Datums kiezen

Ontdek het beste van
Piazza dei Signori, Verona

Piazza dei Signori, Verona: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Verona: zelfzoektocht en stadstour langs hoogtepunten

1. Verona: zelfzoektocht en stadstour langs hoogtepunten

Leer Verona in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtocht die je op je telefoon speelt. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten en legendes. Dit is een ideale buitenactiviteit voor nieuwe bezoekers, stelletjes, groepen, gezinnen en kinderen en kan worden gebruikt als een geweldige teambuildingactiviteit. Nadat je de tour-app op je mobiele apparaat hebt gedownload, word je op een interactief avontuur geleid om 10 attracties in Verona te ontdekken (toegang tot attracties met kaartjes niet inbegrepen) . Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van het city sightseeing-spel te onthullen. Gebruik aanwijzingen bij elke attractie om je volgende bestemming te vinden en daag jezelf uit om logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest te gebruiken om het spel te voltooien. Ontdek tijdens het verkennen lokale informatie en feiten over de stad. Geniet onderweg van de vrijheid om de tour te pauzeren of te hervatten wanneer je maar wilt. Begin op elk moment met spelen en bewonder de stad in je eigen tempo. Stop om zoveel foto's te maken als je wilt, of kies ervoor om tussendoor een lunchpauze te nemen. Begin je tour bij de imposante Arena van Verona, het handelsmerk van Verona! Bezoek Porta Borsari met zijn betoverende imago. Fotografeer Julia's huis rechtstreeks uit de mooiste droom en bewonder Piazza Delle Erbe met zijn unieke architectuur. Sta versteld van Piazza Dei Signori, een van de belangrijkste symbolen van Verona. Ga vervolgens naar de Basilica di Santa Anastasia, de belangrijkste gotische kerk in Verona. Kijk naar de rustige Ponte Pietra, een Romeinse boogbrug. Bewonder de Cattedrale di Santa Maria Matricolare met haar prachtige interieur. De op een na beroemdste brug van Verona is Ponte Della Vittoria, een 111 meter lange boogbrug gebouwd in de jaren 1920. Terwijl de kers op de taart van deze unieke tour de Ponte di Castelvecchio is, een plek die altijd druk en betoverend is.

Verona: Geschiedenis en verborgen juweeltjes Wandeltour met gids

2. Verona: Geschiedenis en verborgen juweeltjes Wandeltour met gids

Wandel door Verona tijdens een wandeltour met gids. Leer over fascinerende verborgen details die meestal over het hoofd worden gezien en bewonder de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zoals de Arena, Piazza Erbe en Piazza Dante. Ontmoet je gids op het centrale plein Piazza Bra. Begin je rondleiding door de stad en bekijk eerst de beroemde Arena. Leer meer over de spectaculaire gladiatorengevechten die hier plaatsvonden en bewonder de prachtige architectuur. Volg de vroegmiddeleeuwse stadsmuren om de Corso te bereiken, de oudste straat van de hele stad. Bewonder Porta Jovia, een historisch monument uit het Romeinse tijdperk. Geniet van het schilderachtige uitzicht op de Castelvecchio en de Ponte Scaligero over de rivier de Adige. Duik in een aantal achterafstraatjes, openbare en particuliere binnenplaatsen waar niemand komt en leer hoe je de verschillende verborgen juweeltjes van de lokale architectuur en stedelijke structuur kunt ontdekken, dankzij welke Verona Unesco werelderfgoed is. Verken het Piazza delle Erbe en bekijk de oudste fontein van de stad. Leer meer over de geschiedenis van de plaatselijke markt en bewonder enkele prachtige gevels van historische herenhuizen. Wandel over het Piazza dei Signori en bekijk verschillende openbare gebouwen zoals het Palazzo della Ragione, het Palazzo Della Scala, het Palazzo del Capitano en de hoogste toren van de stad om het middeleeuwse tijdperk in de stad te ervaren. Bewonder de dramatische mausolea van Arche Scaligere op weg naar het huis van Romeo en het balkon van Julia. Leer meer over de historische inspiratie voor de grote Shakespeare-tragedie en ontdek de waarheid erover voordat je je tour afsluit.

Verona-dagtour vanaf het Gardameer

3. Verona-dagtour vanaf het Gardameer

Geniet van een dagtour door Verona, met retourtransfers vanaf tal van locaties aan het Gardameer, waaronder Limone, Lazise en Riva del Garda. Reis per bus met airconditioning en zie lichten zoals het Square of Lords en Juliet's House. Na een comfortabele transfer verken je Verona, dat zich al meer dan 2000 jaar geleidelijk heeft ontwikkeld. Bewonder artistieke elementen van de hoogste kwaliteit uit verschillende periodes, inclusief de altijd aanwezige bijdragen van de Scaligeri-familie. Maak een korte wandeling naar het stadscentrum, waar een lokale gids u naar de Arena van Verona zal brengen. Bekijk een van de mooiste nog in gebruik zijnde Romeinse theaters ter wereld. Ga verder naar het Plein van de Heren (Piazza dei Signori) en het Plein van de Kruiden (Piazza delle Erbe), voordat je naar Juliet's House gaat om liefdesboodschappen te bekijken die zijn geschreven door bezoekers van over de hele wereld. Ga naar Castelvecchio en bekijk de graven van de familie Scala (Arche Scaligere). Kijk naar de Ponte Pietra, een Romeinse boogbrug die de rivier de Adige overspant. Heb vrije tijd voor wat winkeltherapie in een van de meest elegante straten van Italië. Slenter door de Via Mazzini en ga winkelen (of gebruik uw creditcards maximaal) voordat u terugkeert naar het Gardameer.

Geschiedenis en hoogtepunten van Verona: Audio rondleiding met gids

4. Geschiedenis en hoogtepunten van Verona: Audio rondleiding met gids

Ontdek de tijdloze stad Verona in je eigen tempo met een zelfgeleide tour op een smartphone-app. Sla uw gegevens op met offline toegang tot kaarten, audio-inhoud en geodata. Ontdek de romantiek van de huizen van Romeo en Julia terwijl je er van buitenaf naar opkijkt, bekijk een oude arena en een Scala-familiepaleis. Download de tour en ga naar het startpunt in het centrum van Verona. Bekijk de geplaveide straten waar het liefdesverhaal van Romeo en Julia zich afspeelde. Verlaat de drukke winkelstraten en reis terug in de tijd, langs de oudste Romeinse weg in Noord-Italië. Bekijk de gevels van de Romeinse en middeleeuwse gebouwen waar 2000 jaar geschiedenis wordt weerspiegeld. Zie hoe het oude is gerecycled tot nieuw. Volg de kustlijn van de rivier de Adige en bewonder de grote pleinen en pittoreske steegjes. Krijg onderweg tips over waar je de beste Veronese keuken kunt vinden om een oude arena te zien waar gladiatoren kwamen vechten, het grote Erbe-plein, de Pietra-brug, een Romeins theater en een Romeins theater. Vang een glimp op van intriges terwijl je het paleis van de machtige, middeleeuwse Scala-familie ziet, evenals hun privékapel en begraafplaats. Heb de vrijheid om de tour te pauzeren en te hervatten wanneer je maar wilt. Verken vanuit huis met de optie om de tour virtueel te maken.

Verona: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

5. Verona: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

Wandel door een prachtige route door de stad, ontdek verborgen pareltjes en bezoek 10+ van de belangrijkste attracties en plekken. Leer wat inleidende informatie over elke plaats en interessante verhalen over de stad in het algemeen. Download de app ‘World City Trail’ uit de winkel en log in. Lees de instructies en ga naar de startlocatie. Ontgrendel foto's van de buitenkant en het interieur van de locatie. Lees wat informatie over de attractie en loop verder naar het volgende controlepunt. Noteer wat je wel en niet leuk vond en maak je bucketlist voor de komende dagen! Begin uw wandeling wanneer u maar wilt, zonder schema. Pauzeer even voor de lunch, drink iets, bezoek een attractie naar keuze en ga later of zelfs een andere dag verder. Met de kaartfunctie zul je nooit verdwalen. Begin je tour in de imposante Verona Arena, het handelsmerk van Verona! Bezoek Porta Borsari met zijn betoverende beeld. Fotografeer Julia's huis rechtstreeks uit de mooiste droom en bewonder Piazza delle Erbe met zijn unieke architectuur. Piazza dei Signori zal je verbazen, het is een van de karakteristieke symbolen van Verona. Dan wacht de Basilica di Santa Anastasia op je, vergeet niet foto's te maken, het is de belangrijkste gotische kerk in Verona! Ponte Pietra zal u sprakeloos achterlaten met zijn rustige schoonheid. Bewonder de Cattedrale di Santa Maria Matricolare met zijn prachtige interieur. De op één na beroemdste brug van Verona, Ponte della Vittoria, is de moeite en de ruimte in je mobiele geheugen waard, terwijl de kers op de taart van deze unieke tour de Ponte di Castelvecchio zal zijn, een plek die altijd druk en betoverend is.

Van Jesolo: dagtour Verona, Sirmione en Gardameer

6. Van Jesolo: dagtour Verona, Sirmione en Gardameer

Als deze excursie van een hele dag (11 uur) begint, ontspan je tijdens een bustransfer naar Verona en luister je naar de opmerkingen van je gids over de hoogtepunten van de reis en de geschiedenis van Verona en Sirmione. Geniet van het uitzicht op het platteland van Veneto en de schilderachtige schoonheid van het Gardameer en de mediterrane vegetatie van olijfbomen, cipressen, magnolia's, oleanders en citroenbomen. Je komt rond 11:00 uur aan in Verona en begint aan een begeleide wandeling door het centrum. Bezoek het kleurrijke en levendige Piazza delle Erbe waar het Forum Romanum stond. Bekijk het huis van Julia met het beroemde balkon, de Piazza dei Signori, waar je het oude stadhuis vindt, en de nabijgelegen tombe van Scaligere en Piazza Bra, het centrum van het moderne Verona. Vanaf Piazza Bra zie je het op één na grootste amfitheater van Italië (na het Colosseum), gebouwd in de eerste eeuw voor Romeinse optredens en gladiatorengevechten. Het is nu een locatie voor operavoorstellingen. Na de rondleiding heb je wat vrije tijd voor jezelf. Vervolgens vertrek je op 30 minuten rijden naar Sirmione, een klein stadje aan de oevers van het Gardameer. In Sirmione kunt u genieten van een optionele boottocht (van ongeveer 20 minuten) naar de overkant van het meer. Je hebt vrije tijd om het romantische schiereiland Sirmione te verkennen en de smalle straatjes van de stad en de middeleeuwse muren en het kasteel in je op te nemen. Vertrek rond 16.30 uur uit Sirmione en arriveer om 19.00 uur in Jesolo.

Verona: begeleide wandeling door Romeo en Julia

7. Verona: begeleide wandeling door Romeo en Julia

Kom meer te weten over de romantiek, het drama en de familieruzies van Verona die Shakespeare ertoe brachten de stad te kiezen als decor voor Romeo en Julia. Begin je rondleiding bij de beroemde Arena, die werd gebouwd vóór het Colosseum in Rome en nog steeds wordt gebruikt voor culturele evenementen. Loop naar Julia's huis om het beroemde balkon en het standbeeld van Julia te zien. Ga verder naar Herbs Square, waar u een levendige markt, de Lamberti-toren en het oude Domus Mercatorum vindt. Maak vervolgens een stop bij het historische Signori-plein. Bekijk bouwwerken uit de Romeinse tijd tot de romaanse, gotische en renaissanceperiode. Passeer middeleeuwse binnenplaatsen op weg naar de Scala Family Tombs. - Deze tour vindt plaats bij regen of zonneschijn - De gids wacht max 10 min vanaf de vertrektijd

Tour Escape Verona - Het gelukkige einde van Julia

8. Tour Escape Verona - Het gelukkige einde van Julia

De Tour Escape of Verona is een ervaring gebaseerd op de geschiedenis van Romeo en Julia, waar je Verona zult ontdekken door middel van raadsels en puzzels. Als je problemen hebt met het oplossen van een raadsel aan het einde van elke pagina, vind je enkele aanvullende tips om je te helpen bij het oplossen van het hoofdstuk. Maar voordat je ze bekijkt, raden we je aan je te concentreren op de puzzels! Omdat het een webgebaseerd spel is, is het noodzakelijk om een werkend apparaat en een internetverbinding te hebben om te kunnen spelen. Zorg ervoor dat de batterij is opgeladen en een dataverbinding heeft. Elk hoofdstuk van de ervaring heeft een audio- en een tekstversie om je door de missies te leiden. De ervaring duurt ongeveer 2 uur, afhankelijk van je snelheid in de beweging en de resolutie van de puzzels. Je kunt op elk moment beginnen met spelen tussen 07:00 uur en 19:00 uur. Om te spelen moet je al in Verona zijn, en om ervan te genieten kun je beter beginnen met spelen als je al in het stadscentrum bent, klaar om te lopen. Sommigen leven het liever bij daglicht om beter te kunnen genieten van het stadslandschap, anderen doen het liever in de middag om het mysterie volledig te beleven in de schaduw van de duisternis. De zoektocht is gebaseerd op de tragedie van Romeo en Julia, en jij helpt ze om een gelukkig einde te hebben.

Verona: privétour hoogtepunten van de stad

9. Verona: privétour hoogtepunten van de stad

Bewonder de prachtige stad Verona, die op de werelderfgoedlijst van Unesco staat, tijdens deze begeleide wandeling van 2 uur. Je gediplomeerde gids neemt je mee op een reis door de tijd, van de Romeinen tot de middeleeuwen. Je begint bij de arena, een beroemd amfitheater dat meer dan 2000 jaar geleden werd gebouwd. Je bezoekt dan de Scaliger-graven, waar de beruchte familie Scaliger begraven ligt, die in de 13e en 14e eeuw over Verona regeerde. Je kunt jezelf vervolgens onderdompelen in het hedendaagse leven in deze oude stad. Je ziet de Piazza delle Erbe, een decor van vele historische gebouwen en sculpturen die ook een kleurrijke markt herbergt die overloopt van verse groenten en fruit. Je kunt ook een glimp opvangen van de Piazza dei Signori, 's avonds het centrum van de universiteitsstudenten. Verona staat ook bekend om zijn Shakespeariaanse associaties met de tragische liefdesrelatie tussen Romeo en Julia. Je eindigt je tour bij het beroemde Juliet-balkon en leest de wensen van de geliefden die een liefdesbriefje op de muur eronder hebben achtergelaten. De tour eindigt hier waar je gids je achterlaat om de stad zelf verder te verkennen.

Verona: Digitale gids gemaakt door een local voor je wandeltour met gids

10. Verona: Digitale gids gemaakt door een local voor je wandeltour met gids

De belangrijkste bezienswaardigheden, de belangrijkste monumenten, de curiosa, de legendes, de plaatsen die door de plaatselijke bevolking worden bezocht, de beste restaurants, de typische gerechten en de anekdotes van mensen die altijd in de stad hebben gewoond. Dit zijn de elementen die ik graag in een tour zou willen vinden als ik op reis ben en dat is precies wat je in deze digitale tour zult vinden! Wat heb je nodig voor deze tour? - Smartphone - Internetverbinding - Een beetje energie! Je zult ongeveer 4,5 km lopen, maar het is haalbaar ongeacht je atletische training (dus de tour moet in beweging worden gedaan door de straten van Verona en niet alleen via de telefoon). Je kunt de tour op elk gewenst moment starten: na aankoop ontvang je een e-mail (binnen ongeveer 10 minuten) met de link om toegang te krijgen tot de tour. Eenmaal gekocht kan de tour gebruikt worden voor de duur van de geboekte dag + 2 extra dagen. Tijdens de tour kun je vrij de monumenten betreden (entreegelden zijn niet inbegrepen) en zoveel tijd besteden als je wilt aan de verschillende bezoeken! In tegenstelling tot standaard rondleidingen waarbij je achter een gids aan moet rennen, is het mooie van deze ervaring dat je zelf kunt beslissen of je wilt ontspannen, historische inzichten wilt lezen of meer tijd wilt besteden aan eten of uitzichten! De ervaring ligt helemaal in jouw handen!

Alle activiteiten

42 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Piazza dei Signori, Verona

Wil je alle activiteiten in Piazza dei Signori, Verona bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Piazza dei Signori, Verona

Gemiddelde beoordeling

4.7
(593 beoordelingen)

Interessante activiteit om de stad te voet te ontdekken. De puzzels zijn niet heel moeilijk op te lossen, maar de uitleg is niet altijd duidelijk. Het werd echter zeer op prijs gesteld dat we de tour in ons eigen tempo konden doen. Goed voor mensen die niet van rondleidingen houden

Het was geweldig. In eerste instantie hadden we problemen met de applicatie, maar zodra we contact opnamen met de aanbieder, hebben zij het voor ons opgelost. Je ziet op een leuke manier alle interessante dingen in de stad. Ik zal het in andere steden herhalen zodra ik de kans heb

Autonoom doordat je je laat leiden door de applicatie en bovendien informatief. Te doen indien mogelijk, interessant en cultureel.

Een leuke manier om de stad te ontdekken. Mijn dochter en ik hadden veel plezier!

De applicatie is zeer duidelijk, geanimeerd en met zeer relevante informatie