens de reis, inclusief water en wi-fi. Je wordt opgehaald bij je hotel en stapt in de bus voor de reis naar Ho Chi Minh City. Ontspan tijdens de 2,5-3 uur durende reis in je eigen privébed met gordijn. Als je in Ho Chi Minh aankomt, neem je de handige minibustransfer van 30 minuten naar de locatie van de bus. Zie de stad aan je voorbijgaan terwijl je wordt vervoerd op deze noodzakelijke reis omdat de bussen niet zijn toegestaan in de stedelijke kern. Kom verfrist en uitgerust aan op het Ho Chi Minh busstation. Het adres is 229 Pham Ngu Lao straat, district 1.

Vanuit Ham Tien/Mui Ne: Zonsopgang of Zonsondergang Zandduinen Jeep Tour

Vanuit Ham Tien/Mui Ne: Zonsopgang of Zonsondergang Zandduinen Jeep Tour

Ga op een spannende jeeptocht naar de zandduinen van Mui Ne om de zonsopgang of zonsondergang te bekijken. Begin met een ophaalservice vanaf je hotel in bepaalde gebieden van Ham Tien of Mui Ne en begin je avontuur naar de zandduinen. Je hebt de optie om een quad te huren of een mooie wandeling te maken naar de top van de witte zandduinen voor een prachtig uitzicht op de vloeiende heuvels van zand. Keer terug naar de jeep voor de comfortabele transfer naar de rode zandduinen, waar de hellingen minder steil zijn dan bij de witte zandduinen. Maak foto's van de manier waarop het licht speelt op het roodachtige zand dat spectaculair contrasteert met het achtergrondlandschap. Breng wat vrije tijd door met verkennen of huur een plastic sandboard om langs deze majestueuze hellingen naar beneden te glijden. Ga naar een plaatselijk vissersdorp om te zien hoe de dagelijkse vangst naar de kust wordt gesleept en gesorteerd door de plaatselijke vrouwen. Zie hoe vissersboten in een rij liggen terwijl duizenden hun producten van zee naar de plaatselijke markt brengen. Bezoek tot slot de Fairy Stream, waar een klein stroompje midden door de rode zandduinen loopt. Bewonder de natuurlijke schoonheid van het gebied en White Canyon, een uniek stukje ongerepte natuur. Keer terug naar je trefpunt met onvergetelijke herinneringen.

Mui Ne Strand: Bustransfer van/naar Saigon-stad

Mui Ne Strand: Bustransfer van/naar Saigon-stad

Ontspan in een comfortabele bus met de nodige faciliteiten om Mui Ne te bezoeken, een majestueuze badplaats aan de zee in Zuidoost-Vietnam, rechtstreeks vanuit Sai Gon. Boek uw ticket van tevoren om probleemloos naar uw favoriete bestemming te reizen. Laat uw voertuig thuis en reis veilig met een directe nachtbusroute van Hanh Cafe. Geniet vanuit uw luie stoel van het adembenemende natuurlijke landschap van het witte zandstrand van Vietnam. U kunt ook quality time in de bus doorbrengen, uw lichaam en geest ontspannen of uw reisplannen reorganiseren. Laat u begroeten en ondersteunen door personeel dat u aan boord zal helpen. Onze bussen zijn uitgerust met airconditioning om het meeste comfort tijdens de reis te garanderen. U kunt verbonden blijven met de wereld door verbinding te maken met onze gratis wifi of uzelf te vermaken met het mediasysteem dat aan boord beschikbaar is. Er wordt ook drank aangeboden in de bus.

Privé transfer van MUINE naar HO CHI MINH

Privé transfer van MUINE naar HO CHI MINH

Geniet van een stressvrije en luxueuze reiservaring met onze privétransferservice van Mui Ne naar Ho Chi Minh-stad. Laat de complexiteit van het openbaar vervoer achter u en begin aan een gepersonaliseerde reis die comfort, privacy en stiptheid belooft. Ontdek de betoverende landschappen van Vietnam, ontspan in de rust van uw privévoertuig en laat ons voor de logistiek zorgen. Of u nu alleen reist, met familie of een groep vrienden, ons toegewijde team zorgt van begin tot eind voor een vlotte en onvergetelijke reis. Routebeschrijving en belangrijkste activiteitskenmerken: 1. Vertrek vanuit Mui Ne: We beginnen ons avontuur vanaf de door jou gekozen locatie in Mui Ne, waar onze professionele chauffeur je hartelijk verwelkomt. Neem plaats in ons moderne voertuig met airconditioning en bereid u voor op een naadloze reis. 2. Schilderachtige landschappen en charmante dorpjes: Als we op pad gaan, wees dan voorbereid om jezelf onder te dompelen in de fascinerende landschappen van Vietnam. Je zult gefascineerd zijn door de schilderachtige vergezichten over de kust, charmante dorpjes en weelderig groen dat zich langs de route ontvouwt. 3. Comfort en privacy onderweg: Geniet van het grootste comfort en privacy tijdens de reis, want onze privétransferservice zorgt ervoor dat het voertuig exclusief van u is. Ontspan, kom tot rust en creëer dierbare herinneringen terwijl je het land in stijl doorkruist. 4. Stiptheid en professionaliteit: Wij waarderen uw tijd. U kunt er zeker van zijn dat ons team zich inzet voor stiptheid, zodat u op tijd en zonder zorgen of vertragingen in Ho Chi Minh-stad aankomt. 5. Persoonlijke aandacht: Ons hoffelijke en vriendelijke personeel staat gedurende de hele reis voor u klaar. Heeft u speciale wensen of wensen, laat het ons dan gerust weten. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we zijn hier om aan uw behoeften te voldoen. 6. Aankomst in Ho Chi Minh-stad: Als we Ho Chi Minh City naderen, houdt de reis niet op. Onze service zorgt voor een vlotte overgang van het voertuig naar de door u gewenste inleverlocatie. Of het nu gaat om uw hotel, een specifiek adres of een centrale plek, wij zorgen ervoor dat u bent waar u moet zijn. Activiteit Conclusie: Aan het einde van deze privétransferservice zul je merken dat je ontspannen, verjongd en klaar bent om alles te ontdekken wat Ho Chi Minh-stad te bieden heeft. Of u nu bij uw hotel wordt afgezet om te ontspannen of op een centrale locatie om de levendige bezienswaardigheden van de stad verder te verkennen, u kunt dit doen met de zekerheid dat u een luxe en onvergetelijke reis heeft beleefd. Ga met ons mee op deze exclusieve privétransfer van Mui Ne naar Ho Chi Minh City en laat de magie van Vietnam zich voor je ogen ontvouwen. Boek nu voor een reis die zowel naadloos als betoverend belooft te worden!

Mui Ne: Zonsopgang / Zonsondergang Jeep Tour met Quad Bike ATV & Gids

Mui Ne: Zonsopgang / Zonsondergang Jeep Tour met Quad Bike ATV & Gids

Verken de prachtige kustwijk van Mui Ne tijdens een jeeptour. Bekijk de Witte Zandduinen, het vissersdorp, Fairy Stream en Rode Zandduinen. Kies uit een zonsopgang- of zonsondergangtour en geniet van het gemak van ophaal- en terugbrengservice vanaf je hotel. Begin je avontuur met een ophaalservice vanaf je hotel in Mui Ne. Kies uit een zonsopgang- of zonsondergangtour en ga op verkenning uit. Bezoek de Witte Zandduinen en de Rode Zandduinen. Bekijk het vissersdorp en observeer het dagelijks leven van de vissers. Kijk hoe de ochtendvangst naar de kust wordt gesleept en hoe de vissersboten in de rij liggen en wachten om te vertrekken. Bezoek de Fairy Stream, waar een klein stroompje midden door de rode zandduinen loopt. Bewonder de natuurlijke schoonheid van het gebied met een mooi uitzicht op de bergen en het water.

Privé taxi: Ho Chi Minh luchthaven (SGN) naar Mui Ne

Privé taxi: Ho Chi Minh luchthaven (SGN) naar Mui Ne

Boek een transfer bij OUROS Travel, dan heb je altijd de garantie op de beste prijzen en een uitstekende service. Al onze voertuigen zijn zorgvuldig geselecteerd en in het bezit van alle wettelijk vereiste licenties. Onze professionele chauffeurs garanderen je maximaal comfort voor je transfer door Vietnam. De klantenservice stuurt de details van de reis een dag voor de reisdatum naar de klant. Vervoer tussen Ho Chi Minh Airport (SGN) en Mui Ne per privé auto is de snelste en meest ontspannen manier die internationale toeristen kiezen als ze naar Vietnam reizen. Privé transfers worden vooraf voor je geregeld, het elimineert de stress van het proberen om een taxi te roepen of een zware koffer mee te slepen in het openbaar vervoer. ** Afstand: 200km ** Duur: 3 uur 10 minuten (ongeveer) Vervoer van vliegveld naar hotel Op de luchthaven begroet de chauffeur of de luchthavenbediende met een naambordje de passagier bij de uitgang buiten de aankomsthal. De passagier verlaat het hotel via de aankomsthal na quarantaine, immigratie, ophalen van bagage en douane. Omdat het een deur-tot-deur service is waarbij de chauffeur al je bagage in het voertuig laadt/uitlaadt, kun je zonder zorgen veilig en comfortabel naar je bestemming reizen. Boek je transfer bij ons en geniet probleemloos van je vakantie of zakenreis! ***Het ophaalbeleid van de luchthaven*** De wachttijd gaat in vanaf de geplande aankomsttijd van de vlucht (tenzij een andere ophaaltijd wordt aangegeven in de opmerking bij de boeking); In geval van vluchtvertraging van minder dan 30 minuten wordt de start van de wachttijd uitgesteld met de vertragingstijd van de vlucht; Voorbeeld: de geplande aankomsttijd is 13:00, in geval van een vluchtvertraging van 20 minuten wordt de wachttijd verschoven naar 13:20, en vanaf dat moment moet de chauffeur 90 minuten wachten. Als een vlucht meer dan 30 minuten vertraging heeft, wordt de wachttijd verschoven naar 30 minuten na de geplande aankomsttijd, het is noodzakelijk om binnen 90 minuten op de klant te wachten, omdat de vlucht de vertraging kan inhalen. Als de klant niet komt opdagen binnen 120 minuten na de geplande aankomsttijd, is het nodig om de documenten voor te bereiden en op te sturen om een no-show geval te registreren; Voorbeeld: de geplande aankomsttijd is 14:00 uur, in het geval van een vluchtvertraging van 40 minuten - moet de chauffeur 90 minuten wachten vanaf 14:30 uur. In het geval van een vroege aankomst van de vlucht begint de wachttijd vanaf de geplande aankomst van de vlucht. Als de vroege aankomst van de vlucht kon worden gevolgd, moet de klant contact opnemen met de chauffeur om een nieuwe ophaaltijd af te spreken.

Veelgestelde vragen over Phan Thiet

Wat zijn de topattracties van Phan Thiet?

De topattracties van Phan Thiet zijn:

Bekijk alle topattracties van Phan Thiet

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Phan Thiet?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bekijk alle dagtochten en excursies vanuit Phan Thiet op GetYourGuide

Wat zijn de beste dingen om te doen op regenachtige een dag tijdens een bezoek aan Phan Thiet?

De beste binnenactiviteiten voor regenachtige dagen zijn:

Bekijk de beste binnenactiviteiten van Phan Thiet op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Phan Thiet

Activiteiten in Phan Thiet

Steden in Vietnam

Andere activiteiten in Phan Thiet

Wil je alle activiteiten in Phan Thiet bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Phan Thiet

Gemiddelde beoordeling

3.2
(14 beoordelingen)