De populairste activiteiten van Phuket (stad)

Phuket: Maya, Phi Phi en Bamboe eiland met lunchbuffet

1. Phuket: Maya, Phi Phi en Bamboe eiland met lunchbuffet

Vertrek vanuit Phuket en vaar in een speedboot over de oceaan naar de Phi Phi-eilanden. Betreed de pittoreske Loh Sama-baai en loop over het zand om te ontspannen op Maya Bay. Spot lokale dieren in het wild op Monkey Beach en geniet van een restaurantbuffet aan het strand voordat je gaat snorkelen op Bamboo Island. Laat je ophalen bij je hotel in Phuket en reis naar de pier om je vriendelijke bemanning en groep voor vandaag te ontmoeten. Word op de boot verwelkomd met een frisdrank en seizoensfruit terwijl je wordt ingelicht over de tour. Kom aan bij Loh Sama Bay, een beroemde plaats van Koh Phi Phi Leh. Bekijk het kleine eilandje in het centrum en het kleine strand. Ga vervolgens naar Maya Bay, waar ze de film The Beach hebben opgenomen. Ontspan op het witte zandstrand en verken Maya Bay op eigen houtje. Terwijl je wandelt, waardeer je de restauratiewerkzaamheden rond de baai, voordat je naar de Pileh-lagune gaat, een onbewoond nationaal park. Bewonder de heldere smaragdgroene wateren van deze ingesloten lagune omringd door torenhoge kalkstenen kliffen. Ga naar de kliffen en ontspan op het verborgen strand bij de lagune voordat je doorgaat naar Viking Cave. Ontdek de historische industrie gewijd aan het oogsten van gierzwaluwvogelnesten en leer hun belang voor de Chinese cultuur. Bezoek vervolgens Monkey Beach. Stop op een idyllische plek, omringd door natuur en steile rotsformaties, en ontspan in het paradijs, omringd door kalkrotsen. Kijk rond om de wilde apen de kliffen te zien beklimmen, ontspannen op het strand of zwemmen. Geniet van een heerlijk internationaal lunchbuffet in een restaurant aan het strand op Phi Phi Don. Na de lunch reist u naar Nui Bay, een duikstek aan de noordwestkust van Koh Phi Phi Don. Als u wilt, kunt u een duik nemen in het heldere water. Sluit je tour af met wat vrije tijd op het hartvormige Bamboo Island, waar je 1,5 uur kunt zwemmen, ontspannen of zonnebaden. Keer na het ontspannen terug naar uw speedboot en geniet van een comfortabele transfer terug naar uw hotel.

Phuket: dagtour naar Phi Phi-eilanden en Maya Bay met lunch

2. Phuket: dagtour naar Phi Phi-eilanden en Maya Bay met lunch

Bezoek de paradijselijke Phi Phi-eilanden en verken Phi Phi Don en Phi Phi Leh tijdens een dagtour met een speedboot vanuit Phuket. Duik onder de golven met 3 snorkelstops en smul van een lunchbuffet aan het strand. Begin je ochtend met de ophaalservice bij het hotel en een gratis kopje koffie of thee met koekjes. Stap aan boord van een speedboot en vaar naar Green Island om te snorkelen terwijl je zeedieren observeert. Ga verder naar het eiland Phi Phi Leh, dat voorkomt in iconische films, waaronder "The Beach". Bekijk Maya Bay en Loh Samah Bay per boot voordat je gaat zwemmen in Pileh Lagoon, bekend vanwege het smaragdgroene water omringd door kalkstenen karstrotsen. Neem je camera mee naar Viking Cave en bekijk de vogelnesten. Tegen de middag kom je aan op het eiland Phi Phi Don. Hier kom je weer op krachten met een lunchbuffet in een restaurant aan het strand. Geniet vervolgens van vrije tijd om dit weelderige eiland met zijn vele winkels en cafés te ontdekken. Stop bij Monkey Beach om een glimp op te vangen van de apen die dit strand hun thuis noemen. Ga dan naar Nui Bay om te zwemmen, te snorkelen of van de zon te genieten. Bezoek tot slot Khai Island en ontspan aan de ongerepte kust of geniet van het water voordat je terugkeert naar je hotel.

Phuket: enkele reis per veerboot naar of van Ko Phi Phi

3. Phuket: enkele reis per veerboot naar of van Ko Phi Phi

Voorkom gedoe met een transfer tussen Koh Phi Phi en Phuket met dit open ticket voor elk beschikbaar tijdslot voor de veerboot naar de overkant van de Andamanse Zee.  Als je in Phuket bent, kun je 30 minuten voor vertrek naar het trefpunt in Rassada Habour gaan, of selecteer je de optie om opgehaald te worden vanuit Patong, Kata, Karon of Phuket. Ga lekker zitten en ontspan in een comfortabel vervoersmiddel met airconditioning en geniet van het uitzicht op de prachtige Thaise kust. Na de boottocht ben je helemaal klaar voor een perfecte vakantie op het prachtige eiland. Je kunt een enkele reis of retourticket kopen, en het is een open ticket voor elk tijdslot.

Phuket: Oude Stad, Chalong Tempel en Grote Boeddha Van Tour

4. Phuket: Oude Stad, Chalong Tempel en Grote Boeddha Van Tour

Ontdek de schoonheid van Phuket tijdens een groepsreis van een hele dag per busje. Maak foto's bij de uitkijkpunten Karon, Nak-Kerd Sea en Rang Hill. Bekijk het Grote Boeddhabeeld en de oude binnenstad van Phuket. Leer meer over de lokale voedselproductie in een cashewfabriek. Geniet van het gemak dat u wordt opgehaald bij uw accommodatie in Phuket. Leun achterover en ontspan tijdens de schilderachtige rit naar het uitkijkpunt Karon. Stop om uit te kijken over de Andaman Zee. Ga verder naar het uitkijkpunt Nak-Kerd Sea en geniet van het adembenemende uitzicht op de kustlijn. (eigen kosten van de klant) Ga naar het iconische Grote Boeddhabeeld om foto's te maken van het grootste zittende Boeddhabeeld op het eiland. Reis naar de Chalong-tempel en ontdek boeddhistische tradities en architectuur in een van de meest gevierde tempels in Phuket. Bekijk een van de belangrijkste exportproducten van Phuket in een lokale cashewnotenfabriek. Ontdek hoe cashewnoten worden vervaardigd. Rijd naar de oude binnenstad van Phuket en heb wat vrije tijd om door de unieke architectuur van de kleurrijke Chinees-Portugese gebouwen te dwalen. Ga naar het uitkijkpunt Rang Hill voor een prachtig panoramisch uitzicht op het zuiden van Phuket. Ontspan en koop een drankje voordat je terugkeert naar je accommodatie in Phuket. (eigen kosten van de klant)

Phuket: James Bond-eiland per longtailboot, tour in kleine groep

5. Phuket: James Bond-eiland per longtailboot, tour in kleine groep

Peddel in een kano en rijd met een longtailboot op deze multi-stop avontuurlijke tour vanuit Phuket met privé- en gedeelde opties. Proef lokaal eten, verken de Talu-grot en bezoek James Bond Island om de majestueuze kalkstenen karsts te zien die beroemd zijn geworden door de James Bond-film uit 1974, 'The Man with the Golden Gun'. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Phuket, ga je rechtstreeks naar de eerste stop van de dag, Wat Suwan Khuha, ook wel bekend als de Monkey Cave, vanwege de brutale primaten die in het tempelcomplex wonen. Daal af in de grottempel en bekijk de beelden en houtsnijwerken voordat je naar de pier gaat. Stap vervolgens aan boord van een longtailboot en vaar naar de tweede halte, Panyee Island, ook wel bekend als het drijvende dorp. Het eiland is door de plaatselijke vissers op palen gebouwd en wordt al sinds de 18e eeuw bewoond. Verken het dorp en geniet van het lokale leven voordat je gaat lunchen in een restaurant in het dorp. Nadat je je buik hebt gevuld met heerlijke lokale gerechten, ga je weer aan boord van de boot om je weg te banen naar de Talu-grot. Geniet van wat vrije tijd om te kanoën in het prachtige blauwe water. Verken het grottengebied, waar je ongelooflijke stalactieten en stalagmieten en ongewoon gevormde rotsformaties zult vinden. Ga vervolgens verder naar de belangrijkste attractie van de dag, James Bond Island. Stop bij het perfecte uitkijkpunt om de adembenemende rotsformatie van 20 meter hoog te zien, een eenzame klif omringd door turquoise wateren en kliffen. Bewonder het onvergetelijke pittoreske landschap voordat je aan de reis terug naar Phuket begint. Wilt u comfortabel en in stijl reizen? U kunt ervoor kiezen om uw vervoer te upgraden naar onze premiumopties. Dit omvat een superieure en comfortabele SUV in plaats van de gebruikelijke bestelwagen, evenals een luxe langstaartboot, die ruimer en comfortabeler is. Je krijgt ook gratis snacks, koele handdoeken en toegang tot een spreker tot je beschikking.

Phuket: Elephant Save & Care-programmatour

6. Phuket: Elephant Save & Care-programmatour

Verken het Elephant Wildlife Sanctuary in Phuket en voed de olifanten met bananen, maïs en meer. Leer meer over de olifanten van je gids en ontdek de voordelen van een spabehandeling voor de dieren voordat je geniet van een heerlijke lunchbox. Ochtendsessie Begin met ophalen tussen 07.30 uur. – 08.30 uur. vanuit uw hotel. (De ophaaltijd is afhankelijk van de omgeving van uw hotel. Controleer de ophaaltijd in uw e-mail van het olifantenpark) 09.00 - 09.10 uur. Olifantengedrag en Save & Care-programmadetails 09.10 – 10.00 uur. Bereid voedsel voor en loop door het Elephant Park om de olifanten te voeren. Voer de olifanten manden met bananen, suikerriet, komkommer en maïs. Terwijl ze genieten van hun eten, leer je van de gidsen over de achtergrond van elke olifant. 10.00 – 10.40 uur. Begin met het doen van de speciale Herb Mix Mud en doe een spa voor olifanten. Bereid de olifanten voor met een spabehandeling en een douche. Ontdek de genezende voordelen van speciale spa-modder die helpt bij het genezen van olifantenwonden door vele soorten krassen en huidbeschadigingen, en die voordelen biedt voor de warmtebalans van het lichaam en de bloedstroom. 10.40 – 11.00 uur. Baden met een olifant in een natuurlijk waterzwembad – Door te leren hoe de huid van de olifant te borstelen, voelde de olifant zich op zijn gemak en ontspannend en werd er gediscussieerd over het onderwerp “Olifant en water” 11.00 – 11.30 uur. Geniet van een lunch met een Pad Thai-boxset en seizoensfruit voordat je terugkeert naar je hotel in Phuket. Laat u geïnspireerd en geïnformeerd achter, nadat u de olifanten en de toekomstige zorg in het Elephants Wildlife Sanctuary hebt gesteund. Middagsessie Start met ophalen tussen 11.30 - 12.30 uur. vanuit uw hotel/accommodatie. (De ophaaltijd is afhankelijk van de omgeving van uw hotel. Controleer de ophaaltijd in uw e-mail van het olifantenpark) 13.00 - 13.30 uur. Lunchtijd. Geniet van een lunch met een Pad Thai-boxset en seizoensfruit voordat je terugkeert naar je hotel in Phuket. Laat u geïnspireerd en geïnformeerd achter, nadat u de olifanten en de toekomstige zorg in het Elephants Wildlife Sanctuary hebt gesteund. 13.30 - 13.45 uur. Olifantengedrag en Save & Care-programmadetails. 13.45 - 14.30 uur. Bereid voedsel voor en loop door het Elephant Park om de olifanten te voeren. Voer de olifanten manden met bananen, suikerriet, komkommer en maïs. Terwijl ze genieten van hun eten, leer je van de gidsen over de achtergrond van elke olifant. 14.30 - 15.00 uur. Begin met het doen van de speciale Herb Mix Mud en doe een spa voor olifanten. Bereid de olifanten voor met een spabehandeling en een douche. Ontdek de genezende voordelen van speciale spa-modder die helpt bij het genezen van olifantenwonden door vele soorten krassen en huidbeschadigingen, en die voordelen biedt voor de warmtebalans van het lichaam en de bloedstroom. 15.00 - 15.30 uur. Baden met een olifant in een natuurlijk waterzwembad – Door te leren hoe de huid van de olifant te borstelen, voelde de olifant zich op zijn gemak en ontspannend en werd er gediscussieerd over het onderwerp “Olifant en water” 15.30 uur. Douche uzelf en breng u terug naar het hotel/accommodatie.

Phuket: Luxe Zonsondergangscruise naar James Bond Island

7. Phuket: Luxe Zonsondergangscruise naar James Bond Island

Bewonder de hoogtepunten van Phang Nga Bay tijdens deze dagvullende cruise vanuit Phuket, inclusief hoteltransfers. Peddel rond de Hong-eilanden in een kajak, bewonder de natuurlijke wonderen van James Bond Island, neem een duik op Yai Island en geniet van een heerlijke lunch aan boord. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, vertrek je naar de pier bij Ao Por Pier. Begin uw luxe cruise in Phang Nga Bay in stijl en comfort met een lunchbuffet aan boord. Bewonder het spectaculaire kalksteenlandschap langs de kust terwijl je geniet van een breed scala aan internationale gerechten, variërend van sushi tot lokale gerechten. Verken vervolgens de zeegrotten door te kajakken naar Hong Island, waar je veel verloren werelden in de grotten kunt ontdekken. Bewonder de kalkstenen muren bedekt met groen en de plafonds in de open lucht. Breng na het kajakken wat tijd door met ontspannen, zwemmen of luieren in een waterhangmat op het eiland Yai. Kom vervolgens aan op Phing Kan Island, het middelpunt van Phang Nga National Park, om de verbazingwekkende schuine verticale rotsen te bewonderen. Dit eiland staat ook wel bekend als James Bond Island - en je herkent het misschien uit de film 'The Man with the Golden Gun'. Vaar terug naar de jachthaven terwijl u geniet van een dinerbuffet tijdens een prachtige panoramische zonsondergang. Krijg vanaf het cruiseschip een fantastisch uitzicht op de ondergaande avondzon boven het water - een echt onmisbare ervaring. U komt terug in de Yacht Haven Marina en wordt teruggebracht naar uw hotel.

Phuket: Paradijselijke reis ATV Jungle Avontuur

8. Phuket: Paradijselijke reis ATV Jungle Avontuur

Onze tour wordt gerund door getraind personeel dat de beste service kan bieden voor uw ATV-ervaring. Terwijl je door de rubberjungle rijdt, zul je Big Buddha zo gemakkelijk mogelijk verkennen en verkennen. Ons terrein is gemakkelijk te berijden en de route bezorgt je een spannend avontuur. Laten we rijden en genieten van de ervaring met ons! Eerst halen we u op bij het hotel/vergaderlocatie volgens onze ophaaltijdslots: 08.30 uur, 12.00 uur en 14.30 uur (de ophaaltijd kan variëren afhankelijk van de ophaallocatie). Reis naar het kantoor van Phuket Paradise Trip (duur is afhankelijk van de ophaallocatie). Kom naar ons kantoor om de registratie te doen en bereid je voor op het dragen van uitrusting/helm voordat je aan het programma met onze medewerkers begint Breng de vrachtwagen naar het startpunt dat zich op de berg bevindt. Aankomst bij het startpunt en ontmoet uw gids voor een korte uitleg over het rijden, de veiligheidsvoorwaarden en de regels. De gids leidt je naar de route rond de jungle van rubberbomen en rijdt over het natuurlijke pad. Rijd door de jungle naar de weg naar de grote Boeddhatempel, dit is het moment waarop je kiest voor een avontuuroptie van minimaal 1 uur. Eindig op kantoor om uw uitrusting/helm af te zetten, ontspan vervolgens met een drankje en ruim op voordat u de auto terugneemt naar het hotel/vergaderlocatie. Onze auto zet u af bij het hotel/vergaderlocatie.

Phuket: Wandeling van één dag met geredde olifant met lunch

9. Phuket: Wandeling van één dag met geredde olifant met lunch

Ontdek de magische activiteiten van olifanten tijdens een bezoek met gids aan The Elephant Sanctuary, inclusief ophalen en wegbrengen. Ervaar de dagelijkse routine van de olifanten door ze te voeren en in bad te doen. Maak onvergetelijke foto's met je gigantische nieuwe vrienden terwijl je over hun leven leert. Begin je dag met een pick-up van je accommodatie met een busje met airconditioning. Maak een mooie rit door het prachtige landschap naar het olifantenopvangcentrum. Ontmoet je Eco Engelssprekende gids en leer wat over de olifanten. Verzamel wat bananen en rietsuiker en wandel met je gids door het park en ontdek de vrij rondlopende olifanten in een veilige, duurzame en ethisch verantwoorde omgeving. Je gids zal je iets vertellen over de individuele verhalen van elke olifant. Je kunt op je gemak wandelen, aanraken, voeren, baden, fotograferen en interactie hebben met de olifanten terwijl je meer leert over hun levensstijl en gedrag. Nadat je alle olifanten hebt ontmoet, kun je modderig worden terwijl je een gezonde cosmetische modderbehandeling op hun huid aanbrengt. Wandel vervolgens met ze naar een nabijgelegen rivier en ga met ze in het water voor een bad. Zwem en help de olifanten baden en borstelen terwijl ze in het water spelen. Als de olifanten schoon zijn, kun je nog een paar laatste foto's met ze maken en dan is het tijd om afscheid te nemen van je nieuwe vriend en droge kleren aan te trekken. Daarna maak je een gerecht van de kookles en wordt er een heerlijke lunch geserveerd. Geniet van de waterval voordat je terugkeert naar je hotel.

Phi Phi & Bamboe-eilanden: Premium dagtocht met lunch met zeezicht

10. Phi Phi & Bamboe-eilanden: Premium dagtocht met lunch met zeezicht

Ontdek de natuurlijke wonderen op de Phi Phi-eilanden tijdens deze boottocht vanuit Phuket. Snorkel door het kleurrijke zeeleven op Bamboo Island en Maya Bay. Geniet van de prachtige kalksteenformaties bij de Vikinggrot en het turquoise water van de Pileh-lagune. Nadat je bent opgehaald in een minibus, ga je naar de jachthaven. Luister daar naar je gids terwijl ze je een korte introductie over je dag geven. Geniet in stijl van het landschap terwijl je met een speedboot naar Bamboo Island vaart. Stop om te zwemmen in het helderblauwe water, snorkel om de verbazingwekkende onderwaterwereld te ontdekken of maak een wandeling over het witte strand. Bezoek Yong Kasem, ook wel bekend als Monkey Beach. Daar vervolgt u uw snorkelervaring en verkent u de prachtige koraalriffen. Geniet van een heerlijke lunch in een restaurant aan het strand op Phi Phi Don. Na de lunch reis je naar Phi Phi Island om de unieke Vikinggrot te ontdekken. Bewonder het adembenemende turquoise water van de Pileh-lagune en zwem in het verbazingwekkende natuurlijke zwembad omgeven door klifformaties. Stop bij Maya Bay, beroemd om de film The Beach, en geniet van het plaatselijke witte zandstrand. Om 17:00 uur keert u terug naar de marine voor een transfer terug naar uw hotel in Phuket.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Phuket (stad)

Topactiviteiten

Phuket (stad): de topbezienswaardigheden

Alle activiteiten

268 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Voor ieder wat wils

In de buurt van Phuket (stad)

Meer zien

Veelgestelde vragen over Phuket (stad)

Wat zijn de topattracties van Phuket (stad)?

Andere activiteiten in Phuket (stad)

Wil je alle activiteiten in Phuket (stad) bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Phuket (stad)

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 6.879 beoordelingen

We hadden een geweldige reis naar Phi Phi-eilanden met Yacht Master. Het was elke cent waard! We hadden verschillende stops en elk was geweldig. Ook geweldig, onze gastheer vandaag Coco en zijn team. Ze hebben hun uiterste best gedaan om ons een dag te bezorgen die we nooit zullen vergeten. Aanrader voor iedereen!!

Prachtig! De crew was ook super behulpzaam. Fruit en water op de boot na iedere stop. De rit was comfertabel. De stops was ook echt fantastisch, we hadden mooi weer. Zeker aan te raden!

Dag met Pete en zijn bootgroep was zeer goed en behulpzaam op alle vlakken , waren vriendelijk en gaven perfecte uitleg onderweg. Omgeving was prachtig.

Prachtige dag gehad. Zeer goed georganiseerd en Hamit Zung heeft van deze dag een overgetelijke herinneringen gemaakt.

Droomplekken samen met een uitstekende organisatie. Peter, de gids, goed en erg leuk!