Piccadilly Circus
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Piccadilly Circus: tours & tickets

Piccadilly Circus: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Londen

Bekijk alle 829 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Piccadilly Circus

Gemiddelde beoordeling
4.2 / 5
gebaseerd op 7.070 beoordelingen

Leuke manier om snel veel bezienswaardigheden te ontdekken

Je rijdt langs tal van bezienswaardigheden op een korte tijd, waardoor je veel zaken kunt ontdekken waar je anders uren over doet. Uiteraard krijg je er zo een beperkte uitleg bij en zie je alles vanaf de buitenkant. Doordat het 's avonds plaatsvindt, is Londen gehuld in een gezelligere sfeer. Zo zie je Harrods volledig omhuld door lichtjes. Kleed je wel iets warmer, want je zit bovenaan een open dubbeldekker dus er is veel wind. Onze gids gaf zeer leuke weetjes mee, maar ging snel. Als je niet zo goed Engels spreekt of de geschiedenis van Londen minder goed kent, gaat het wat vlug. Er is geen Nederlandse audioheadset, wel een Franse. P.S.: voorzie ook wat kleingeld om mee te geven als fooi op het einde.

Londen in de Avond: 90-minuten Durende Opendak Bustour Beoordeeld door

Hele leuke dag gehad en veel kunnen zien!

Zeker een aanrader, aan begin van de dag naar één van de aangegeven locaties op je ticket gaan, daar krijg je papieren waarmee je de bus in kan en waarmee je evt de canal cruise en wandelroute kan doen. Tip: rijd eerst een rondje door london en besluit daarna waar je eruit wilt! Ik ging namelijk al snel eruit bij het british museum (wat wel meeega mooi is), maar ben daar veel rijd verloren en dat is zonde van de hop on hop off bus. Veeel pelzier mocht je dit gaan doen!

Londen: hop on, hop off-bustour met open dak Beoordeeld door

Ideale manier om in twee uur groot deel van het centrum te zien

Ga met T1 op pad en niet met de T2-bus, dan heb je een persoonlijke gids die vertelt over alles wat je onderweg tegenkomt. Verder was het in de ochtend was het aanzienlijk rustiger op de bus. Je kunt voor overige evenementen met korting kaartjes bestellen bij de kaartjescontroleur voordat je voor het eerst op de bus stapt. Maar denk daarover goed na want later bleek dat we met ons treinkaartje nog goedkopere tickets voor de Londen Eye hadden kunnen kopen.

Handige manier om in korte tijd veel bezienswaardigheden te zien

We hebben de hop-on, hop off-bustour verdeeld over 2 dagen. We kwamen vroeg in de middag aan en zijn vanaf halverwege de middag gestart met de tour. Er zijn 3 routes waarbij je op diverse punten kunt overstappen op een andere tour. Hierdoor kun je zelf heel goed bepalen wat je wilt zien en heb je bijna alle bezienswaardigheden "te pakken". Hele ontspannen manier om te reizen. Genoeg zitplaatsen en je hoeft nooit lang te wachten bij een halte.

Goede routes en veel info via oordopjes die goed te verstaan waren

De routes waren erg leuk om te volgens al moest de bus een keer wegens drukte een andere route volgen en zelfs stoppen vanwege een demonstratie. Wel moeilijker was het om te zien waar je was op de kaart en ook bij de bushaltes was het moeilijk om te weten wanneer welke bus daar zou arriveren. Ik weet niet of dat via een app was te volgen. Maar verder geen enkel probleem