Piazza della Signoria
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Bestsellers

Piazza della Signoria: tours & tickets

Piazza della Signoria: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Florence

Bekijk alle 617 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Piazza della Signoria

Gemiddelde beoordeling
4.6 / 5
gebaseerd op 3.620 beoordelingen

We hebben deze tour last minute (1 uur voor aanvang) op de app van Get your gide aangeschaft. De gids dame Letitzia stond al keurig op tijd klaar. Er waren geen andere aanmeldingen en we hebben de hele middag een privé tour gehad. De Letitzia heeft ons de hele middag geboeid kunnen vertellen over alle kunst en geschiedenis die Florence te bieden heeft. Door het verhaal achter de beelden en de schilderijen te horen, komt het allemaal tot leven. Een hele rijke ervaring en echt een aanrader!

Florence: Uffizi & Accademia rondwandeling door kleine groep Beoordeeld door

My daughter and I had a perfect tour through Florence on e-bike. The biking was fun and made it easy to cover longer distances. At the stops (good combi of big turistic and lesser known spots) we made we were told interesting background info about the sites. Guide Claudio was great: very informative, helpful and patient. I would definitely recommend this tour!

Florence op e-bike Beoordeeld door

Onze Braziliaanse gids was een levende encyclopedie en kon het dan ook nog op een leuke manier brengen. Musea als deze moet je geleid bezoeken om de hoogtepunten en de verhalen errond te zien en te begrijpen.

Florence: Uffizi & Accademia rondwandeling door kleine groep Beoordeeld door

Silvia heeft ons meegenomen in de geschiedenis van Florence en de twee uur waren veel te snel voorbij! Ondanks de hitte was het een geweldige ervaring, ook voor onze drie tieners.

Het beste van Florence: wandeltocht van 2 uur Beoordeeld door

Veel info. Leuk p de fiets florence te zien. Veel zien in korte tijd. Kun je daarna nog leuk te voet dingen bekijken omdat de gids heeft uitgelegd waar je moet zijn.

Florence: 2 uur sightseeing per fiets Beoordeeld door