Kies data

Phnom Bakheng

Phnom Bakheng: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Angkor Sunrise & Small Circuit Temple Tour

1. Angkor Sunrise & Small Circuit Temple Tour

Vroeg wakker worden en opgehaald worden door een comfortabel voertuig en een bezoek brengen aan Angkor Wat, het Angkor Thom-complex met de Bayon-tempel en ook de Ta Prohm-tempel (Tomb-Raider). De auto vervoert gasten de korte afstanden tussen de tempels. Open je ogen voor een prachtige zonsopgang in Angkor Wat na een vroege wake-up call in het enorme en magnifieke Angkor Park. Na zonsopgang kun je je trek in ontbijt stillen in een van de vele lokale restaurants in het Angkor-complex met een heerlijke Cambodjaanse maaltijd! Vervolgens wordt de fascinerende schoonheid van Bayon, gelegen in het centrum van Angkor Thom, verkend. De 54 torens zijn elk bekroond met de vier gezichten van Avalokiteshvara. Na Bayon gaat u verder naar de wereldberoemde Ta Prohm (Tomb-Raider) Tempel, een film uit 2001. We zullen rond het middaguur (12.30 uur) terugkeren naar de stad.

Angkor-regio: driedaagse privétour door toptempels

2. Angkor-regio: driedaagse privétour door toptempels

Dag een: Je wordt om 8:00 uur opgehaald bij je accommodatie door je chauffeur en gids en reist rechtstreeks naar Beng Mealea, een uitgestrekte jungletempel die meer dan een vierkante kilometer beslaat. Geniet van het avontuurlijke en mysterieuze gevoel van het verkennen van een tempelcomplex dat grotendeels wordt overspoeld door vegetatie en buiten de gebaande paden. Bespreek uw lunchvoorkeuren met uw gids voordat u stopt bij een lokaal restaurant. Ga daarna naar het drijvende dorp Kampong Phluk aan het Tonle Sap-meer, het grootste meer in Zuidoost-Azië. Geniet van een begeleide boottocht door het drijvende dorp. Laat je vervolgens weer afzetten bij je accommodatie. Dag twee: Laat je om 8:00 uur weer ophalen en koop een driedaagse tempelpas voordat je naar de oude stad Angkor Thom gaat. Bezoek enkele kleine tempels, waaronder Chau Say Tevoda, Thommanon en Ta Keo. Ga dan naar de jungletempel Ta Prohm waar de film Tomb Raider is opgenomen. Daarna bijtanken met lunch in een lokaal restaurant. Ga vervolgens naar de boeddhistische tempel van Banteay Kdei. Krijg inzicht in de geschiedenis van het machtige Khmer-rijk voordat je naar Phnom Bakheng gaat om een prachtige zonsondergang te zien. Dag drie: Begin vroeg om 5:00 uur op de laatste dag van de tour. Laat je ophalen en zie de zonsopgang bij Angkor Wat. Hierna kun je ervoor kiezen om meer tempels te bezoeken, waaronder Pre Rup en Banteay Samre. Ga dan naar Banteay Srey en arriveer voor de meeste drukte. Bewonder de meest ingewikkeld gesneden tempel in heel Angkor. Bekijk daarna een traditioneel Khmer-dorp en leer over de productie van palmsuiker. Als je geïnteresseerd bent, bezoek dan het Landmine Museum en leer hoe decennia van conflicten, buitenlandse bezetting en wrede burgeroorlog en genocide Cambodja hebben beïnvloed. Stop daarna voor de lunch in een lokaal restaurant. Op de terugweg stop je bij nog een paar tempels zoals East Mebon, Ta Som, Neak Pean en Preah Khan, een fascinerend groot kloostercomplex. De terugreis voert u door vele mooie dorpjes en biedt u geweldige fotomomenten. Laat je aan het eind van je dag weer terugbrengen naar je accommodatie.

Siem Reap: Full-Day Temples w / Private Transport

3. Siem Reap: Full-Day Temples w / Private Transport

Krijg opgehaald van uw Siem Reap Hotel in een comfortabele, met airconditioning voertuig en ga direct naar de ruïnes. Zoals je motor in de richting van Angkor Wat, leren over de geschiedenis als 's werelds grootste religieuze monument, vol met hindoe-boeddhistische architectuur die 30 jaar duurde om te voltooien. Volg je gids, glimpsing ingewikkeld metselwerk zoals u galeries die zijn schrikbarend goed onderhouden dwalen. Van Angkor Wat, naar het noorden in de richting van Angkor Thom. Deze majestueuze plaats ooit diende als de Khmer Rijk glinsterende hoofdstad. Neem even de tijd om zijn grootsheid te overwegen alvorens zich te wagen in de stad. Aangekomen bij Bayon Tempel, waarderen de prachtig vormgegeven centrale torens bedekt met meer dan 200 enorme gezichten. Geniet van een lunch op eigen kosten, en dan betalen een bezoek aan Ta Prohm-tempel ligt in het midden van de jungle. Dwaal door de doolhof-achtige ruïnes van deze sierlijke aanbidding site, het bewonderen van de vijgenbomen die dreigen om het bouwwerk te halen. Dan, hoofd in de richting Phnom Bakheng en te absorberen een onvergetelijke zonsondergang voordat we terug naar uw hotel.

Van Siem Reap City: dagtrip naar de tempel van de provincie Siem Reap

4. Van Siem Reap City: dagtrip naar de tempel van de provincie Siem Reap

Nadat je de machtige Angkor Wat hebt gezien, kun je een dagtocht maken vanuit Siem Reap om enkele van de andere prachtige tempels in de regio te verkennen. Bezoek de hindoetempel Pre Rup tempel;'; en leer meer over het oude Khmer-rijk terwijl je de tempels Ta Som en East Mebon bezoekt. en zonsondergang op de Phnom Bakeang-heuvel. Deze tour gaat langs de meest verbluffende en spectaculaire tempels ter wereld. Minibus, lokale deskundige Khmer-gids, chauffeur en gekoeld water zijn inbegrepen. Gidsen zijn gepassioneerd over hun geschiedenis en zullen uw tijd in Cambodja verrijken. Met een ontspannen, op maat gemaakte pick-up, prachtige begeleide route en spectaculaire zonsondergang om het af te maken, is dit een tour die je altijd zult onthouden,

Siem Reap: volledige dag Angkor Wat-tempelervaring met zonsondergang

5. Siem Reap: volledige dag Angkor Wat-tempelervaring met zonsondergang

Je wordt tussen 8:00 en 8:20 uur opgehaald bij je hotel en gaat rechtstreeks naar de Angkor-pas. Daarna gaan we naar een van de juwelen van Cambodja, het indrukwekkende Angkor Thom, de versterkte "Grote Koninklijke Stad", gebouwd in de 12e eeuw door koning Jayavarman VII. Bij de South Gate zien we het imposante standbeeld van Avalokiteshvara, dat voorkomt in de Tomb Raider-film. Het volgende bezoek is de Bayon-tempel, in boeddhistische stijl en versierd met honderden stenen gezichten, en verken ook het Terras van Olifanten, het voormalige Koninklijk Paleis, Phimeanakas, het Terras van de Leprakoning en de Baphoun-tempel. Het wordt beschouwd als de grootste hindoetempel in Angkor Thom-stad. Daarna rijden we naar de Ta Prohm tempel, die in originele staat is gelaten en deels begroeid is met bomen en enorme wortels. Het werd ook gebruikt als decor voor de film Tomb Raider met Angelina Jolie in de hoofdrol voor de lunch. In de middag begint u met een bezoek aan de fascinerende Angkor Wat, het grootste heilige gebouw ter wereld en een icoon van de Khmer-beschaving. Het werd gebouwd door koning Suyavarman en is opgedragen aan de hindoegod Vishnu. Het bevat honderden versieringen die de muren bedekken en het langste bas-reliëf ter wereld. Het is omgeven door een gigantische gracht en de vijf torens maken deel uit van de Cambodjaanse vlag, en vanaf de top kun je de indrukwekkende en dichte jungle zien. Beklim de berg van de Phnom Bakheng voor zonsondergang en rijd dan terug naar Siem Reap.

Siem Reap: verken de tempels van het Angkor-complex en de zonsondergangtour

6. Siem Reap: verken de tempels van het Angkor-complex en de zonsondergangtour

De Angkor-tempeltour is ongetwijfeld de beste manier om de verbazingwekkende religieuze architectuur van Cambodja te ontdekken. Door te beginnen bij Angkor Thom, de eerste bestemming van de reisroute. Binnen deze massieve muren ontdekt u de betoverende schoonheid van Bayon en de beroemde Ta Prohm-tempel (Tomb Raider). Stil vervolgens uw honger met heerlijke Cambodjaanse gerechten in een van de vele lokale restaurants van het Angkor Complex. Je laatste twee haltes zijn de enorme en prachtige Angkor Wat, gevolgd door een prachtig uitzicht op de zonsondergang vanaf de top van Phnom Bakheng. De tempels op deze tour behoren tot de grootste in het Angkor-complex en de piek van Phnom Bakheng heeft een capaciteit van 300 personen, dus we beperken het aantal tempels om voldoende tijd te hebben bij elke prachtige stop! Zodra de zon is ondergegaan (ongeveer 18.30 uur) en je benen pijnlijk zijn geworden, keren we terug naar de stad.

Siem Reap: Angkor Wat 5-daagse sightseeingtour

7. Siem Reap: Angkor Wat 5-daagse sightseeingtour

Dag één: Phnom Kulen National Park Begin je tour om 7.30 uur en reis naar het Phnom Kulen National Park. Dit is waar het 500-jarige tijdperk van Angkor begon. Phnom Kulen is de berg waarop koning Jayavarman II in 802 na Christus de koninklijke Linga-cultus 'God de koning' initieerde. Dag twee: Beng Mealea - Drijvend dorp Kampong Phluk - Phnom Bakheng Begin je dag om 8:00 uur en reis naar een uitgestrekte jungletempel, Beng Mealea, die een volledige vierkante kilometer beslaat. Lunch in een lokaal restaurant (op eigen kosten). Onderweg stop je bij het drijvende dorp Kampong Phluk aan het Tonle Sap-meer. Koop om 16.30 uur een driedaagse tempelpas voor de komende drie dagen. Ga vervolgens naar Phnom Bakheng om een fantastische zonsondergang te zien. Dag drie: Angkor Thom - Ta Prohm Vanaf 8.30 uur ga je naar de oude stad Angkor Thom. Bezoek vervolgens enkele van de kleinere tempels, waaronder Chau Say Tevoda, Thommanon en Ta Keo. Stop opnieuw voor de lunch in een lokaal restaurant (op eigen kosten). Ga daarna naar de jungle-tempel, Ta Prohm, waar de film Tomb Raider werd opgenomen. Dag vier: Preah Khan - Angkor Wat Bezoek om 8.30 uur Preah Khan, een enorm kloostercomplex. Je bezoekt dan enkele andere tempels, Neak Pean, Ta Som, East Mebon, Pre Rup en Banteay Kdei, gevolgd door een lunch in een lokaal restaurant. Ga naar Angkor Wat en verken dit ongelooflijke monument in je eigen tempo. Dag vijf: Angkor Wat - Banteay Samre - Banteay Srei - Roluos Group Begin vroeg om 5:00 uur om de fantastische zonsopgang in Angkor Wat te bekijken, gevolgd door een bezoek aan een tempel, Banteay Samre. Ga vervolgens naar Banteay Srei en bekijk een traditioneel Khmer-dorp en de productie van palmsuiker. Ga naar Roluos Group, waar zich monumenten bevinden die de overblijfselen van Hariharalaya vertegenwoordigen. Dit was ook de eerste grote hoofdstad van het Angkoriaanse tijdperk van het Khmer-rijk.

Van Siem Reap: Angkor Wat, Tonle Sap en Kulen-bergtour

8. Van Siem Reap: Angkor Wat, Tonle Sap en Kulen-bergtour

Verken enkele van de hoogtepunten rond Siem Reap tijdens deze privétour. Sluit je aan bij je gids om Angkor Wat, Tonle Sap en Kulen Mountain te ontdekken. Vertrek 's ochtends vanuit uw accommodatie en ga naar het archeologische park van Angkor. Ontdek Angkor Tom, de laatste oude hoofdstad van het Khmer-rijk, en bekijk de prachtige stenen tempels. Stop voor de lunch in een lokaal restaurant in de buurt voordat je de beroemde Angkor Wat-tempel bezoekt. Maak van de gelegenheid gebruik om de zonsondergang vanaf Phnom Bakheng Hill te zien voordat je weer wordt afgezet bij je hotel. De volgende dag vertrek je om 04.40 uur met je gids uit je hotel om de zonsopgang bij Angkor Wat te zien. Om de drukte te vermijden, neemt je gids je eerst mee naar de jungletempel van Ta Prom, bekend als de Tomb Raider-tempel. Ga dan verder naar andere tempels, zoals Preah Khan, Neak Pean Ta Som, East Mebon en Pre Rup Temple. Geniet van een lunch in een lokaal restaurant en bezoek vervolgens de Banteay Srei, een roze zandstenen tempel, voordat je wordt afgezet bij je accommodatie. Breng de volgende dag door met het verkennen van het platteland van Siem Reap. Zie hoe het Cambodjaanse volk rijstnoedels maakt en proef de beroemde palmcake. Rijd vervolgens naar Kulen National Park om het grootste liggende stenen Boeddhabeeld in Cambodja te zien, gebouwd in de 16e eeuw. Bekijk de prachtige watervallen van het park en een rivier met duizend Shiva-linga's, die door het Khmer-volk als een heilige rivier wordt beschouwd. Stop voor de lunch in een lokaal restaurant en maak vervolgens een cruise om het drijvende dorp Kampong Phluk aan het Tonle Sap-meer te zien. Keer terug naar Siem Reap in de late namiddag.

Siem Reap: Angkor Wat-tempels & Phnom Kulen Park 3-daagse tour

9. Siem Reap: Angkor Wat-tempels & Phnom Kulen Park 3-daagse tour

Dag een De voorgestelde ophaaltijd voor deze dag is 07.30 uur. Je chauffeur en gids halen je op bij je accommodatie en nemen je mee om je driedaagse tempelpas te kopen voordat je vroeg genoeg naar Banteay Srey gaat om de drukte te verslaan. Banteay Srey is de meest ingewikkeld gesneden tempel in heel Angkor Wat. Geniet onderweg van het uitzicht op traditionele Khmer-dorpen en palmsuikerplantages. Later heb je de mogelijkheid om het Landmine Museum te bezoeken of door te gaan naar Phnom Kulen National Park. Dit Nationaal Park is waar de 500 jaar oude leeftijd van Angkor begon. Phnom Kulen is de berg waarop koning Jayavarman II in 802 na Christus de koninklijke Linga-cultus 'God van de koning' initieerde. Sluit de dag af met een bezoek aan Kampong Phluk, een drijvend dorp aan het Tonle Sap-meer. Dag twee De voorgestelde ophaaltijd voor deze dag is 8:00 uur. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, ga je naar de oude stad Angkor Thom met de zuidelijke poort van Angkor Tom, Bayon, Baphuon, Phimeanakas, het terras van de olifanten, het terras van de melaatse koning, Noord-Khleang en Zuid-Khleang. Bezoek dan enkele kleinere tempels in het kleine circuit zoals Chau Say Tevoda, Thommanonf en Ta Keo. Bezoek vervolgens de jungletempel Ta Prohm waar scènes uit de film Tomb Raider zijn opgenomen. Na een lunchpauze bezoekt u de boeddhistische tempel van Banteay Kdei. Verken dit ongelooflijke monument op je gemak en ga dan op tijd naar Phnom Bakheng om de prachtige zonsondergang te vangen. Dag drie De voorgestelde ophaaltijd voor deze dag is 05:00 uur om de zonsopgang in Angkor Wat te vangen. Nadat de Chinese menigte is vertrokken, heb je wat tijd om dit ongelooflijke monument op je eigen gemak te verkennen. Je ervaren gids doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je het beste uit je Angkor Wat-ervaring haalt en zal veel interessante details met je delen. Dan kun je enkele van de andere tempels bezoeken, zoals Pre Rup en Banteay Samre. Na de lunch zijn er nog een paar tempels om te bezoeken, waaronder East Mebon, Ta Som, Neak Pean en Preah Khan. Op de terugreis naar je hotel passeer je een aantal pittoreske lokale dorpjes en wil je misschien stoppen om wat foto's te maken.

  • Dagtochten
  • Privétours
  • Meerdaagse tours
9 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Phnom Bakheng

Wil je alle activiteiten in Phnom Bakheng ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.