Phuket
Duiken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Phuket Duiken: Onze meest aanbevolen

Van Phuket: 3-daagse PADI Open Water Diver certificering

1. Van Phuket: 3-daagse PADI Open Water Diver certificering

De PADI Open Water Diver cursus is verdeeld in 3 hoofdsegmenten: 1) Theorie Segment - kennisontwikkeling aan de basisprincipes van het duiken te begrijpen 2) Praktische Segment - beschut water duiken om elementaire scuba vaardigheden te leren (in het zwembad) 3) Praktische Segment - Discover Scuba Diving ervaring, kan de vaardigheden die je hebt opgedaan, worden toegekend aan een deel van het volledige PADI Open Water Diver-cursus certificering Dag 1 08:00 - Ontmoet je PADI instructeur bij het duikcentrum voor de theorie segment 13:00 - Lunch 10:30 - Pool sessie 14:00 - Theorie segment en examens Dag 2 -> Racha Yai Koh Racha Yai is de grootste van de twee eilanden gelegen langs de zuidoostelijke kust van Phuket. Verschillende soorten koralen kan hier worden gespot met de staghornkoraal overheerst op vele gebieden. Het mariene leven is rijk en soorten zoals barracuda, tonijn en Zandvisachtigen kan gevonden worden in dit gebied. De betere plek om te duiken is gelegen aan de oostkust langs de harde koraalrif waar er scheepswrakken en goede drifts. 07:30 - Pick-up van uw hotel en transfer naar Chalong pier 08:00 - Welkom aan boord! Het ontbijt wordt op de weg naar de eerste duikplaats 10:00 - Eerste duik 11:00 - Warm buffet lunch geserveerd aan boord. Tijd voor wat snorkelen en zonnebaden na de lunch 12:30 - Tweede duik 13:30 - Rust en ontspanning. Geniet van vers tropisch fruit en frisdranken op de weg terug naar Chalong pier 12:30 - Warm buffet lunch aan boord 15:30 - Terug naar Chalong Pier 16:00 - Transfer terug naar uw hotel Dag 3 -> Koh Phi Phi Island Phi Phi eilanden heeft een van de meest spectaculaire landschappen waar de verticale kliffen van Thailand zijn de achtergrond van de prachtige stranden. Deze eilanden werd nog bekend toen Danny Boyle filmde de film "The Beach" met in de hoofdrol Leonardo Di Caprio in 1998. Koh Phi Phi Don, het grootste van de twee eilanden is waar je in staat om een groot aantal backpackers herbergen, pensions en hotels te vinden zou zijn. Phi Phi Le is het kleinere eiland waar sprake is van een nationaal park. In feite zijn er twee kleinere eilanden, te weten, Koh Bida Nok en Koh Bida Nai naast Koh Phi Phi Le naar het zuiden. Ze zijn kalkstenen rotsen, waar u een uitstekende variëteit aan onderwaterleven kan vinden. 07:30 - Pick-up van het hotel en transfer naar Chalong pier 08:00 - Welkom aan boord! Het ontbijt wordt op de weg naar de eerste duikplaats 10:00 - Eerste duik 11:00 - Warm buffet lunch geserveerd aan boord. Tijd voor wat snorkelen en zonnebaden na de lunch 12:30 - Tweede duik 13:30 - Rust en ontspanning. Geniet van vers tropisch fruit en frisdranken op de weg terug naar Chalong pier 12:30 - Warm buffet lunch aan boord 15:30 - Terug naar Chalong Pier 14:45 - rusten en te ontspannen. Geniet van vers tropisch fruit en frisdranken op de weg terug naar Chalong pier 16:00 - Transfer terug naar uw hotel

...
Van Phuket: dagtrip naar Coral Island met snorkelen

2. Van Phuket: dagtrip naar Coral Island met snorkelen

Geniet van een dagje uit op Coral Island, een prachtige strook zand en zee waar u kunt snorkelen, zwemmen, ontspannen en tot rust komen. Begin met helder en vroeg opgehaald te worden voordat je naar Rawai Beach gaat. Stap vanaf daar aan boord van een van de beroemde Thaise longtailboten en geniet van een ontspannen boottocht van 20 minuten naar het prachtige Coral Island. Zodra je het eiland bereikt, verken je Banana Beach. Dwaal langs albastkleurig zand en neem een duik in het verfrissende water voordat je samenkomt om een heerlijke lokale lunch te eten. Na de lunch (op eigen kosten), spring je terug op de boot en ga je naar de eerste snorkelplek, waar je hopelijk de titulaire zwarte en oranje anemoonvis kunt zien en ermee kunt spelen. Bezoek later nog twee snorkel- en zwemplekken. Waad rond, geniet van het koele water en vang een glimp op van het lokale zeeleven. Eindelijk, na je dagvullende avontuur, ga je terug naar Rawai Beach en word je afgezet bij je accommodatie.

...
Ontdek Scuba Diving Racha Yai vanuit Phuket

3. Ontdek Scuba Diving Racha Yai vanuit Phuket

Heb je je altijd al afgevraagd hoe het is om onderwater te ademen? Als dat zo is, hoeft u niet per se te betalen voor een cursus om certificering te krijgen. Begin je duikavontuur op je eigen tempo. Tijdens de ervaring krijg je een introductie en briefing over duiken en leer je hoe je de duikuitrusting in ondiepe wateren gebruikt. Houd er rekening mee dat dit geen duikbrevet is. Ademhalen onder water is een hele nieuwe ervaring - het duurt een paar minuten om eraan te wennen. Dit is geen typisch menselijk gedrag en het is volkomen normaal om een beetje aarzelend om je gezicht in het water te zetten en in het begin in te ademen. Binnen enkele ogenblikken past je lichaam zich aan en wordt je overgenomen door de bewegingsvrijheid terwijl je het geweldige leven in de zee ontdekt!

...
Phuket: duik- en snorkelrondvaart

4. Phuket: duik- en snorkelrondvaart

Begin met ophalen bij je hotel, waarna je naar Chalong Pier wordt gebracht waar je speedboot wacht. Eenmaal aangekomen in het kamp geniet je van een lekker broodje en snacks met wat water, koffie of frisdrank. Spring rond 13:00 uur op een boot en ga naar Siam Bay, dat op slechts 30 minuten van het vasteland ligt. Bij deze baai heb je de mogelijkheid om 45 minuten te snorkelen door het helderblauwe water. Ga daarna verder naar Patok Bay, waar je wat tijd hebt om te duiken. Hiervoor heb je geen duikbrevet nodig, want je duikt slechts tot maximaal 7 meter diep. Je krijgt van je duikgids een korte uitleg over hoe alles werkt, en je instructeur zorgt ervoor dat je je tijdens je duik van 40-45 minuten veilig en comfortabel voelt. Ga terug naar een privéstrand in Siam Bay voor 45 minuten ontspanning. Als je wilt, kun je hier ook blijven snorkelen, als het tij geschikt is. Na je tijd in Siam Bay reis je terug naar Patok Bay voor nog ongeveer 40 minuten snorkelen. In de late namiddag is het tijd om naar huis terug te keren en om 18:15 uur wordt u teruggebracht naar uw hotel.

...
Phuket: PADI 3-daagse Freediving-cursus

5. Phuket: PADI 3-daagse Freediving-cursus

Deze uitdagende en lonende cursus is gemaakt voor degenen die al vertrouwen in het open water. Het bouwt een fundament van goede technieken en veiligheidsmaatregelen in freediving. Na het behalen van je AIDA twee sterren certificering bent u in staat om maatje met andere AIDA 2 sterren freedivers. Deze cursus bestaat uit twee theorielessen, een zwembad sessie en drie open water duiken. Om dit niveau van de AIDA Cursussen voor freedivers voltooien, moet u een twee minuten breathold voeren, zwemmen veertig meter onderwater met vinnen en duiken tot zestien meter in het open water.

...
Phuket: PADI 2-daagse basisfreedivercursus

6. Phuket: PADI 2-daagse basisfreedivercursus

Om de eerste ster van AIDA cursussen met succes te voltooien, moet u een minuut vijftien seconden adem-hold uit te voeren en te zwemmen vijfentwintig meter onderwater met vinnen. 1. Een effectieve manier van lesgeven Voor elke instructeur, de inzet is om de cursus te behoren aan te passen aan de student duiker. Je zal beginnen met een persoonlijke benadering in het zwembad, om de doelstellingen te bereiken en aan de behoeften van iedereen samen te stellen. 2. Concurrerende prijzen Het kiezen van deze cursus staat het kiezen van de goedkoopste manier om de onderwaterwereld te verkennen. Bijvoorbeeld, de 2 Star AIDA cursus is voor u open voor slechts ฿ 10.500. Natuurlijk, alles is inbegrepen in de prijs. Door op deze manier, of u nu een beginner bent of al ervaren, kunt u genieten van gratis duiken tegen lage prijzen. 3. Vrij Duiken bij Racha Yai Island U bent op vakantie en u wilt profiteren van het zijn in Phuket naar freediven in de mooiste duiklocaties? Met deze cursus heeft u de mogelijkheid om een open water freedive in Racha Yai te doen. Dit eiland is bekend en gewaardeerd door iedereen die daar heeft gedoken. Het is aan jou om deze community. 4. Stand up Paddle en Free Diving gecombineerd Hoe zit het met de combinatie van stand up paddle met uw vrije duikcursus? U kunt uw dag beginnen met een paddle-sessie van Kata strand. Dan bereikt u Koh Pu eiland en op de terugweg, zul je freediven bij Kata Reef. 5. Ondersteuning Coral Reef Creation project Op last but not least, zal uw freediving ervaring eco-vriendelijk. Ondersteuning van een lopend project dat tot doel heeft de koralen van Kata te beschermen. Alle vrije duikers worden uitgenodigd om te ontdekken en begrijpen van het programma. Kies deze cursus om de Coral Reef Creation Project te steunen.

...
Van Phuket: Advanced Open Water Duiken Course

7. Van Phuket: Advanced Open Water Duiken Course

U krijgt de gelegenheid om te leren onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs hebben. Herzien wat je al hebt geleerd en werken aan je duiken mogelijkheden zoals u kennis met nieuwe activiteiten en nieuwe manieren om plezier tijdens het duiken te hebben. Verfijn je vaardigheden door het doen van vijf avontuur duiken die je zou kennismaken met: - Onderwater navigatie - Dieper water duiken (meestal ergens 18-30 meter / 60-100 voet) - Een sampler van drie adventure duiken naar keuze Dag 1 -> King Cruiser Op 4 mei 1997, een auto ferry bekend als de King Cruiser zonk. De veerboot was het navigeren tussen Phuket en Phi Phi Island toen het de onderwaterwereld hoogtepunt van de Anemone Reef raken. De impact splitsing van de top in tweeën en creëerde een enorme gat in de romp waardoor water in te voeren. Het schip zonk een paar uur later, op ongeveer een kilometer van de Anemone Reef. Alle 561 passagiers aan boord werden gered. Deze duikplaats is geschikt voor gebrevetteerde duikers. U zult ook in staat deel te nemen aan de PADI Advanced Open Water en PADI Specialty cursussen op het King Cruiser Wreck. 07:30 - Pick-up van uw hotel en ga naar Chalong Pier 08:00 - Transfer naar de boot te duiken 09:30 - Eerste duik bij King Cruiser Wreck 10:30 - 1 uur oppervlakte-interval 11:30 - Tweede duik bij Shark Point 12:30 - Warm buffet lunch aan boord 13:45 - Derde duik bij Koh Dok Mai 14:45 - rusten en te ontspannen. Geniet van vers tropisch fruit en frisdrank op de weg terug naar Chalong pier 16:00 - Terug naar Chalong Pier Dag 2 -> Koh Phi Phi Phi Phi eilanden heeft een van de meest spectaculaire landschappen waar de verticale kliffen van Thailand zijn het decor voor de prachtige stranden. Deze eilanden werd nog bekend toen Danny Boyle filmde de film "The Beach" met in de hoofdrol Leonardo Di Caprio in 1998 hier. Koh Phi Phi Don, het grootste van de twee eilanden is waar je in staat om tal backpacker herbergen, pensions en hotels te vinden zou zijn. Phi Phi Le is het kleinere eiland waar sprake is van een nationaal park. In feite zijn er twee kleinere eilanden, te weten, Koh Bida Nok en Koh Bida Nai naast Koh Phi Phi Le naar het zuiden. Ze zijn kalkstenen rotsen, waar u een uitstekende variëteit aan onderwaterleven kan vinden. 07:30 - Hotel pick-up en transfer naar Chalong pier 08:00 - Welkom aan boord! Ontbijt op de weg naar de eerste duikstek 09:00 - Eerste duik bij Koh Bida Nok 10:30 - 1 uur oppervlakte-interval 11:30 - Tweede duik bij Palong Muur 12:30: Warm buffet lunch aan boord. Na de lunch is er tijd om te snorkelen en te zonnebaden 13:45 - Derde duik op Koh Dok Mai 14:45 - rusten en te ontspannen. Geniet van vers tropisch fruit en frisdrank op de weg terug naar Chalong pier 16:00 - Aankomst in Chalong 16:30 - Terug naar het hotel

...

Sitemap Phuket

Wil je alle activiteiten in Phuket ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.