Datums kiezen

Phra Nang Beach

Phra Nang Beach: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Krabi: 7 Eilanden Zonsondergang Tour met BBQ Diner en Snorkelen

1. Krabi: 7 Eilanden Zonsondergang Tour met BBQ Diner en Snorkelen

Geniet van een eilandhoppend avontuur naar 7 prachtige eilanden in de buurt van Krabi tijdens een longtail-boottocht. Bezoek een verscheidenheid aan pittoreske eilanden en geniet van een smakelijk barbecuediner terwijl je de magische zonsondergang op Koh Poda bekijkt. Begin de 7-eilanden-zonsondergangtour met ophalen van je hotel in Krabi, of op een van de verschillende ontmoetingspunten in de omgeving. Vertrek met een traditionele longtailboot vanaf de Nopparat Thara-pier in Ao Nang, met een korte tussenstop bij Railay Beach om medereizigers op te halen. Ga verder naar Koh Yawasam en duik in een paradijs van grote ondiepe koraaltuinen omringd door vlakke zandgebieden. Vaar rond de kipvormige rots bij Koh Kai. Geniet van een uitstekende fotomoment bij dit vreemd gevormde natuurlijke monument. De volgende stop is bij Koh Tub voor wat strandtijd of (bij eb) een wandeling over de spectaculaire zandbank die het verbindt met de nabijgelegen Chicken- en Mor-eilanden. Zwem in het kristalheldere water bij Koh Tan Ming, een klein rotseilandje voor Koh Poda. Na veel inspanning en activiteit, geniet je van een heerlijk BBQ-diner direct aan het strand van Koh Poda terwijl de zon ondergaat. Sluit de avond af met een korte duik te midden van het bio-luminescente plankton in de omringende oceaan van Koe Raeng voordat je terugkeert naar de pier in Ao Nang.

Krabi: 4 eilanden tour per longtailboot

2. Krabi: 4 eilanden tour per longtailboot

Ontdek enkele van de meest pittoreske eilanden in de buurt van Krabi tijdens een dagtocht per longtailboot, met stops om te zwemmen en snorkelen in helderblauw water. Ontspan op rustige stranden en maak fantastische foto's van het adembenemende landschap. Start de tour rechtstreeks vanuit je hotel in Krabi met ophaalservice per minibus. Ontmoet de bemanning en stap aan boord van de houten longtailboot bij de Nopparat Thara-pier in Ao Nang. Ga naar het eerste van de vier eilanden, met een korte tussenstop op Railay Beach om mede-ontdekkingsreizigers op te halen. Bezoek het wereldberoemde Phra Nang Cave Beach op Railay. Bewonder het uitzicht op verticale kalkstenen kliffen, weelderige groene jungle, witte stranden en helder turquoise water. Bezoek de Princess Cave aan het einde van het strand, waar vissers offers brengen in de vorm van wierook en bloemen om veilige reizen te garanderen. Ga verder naar het eiland Poda, beroemd om zijn witte stranden en turquoise water. Zoek de enorme rots voor het eiland, die op talloze ansichtkaarten staat, dus mis de kans niet om hier je eigen fotoherinnering te maken. Na wat zwemmen en snorkelen, geniet je van een picknicklunch in Thaise stijl op het strand. Vaar vervolgens rond de "kop" van Chicken Island, opmerkelijk vanwege de vreemd gevormde rots die het zijn naam gaf. Hier is ook een uitstekend fotomoment. De volgende stop is bij Koh Tub, waar je over de spectaculaire zandbank kunt lopen die het verbindt met de Chicken en Mor Islands in de buurt. Na je wandeling ga je terug op de terugweg van je avontuur naar de pier in Ao Nang.

Vanuit Phuket/Khaolak: early bird-trip Similan-eilanden

3. Vanuit Phuket/Khaolak: early bird-trip Similan-eilanden

Wees de eerste die op Similan Islands arriveert met onze originele Similan Early Bird! De boot verlaat de pier om 07.00 uur en het ophalen in Phuket begint al om 04.00 uur. Het is een vroege start, maar het is de moeite waard als je de menigte wilt verslaan. Vaar uit voor een opwindende speedboottocht om te snorkelen door de ongerepte wateren van Donald Duck, Honeymoon en Princess Bay. Geniet van een heerlijke picknicklunch aan zee bij Romantische Bay. Kies voor tourpakketten die handige ophaal- en afleverlocaties bieden in Phuket of Khaolak. Je vroege vogelreis naar de Similan-eilanden begint in Khaolak. Als u vroeg vertrekt, bent u er zeker van dat u op tijd bij Donald Duck Bay bent om het korte pad naar Sail Rock te bewandelen en vanuit het uitkijkpunt adembenemende foto's te maken. Tijdens deze tour krijg je ook twee langere snorkelpauzes om de levendige onderwaterwereld te verkennen, met een kans om zelfs een zeeschildpad te spotten. Je volgende bestemming is eiland nr. 4, waar je kunt genieten van je picknicklunch naast de schilderachtige Romantische Baai. Vervolg dat met een ontspannen wandeling door een natuurpad dat naar het adembenemende strand van Princess Bay leidt. Daar heeft u voldoende tijd om te ontspannen en een verfrissende duik te nemen in het kristalheldere water. Om je dag af te sluiten, kun je nog een snorkelavontuur beleven op de Similan-eilanden.

Krabi: 4 eilanden dagtocht per speedboot inclusief lunchpakket

4. Krabi: 4 eilanden dagtocht per speedboot inclusief lunchpakket

Je wordt tussen 8:00 en 8:30 uur opgehaald bij je hotel in Krabi Town, Klong Muang of Ao Nang. Geniet van een speedboottocht van 20 minuten naar Railay Beach, waar de boot om 9.30 uur stopt om enkele overgebleven passagiers op te halen. Ga vervolgens naar de Phranang-grot, de eerste stop. Bezoek de Phranang-grot, een zeer beroemde grot die bekend staat als het huis van een prinsesgeest die wordt gerespecteerd en aanbeden door de lokale bevolking. Ga verder naar Chicken Island waar een kenmerkende rotsformatie is die op een kip lijkt. Dit is een uitstekende snorkelplek met een onderwaterleven dat je zal verbazen. Nadat je hier hebt ontspannen, geniet je van je meegeleverde lunchbox. Reis naar Tup Island, een van de ongeziene hoogtepunten van Thailand, gelegen langs Koh Dam Khwan. Als het tij zich terugtrekt, zal het witte zand en kalkstenen strand verschijnen en de twee eilanden bij eb met elkaar verbinden. Bezoek daarna het eiland Poda. Ontspan op een wit zandstrand of zwem en snorkel in het kristalheldere water. Verken kleurrijke koralen en bewonder de verscheidenheid aan rifvissen. Na de lange, vreugdevolle dag reist u rond 15:00 uur terug naar de pier voordat u terugkeert naar uw hotel.

Krabi: snorkelcruise op zeven eilanden met diner

5. Krabi: snorkelcruise op zeven eilanden met diner

Ontdek het beste van de eilanden en stranden van Krabi tijdens deze snorkelcruise. Bezoek zeven eilanden, waaronder Chicken Island, Ko Ya Wa Sam en Koh Mor. Zwem met lichtgevend plankton en geniet van een heerlijk dinerbuffet op het strand in Railay. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, reis je naar de Ao Nang Pier en ga je aan boord van je boot. Kies tussen een traditionele Thaise sloep of een speedbootcruise. Je eerste stop van de dag is Yawasum Island. Je kunt heerlijk zwemmen. Snorkel om koralen en een school kleurrijke vissen te zien. En schoonheid onder de Andaman Zee ga dan naar Ko Poda. Ontspan hier op de witte zandstranden of snorkel met het overvloedige zeeleven. Vervolg je snorkelavontuur in Ko Ma Tang Ming voordat je naar Chicken Island gaat, zo genoemd vanwege de kipachtige rotsformaties. Bezoek daarna de eilandjes Ko Thap en Koh Mor, die door een zandbank met Chicken Island zijn verbonden. Ga naar Railay en bezoek Phra Nang Cave Beach. Bewonder de kalkstenen kliffen en het witte koraalzand van het strand en verken de grot waar vermoedelijk een godinprinses leeft. Neem een heerlijk Thais barbecue-buffetdiner op het eiland Poda terwijl de zon ondergaat aan de horizon. Eindelijk sluit je de dag af door te zwemmen met het bioluminescerende plankton onder het maanlicht. Aan het eind van de dag wordt u met de auto teruggebracht naar uw hotel.

Krabi: 4 eilanden snorkeltour bij zonsondergang met barbecuediner

6. Krabi: 4 eilanden snorkeltour bij zonsondergang met barbecuediner

Ontdek de beste eilanden van Krabi tijdens een dagexcursie met een lokale gids. Ga snorkelen, kijk naar de zonsondergang en geniet van een BBQ op het strand. Geniet van retourtransfers vanaf uw hotel in Krabi Town, Ao Nang of Klong Muang/Tub Kaek Beach, of ontmoet elkaar op Railay Beach. Kies uit een privé- of groepsreis. Vertrek vanaf de pier en begeef je naar het eerste eiland van de excursie, Yawasam Island. Hier kun je snorkelen bij een levendig koraalrif. Spot diverse soorten kleurrijke vissen op een van de beste snorkelplekken in Krabi. Zie soorten zoals koraalduivels, papegaaivissen en anemoonvissen. Bezoek vervolgens het eiland Poda, waar u kunt ontspannen en zonnebaden op het witte zandstrand. Maak een korte stop op Taming Island om nog meer te snorkelen, voordat je aankomt bij Chicken Island. Het eiland dankt zijn naam aan de opvallende rotsformatie die lijkt op de kop van een kip. Op het puntje van het eiland is er een prachtig strand waar je kunt zwemmen met kleurrijk zeeleven. Als de avond nadert, arriveert u op het eiland Tup en Mor Island. Deze eilanden zijn bij eb met elkaar verbonden door een zandbank en je kunt zelfs dwars over de oceaan van het ene naar het andere eiland lopen. Deze zeescheiding is zeer zeldzaam en slechts enkele plaatsen ter wereld hebben dit type zandbank. Ga vervolgens naar het Phranang Cave Beach. Dit prachtige strand ligt op het prachtige schiereiland Railay met spectaculaire kalkstenen kliffen en wit koraalzand. Verken de grot en zwem in het kristalheldere water. Geniet daarna van een heerlijk barbecuediner terwijl de zon ondergaat. Sluit de avond af met een korte duik in het bioluminescente plankton in de omliggende oceaan voordat je om 19:30 uur terugkeert naar de pier in Ao Nang.

Ao Nang, Krabi: groepsreis naar 4 eilanden met lunch

7. Ao Nang, Krabi: groepsreis naar 4 eilanden met lunch

Het vertrek van de boot begint rond 09:00 uur Deze eilandgroepstour (per speedboot of longtailboot) brengt je naar het beste van de lokale eilanden van Krabi op een zeer toegankelijke, gemakkelijke manier voor iedereen om te ervaren: • de Sand Bar op Tup Island omgeven door ongelooflijk helder turkoois water • de pilaar bij Chicken Island die lijkt op een kippenkop • het pittoreske eiland Poda &; • het heiligdom in de Phra Nang-grot omgeven door fallische symbolen De tour begint bij uw accommodatie (of op het aangewezen ontmoetingspunt) en eindigt terug naar uw accommodatie. Breng gewoon je strandhanddoeken, zonnebril, extra kleding, zonnebrandcrème mee en je bent klaar om te gaan! Dit arrangement is inclusief hoteltransfers, Halal Mini Lunchbuffet + vegetarische optie, mineraalwater, frisdrank, snacks, snorkelspullen, reisverzekering en een Engelssprekende gids. Toegangsprijzen Nationaal Park zijn niet bij de prijs inbegrepen. Volwassene: 200 Thaise Baht Kind: 100 Thaise Baht (4-11 jaar) Deze toeslagen worden betaald op de dag van de tour. (Routebeschrijving is onderhevig aan wisselende weers- en getijdencondities)

Krabi: privé longtailboot naar de 4 eilanden

8. Krabi: privé longtailboot naar de 4 eilanden

Kies uit de Early Bird Tour die om 05.30 uur vertrekt, of de Afternoon Sunset Tour die om 12.30 uur vertrekt. Ontsnap voor de Early Bird-optie aan de drukte van toeristen en ontdek de prachtige 4 eilanden zonder dat er iemand in de buurt is. Vang de spectaculaire zonsopgang terwijl je vaart naar de eerste bestemming, Phra Nang Beach. Phra Nang Beach ligt naast Railay Beach en heeft een benijdenswaardige locatie op het puntje van de baai met uitzicht op de smaragdgroene uitgestrektheid van de Andamanse Zee. Ontdek de Phra Nang-grot, die een geestenhuis heeft dat is gewijd aan de godin van de Andamanse Zee. Het houten geestenhuis wordt aanbeden door de lokale vissersgemeenschap en er worden overal in de grot offers van houten fallische symbolen of lingams geplaatst. Add-on paddleboards zijn ook beschikbaar voor deze opties. Bij je volgende stop kun je genieten van de mogelijkheid om te snorkelen in kristalhelder water en misschien ook getuige te zijn van de verbazingwekkende 'Talae Waek', of 'scheidende zee'. Bij eb komt er een lange zandbank tevoorschijn die Ko Tup verbindt met Chicken Island en Ko Mor, waardoor je van het ene eiland naar het andere kunt lopen. Voor Chicken Island zie je een eiland met een unieke rotsformatie die eruitziet als een kippenkop. Verken de omgeving met de meegeleverde snorkeluitrusting en vind veel tropische vissen. Spring vervolgens terug op je longtailboot en ga richting Ko Poda, een paradijselijk eiland met poederwit zand en kristalhelder turkoois water waar je veel sergeant- en pijpervissen zult zien. Voor het eiland zie je ook de iconische kalksteenformatie die hoog in het midden van de oceaan staat en een geweldige fotomoment biedt. Na deze geweldige ontsnapping naar het paradijs, ga je terug naar Ao Nang, waar je wordt teruggebracht naar je hotel.

Krabi: 4 eilanden gescheiden zee - The Unseen of Thailand Tour

9. Krabi: 4 eilanden gescheiden zee - The Unseen of Thailand Tour

Begin aan de kenmerkende 4 Islands One Day Tour en duik diep in de ongeëvenaarde schoonheid van Krabi. Van het uniek gevormde Chicken Island tot de betoverende turquoise wateren van Koh Poda, deze excursie biedt een typisch voorproefje van de kustwonderen van Thailand. Met de belofte van snorkelen in ongerepte wateren, het bewonderen van majestueuze kalksteenformaties en een picknicklunch in Thaise stijl op zonovergoten stranden, is elk moment ontworpen om u onder te dompelen in de magie van de regio, en tegelijkertijd een naadloze en comfortabele reis te garanderen. Uw dag begint met een handige ophaalservice vanaf uw hotel, die u naar onze exclusieve pier in Ao Nang brengt. Hier wacht een traditionele longtailboot, versierd met een levendig decor, om uit te varen. De eerste bestemming is het beroemde Phra Nang Cave Beach op Railay. Torenhoge kalkstenen kliffen, weelderige jungleluifels en de mystieke Princess Cave zorgen voor een dramatische introductie. De reis nodigt u vervolgens uit naar het eiland Poda, een oase van wit zand en kristalhelder water. Hier, in de schaduw van wuivende palmen, kunt u genieten van een picknicklunch in Thaise stijl, terwijl de iconische rotsformatie in de verte de wacht houdt. Het avontuur gaat verder met Chicken Island, genoemd naar zijn eigenzinnige rotssilhouet dat op menig ansichtkaart siert. Naarmate de dag vordert, zorgt de aantrekkingskracht van de spectaculaire zandbank van Koh Tub, die deze verbindt met de Chicken- en Mor-eilanden, voor een unieke wandeling te midden van azuurblauwe wateren. Terwijl de zon ondergaat en gouden tinten werpt, keert de boot terug naar de pier van Ao Nang, en een rit terug zorgt ervoor dat u zich in uw hotel nestelt, terwijl herinneringen aan een wonderbaarlijke dag in uw hart weerklinken.

Krabi: 4 eilanden en Ko Hong privérondvaart met lange staart

10. Krabi: 4 eilanden en Ko Hong privérondvaart met lange staart

Begin om 08.00 uur met ophalen bij je hotel in Krabi Town, Klong Muang Beach, Tub Kaek Beach of Ao Nang Beach. Dan. vertrek vanaf de pier van Ao Nang met een traditionele langstaartboot. Vertrek naar Phra Nang Cave Beach, Tup Island en Mor Island. Ontdek een grote zandbank die de twee kanten van het eiland met elkaar verbindt en die bij eb kan worden bewandeld. Bezoek vervolgens Chicken Island om te snorkelen, gevolgd door Poda Island om te zonnebaden en te ontspannen in het kristalheldere water. Geniet van de zon of snorkel tussen prachtige koraalriffen en tropische vissen voordat je aan het strand van je heerlijke lunch geniet. Bezoek na de lunch de kleinere eilanden. Begin met Koh Pakbia, dat indrukwekkende zandbanken heeft die bij eb zichtbaar worden. Ga vanaf daar verder naar Koh Lading, ook bekend als Paradise Island, en bewonder de prachtige zanderige baai. Ervaar ten slotte Hong Island's Bay, waar je een gigantische rode rots kunt zien en snorkel in het heldere smaragdgroene water met talloze tropische vissen. Na een leuke en bevredigende dag arriveert u rond 17.00 uur terug bij de pier en wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Beschikbare activiteiten

29 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Andere activiteiten in Phra Nang Beach

Wil je alle activiteiten in Phra Nang Beach bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Phra Nang Beach

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 265 beoordelingen

De eilanden zijn werkelijk prachtig en zelfs met kleine kinderen goed te bezoeken. De catering met veganistisch eten werkte zonder problemen (u kunt dit aangeven bij het boeken), plantaardige melk zou geweldig zijn geweest bij het buffet bij het startpunt. De koraalriffen waren duidelijk erg gebleekt en gebroken. Ik had hier graag wat meer informatie gehad. Klimaatverandering, teveel toerisme of tsunami? Het was altijd erg lawaaierig op de speedboot dus niet echt mogelijk om vragen te stellen. Het was dus fijn geweest als dit voor de start was besproken. Helaas geen schildpad gezien, maar wel veel verschillende vissoorten en ondanks de gebroken riffen is het snorkelen natuurlijk indrukwekkend.