Piazza della Signoria

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Piazza della Signoria

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 3.486 beoordelingen

We hebben deze tour last minute (1 uur voor aanvang) op de app van Get your gide aangeschaft. De gids dame Letitzia stond al keurig op tijd klaar. Er waren geen andere aanmeldingen en we hebben de hele middag een privé tour gehad. De Letitzia heeft ons de hele middag geboeid kunnen vertellen over alle kunst en geschiedenis die Florence te bieden heeft. Door het verhaal achter de beelden en de schilderijen te horen, komt het allemaal tot leven. Een hele rijke ervaring en echt een aanrader!

My daughter and I had a perfect tour through Florence on e-bike. The biking was fun and made it easy to cover longer distances. At the stops (good combi of big turistic and lesser known spots) we made we were told interesting background info about the sites. Guide Claudio was great: very informative, helpful and patient. I would definitely recommend this tour!

Wij hadden een leuke en enthousiaste gids die haar verhaal met passie en kundigheid vertelde. Geen standaard verhaal dat al 100 keer verteld was. Ze nam alle tijd om vragen te beantwoorden. Haar taalbeheersing was prima en goed verstaanbaar. Ook had ze enorm veel kennis.

Onze Braziliaanse gids was een levende encyclopedie en kon het dan ook nog op een leuke manier brengen. Musea als deze moet je geleid bezoeken om de hoogtepunten en de verhalen errond te zien en te begrijpen.

Silvia heeft ons meegenomen in de geschiedenis van Florence en de twee uur waren veel te snel voorbij! Ondanks de hitte was het een geweldige ervaring, ook voor onze drie tieners.