Piazza di Spagna
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Piazza di Spagna

Wil je alle activiteiten in Piazza di Spagna ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Piazza di Spagna

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 1.460 beoordelingen

Prima overzicht van Rome en de vele bezienswaardigheden!

Op onze eerste dag in Rome een prima idee: We kregen gelijk een goed overzicht van de stad en alle highlights te zien. Lieke.. onze enthousiaste Nederlandse gids, wist ons heel veel te vertellen over al het moois in Rome. Toppie!! Het is een prachtige tour en je kunt gelijk bedenken wat je de komende dagen nog uitgebreider wilt gaan bekijken. Een échte aanrader!!

Verrassend!Heel goed meegevallen.Leerrijk

Fantastische begeleider.geduldig en goede info gekregen. Tour door de kleinere straten was verrassend.bezienswaardigheden gezien vanaf een ander uitzichtpunt die je anders als toerist niet zou vinden.Heel tevreden.Zal deze tour ook aanbevelen naar vrienden toe.

leuke activiteit voor als je kort in rome bent of graag meer achtergrondinformatie wilt hebben. gids heeft ons langs alle hoogtepunten in het oude deel geleid en wist daar ook veel over te vertellen. ook konden we veel gebouwen bezoeken tijdens deze tour

Goede gids, uitgebreide wandeling met veel info. Spijtig dat de wandeling op een andere locatie stopt dan waar ze start en je na 3 uur wandelen zelf de weg moet terug zoeken.

Echte aanrader, goeie gids, gepasioneerd voor haar vak. Meer dan waard

Goeide leuke tour! Je ziet veel van de stad in korte tijd. Je word meegenomen door rome, en goed verteld over de geschiedenis van de gids. Zeker een aanrader!