Piazza della Signoria

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Piazza della Signoria

Wil je alle activiteiten in Piazza della Signoria ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Piazza della Signoria

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 3.597 beoordelingen

Wat een goede beslissing om deze rondleiding te boeken. Terwijl andere mensen puffend en zwetend door de stad wandelden, reden wij prinsheerlijk en overdekt door de stad. We kregen fijne en goede uitleg door een gids die uitstekend Engels sprak, want Amerikaanse moeder. We zagen en hoorden heel veel, hierop konden we de rest van de dag ook inplannen met wat we echt wilden zien en bekijken. En met de geschiedenis die de gids vertelde was het heel leuk om daarna weer in de stad te wandelen en meer gevoel bij de stad te hebben. Uiteraard hebben we een ijsje gehaald en een koffie gedronken op de terrasjes die de gids aanraadde. Smullen!

Geweldig stad, door kennis en enthousiasme gids nog geweldiger

Onze gids Bernardo (Bernie) sprak vlammend, zeer enthousiasmerend, met grote kennis en in zeer goed verstaanbaar en begrijpelijk Engels over zijn stad, Michelangelo, de Dom, de cultuur van Florence, etc, etc. Geweldige rondleiding. Grote aanrader (als je tenminste Bernardo treft :-) ).

Perfect tour with a very friendly guide, Alla, she had a very rich knowledge about a rich history. Perfect to skip the lines, it didn't 't feel like there was such a crowd.

Super leuke rondleiding. Heel relaxed en je komt op veel mooie plekken in Florence! De gids was ook heel goed en vertelde veel extra dingen over Florence

We waren met een kleine groep, 3 personen. Goede vriendelijke gids die veel wist. Goede tour om toch veel te zien in een korte tijd, aanrader