Phuket (eiland)
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Meest Populair

Phuket (eiland): Tours & Tickets

Bekijk alle tours en activiteiten in Phuket (eiland)

7 geweldige attracties en bezienswaardigheden in Phuket

Als je een iets provincialere stad dan Bangkok zoekt, is Phuket jouw plek. Raak verleid door de boeddhistische tempels de prachtige zee en andere hoogtepunten!

Big Buddha

Big Buddha is gemaakt van marmer en wordt door donaties onderhouden. Het beeld is zichtbaar vanaf de zuidkant van Phuket en je kunt de heuvels beklimmen om Buddha van dichtbij gedag te zeggen.

Andaman Islands

Waan je James Bond en stao in een speedboot om naar de eilanden in de Andamanse Zee te zoeven.

Olifanten

De olifant is het nationale symbool van Thailand. Een rit maken met de machtige dieren is een hele bijzondere gelegenheid.

Thai Cookery School

Ervaren chefs leren je klassieke gerechten te bereiden, zodat je thuis je gasten kunt imponeren met een authentieke Pad Thai of Tom Yung Koong.

Trickeye Museum

Maak hilarische foto's bij de 3D schilderingen in dit museum vol optische illusies. Koorddansen boven een ravijn? Tuurlijk!

Wat Chalong tempel

Wat Chalong is een van de belangrijkste tempels van Phuket. Geniet van de gouden boeddhabeelden en de vuurwerkceremonies.

Foto: Vibin JK@flickr (CC BY 2.0)

FantaSea

Perfecte activiteiten voor de kinderen: dit pretpark biedt dansshows, een replica van een traditioneel Thais dorpje en allerlei soorten eten.

Phuket (eiland): Onze tips

Wanneer gaan?

Alle maanden behalve tijdens het regenseizoen in september en oktober - de moessons kunnen dan reisproblemen en -onzekerheden veroorzaken.

Wat voor kleding trek ik aan naar de tempels?

Zorg dat je knieën bedekt zijn en draag geen mouwloos shirt. Als je twijfelt, neem dan een sjaal mee voor de zekerheid. Praat ook zo weinig mogelijk bij heilige plekken.

Tips & informatie

 • Taal
  Thais
 • Valuta
  Thai baht (฿)
 • Tijdzone
  UTC (+07:00)
 • Landnummer
  +66
 • De beste periode voor een bezoek
  Het hoogseizoen is tussen november en april, met massa's toeristen die de prijzen opdrijven. Overweeg juni tot augustus, de droogste maanden van het laagseizoen.

Phuket (eiland)
4
Gebaseerd op 65 beoordelingen van GetYourGuide-klanten