Belevingen in

Philadelphia

Philadelphia is vol geschiedenis. Bij de Liberty Bell en Independence Hall kun je zien waar het allemaal begon.

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Philadelphia: 10 hoogtepunten en bezienswaardigheden

Philadelphia is de vijfde stad van Amerika, en biedt meer dan alleen cream cheese... Hier werd de basis voor de Verenigde Staten grotendeels gelegd. Lees welke tien plekken je "Philly" doen ontdekken!

 • Philadelphia Museum of Art

  1. Philadelphia Museum of Art

  Eén van de beste kunstmusea in de VS heeft meer dan 227.000 objecten, verspreid over verscheidene collecties. Geen slecht idee dus, om er een hele dag voor uit te trekken. Je ziet er zowel Amerikaanse als internationale kunst.

 • Liberty Bell

  2. Liberty Bell

  Deze symbolische klok werd geluid bij het voorlezen van de Declaration of Independence in 1776. Je vindt de zon op de kruising tussen 6th Street en Market Street!

 • Independence National Historic Park

  3. Independence National Historic Park

  Treed in Benjamin Franklins voetsporen, op weg naar de Amerikaanse onafhankelijkheid.

 • Amish Country

  4. Amish Country

  In Pennsylvania Dutch country wonen de Amish, en Lancaster is de grootste stad.

 • Rocky Location Tour

  5. Rocky Location Tour

  De Rocky-films werden in Philly opgenomen, en deze tour brengt je langs de filmlocaties. Zo zie je plekken die je anders niet had bezocht, én ontmoet je mede-Rockyfanaten!

 • Magic Gardens

  6. Magic Gardens

  Isaiah Zagar ontwierp deze hommage aan mozaïek. Je kunt over de mozaïektuin leren van een gids, of gewoon zelf door het glanzende labyrinth wandelen.

 • Edgar Allen Poe National Historic Site

  7. Edgar Allen Poe National Historic Site

  Schrijver Edgar Allen Poe woonde zes jaar lang in Philadelphia. Hier kun je zijn huis bezoeken en naar zijn verhalen luisteren om een beeld te krijgen van hun griezelige context.

 • LOVE Park

  8. LOVE Park

  Dit park heet eigenlijk JFK Plaza, maar Robert Indiana's beroemde LOVE-standbeeld heeft de officiële naam verdrongen. Hier komen de skateboarders van Philly samen. Met Kerst is er een markt.

 • Brandywine Valley

  9. Brandywine Valley

  Een tour naar de Brandywine Valley brengt je langs de landhuizen net buiten de stad, zoals Nemours Mansion. Verrijk je begrip van de regio, en proef natuurlijk een wijntje of twee!

 • Pocono Mountains

  10. Pocono Mountains

  Een paar uur buiten Philadelphia is er van alles te doen, zoals een waterpark bezoeken, en 's winters skiën!

Plan je bezoek

 • Minimumleeftijd

  Denk erom dat bij activiteiten waar alcohol in het spel is, iedereen 21 jaar of ouder moet zijn.

 • Zomerpret

  Philadelphia staat bekend om haar zomerevenementen, dus check online wat er plaatsvindt zodat je niets mist!

 • Citytrips

  Vanuit Philadelphia is het maar een paar uurtjes rijden naar andere steden aan de East Coast, zoals Washington DC en New York. Vice versa kun je Philadelphia vanuit andere steden bezoeken!

 • Lokale cuisine

  De "cheesesteak sandwich" is hét broodje van Philadelphia. De beste plek om er één te proberen? Dat hangt er maar net vanaf wie je het vraagt, en in welke buurt! Misschien moet je er maar gewoon een paar proeven om er zelf achter te komen...

Goed om te weten

 • Taal
  Engels
 • Valuta
  USD ($)
 • Tijdzone
  UTC (-04:00)
 • Landnummer
  +1
 • De beste periode voor een bezoek
  Zomers zijn druk en vochtig, winters zijn koud en vol sneeuw. Het perfecte weer heb je tussen maart en mei.

Sitemap Philadelphia

Wil je alle activiteiten in Philadelphia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Philadelphia

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.221 beoordelingen

De gids van Washington was uitstekend, veel om kort te behandelen

van de ontmoetingsplaats - erg druk maar redelijk veilig, dubbel gecontroleerd op tickets maar geen ID. De bus - schoon en ok voor comfort, kreeg toilet maar niet voldoende ondersteuning om schoon achtergelaten te worden door de klant - een beetje onhygiënisch. Uitstekende en veilige chauffeurs, respecteer iedereen als volwassene. Tweetalige gids is uitstekend, behalve dat sommige mensen het gewoon niet snappen. Dus soms verloren we tijd door op hen te wachten. Kort maar informatief bezoek aan het centrum met video van 10 minuten. Veel en veel wandelen, soms zeer meedogenloos voor oudere generaties, speciaal op een warme en vochtige dag. Geen opties om te eten in Chinatown, waarbij eten een beetje goedkoper en interessant is. Geen megafoon voor iedereen om te horen welke instructie werd gegeven, dus soms maken de oudere generaties fouten door niet op tijd te zijn. Alleen een zwarte open paraplu werd gebruikt als een punt of markering om terug te gaan naar de bus of waar de gids op een

Geweldige reis, zeer lange dag maar de moeite waard!

De reis was geweldig. Beheerd om veel van de belangrijkste sites in korte tijd te zien. Buschauffeur en gids fantastisch. Het enige was dat we erg weinig tijd hadden op elke plaats en de reis duurde veel langer dan verwacht (terug aangekomen om 21.30 uur, niet om 19.00 uur). Maar ik was me er zeer van bewust dat het een fluitstoptocht zou worden en we waren erg blij dat we het hadden gedaan.