Phuket
Zipline Advertures

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Phuket Zipline Advertures: Onze meest aanbevolen

Vanuit Phuket: apengrot, raften, tokkelbaan & waterval

1. Vanuit Phuket: apengrot, raften, tokkelbaan & waterval

Begin het dagprogramma met een rit van 1,5 uur. De eerste tussenstop op is de Monkey Cave bij Suwan Kuha Temple. Binnen in de tempel staat een 15 meter lang beeld van een liggende Boeddha. De volgende activiteit: raften. Ervaar een spannend avontuur op een parcours van 5 kilometer. Ga dan naar de zipline (tokkelbaan) en ervaar de sensatie van zippen langs de boomtoppen. Je stopt op 5 platforms (30 tot 250 meter lang), en pauzeert voor een lunch in het kamp.* Daarna bezoek je ofwel de waterval Ton Pariwat of waterval Sa Nang Manora (afhankelijk van de menigte en de hoeveelheid andere toeristen op die dag). Maak een korte wandeling door het bos naar de waterval, waar je ongeveer 30-45 minuten kunt zwemmen en ontspannen. Als je ook de ATV-optie toevoegt, kun je ook genieten van een spannende rit van 30 minuten op een ATV.

...
Phuket: privé ATV, zipline en stadstour door Phuket

2. Phuket: privé ATV, zipline en stadstour door Phuket

Laat de adrenaline pompen met een ATV-rit en zipline-avontuur in de natuur. Maak foto's van glorieuze uitzichten bij Karon Viewpoint, bewonder de Grote Boeddha, verken het tempelterrein van Wat Chalong en wandel door de kleurrijke oude binnenstad van Phuket. Begin helder en vroeg door je op te halen bij je hotel voordat we beginnen met een ATV-rit van een uur. Ga off-road op een Phuket ATV en verken het terrein van het eiland voordat je rechtstreeks naar het zipline-gebied gaat, waar je door de lucht zweeft en getuige bent van de schoonheid van Phuket. Na een opwindende rit is het tijd om je camera's tevoorschijn te halen terwijl je op weg bent naar Karon Viewpoint. Maak foto's en geniet van het glorieuze uitzicht voordat je naar Ao Sane Beach gaat. Na alle verbruikte energie kunt u bijtanken met een heerlijke lunch voordat u geniet van het verfrissende water aan de kust. Je kunt zelfs een snorkelmasker huren en proberen zeedieren te spotten voor de volgende stop. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, het 45 meter hoge albasten beeld dat bekend staat als de Big Buddha Phuket, is de volgende bestemming. Geniet van de weidse uitzichten zodra je de voet van het standbeeld bereikt en bewonder de majesteit van het op twee na hoogste standbeeld in Thailand. De volgende stop in de rest van onze Phuket City Tour is de Wat Chalong of Chalong-tempel. De grootste en meest heilige tempel in Phuket, volgens de legende is de grote pagode eigenlijk een fragment van Boeddha's bot. Loop door het tempelterrein en verken de vergulde zalen met prachtige gouden beelden en ingewikkelde details. De laatste stop van de dag is de oude binnenstad van Phuket, bekend om zijn kleurrijke winkelpanden in oude stijl en vele mogelijkheden om te snuffelen. Luister naar de vele straatverkopers die hun waren verkopen, stop om het lokale straatvoedsel te proeven en koop zelfs een souvenir om je dag te herinneren voordat je terugkeert naar je hotel om de dag af te sluiten.

...
Phuket: tokkelen en trekkingavontuur

3. Phuket: tokkelen en trekkingavontuur

Door alle fasen van deze tour te voltooien, hopen we dat je je een beetje meer zelfvoorzienend, reflectief en heldhaftiger zult voelen. Na een ontmoeting op het ontmoetingspunt, ga je naar het Yuan Phueng-klooster in de weelderige heuvels van Karon en wordt je verwelkomd door boeddhistische monniken. Krijg de exclusieve kans om te mediteren met en gezegend te worden door deze genadige gastheren. Begin daarna aan je jungle-trektocht van west naar oost Phuket. Wandel over een 2,5 kilometer lang pad met aan weerszijden diverse fruitplanten. Bereik een waterreservoir genaamd Chalong Dam, waar je wordt opgehaald en vervoerd naar de Luang Phu Supha-tempel. Geniet daarna van een pauze met fruit en een selectie Thaise snacks, inclusief tofu- of groenteloempia's naar keuze, om jezelf op te laden voor het volgende avontuur. Kom ten slotte aan bij Extreme Adventure Park en krijg veiligheidsinstructies van het parkpersoneel door te leren hoe je de zipline op de grond gebruikt. Begin vervolgens aan een avontuur op grote hoogte in het weelderige regenwoud. Klim, loop en slinger door de boomtoppen op een parcours met snelle tokkelbanen, slingerende loopbruggen, touwbruggen en webachtige netten. Sluit uw dag af met een lunch in een restaurant van boer tot bord met biologische gerechten om uw voltooiing van de tour te vieren.

...
Van Phuket: Phang Nga Adventure Tour met Zipline

4. Van Phuket: Phang Nga Adventure Tour met Zipline

Begin aan een gedeeld groeps- of privéavontuur van een hele dag in de provincie Phang Nga in Thailand, ten noorden van Phuket. Maak een korte stop bij de Wat Suwan Kuha, deze beroemde tempel in Phuket is gehuisvest in een grote kalkstenen grot en staat bekend om het imposante standbeeld van de liggende Boeddha. Bewonder de spelonkachtige Boeddhabeelden voordat je vertrekt om aan je eerste activiteit van de dag te beginnen. Stap aan boord van je vlot voor een spannende reis van 5 kilometer langs de Phang Nga-rivier. Zie olifanten ontspannen langs de kust. Stop na de inspanning voor een heerlijke lokale lunch om op te laden voor de komende activiteiten. Trek een paar harnassen aan en maak je klaar voor wat ziplining. Vlieg door de luifels van de weelderige regenwouden van Phang Nga. Ga terug naar de grond en doorkruis de rest van de jungles en velden op ATV's. Nadat je rondgereden hebt, verken je het gebied te voet, trek je door het bos en stop je om foto's te maken van de lokale flora en fauna. Ga vervolgens naar een van de adembenemende watervallen van Phang Nga en neem een verfrissende duik in het koele water, voordat je terugkeert naar Phuket en je accommodatie.

...

Sitemap Phuket

Wil je alle activiteiten in Phuket ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Phuket

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 131 beoordelingen

Ondanks de anderhalve uur reis om er te komen, is het de reis waard. Omdat je aankomt in een natuurpark (jungle) met ongelooflijke uitzichten. De zipline is een zeer goed gemonteerd circuit om beetje bij beetje angst te verliezen. De rafting-omgeving is prachtig. De waterval is erg mooi. En de tempel die wordt bezocht, is omgeven door apen en bevindt zich in een grot