Phuket
Snorkelen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Phuket

Wil je alle activiteiten in Phuket ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Phuket

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 883 beoordelingen

De vroege start was het waard. We waren de eerste boot die aanmeerde op het James Bond-eiland, hoewel het eiland zelf een beetje teleurstellend is :-) Maar we hadden meer dingen in de rij staan die het waard waren. Vervolgens gingen we voor een kanotocht in een prachtige omgeving tussen kalkformaties en groen. We zagen kleine vleermuizen in een grot, enkele interessante formaties van de kalksteen, vreemde spinnen, een waterslang en een leguaan. Het volgende was het drijvende eiland dat interessant was om te zien. Daarna gingen we een lagune in op een van de kalkstenen eilanden. Omdat het eb was, volgden we het water om een grot binnen te gaan. Het was fascinerend om te zien hoe water in de rots is gegraven om deze ruimte binnen met vegetatie te vormen. Eindelijk lunch en wat strandtijd op een prachtig eiland.

Deze uitstap was echt wel zijn geld waard. Je moet uiteraard beseffen dat je veel op boot zit maar het is zeer comfortabel. Wij waren met 18 en er werd gans de dag eten en drinken aangeboden. Je krijgt tweemaal de kans om van de boot in de zee te springen en dan nog twee maal zwemmen aan een eilandje. Het ontbijt en de lunch waren goed. Uiteraard zie je niet veel cultuur en gaat het vooral om de beleving op het water en het zien van de vele eilanden. Omdat het zo vroeg vertrekken is ben je inderdaad overal voor de grote toestroom van toeristen en zelfs dat viel al bij al nog mee.

Snorkel is gratis te gebruiken, het volledige masker in het introductiegebied is optioneel te huur. We huurden ze, maar ze werkten uiteindelijk niet, dus we werden terugbetaald en ze lieten ons die aan boord gebruiken.

Echt een leuke tour, we waren in staat om de meeste plaatsen 1e te bereiken voor minstens 1 uur voordat de drukte binnenkwam, ik zou deze tour absoluut aanbevelen.

Geweldig!! Het personeel was ongelooflijk !!! zo aardig en behulpzaam, goede informatie over alle plaatsen, ze zorgen voor ons allemaal.