Piazza della Scala

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Piazza della Scala

Wil je alle activiteiten in Piazza della Scala ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Piazza della Scala

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.094 beoordelingen

Tussen alle wandelkilometers door het centrum is dit museum een compacte maar indrukwekkende verzameling van reproducties van Leonardo da Vinci. Wat een bijzondere man. Ingenieur, schilder, dichter, architect, filosoof. En dat in de tijd dat gereedschap en middelen heel anders waren dan in deze tijd. Heel leerzaam! Misschien niet zo uitgebreid als het museum van de techniek, maar hier ben je ook geen dagdeel kwijt. Kostbaar als je slechts 2 volle dagen hebt. En tieners kunnen dat nog net opbrengen. Ligging is perfect!

Boeiend museum over Leonardo da Vinci, hebben zijn uitvindingen opnieuw op schaal gebouwd. Met computer animation en info, kan je zien hoe knap Da Vinci was. En hoeveel van zijn techniek is toegepast in de huidige tijd.

Ideeën van Da Vinci tastbaar gemaakt door de mensen van Da Vinci Museum. Het is interactief en dat maakt het leuk. Wij waren met ons zoontje van 1.5 jaar oud, dat maakte de tour iets lastiger voor ons.

Geweldige tentoonstelling. Vol bewondering over dit genie! Wel een beetje druk maar met wat geduld wel alles goed kunnen zien en doen. En meteen kunnen doorlopen met het geboekte ticket.

Zeer interessante tentoonstelling. Veel ontwerpen van daVinci gezien, en goed uitgelegd. Een echte aanrader!