Ontdek het beste van
Pianillo, Napoli

Alle activiteiten

Onze aanbevelingen voor Pianillo, Napoli

Amalfikust: Verse pasta, mozzarella en tiramisù maken

Amalfikust: Verse pasta, mozzarella en tiramisù maken

U wordt verwelkomd in een authentieke boerderij in Amalfi, met uitzicht op het bovenste deel van de kust van Amalfi. Deze boerderij heeft een adembenemend uitzicht op het zuidelijke deel van de kust van Amalfi en de Golf van Salerno. Deze boerderij wordt al eeuwenlang verzorgd door een van de oudste dynastieën aan de Amalfikust, de familie Acampora. Deze boerderij is ook een inspiratiebron geweest voor veel dichters, waaronder Salvatore Di Giacomo, die terwijl hij uitrustte op deze hemelse plek het beroemde Napolitaanse gedicht "Luna d'Agerola" schreef, dit is een van de eerste dialectteksten in de Napolitaanse taal. Hieruit is de naam afgeleid van de boerderij, die tegenwoordig "Luna d'Agerola" heet. Tijdens de ervaring leert de chef-kok van de familie Acampora je hoe je een authentieke Tiramisu helemaal zelf kunt bereiden, volgens het beroemde recept van Nonna Maria! Na het bereiden van de Tiramisù kunt u heerlijk ontspannen onder het genot van een goede zelfgemaakte biologische wijn. Daarna bereiden we de fantastische mozzarella, afkomstig van de echte melk van onze koe, geteeld en verzorgd op de boerderij. Daarna zullen we een aantal heerlijke noedels bereiden, helemaal opnieuw, en samen plezier maken. Tenslotte proeft u alle biologische producten die wij hebben bereid en proeft u de ware smaak van de Italiaanse keuken! We laten u ook de boerderij en het adembenemende uitzicht op de kust van Amalfi zien! Als u voedselbeperkingen heeft, dient u dit tijdens het reserveren aan te geven.

Amalfi: Kookles met Pasta, Mozzarella en Tiramisù

Amalfi: Kookles met Pasta, Mozzarella en Tiramisù

Dompel jezelf onder in de culinaire hoogstandjes van de Amalfikust met een kookles in Pianillo. Onder leiding van een chef-kok leer je de kunst van het bereiden van drie authentieke Italiaanse favorieten - mozzarella, tagliatelle en tiramisu. Bij aankomst op de boerderij krijg je een rondleiding door de charmante boerderij voordat je je plaatselijke chef ontmoet. Met verse ingrediënten van de boerderij ga je op een culinaire reis om deze geliefde gerechten te maken. Begin met het beheersen van de kunst van het maken van tiramisu, waarbij je de ingrediënten vakkundig in lagen legt om een decadent dessert te creëren. Verdiep je daarna in de wereld van mozzarella en leer traditionele technieken om deze beroemde kaas vanuit het niets te maken. Ontdek vervolgens de geheimen van het bereiden van verse tagliatelle met olie en eieren, waarbij je je vaardigheden in deegvorming aanscherpt onder begeleiding van generaties traditie. Geniet tijdens de hele les van het adembenemende panoramische uitzicht op de Amalfikust. Geniet ten slotte van de vruchten van je arbeid terwijl je geniet van je creaties in combinatie met een glas heerlijke wijn om je culinaire ervaring compleet te maken.

Amalfikust: Mozzarella, pasta en tiramisu kookles

Amalfikust: Mozzarella, pasta en tiramisu kookles

Deze kookles wordt gegeven in een charmante panoramische boerderij aan de pittoreske Amalfikust, in het bijzonder in de omgeving van Agerola. In deze les leer je hoe je drie heerlijke en authentieke Italiaanse gerechten maakt die geliefd zijn bij de lokale bevolking en bezoekers: Tiramisù, verse lokale Mozzarella en een pastagerecht naar keuze tussen Tagliatelle en Gnocchi. Allereerst zal onze ervaren en vriendelijke chef je begeleiden bij het maken van de perfecte tiramisù. Je leert hoe je de romige mascarpone, slagroom en in espresso gedrenkte lieveheersbeestjes vakkundig in laagjes kunt verdelen om een rijk en overheerlijk dessert te maken dat indruk zal maken op je vrienden en familie! Vervolgens ontdek je de geheimen achter de beroemde lokale Mozzarella. Onze chef-kok laat je zien hoe je deze klassieke Italiaanse kaas zelf maakt, met alleen de meest verse melk en traditionele technieken. Je zult versteld staan van het verschil in smaak tussen Mozzarella uit de winkel en de echte! Tot slot kies je uit twee traditionele pastagerechten: tagliatelle of gnocchi. Onze chef-kok begeleidt je bij het maken van het perfecte pastadeeg en het vormen ervan in de stijl van je voorkeur. Je leert hoe je de pasta beetgaar kookt en combineert met een smaakvolle saus. Terwijl je kookt, geniet je van een prachtig panoramisch uitzicht op de Amalfikust, wat bijdraagt aan de algehele zintuiglijke ervaring. Als klap op de vuurpijl serveren we je een heerlijke lokale wijn als aanvulling op je maaltijd en een verfrissende Limoncello om je gehemelte te reinigen! Natuurlijk bezoek je ook de boerderij en zie je de duurzame ingrediënten die tijdens de les worden gebruikt. Weet je niet zeker hoe je er moet komen? Waarom vereenvoudig je het niet met onze exclusieve ophaalservice? Sla de stress van het navigeren over en dompel je onder in de schoonheid van de smalle straatjes en heuvels van Amalfi of Positano met absoluut comfort en stijl. Verhoog je ervaring naadloos door bij het afrekenen te kiezen voor deze ongeëvenaarde service. Deel gewoon het adres van je accommodatie en laat ons je reis veranderen in een heldere, luxe escapade! Boek nu om je plek veilig te stellen en laat ons je kookles omtoveren tot een zintuiglijke extravaganza, die niet alleen een maaltijd belooft maar ook een heerlijke escapade die de essentie van deze pittoreske regio weergeeft. Jouw culinaire avontuur aan de Amalfikust wacht - reserveer je plaats en geniet van de magie!

Agerola: Pad van de Goden Wandeltocht met gids

Agerola: Pad van de Goden Wandeltocht met gids

Laat de toeristen achter en breng de dag door in de natuur tijdens een begeleide wandeling langs het Pad van de Goden aan de Amalfikust. Ontdek pittoreske kustplaatsjes zoals Praiano en Positano. Ontmoet je gids op het plein Bomerano di Agerola Paolo Capasso 12. Na een korte veiligheidsbriefing begint je wandeling langs een deel van het klifpad dat van het dorp Bomerano naar Nocelle leidt. Passeer rotsachtige toppen en bewonder de lokale flora en fauna en stop onderweg om de steden Positano en Praiano vanuit een andere hoek te bewonderen. Als je geluk hebt, krijg je de kans om lokale boeren te ontmoeten die je alles over het gebied vertellen vanuit een lokaal perspectief.

Amalfi: Mozzarella, fettuccine en tiramisù kookles

Amalfi: Mozzarella, fettuccine en tiramisù kookles

Deze kookles bevindt zich in het hart van de Amalfikust. In deze les leer je hoe je de drie belangrijkste en meest authentieke gerechten van Italië bereidt: mozzarella, tagliatelle en tiramisu. Leer stap voor stap de creatie van tiramisu en je zult leren hoe je de ingrediënten in lagen kunt verdelen om zo een prachtig en heerlijk dessert te creëren. Vervolgens ontdek je alle geheimen die schuilgaan achter de bereiding van mozzarella. Ferdinando laat je zien hoe je het vanaf nul kunt maken met behulp van oude en traditionele technieken. Tot slot bereiden we de tagliatelle met uitsluitend bloem, olie en eieren. De chef zal je begeleiden bij het bereiden van het perfecte deeg. Tijdens het koken geniet je van een prachtig panoramisch uitzicht over de hele kust van Amalfi. Tot slot kun je achterover leunen en genieten van de vruchten van je arbeid en ontspannen met een goed glas wijn. Alle ingrediënten die voor de les worden gebruikt komen van de biologische boerderij.

Amalfi: Mozzarella, pasta & tiramisu kookles

Amalfi: Mozzarella, pasta & tiramisu kookles

Geniet van een kookles in Pianillo, gelegen in het hart van de Amalfikust. Leer hoe je 3 authentieke Italiaanse favorieten bereidt met een deskundige kok: mozzarella, tagliatelle en tiramisu. Bij aankomst op de boerderij krijg je een rondleiding door de charmante boerderij en ontmoet je een deskundige lokale chef-kok die je door de les zal leiden. Met ingrediënten van de boerderij leer je hoe je 3 heerlijke gerechten bereidt die de basis vormen van de Italiaanse keuken. Eerst leer je hoe je tiramisu maakt, en specifiek hoe je de techniek van het in lagen verdelen van de ingrediënten perfectioneert om een prachtig en heerlijk dessert te maken. Ontdek daarna de geheimen achter de bereiding van mozzarella, een kaas die wereldwijd populair is. Maak het vanaf nul met behulp van oude en traditionele technieken. Maak tot slot verse tagliatelle met bloem, olie en eieren. Ontdek de kunst van het vormen van het perfecte deeg met technieken die al generaties lang worden toegepast. Geniet tijdens het koken van een prachtig panoramisch uitzicht over de hele Amalfikust. Geniet ten slotte van de vruchten van je arbeid als je je gerechten proeft met een glas wijn erbij.

Amalfi: Leer pasta, mozzarella en tiramisù maken!

Amalfi: Leer pasta, mozzarella en tiramisù maken!

Je wordt ontvangen in een authentieke Amalfi boerderij, met uitzicht op het bovenste deel van de Amalfikust. Deze boerderij heeft een adembenemend uitzicht op het zuidelijke deel van de Amalfikust en de Golf van Salerno. Deze boerderij wordt al eeuwenlang verzorgd door een van de oudste dynastieën van de Amalfikust, de familie Acampora. Deze boerderij is ook een inspiratiebron geweest voor vele dichters, waaronder Salvatore Di Giacomo, die tijdens zijn rust op deze hemelse plek het beroemde Napolitaanse gedicht "Luna d'Agerola" schreef, dit is een van de eerste dialectteksten in de Napolitaanse taal. Hier komt de naam van de boerderij vandaan, die tegenwoordig "Luna d'Agerola" heet. Tijdens deze ervaring leert de chef-kok van de familie Acampora je hoe je een authentieke Tiramisu bereidt volgens het recept van de beroemde Nonna Maria! Na het bereiden van de Tiramisù ontspan je terwijl je een goede zelfgemaakte biologische wijn proeft. Daarna gaan we de fantastische mozzarella bereiden, die afkomstig is van de echte melk van onze koe, die op de boerderij is grootgebracht en verzorgd. Daarna maken we heerlijke noedels, van de grond af aan, gezellig samen. Tot slot proef je alle biologische producten die we hebben bereid en proef je de echte smaak van de Italiaanse keuken! We laten je ook de boerderij zien en het adembenemende uitzicht op de Amalfikust! Als je voedselbeperkingen hebt, moet je dit aangeven op het moment van boeken.

Pianillo: gnocchi maken, mozzarella en wijnproeverij

Pianillo: gnocchi maken, mozzarella en wijnproeverij

Je wordt hartelijk ontvangen in een van de oudste boerderijen aan de Amalfikust door onze familie. Samen zullen we met veel plezier aardappelgnocchi bereiden volgens het traditionele recept en dat alles onder het genot van een goede wijn van de boerderij. We zullen ook mozzarella bereiden, met verse kaas van onze koeien, die opgevoed en verzorgd worden op het land van de boerderij. We koken samen en delen tradities en cultuur over de goede mediterrane keuken. Alle ingrediënten die we zullen gebruiken komen van de boerderij en je kunt ook de boerderij bezoeken die het bovenste deel van de Amalfikust domineert met zijn landerijen en adembenemende uitzichten. Als je dieetbeperkingen hebt, laat het ons dan weten op het moment van boeken.

Amalfi: Wandeltocht tussen Furore verticale wijngaarden

Amalfi: Wandeltocht tussen Furore verticale wijngaarden

Na het verzamelen op het ontmoetingspunt van Hotel Gentile, begint je authentieke pad dat trekking, panorama's en de authentieke smaken van de kust van Amalfi combineert. Wandel door de kleine dorpjes Agerola en Furore en steek de groene Valle di Praia over - die van bovenaf een uniek panorama biedt op Praiano en zijn financiële terrassen. Reis langs een oude trap en bewonder de verticale kliffen die de suggestieve grotten van Santa Barbara herbergen. Van daaruit wordt u gekatapulteerd naar de landelijke omgeving van de Furore-wijngaarden. Een groot deel van de route voert je door de verticale wijngaarden die het leven schonken aan een van de beste witte wijnen van Italië: Fior d'Uva. Bezoek het gebied waar de druiven worden omgezet in wijn en ontmoet de boeren en wijnmakers die verantwoordelijk zijn voor dit proces. Je bezoekt ook de Marisa Cuomo Winery, de showroom en de ondergrondse grotten - waar oude vaten staan. Je reis gaat dan verder door het bovenste gedeelte van Fiordo di Furore en steekt de rivier over precies daar waar de fjord zelf ontspringt. Je dag eindigt uiteindelijk met een mooie reis naar een kleine boerderij, met uitzicht op de fjord en omgeven door de natuur. Daar kunt u uw ervaring afsluiten met een volledige lunch, gebaseerd op typische producten en in combinatie met authentieke Furore-wijn.

Amalfi: Maak tagliatelle, mozzarella en tiramisù

Amalfi: Maak tagliatelle, mozzarella en tiramisù

U wordt op onze boerderij verwelkomd door Valentino en zijn familie, die u zullen begeleiden naar de verkenning van de moestuin en de eeuwenoude boerderij die wordt verzorgd door zijn ouders, vooral zijn grootmoeder Maria. Je krijgt de kans om een fantastisch landschap te bewonderen, door velen beschouwd als "het mooiste ter wereld", met uitzicht op de kust van Amalfi en onze boerderij met alle schattige dieren. We beginnen de klas met het bereiden van de Tiramisu en het delen van de geheimen van een perfect recept. Ondertussen proeft u een goede wijn die op onze boerderij wordt geproduceerd. Vervolgens bereiden we de verse pasta met uitsluitend producten uit onze tuin. Tot slot bereiden we de mozzarella met de melk van onze "Bianca" koe. Je zult veel plezier beleven aan het bereiden van je favoriete gerechten! Eindelijk gaan we proeven van alles wat we samen hebben geproduceerd!

Veelgestelde vragen over Pianillo, Napoli

Wat zijn de leukste buitenactiviteiten om te doen tijdens een bezoek aan Pianillo, Napoli?

De leukste buitenactiviteiten zijn:

Bekijk de leukste buitenactiviteiten van Pianillo, Napoli op GetYourGuide

Bij een bezoek aan Pianillo, Napoli, welke activiteiten hebben de beste deals en kortingen?

Deze activiteiten hebben beste kortingen en deals:

Ga je naar Pianillo, Napoli? Bekijk alle activiteiten met deals en kortingen op GetYourGuide

Activiteiten in Pianillo, Napoli

Steden in Italië

Andere activiteiten in Pianillo, Napoli

Wil je alle activiteiten in Pianillo, Napoli bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Pianillo, Napoli

Gemiddelde beoordeling

4.8
(6 beoordelingen)