De populairste activiteiten van Phan Thiet

Privétransfer van Mui Ne naar Ho Chi Minh

1. Privétransfer van Mui Ne naar Ho Chi Minh

Geniet van een stressvrije en luxueuze reiservaring met onze privétransferservice van Mui Ne naar Ho Chi Minh-stad. Laat de complexiteit van het openbaar vervoer achter u en begin aan een gepersonaliseerde reis die comfort, privacy en stiptheid belooft. Ontdek de betoverende landschappen van Vietnam, ontspan in de rust van uw privévoertuig en laat ons voor de logistiek zorgen. Of u nu alleen reist, met familie of een groep vrienden, ons toegewijde team zorgt van begin tot eind voor een vlotte en onvergetelijke reis. Routebeschrijving en belangrijkste activiteitskenmerken: 1. Vertrek vanuit Mui Ne: We beginnen ons avontuur vanaf de door jou gekozen locatie in Mui Ne, waar onze professionele chauffeur je hartelijk verwelkomt. Neem plaats in ons moderne voertuig met airconditioning en bereid u voor op een naadloze reis. 2. Schilderachtige landschappen en charmante dorpjes: Als we op pad gaan, wees dan voorbereid om jezelf onder te dompelen in de fascinerende landschappen van Vietnam. Je zult gefascineerd zijn door de schilderachtige vergezichten over de kust, charmante dorpjes en weelderig groen dat zich langs de route ontvouwt. 3. Comfort en privacy onderweg: Geniet van het grootste comfort en privacy tijdens de reis, want onze privétransferservice zorgt ervoor dat het voertuig exclusief van u is. Ontspan, kom tot rust en creëer dierbare herinneringen terwijl je het land in stijl doorkruist. 4. Stiptheid en professionaliteit: Wij waarderen uw tijd. U kunt er zeker van zijn dat ons team zich inzet voor stiptheid, zodat u op tijd en zonder zorgen of vertragingen in Ho Chi Minh-stad aankomt. 5. Persoonlijke aandacht: Ons hoffelijke en vriendelijke personeel staat gedurende de hele reis voor u klaar. Heeft u speciale wensen of wensen, laat het ons dan gerust weten. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we zijn hier om aan uw behoeften te voldoen. 6. Aankomst in Ho Chi Minh-stad: Als we Ho Chi Minh City naderen, houdt de reis niet op. Onze service zorgt voor een vlotte overgang van het voertuig naar de door u gewenste inleverlocatie. Of het nu gaat om uw hotel, een specifiek adres of een centrale plek, wij zorgen ervoor dat u bent waar u moet zijn. Activiteit Conclusie: Aan het einde van deze privétransferservice zul je merken dat je ontspannen, verjongd en klaar bent om alles te ontdekken wat Ho Chi Minh-stad te bieden heeft. Of u nu bij uw hotel wordt afgezet om te ontspannen of op een centrale locatie om de levendige bezienswaardigheden van de stad verder te verkennen, u kunt dit doen met de zekerheid dat u een luxe en onvergetelijke reis heeft beleefd. Ga met ons mee op deze exclusieve privétransfer van Mui Ne naar Ho Chi Minh City en laat de magie van Vietnam zich voor je ogen ontvouwen. Boek nu voor een reis die zowel naadloos als betoverend belooft te worden!

Mui Ne: Zandduinen Tour Privé Jeep

2. Mui Ne: Zandduinen Tour Privé Jeep

Dit zijn populaire plekken om te bezoeken als je in Mui Ne bent. Zonsopgang Tour (04:30 tot 9:00) Witte zandduinen - Rode zandduinen - Vissersdorp - Feeënbeek 4:30 Pick-up bij je hotel met een privéjeep. 5:10 Ga naar de witte zandduinen, bekijk de zonsopgang, geniet van het prachtige landschap, we hebben 1 uur om hier tijd door te brengen. Bij de witte zandduinen hebben ze de service om met Quads of Atv over de duinen te rijden, je kunt een ticket kopen om deze service te ervaren, zo niet dan kun je naar de duinen lopen, er is ook een heel mooi meer naast de zandduinen. 6:10 Vertrek naar de Rode zandduinen, de rit terug duurt ongeveer 30 minuten. Onderweg kun je stoppen om foto's te maken met de jeep, en genieten van de prachtige weg langs het strand. 6:40 Bezoek de rode zandduinen, breng hier door voor nog een geweldig uitzicht op het strand en de stad. 7:30 Bekijk het vissersdorp, de rit is slechts 10 minuten verwijderd van de rode zandduinen. Je kunt de lokale vissers en de vele lokale activiteiten zien, zeevruchten kopen en verkopen, het lokale leven bekijken. 8:00 Bezoek de feeënstroom, loop op blote voeten langs de stroom. Er is maar 1 weg in en uit. We lopen dezelfde weg terug voor ongeveer 01 km in totaal, aan de kant staan bomen en zandstenen, ontspannend en je kunt prachtige foto's maken. 9:00 Breng je terug naar je hotel. Einde van de tour. Zonsondergang Tour (13.00 tot 18.00) Feeënstroom - Vissersdorp - Witte zandduinen - Rode zandduinen 13:00 Pick-up bij je hotel met een privéjeep. 13:15 Aankomst bij de Fairy Stream, 1 uur de tijd om van deze plek te genieten, blootsvoets te lopen en foto's te maken. Er is maar 1 weg in en uit. We lopen dezelfde weg terug voor ongeveer 01 km in totaal, aan de zijkant staan bomen en zandstenen. Het is heel ontspannend. 14:15 Bekijk het vissersdorp, zie het lokale leven. 14:30 Vanaf het vissersdorpje duurt het ongeveer 45 minuten om bij de witte zandduinen te komen. Geniet van het prachtige landschap, we hebben hier 1 uur de tijd. Hier hebben ze de service om met Quads of Atv op de duinen te rijden, je kunt een kaartje kopen om de service mee te maken, zo niet dan kun je naar de duinen lopen. 16:15 Ga naar de rode zandduinen, de rit terug duurt ongeveer 30 minuten. Onderweg kun je stoppen om foto's te maken met de jeep, en genieten van de mooie weg langs het strand. 16:45 Geniet van de prachtige zonsondergang hier bij de rode zandduinen. Wanneer je terug wilt gaan, wacht de chauffeur op de parkeerplaats om je terug te brengen naar je hotel. 18:00 Tour eindigt. De tijd kan flexibel voor je zijn omdat je met een privéjeep gaat. Je kunt op elke plek meer of minder tijd doorbrengen, onze chauffeur maakt graag foto's voor je, dus vraag er gerust naar. Behalve voor de zonsopgang- en zonsondergangtour kun je op elk moment gaan. De extra kosten voor Atv Bike, Quad Bike zijn 300.000 vnd per persoon. Sand Sling Board 50.000 vnd als je dat wilt ervaren.

Van Mui Ne naar Ho Chi Minh Bus

3. Van Mui Ne naar Ho Chi Minh Bus

Van Mui Ne naar Ho Chi Minh Stad. - Pick up op je adres, hotel, resort in Mui Ne en Phan Thiet. Bevestig het exacte ophaaladres en zorg dat je voor je accommodatie klaarstaat om op de bus te wachten. We houden contact via het telefoonnummer om je precies te vertellen hoe laat je op de bus moet wachten. - De rit is ongeveer 2 uur en 30 minuten naar de busterminal in district 09, Ho Chi Minh City en vervolgens wordt je met een busje naar het busstation in district 01, Ho Chi Minh city gebracht, omdat grote slaapbussen van 7:00 uur tot 22:00 uur niet in het centrum van de stad mogen parkeren. - De eindaflevering is bij het kantoor van de busmaatschappij in Ho Chi Minhstad. Het adres is 229 Pham Ngu Lao straat, district 1. Let op: - Als je tussen 22:00 en 7:00 uur in Ho Chi Minh City aankomt, dan brengt de bus je zonder overstap rechtstreeks naar district 01, Ho Chi Minh City. - Als je met bussen met 21 zitplaatsen gaat, is er geen overstap nodig en brengt de bus je rechtstreeks naar het busstation in district 1.

Mui Ne Strand: Bustransfer van/naar Saigon-stad

4. Mui Ne Strand: Bustransfer van/naar Saigon-stad

Ontspan in een comfortabele bus met de nodige faciliteiten om Mui Ne te bezoeken, een majestueuze badplaats aan de zee in Zuidoost-Vietnam, rechtstreeks vanuit Sai Gon. Boek uw ticket van tevoren om probleemloos naar uw favoriete bestemming te reizen. Laat uw voertuig thuis en reis veilig met een directe nachtbusroute van Hanh Cafe. Geniet vanuit uw luie stoel van het adembenemende natuurlijke landschap van het witte zandstrand van Vietnam. U kunt ook quality time in de bus doorbrengen, uw lichaam en geest ontspannen of uw reisplannen reorganiseren. Laat u begroeten en ondersteunen door personeel dat u aan boord zal helpen. Onze bussen zijn uitgerust met airconditioning om het meeste comfort tijdens de reis te garanderen. U kunt verbonden blijven met de wereld door verbinding te maken met onze gratis wifi of uzelf te vermaken met het mediasysteem dat aan boord beschikbaar is. Er wordt ook drank aangeboden in de bus.

Ho Chi Minh-stad: toplocatie 2-daagse Mui Ne Beach-ontdekking

5. Ho Chi Minh-stad: toplocatie 2-daagse Mui Ne Beach-ontdekking

Optie 1 Reizen met eigen auto Begin je eerste dag met ophalen in Ho Chi Minh-stad en reis vervolgens per minibus naar Mui Ne. Aankomst in Mui Ne, beroemd onder toeristen vanwege de ongerepte stranden, het ideale weer en watersportactiviteiten zoals kitesurfen. Ga naar het resort om in te checken en overnacht in Mui Ne. Lunch en diner zijn inbegrepen op dag 1. Dag 2: Word vroeg wakker om te genieten van de prachtige zonsopgang boven de rode zandduinen van Mui Ne voordat u gaat ontbijten. Bezoek de Fairy Spring, gelegen tussen rode en witte zandduinen en omgeven door kokospalmen. Maak een wandeling in het koele water en ervaar het zachte zand in deze romantische omgeving. Ga verder naar de White Sand Dune en loop het midden van de duinen in om het prachtige blauwe Lotusmeer te bezoeken. Ga daarna naar Mui Ne Fishing Village om het leven van lokale vissers te ervaren. Ontspan op het strand en geniet van watersporten, lunch vervolgens in een lokaal restaurant voordat je terugkeert naar Ho Chi Minh-stad. Optie 2 Reizen met de bus Je eerste dag begint wanneer je wordt opgehaald bij je hotel in District 1 van Ho Chi Minh City en naar het busstation wordt gebracht. Vanaf hier begin je aan je reis van 5 uur in een comfortabele openbare slaapbus. Bij aankomst in Mui Ne zet de bus je af bij je hotel om in te checken. Je bent dan vrij om Mui Ne Beach zelf te ontdekken en te genieten van je vrije tijd, waarbij je de mogelijkheid hebt om onder de kokospalmen langs het strand te zitten en te genieten van de aangename zeebries. Op dag twee ga je om 04.30 uur op een zonsopgangstour. Je wordt opgehaald bij je hotel en naar de witte zandduinen gebracht. U zult genieten van de schoonheid van de witte zandduinen, waar u midden in de duinen Lotus Lake vindt. Bovenop de zandduinen kun je al het prachtige landschap van Mui Ne zien door de dagelijkse activiteiten van de vissersboerderij te observeren. Bezoek ook rode zandduinen, een vissersdorp en een sprookjesachtige stroom in een berg. Er zijn nogal wat kleine kraampjes die eten en drinken verkopen aan bezoekers in het gebied langs de boomgrens die de broodnodige schaduw bieden. Daarna wordt u teruggebracht naar uw hotel. Je bent vrij om zelf te lunchen voordat je uitcheckt, of je kunt er ook voor kiezen om te ontspannen totdat je wordt opgehaald en naar het busstation wordt gebracht om terug te keren naar Ho Chi Minh City.

Van Mui Ne naar Da Lat met de bus

6. Van Mui Ne naar Da Lat met de bus

Van Mui Ne naar Da Lat. - Boek bij ons en bevestig je ophaalpunt. - Pick up op je adres, hotel, resort in Mui Ne en Phan Thiet. Bevestig het exacte ophaaladres en zorg dat je voor je accommodatie klaarstaat om op de bus te wachten. We houden telefonisch contact om je precies te vertellen hoe laat je op de bus moet wachten. - De rit duurt ongeveer 4 uur 30 minuten naar Da Lat. Geniet van het uitzicht! - De eindaflevering is bij het kantoor van de busmaatschappij, het centrum van de stad, het adres is op 26 Phạm Ngũ Lão street, District 1, Đà Lạt City, Lâm Đồng Province. - Na boeking nemen we via Whatsapp direct contact met je op voor alle details van de activiteit. Geef a.u.b. het juiste telefoonnummer op. - We zijn mobielvriendelijk en houden contact met je voor, tijdens en na de activiteit.

Mui Ne: 2-daagse begeleide strandervaring met accommodatie

7. Mui Ne: 2-daagse begeleide strandervaring met accommodatie

Dag 1: Ho Chi Minh-stad – Mui Ne (L/D): 07:30: Vertrek bij het hotel en vertrek Mui Ne per busje/minibus. Het duurt 3 – 3,5 uur. Dichter bij Phan Thiet verandert het terrein in halfwoestijn met cactussen en vreemd uitziende drakenfruitplantages. Aangekomen in Mui Ne, bezoek de Poshanu Cham-toren. Een groep verwoeste tempelresten van het oude koninkrijk Champa. De aantrekkingskracht van Poshanua Cham Tower is de verfijning in unieke architectuur en kunst van het oude Cham-volk. Lunch in een lokaal restaurant en check in bij het resort/hotel. 14:00 uur: Bezoek White Sand Dunes, die wordt aangetrokken door de natuurlijke schoonheid en de oosterse Sahara-woestijn en die door de wind en de schaduw van zonlicht steeds van vorm verandert. U kunt niet alleen genieten van zandglijden of quadrijden (op eigen kosten) voor een fantastisch uitzicht op het lotusmeer in het hart van de duinen, dat gedurende vier seizoenen beschikbaar is. Op de terugweg kunt u nog een keer genieten van de Rode Zandduinen, de opwindende dagelijkse lokale activiteiten van vissers en duizenden vissersboten die hun producten van de zee naar de lokale markt in het Vissersdorp brengen. Ten slotte bezoeken we de Fairy Stream, een natuurlijke schoonheidsplek met prachtig uitzicht op de bergen en het water van de White Canyon, een unieke en primitieve plek onaangeroerd door mensen in de buurt van een kleine beek. Diner in een lokaal restaurant en terug naar het resort. Daarna vrije tijd, overnachting in Mui Ne. Dag 2: Mui Ne – Ho Chi Minh-stad (B/L): Ontbijt 's ochtends in het resort/hotel. Het is vrije tijd om te zwemmen en te zonnebaden. 12.00 uur: Bekijk het resort / hotel en lunch in een lokaal restaurant. Bezoek na de lunch het Vissausmuseum om de oorsprong te ontdekken van het proces van het maken van vissaus, de naam van vissaus in het verleden en de reden voor de naam "vissaus" zoals die nu is. Keer daarna terug naar Ho Chi Minh-stad. De reis eindigt in Ho Chi Minh City.

Mui Ne naar Dalat zittend buskaartje

8. Mui Ne naar Dalat zittend buskaartje

Dit buskaartje met zitplaats heeft een flexibel vertrekschema en is redelijk geprijsd, zodat u veilig op uw bestemming aankomt. Er zijn 2 zitplaatsen per dag en reserveren is voor uw gemak eenvoudig. De bussen zijn comfortabel en voorzien van Wi-Fi, zodat u alleen maar achterover hoeft te leunen, ontspannen en genieten van de reis.

Mui Ne naar Saigon slaapbusticket

9. Mui Ne naar Saigon slaapbusticket

Ho Chi Minh-stad, ook bekend als Saigon, is een Vietnamese stad die zeker een bezoek waard is als je door Zuidoost-Azië reist. U heeft de keuze uit 16 bussen per dag op de volgende tijden: Vertrek om 00:30 uur - aankomst in Saigon 04:00 uur Vertrek om 01:00 uur - aankomst in Saigon 04:30 uur Vertrek om 01:30 uur - aankomst in Saigon 05:00 uur Vertrek om 04:30 uur - Aankomst in Saigon 07:00 uur Vertrek om 07:30 uur - Aankomst in Saigon 11:30 uur Vertrek om 09:00 uur - aankomst in Saigonat 13:00 uur Vertrek om 10:00 uur - aankomst in Saigonat om 14:00 uur Vertrek om 10.30 uur - Aankomst in Saigonat om 14.30 uur Vertrek om 11.30 uur - Aankomst in Saigon 15.30 uur Vertrek om 12:00 uur - Aankomst in Saigon 16:00 uur Vertrek om 12.30 uur - Aankomst in Saigonat om 16.30 uur Vertrek om 13:00 uur - Aankomst in Saigonat om 17:00 uur Vertrek om 14:30 uur - aankomst in Saigon om 18:30 uur Vertrek om 16:00 uur - aankomst in Saigon om 20:00 uur Vertrek om 17:00 uur - aankomst in Saigon om 21:00 uur Vertrek om 19:00 uur - aankomst in Saigon om 23:00 uur

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Phan Thiet

Phan Thiet
16 activiteiten gevonden
Sorteren op:

In de buurt van Phan Thiet

Meer zien

Andere activiteiten in Phan Thiet

Wil je alle activiteiten in Phan Thiet bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.