Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Van Phuket: 3-daagse PADI Open Water Diver certificering

Van Phuket: 3-daagse PADI Open Water Diver certificering

Vanaf € 380 per persoon

Bestel je PADI Open Water Diver certificering vandaag. Deze fundamentele duiken certificering is het ticket voor het leven van de vrije tijd duiken avonturen. De PADI Open Water Diver Certificering is populair in de wereld van vandaag.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 3 dagen
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Instructeur
Thai, Russisch
Privégroep

Belevenis

Highlights
 • Leer de juiste technieken om te duiken en te leren ademen onder water voor de eerste keer
 • Geniet van de schoonheid van de onderwaterwereld en worden weggeblazen door een hele nieuwe wereld
 • Duik diep naar beneden tot 18 meter bij twee verschillende eilanden
Volledige beschrijving
De PADI Open Water Diver cursus is verdeeld in 3 hoofdsegmenten: 1) Theorie Segment - kennisontwikkeling aan de basisprincipes van het duiken te begrijpen 2) Praktische Segment - beschut water duiken om elementaire scuba vaardigheden te leren (in het zwembad) 3) Praktische Segment - Discover Scuba Diving ervaring, kan de vaardigheden die je hebt opgedaan, worden toegekend aan een deel van het volledige PADI Open Water Diver-cursus certificering Dag 1 08:00 - Ontmoet je PADI instructeur bij het duikcentrum voor de theorie segment 13:00 - Lunch 10:30 - Pool sessie 14:00 - Theorie segment en examens Dag 2 -> Racha Yai Koh Racha Yai is de grootste van de twee eilanden gelegen langs de zuidoostelijke kust van Phuket. Verschillende soorten koralen kan hier worden gespot met de staghornkoraal overheerst op vele gebieden. Het mariene leven is rijk en soorten zoals barracuda, tonijn en Zandvisachtigen kan gevonden worden in dit gebied. De betere plek om te duiken is gelegen aan de oostkust langs de harde koraalrif waar er scheepswrakken en goede drifts. 07:30 - Pick-up van uw hotel en transfer naar Chalong pier 08:00 - Welkom aan boord! Het ontbijt wordt op de weg naar de eerste duikplaats 10:00 - Eerste duik 11:00 - Warm buffet lunch geserveerd aan boord. Tijd voor wat snorkelen en zonnebaden na de lunch 12:30 - Tweede duik 13:30 - Rust en ontspanning. Geniet van vers tropisch fruit en frisdranken op de weg terug naar Chalong pier 12:30 - Warm buffet lunch aan boord 15:30 - Terug naar Chalong Pier 16:00 - Transfer terug naar uw hotel Dag 3 -> Koh Phi Phi Island Phi Phi eilanden heeft een van de meest spectaculaire landschappen waar de verticale kliffen van Thailand zijn de achtergrond van de prachtige stranden. Deze eilanden werd nog bekend toen Danny Boyle filmde de film "The Beach" met in de hoofdrol Leonardo Di Caprio in 1998. Koh Phi Phi Don, het grootste van de twee eilanden is waar je in staat om een groot aantal backpackers herbergen, pensions en hotels te vinden zou zijn. Phi Phi Le is het kleinere eiland waar sprake is van een nationaal park. In feite zijn er twee kleinere eilanden, te weten, Koh Bida Nok en Koh Bida Nai naast Koh Phi Phi Le naar het zuiden. Ze zijn kalkstenen rotsen, waar u een uitstekende variëteit aan onderwaterleven kan vinden. 07:30 - Pick-up van het hotel en transfer naar Chalong pier 08:00 - Welkom aan boord! Het ontbijt wordt op de weg naar de eerste duikplaats 10:00 - Eerste duik 11:00 - Warm buffet lunch geserveerd aan boord. Tijd voor wat snorkelen en zonnebaden na de lunch 12:30 - Tweede duik 13:30 - Rust en ontspanning. Geniet van vers tropisch fruit en frisdranken op de weg terug naar Chalong pier 12:30 - Warm buffet lunch aan boord 15:30 - Terug naar Chalong Pier 14:45 - rusten en te ontspannen. Geniet van vers tropisch fruit en frisdranken op de weg terug naar Chalong pier 16:00 - Transfer terug naar uw hotel
Inbegrepen
 • PADI Instructor Fee
 • PADI Open Water License
 • PADI Open Water Diver Manual & PADI recreatieve duiktabellen
 • 2 duiken tot een maximum van 18m
 • Duiken uitrusting
 • Ontbijt
 • Lunch
 • Snack, zoet water
 • Taxi transfers
 • Verzekering
 • PADI-certificaat
  Niet geschikt voor
  • Zwangere vrouwen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Belangrijke informatie

  Wat mee te brengen

  • Paspoort
  • Handdoek
  • Zwemkleding

  Goed om te weten

  • Om deze cursus te volgen, moet u minstens 15 jaar oud zijn (of 10 jaar oud voor de Junior Scuba Diver-certificering). Taxi transfers zijn inbegrepen op dag 2 en 3 van de cursus (Patong, Karon, Kata gebieden).
  • Ontbijt, lunch, thee, koffie, water zijn inbegrepen op dag 2 en 3 van de cursus.
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  5 /5

  gebaseerd op 1 beoordelingen

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Very professional and a lot of fun.

  5 oktober 2018

  Vertalen
  Georganiseerd door

  Product ID: 60858

  Geselecteerde datum