Pico do Arieiro

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Pico do Arieiro

Wil je alle activiteiten in Pico do Arieiro ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Pico do Arieiro

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 937 beoordelingen

Een leuke uitstap om eiland te verkennen

Het oosten van Madeira is heel leuk om te doen! We hadden een privé-gids: Lucy die dat super gedaan heeft! Ze kent ook heel veel over Madeira aangezien ze van eiland is! Hield van de originele huisjes van Santana, lokale bedrijvigheid van Madeira: vlechtenfabriek, forellenkwekerij en suikerrietfabriek. Porto da Cruz met leuke zwembad! En natuurlijk de prachtige uitzichten! Zeker een aanrader!

Rondleiding in een klein busje langs een hoop mooie uitkijkpunten en bezienswaardigheden. De gids heeft ons zoveel mogelijk laten zien en de route is erg afwisselend. Tussendoor ook een fantastische (optionele) lunch gehad. Zeer aan te raden!

We hadden chauffeur Marcus. Haalde ons op bij ons hotel en sprak in goed verstaanbaar Engels en Portugees de mensen toe. Nam overal de ruimte en de tijd voor. En zelfs ons nog op de foto.

Een prachtige met een geweldige gids Nuno!

Het was een prachtige tour over het oostelijke deel van Madeira. De gids deed erg zijn best voor ons om alles uit de tour te halen wat er te halen viel.

Super leuke dag gehad. Prachtige rondreis in oost Madeira, mede dankzij het enthousiasme van onze gids Lucy. Echt een aanrader!