Phuket
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Phuket

Wil je alle activiteiten in Phuket ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Phuket

De veerboottransfer van Phuket naar Koh Phi Phi was zeer goed georganiseerd. Een chauffeur kwam ons op tijd ophalen bij ons hotel en reed ons naar de pier waar de veerboot was. Zowel het busje als de veerboot hadden airconditioning. De veerboot had veel niveaus en gebieden om te zitten, wat ons de optie gaf om binnen of buiten te zitten of rond te lopen tijdens de boottocht. Ook nadat we hadden ingecheckt om op de veerboot te komen, konden we kaartjes kopen voor onze volgende veerboot naar Krabi met een pendeldienst naar ons hotel. Ik raad aan om het daar te kopen, omdat het een goede deal is.

in het begin had ik moeite om de contactpersoon te vinden omdat het er te veel waren. daarna werd ik opgehaald door de chauffeur en naar het hotel gereden. er was een vochtige doek en water. de chauffeur had mijn aankomst in het hotel al voorbereid en ik werd daar voor de normale inchecktijd verwacht. Helaas had ik een verkeersopstopping tijdens de reis maar niemand kon het helpen. was erg blij met de service.

De hele boeking verliep erg soepel. Het enige dat onduidelijk was, was de tijd dat ik zou worden opgehaald en de ferrytijd van vertrek vanaf de pier, wat voor lichte verwarring zorgde. De ondersteuning voor uw gids op Watsapp was geweldig. Slechts één negatieve opmerking is dat de AC in het busje niet werkte.

We werden op tijd opgehaald van ons hotel door de chauffeur. Toen we bij de bootterminal aankwamen, was het een leuke, vlotte ervaring. De reis was geweldig op de veerboot. Geen klachten, zou zeker weer boeken!

Allemaal goed, de chauffeur kwam ons een beetje eerder ophalen en de boot was behoorlijk vertrouwd. Ze verkopen bier en andere bekentenissen op het bord