Phuket
Luchthaventransfers

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Phuket

Wil je alle activiteiten in Phuket ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Phuket

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 597 beoordelingen

in het begin had ik moeite om de contactpersoon te vinden omdat het er te veel waren. daarna werd ik opgehaald door de chauffeur en naar het hotel gereden. er was een vochtige doek en water. de chauffeur had mijn aankomst in het hotel al voorbereid en ik werd daar voor de normale inchecktijd verwacht. Helaas had ik een verkeersopstopping tijdens de reis maar niemand kon het helpen. was erg blij met de service.

Prima ervaring met dit bedrijf! Taxi was schoon en comfortabel en we hoefden niet te zoeken naar een andere taxi om te gebruiken. Naam werd duidelijk buiten de luchthaven weergegeven. Je hebt een mooie frisse airco die perfect is, want als je eenmaal het land binnenkomt, kan de luchtvochtigheid in het begin een beetje zwaar zijn. Ze voorzagen je ook van koud water!

Super goed!

Precies op tijd opgehaald en voelde me veilig en comfortabel tijdens de reis. Mijn partner en ik waren de enige passagiers. Grote waarde en gemakkelijk. Zorg ervoor dat u de naam van uw hotel noteert met de vluchtnummergegevens. Ik moest bellen om het hotel te adviseren om ervoor te zorgen dat we van de juiste plek werden opgehaald :)

Uitstekende chauffeur

De bestuurder was briljant, het busje was schoon en comfortabel en het was een ontspannende reis. Ik zou dit bedrijf en deze bestuurder ten zeerste aanbevelen.

Ik was de enige passagier, maar ze behandelden me alsof ik hun salaris betaalde. Ik waardeer hun zorg.