Piazza di Spagna

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Piazza di Spagna: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Rome: hop on, hop off-sightseeingtour per bus

1. Rome: hop on, hop off-sightseeingtour per bus

Zie alle bezienswaardigheden van de 'eeuwige stad' met dit ticket voor een bus met open bovendek. Stap zo vaak je wilt op en af bij de bezienswaardigheden die jij het liefst wilt zien en ontdek de meest betoverende buurten van de stad. Kom meer te weten over de geschiedenis van Rome en de beroemde bezienswaardigheden met het audiocommentaar aan boord (beschikbaar in het Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Russisch, Chinees, Arabisch en Portugees). Kies tussen de ticketopties Classic, Premium en Deluxe. Ontdek de beroemdste bezienswaardigheden van de 'eeuwige stad'. Bussen rijden elke dag van 09:00 tot 19:00 uur van maart tot oktober en van 09:00 tot 18:00 uur van november tot april, waarbij de eerste en laatste bussen vertrekken vanaf treinstation Termini. Stap af bij het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn. Of ga naar de Engelenburcht en loop verder naar de Sint-Pietersbasiliek. Gooi een muntje in de Trevifontein en bewonder de monumenten van de Piazza Venezia. Als bonus krijg je ook nog 4 begeleide wandelingen bij elk ticket. Wandelroute 1: Het Vaticaan en Sint-Pietersplein: je gaat langs Castel Sant'Angelo en ziet de belangrijkste plekken in en rond Vaticaanstad en je bereikt de Sint-Pieter. Wandelroute 2: Het Pantheon en Piazza Navona: je begint tegenover Castel Sant'Angelo en ontdekt het geweldige Piazza Navona en het Pantheon. De tour eindigt bij Piazza Venezia Wandelroute 3: het Forum Romanum en het Colosseum: je begint bij Piazza Venezia en gaat langs de majestueuze Altare della Patria, het Forum Romanum en je eindigt voor het Colosseum Wandelroute 4: Piazza Barberini en de Spaanse trappen: de tour begint bij Piazza Barberini leidt naar het beroemde Piazza di Spagna. Zie de prachtige Spaanse trappen Het Classic ticket omvat 1 dag hop on, hop off-plezier in het centrum van de stad en 4 begeleide wandelingen om Rome te voet te verkennen. Kies het Premium ticket voor 2 dagen hop on, hop off-plezier bij alle routes, plus de genoemde begeleide wandelingen. Met de optie Deluxe ticket krijg je de mogelijkheid om Rome te ontdekken met 3 dagen hop on, hop off-bus op alle lijnen, de gratis begeleide wandeltochten en het genieten van een panoramische nachttour. City Center Line: 1. Treinstation Termini  2. Piazza Indipendenza 3. Santa Maria Maggiore 4. Colosseum 5. Circo Massimo 6. Piazza Venezia 7. Vaticaan 8. Ludovisi/Spaanse trappen 9. Piazza Barberini Paarse lijn/Catacomben-lijn: 1. Treinstation Termini 2. Santa Maria Maggiore 3. Colosseum 4. Porta San Sebastiano/Museo della Mura 5. Catacomben en Kerk van San Sebastiano 6. Caffarella Park 7. Domine Quo Vadis-kerk 8. Thermen van Caracalla 9. Circus Maximus 10. Piazza Venezia

...
Rome: Early Morning E-Bike Tour

2. Rome: Early Morning E-Bike Tour

De e-bike-tochten in de ochtend worden geleid door deskundige lokale gidsen die met u in de Eeuwige Stad rijden. Ze leggen uit hoe je het 3D-vizier tijdens de tour kunt gebruiken, terwijl ze je geschiedenis en curiosa over elk monument bieden. Verken het Colosseum als nooit tevoren via de interactieve 3D-gecertificeerde reconstructie, geïntegreerd door een verhalende stem van je gids en epische achtergrondmuziek. Verken de stad zoals het 2000 jaar geleden was. Een echte ontroerende en multi-zintuiglijke familie-ervaring, geschikt voor alle leeftijden. De tour volgt een zorgvuldig ontworpen reisroute, stoppen bij de meest populaire bezienswaardigheden van Rome en de oude instellingen opnieuw creëren. Je ziet 3D-reconstructies van het Circus Maximus, de School of the Gladiators en nog veel meer. Je gids zal altijd bij je zijn, die je zal informeren over alles wat je echt ziet met de 3D-vizieren. Andere uitkijkpunten op de route zijn onder andere het Colosseum, de Boog van Constantijn en het Imperiale Forum, het Venetië-plein, het Trajan-forum Pantheon, het Navona-plein, Campo dei Fiori, Trastevere en Capitoline Hill.

...
Rome: fietstour langs de highlights

3. Rome: fietstour langs de highlights

Zie Rome vanaf het zadel van een fiets tijdens een fietstour door de Eeuwige Stad, en ontdek meer dan je zou doen tijdens een wandeltour. Reis terug naar de dagen van het Romeinse Rijk terwijl je rond het Colosseum fietst. Bewonder de ruïnes van tempels in het Forum Romanum. Gooi een muntje in de Trevifontein. Zie de de cilindrische Engelenburcht. Bewonder de schitterende gebouwen van Piazza Navona, gebouwd op de plaats van het Stadion van Domitianus. Je vermijdt de hoofdwegen en fietst door charmante steegjes en minder drukke straten, om zo het minder bekende Rome te ervaren. Luister naar historische feiten en grappige anekdotes die je ervaring zullen verrijken.

...
Rome: Trastevere-voedselproeverij met rivierboottocht

4. Rome: Trastevere-voedselproeverij met rivierboottocht

De reis begint in de charmante wijk Trastevere in Rome, waar je door de pleinen en geplaveide straten dwaalt naar een openluchtmarkt. Maak kennis met Emiliano, die al tientallen jaren een stand op de markt heeft en proef lokale gastronomische producten zoals spiesjes van seizoensfruit, gerookte ham en kaas. Ga vervolgens naar een van de oudste kerken in Rome, de Basilica di Santa Maria, en bewonder de vergulde muurschilderingen en Cavallini-mozaïeken. Ga naar de rivier de Tiber en geniet van een rit van 25 minuten stroomafwaarts om de Sant'Angelo-brug te bereiken. Geniet van het uitzicht op de Sint-Pietersbasiliek vanaf het kasteel van Sant'Angelo en hergroepeer je voor het tweede deel van de tour. Kom meer te weten over de Via Dei Coronari, plaatselijk bekend als de artiestenstrip en loop naar het Navona-plein om de Fontein van de Vier Rivieren te bewonderen, gebouwd door de beroemde Italiaanse kunstenaar Bernini. Hoor over de geschiedenis en de erfenis van het Pantheon van buitenaf voordat u geniet van 1 uur vrije tijd om de omgeving te verkennen en een hapje te eten in een nabijgelegen trattoria . Leer ten slotte de geschiedenis van de Trevifontein en doe een wens door een munt in het water te gooien. De gids zal de groep vervolgens afzetten bij de Spaanse Trappen en aanbevelingen doen voor nabijgelegen gebieden.

...
Wandeltocht door Rome, 3 uur

5. Wandeltocht door Rome, 3 uur

Tijdens deze 3-uur durende wandeling maak je kennis met je gids op het Piazza del Popolo, waar kerken, fonteinen en monumenten het plein smaakvol verfraaien. Loop naar het Pincio-terras om de zonsondergang over Rome te bewonderen en geniet van een adembenemend uitzicht over de stad. Bezoek de beroemde Piazza di Spagna en de Barcaccia-fontein van Bernini. Vervolg je wandeling naar de prachtige Trevifontein, de grootste barokke fontein in Rome. Volgens de legende ga je op een dag terug naar Rome als je een munt over je linkerschouder in de fontein gooit. Bezoek Piazza della Rotonda en bewonder de buitenkant van het historische Pantheon. Gebouwd in 27 v.Chr. Was het Pantheon gewijd aan alle Romeinse goden. In de 7e eeuw werd het omgebouwd tot een kerk gewijd aan Maria en de martelaren. Het is ook de rustplaats van enkele belangrijke kunstenaars uit de Renaissance, waaronder Raffaello. Bewonder de prachtige 4-rivierenfontein van Bernini in het centrum van het iconische Piazza Navona. Het plein bevat ook andere belangrijke sculpturale en architecturale creaties, waaronder de kerk van Sant'Agnese in Agone door Borromini, Palazzo Pamphili, de Neptunus-fontein aan de noordkant en de Moor-fontein aan de zuidkant. Sluit uw avondwandeling af op Campo de 'Fiori, een site die ooit werd vermeld voor races en uitvoeringen. In het midden van het plein zie je het standbeeld van Giordano Bruno. Tegenwoordig is Campo de 'Fiori' s ochtends een drukke marktplaats en een centrum van het nachtleven als de zon ondergaat. Het is de perfecte plek om je avond in de Eeuwige Stad voort te zetten na je rondleiding.

...
Rome: wandeltour langs fonteinen en piazza's

6. Rome: wandeltour langs fonteinen en piazza's

Ga mee met een deskundige gids op een betoverende reis door de historische straatjes van de Eeuwige Stad. Luister naar verhalen over geschiedenis en intriges door de eeuwen heen. Als eerste verken je de Trevifontein en de prachtige Spaanse Trappen. Kom meer te weten over de geschiedenis van deze prachtige monumenten en geniet van de levendige sfeer die er heerst. Vervolgens gaan jullie naar het Pantheon, het best bewaard gebleven gebouw van het oude Rome. Vergaap je aan de schaal van het gebouw en zijn gigantische zuilen en kijk door de beroemde oculus van de koepel. Ontdek de ongelooflijke geschiedenis van dit monument, dat zich uitstrekt over bijna 2000 jaar. Eindig je tour op Piazza Navona, een van de mooiste pleinen van Rome en de thuishaven van Bernini's beroemde Vierstromenfontein.

...
Rome: Segwaytour langs de highlights

7. Rome: Segwaytour langs de highlights

Begin je tour met een korte training, zodat je je veilig en comfortabel op je Segway voelt. Bekijk de meest iconische bezienswaardigheden van Rome op een unieke en informatieve manier, waarbij je meer te weten komt over de geschiedenis van de stad terwijl je onderweg bent. Je bezoekt de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome, zoals de Trevifontein, de Capitolijn en de Spaanse Trappen. Het exacte aantal attracties dat je tijdens de route ziet hangt af van de gekozen tijsduur. Als je nog nooit op een Segway hebt gereden, bereid je dan voor op iets speciaals. Het is een leuke manier om de 7 heuvels van Rome te verkennen, en je gids zal je op een onderhoudende en milieuvriendelijke manier alle belangrijke locaties laten zien. Je gids vertels tevens persoonlijke verhalen en ervaringen over het lokale leven in de stad.

...
Rome: stadswandeling en pastacursus

8. Rome: stadswandeling en pastacursus

Bekijk enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden in het centrum van Rome met een gids, waaronder de Spaanse Trappen, de Trevifontein en de Marcus Aurelius-kolom. Leer hoe je pasta maakt van de pro's en proef je eigen unieke creatie. Je ontmoet je professionele gids in het stadscentrum en begint met een bezoek aan de Piazza di Spagna en de Spaanse Trappen. Ga verder tussen de beroemde Trinità dei Monti-kerk en bekijk het barokke Bernini-beeld. Hierna heb je de kans om een muntje in de beroemde Trevifontein te gooien voordat je de Marcus Aurelius-kolom, het Pantheon, de Tempel van Adrian, Horologium Augusti en ten slotte het spectaculaire Piazza Navona ziet. Nadat je trek hebt gekregen, ontmoet je professionele koks om te ontdekken hoe je met je eigen handen echte pasta kunt maken. Geniet van uw pastacreatie, perfect gecombineerd met Italiaanse wijnen geselecteerd door onze sommeliers.

...
Van Civitavecchia: Full-Day Rome Cruise Shore Excursion

9. Van Civitavecchia: Full-Day Rome Cruise Shore Excursion

Geniet van een dagtour door Rome, inclusief lunch en retourtransfers vanaf de cruiseterminal in Civitavecchia. Transfer per bus naar het centrum van Rome en stop bij aankomst op het Sint-Pietersplein van het Vaticaan. Bewonder de koepel van de Sint-Pietersbasiliek en de colonnades van Bernini op het Sint-Pietersplein. Volg daarna je gids door de geplaveide straten van de oude hoofdstad van Italië. Beklim de Spaanse Trappen, verbindt Piazza di Spagna en Piazza Trinità dei Monti. Geniet van een panoramisch uitzicht vanaf de bovenkant van de barokke trap, voordat je naar een ander barok icoon van Rome gaat bij de Trevi-fontein. Gooi een munt in de fontein om ervoor te zorgen dat je op een dag terugkeert naar Rome! Bewonder vervolgens de koepeltempel van het Pantheon. Bekijk de goed bewaarde Corinthische zuilen. Pauzeer voor de lunch, voordat je naar Piazza Venezia en de Palatijn gaat. Bewonder een van de grootste archeologische vindplaatsen ter wereld voordat je het Forum Romanum, de plek van het politieke, bestuurlijke en religieuze leven van de Romeinse Republiek, gaat verkennen. Leer de geschiedenis van het Romeinse rijk en de ruïnes die je omringen. Eindig bij het machtige Colosseum en zie de overblijfselen 's werelds grootste amfitheater. Stel je de vechtscènes voor tussen de gladiatoren en angstaanjagende beesten, opgezet voor het publiek en keizers. Loop rond de nog steeds imposante buitenkant, voordat je aan boord van de bus gaat voor de transfer terug naar Civitavecchia.

...
Rome: begeleide fietstocht

10. Rome: begeleide fietstocht

Verken de meest iconische monumenten in het centrum van Rome tijdens deze begeleide fietstocht en ontdek de stad op een milieuvriendelijke en comfortabele manier. Begin de tour in het stadscentrum, waar je je fiets ophaalt en je professionele gids ontmoet. Dan begint het echte plezier terwijl je door het historische centrum rijdt. Volg je gids en stop bij monumenten om informatieve en interessante inzichten te horen en poseer voor een aantal gedenkwaardige foto's. Bezoek tijdens uw fietstocht bezienswaardigheden zoals Piazza del Popolo, Via del Corso, Piazza Navona, Piazza Venezia, Colosseum, Piazza di Spagna, Bocca della Verità, Fontana di Trevi, Pantheon, Castel Sant'Angelo en nog veel meer.

...

Sitemap Piazza di Spagna

Wil je alle activiteiten in Piazza di Spagna ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Piazza di Spagna

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.274 beoordelingen

I booked a group tour but was the only person who showed up. Nevertheless my guide, Stefano, made this one of my best and most memorable experiences ever. His way of telling things about the places is very lively and detailed. I felt as if I was taken back to the era in which these places were being built. I would reccomend everyone to go with him on tours as he will not disappoint you at all. Thank you so much for making the tour so enjoyable. Lots of gratitude!

Erg goed ! Il pleuvait au début mais le toit était couvert, des qu'il a fait beau ils l'ont enlevé, on peut le faire plusieurs fois donc si y a des photos ou infos qu'on a loupé on peut y retourner et c'est cool !

Geweldige manier om alle schoonheden van Rome in slechts één dag te bezoeken. Fantastische maar duidelijk vermoeiende ervaring?

Het was gemakkelijk om de tour te boeken. Alle medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam

De rondleiding was geweldig. De bus betrouwbaar. Graag weer.