Piazza del Plebiscito

Inserisci le date del tuo viaggio per trovare attività disponibili

Wat anderen zeggen over Piazza del Plebiscito

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 773 beoordelingen

Leuke wandeling met een klein groepje! Simona is een hele lieve gids, met naast de bezienswaardigheden ook tijd voor een persoonlijk praatje! Bij aankomst bij het trefpunt, wisten we niet precies waar we moesten zijn. Wij dus gaan zitten op een bankje en zij wist ons zo te herkennen. Werden persoonlijk benaderd en voelde fijn! Zeker de moeite waard om op deze manier de stad te verkennen!

Mooie tour, en goede uitleg door de gidsen.

Mooie tour. Prima gidsen die alles goed uitlegden. De lunch was ook zeer goed. Je moest wel voor eigen drinken betalen tijdens de lunch,maar dat was geen probleem. Het was een lange dag, maar je hebt er geen idee van dat het zo lang is, zeer de moeite waard om deze tour te boeken als je in Rome bent.

Een gastvrije en indrukwekkende excursie

Een gastvrije en indrukwekkende excursie, waarbij de inwoners van Pompeï van 2000 jaar geleden nog steeds dagelijks hun verhalen aan ons vertellen. Door file hadden we weinig tijd voor de lunch, maar dat was geen probleem. Kwaliteit van de lunch was eigenlijk het enige dat maar matig was.

tour gehad onder leiding van Simona. Aardige vrouw die veel wist te vertellen. We waren met een klein groepje (6 personen) en dat was fijn om in de drukte van de stad toch alles mee te krijgen van wat ze vertelde.

Was hartstikke leuk alleen het enige is wel het is een 3 uur lange rit heen en 3 uur weer terug. De tour door napels is heel kort ongeveer een half uur. Verder vond ik het zelf geen 115 euro waard