1. Italië
 2. Lazio
 3. Rome
 4. Piazza del Popolo

Rome: geesten van de stad – verkenningsspel en tour

Product ID: 192300
Bekijk gallery
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Begeef je op een zoektocht door Rome en los aanwijzingen op om de meest spookachtige plekken van de stad te ontdekken, allemaal met je smartphone. Ontdek spookachtige plekken rond de Piazza Navona, de Engelenburcht, het Campo dei Fiori en meer.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 2,5 uur
Directe bevestiging

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Ontdek de spookachtige straten, villa's en pleinen van Rome
 • Los het mysterie van Beatrice Cenci en ontdek de spoken en spookachtige geesten van Rome
 • Leer over de vloeken en toverspreuken van het oude en het moderne Rome
 • Probeer een nieuw soort ervaring, de perfecte mix tussen een tour, ontsnappingsspel en een speurtocht
 • Speel het spel in het Engels, Spaans, Duits en Italiaans
Volledige beschrijving
Na de aankoop van het spel krijg je een code voor toegang tot de zoektocht in de app, die gratis is te downloaden. Onderweg ervaar je het verhaal over de meest productieve beul van Rome, je ontdekt de kerk met de geketende geesten en je ziet de vrouw die werd vervloekt om haar handen te verliezen. Ontdek vele andere verhalen over de mensen die leefden en stierven op de 10 plekken die je bezoekt.

Het spel kan op elk moment worden gespeeld, maar het wordt aanbevolen dat je het 's avonds probeert, voor de volledige spookervaring. De tour duurt 1 tot 2 uur. Er is echter geen tijdslimiet en je kunt er zo lang over doen als je wilt. De totale lengte van de tocht is ongeveer 3.5 km.

Elke aanwijzing leidt je van de ene plaats naar de andere en geeft je exacte aanwijzingen, zodat je geen plattegrond of GPS nodig hebt. Wanneer je een hint hebt opgelost en het juiste antwoord raadt, wordt een geheim verhaal over de plek waar je je bevindt onthuld. Je hebt geen gids nodig en hoeft alleen maar de app te downloaden, naar het vertrekpunt (Piazza del Popolo) te gaan en je bent klaar om de stad op een geheel nieuwe manier te ontdekken.

Voor grotere groepen kan één persoon toegang voor de hele groep kopen door het aantal personen in de groep te selecteren. Alle groepsleden kunnen het stadsspel op hun smartphone spelen. Als alternatief kan elke persoon zijn eigen voucher kopen.

Je kunt als groep spelen en de aanwijzingen samen oplossen terwijl je loopt, of je kunt de groep opsplitsen in kleinere groepen/teams en het opnemen tegen de anderen. Elke persoon kan ook alleen spelen, los van de groep, en de groep aan het einde ontmoeten.
Inbegrepen
 • 24/7 klantenservice
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Ga naar Piazza del Popolo, het beroemde plein in Rome. Zorg ervoor dat je de mobiele app van Questo in GooglePlay of Apple App Store hebt download. Maak met je e-mailadres een nieuwe account aan in de Questo-app om met het spel te beginnen.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Wat mee te brengen
 • Opgeladen smartphone
Goed om te weten
• Een volledige terugbetaling is mogelijk als je tijdens deze zelfgeleide rondleiding geen plezier hebt
• Je moet bij het startpunt (Piazza del Popolo) zijn om te beginnen, anders start het spel niet
• Het spel is beschikbaar in het Engels, Duits, Spaans en Italiaans
• Je moet internettoegang hebben om de zoektocht te spelen
• Je kunt het spel op elk gewenst moment pauzeren en opnieuw starten, zolang je je op dezelfde locatie bevindt waar je het spel ook hebt gepauzeerd
• Het is beter om het spel 's avonds te spelen, zodat je de spookachtige stad echt ervaart.
• Start wanneer je maar wilt (zelfs nu!)
• Er is niemand die je bij het startpunt of tijdens het spel kan helpen (om te beginnen moet je de app downloaden en de aanwijzingen volgen die je na betaling per e-mail ontvangt)

Vanaf € 12,99 Per groep tot 2

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,0 / 5
gebaseerd op 35 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,5/5
organisatie
4,0/5
prijs / kwaliteit
4,1/5
veiligheid
4,0/5

Georganiseerd door

Questo App

Product ID: 192300