Belevingen in
Picton

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Picton: De beste dingen die je niet wil missen

Queen Charlotte Sound Mail Boat Cruise vanuit Picton

1. Queen Charlotte Sound Mail Boat Cruise vanuit Picton

Klim aan boord van de enige officieel erkende Post Rural Delivery Service van Nieuw-Zeeland over het water in de Queen Charlotte Sound voor een werkelijk unieke en interessante tour! Doe mee met de opwinding van Mail Day terwijl de schipper de New Zealand Rural postzakken, boodschappen en vracht aflevert bij de bewoners die de Queen Charlotte Sound-waterwegen naar huis noemen. The Mail wordt al meer dan 150 jaar per boot afgeleverd in de Queen Charlotte Sounds. Bewonder het prachtige landschap van Marlborough Sounds en neem een kijkje in het dagelijks leven in de afgelegen buitenposten van deze regio. Werkend van maandag tot en met zaterdag is geen dag hetzelfde. De route verandert dagelijks, bestrijkt een ander gebied en bezorgt de post. Tijdens uw cruise zal uw schipper interessant en informatief commentaar geven op de geschiedenis van de Marlborough Sounds en de mensen die daar toen en nu woonden. Voel je vrij om vragen te stellen en houd je camera bij de hand voor eventuele ontmoetingen met dieren in het wild.

...
Picton: boottocht dolfijnen spotten & natuurreservaat

2. Picton: boottocht dolfijnen spotten & natuurreservaat

Ga op een unieke, volledig begeleide boottocht en spot wilde dieren en dolfijnen in de Marlborough Sounds. Begin je verkenningstocht in Picton, ontmoet je vriendelijke bemanning, bestaande uit een aantal experts, en kijk uit naar een natuurbeschermingsavontuur. Onderweg ontdek je een verscheidenheid aan zeldzame, prachtige en interessante zeediersoorten. Leer interessante feiten over de dieren en zie speelse Hector-dolfijnen, tuimelaars of bonte dolfijnen in hun natuurlijke omgeving – met een waarschijnlijkheid van 90%. Je kunt ook pelsrobben uit Nieuw-Zeeland en tal van zeevogels zien voordat je aanmeert op Motuara Island voor een wandeling van 1 uur. Perfect voor natuurliefhebbers – voor zowel volwassenen als kinderen. Keer terug naar de boot en ontspan met een warm drankje en koekjes voordat je terugkeert naar Picton om nog meer soorten te ontdekken.

...
Marlborough Sounds en Ship Cove Cruise van Picton

3. Marlborough Sounds en Ship Cove Cruise van Picton

Vaar over de prachtige waterwegen van Marlborough Sounds tijdens een ochtendboottocht, vertrekkend vanaf de waterkant van Picton. Vaar door de Queen Charlotte Sound naar de historische Ship Cove. Warm op met thee en koffie en luister naar live commentaar op regionale historische en natuurlijke bezienswaardigheden. Houd het onderwaterleven in de gaten, zoals kleine blauwe pinguïns en Hectordolfijnen - beschouwd als de zeldzaamste zeedolfijn ter wereld. Na ongeveer een uur varen gaat uw boot voor anker bij Ship Cove. Stap 30 minuten aan land en ontdek de inham die Captain James Cook op 15 januari 1770 noemde. De Endeavour lag hier voor anker om de voorraden aan te vullen en de plek werd een favoriete ankerplaats van Captain Cook. Dwaal in de kreek waar Captain Cook thuisbrouwsel maakte voor zijn bemanning en deel het strand met de inwonende dieren in het wild. Laat je foto maken naast het Captain Cook Monument ter herdenking van zijn bezoeken aan dit gebied. Of ontspan gewoon en geniet van de rustige omgeving.

...
Van Picton: Furneaux Lodge naar Punga Cove Walk and Cruise

4. Van Picton: Furneaux Lodge naar Punga Cove Walk and Cruise

Ervaar de schoonheid van het kustgedeelte van de Queen Charlotte Track tijdens deze rustige wandeling. Ontmoet je kapitein in Picton en stap aan boord van de boot naar Furneaux Lodge, gelegen aan het begin van Endeavour Inlet, waar je wandeling begint. Begin uw dag met een kopje koffie en 's ochtends thee in Furneaux Lodge, of ga rechtstreeks naar de Queen Charlotte Track. Wandel rond de inham van dit goed gevormde kustgedeelte van de baan. Dwaal door weelderige inheemse regenererende struiken waar u boomvarens, vogels, kabbelende beekjes en zelfs een draaibrug kunt spotten. Als er tijd is, kun je genieten van pizza en een drankje in Punga Cove voordat je je kapitein ontmoet bij de steiger voor de cruise terug naar Picton.

...
Halve dag wijntour Marlborough vanuit Blenheim

5. Halve dag wijntour Marlborough vanuit Blenheim

Ontdek de smaken van Marlborough tijdens een tour van een halve dag met kleine groepen. Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Blenheim en reist door de schilderachtige schoonheid van de wijngaarden van Marlborough. Afhalen bij Picton is mogelijk tegen een kleine meerprijs per groep. Ontspan in een luxe minibus terwijl uw gids inzicht geeft in de geschiedenis van de regio en wereldberoemde wijnen. Je bezoekt vijf kelderdeuren tijdens deze tour, van beroemde kelderdeuren met een internationaal merk tot boetiekwijnmakerijen die door een familie worden beheerd. Verzoeken voor bepaalde wijnmakerijen zullen waar mogelijk worden ingewilligd. Wandel met je gids door een wijngaard. Lees meer over de unieke omstandigheden in de regio en de uitdagingen die wijnmakers moeten overwinnen. Tegen een meerprijs kan een tafel voor de lunch in een kelderrestaurant voor u worden gereserveerd. Proef handgemaakte chocolaatjes in de plaatselijke chocoladefabriek. Je tour eindigt met je veilige bezorging terug naar je hotel rond 15.00 uur.

...
Enkeltje veerdienst tussen Wellington en Picton

6. Enkeltje veerdienst tussen Wellington en Picton

Leun achterover, ontspan en geniet van één van de meest spectaculaire veerbootovertochten ter wereld, tussen de Noord- en Zuid-eilanden van Nieuw-Zeeland. Met 92 kilometer adembenemend uitzicht is de 3,5-uur durende reis tussen Wellington en Picton één van de meest iconische toeristische activiteiten van Nieuw-Zeeland.   Er zijn elke dag 3 verschillende schepen in gebruik. Of je nu alleen reist of met je voertuig, je hebt altijd een ruime keuze aan reistijden.   Maak aan boord gebruik van een scala aan activiteiten. Wandel op het dek, geniet van een maaltijd en een drankje, of pak één van de nieuwste films. Je kunt ook gewoon ontspannen en het adembenemende uitzicht bewonderen. Laat je kinderen spelen in een speeltuin of kinderdagverblijf. Of laat ze kijken naar tekenfilms en videogames spelen. Plus, er zijn genoeg zitplaatsen voor gezinnen.

...
Picton en Marlborough Sounds: Odyssea-cruise met zeevruchten

7. Picton en Marlborough Sounds: Odyssea-cruise met zeevruchten

Wandel aan boord van de MV Odyssea in Picton Marina en vertrek om 13:30 uur om over de ongerepte wateren van de Marlborough Sounds te varen. Geniet van verse, lokaal gevangen zeevruchten, waaronder Regal-zalm, Cloudy Bay-mosselen en Greenshell-mosselen, perfect gecombineerd met een glas Marlborough Sauvignon Blanc voor de ultieme match tussen eten en wijn. Ontspan en geniet van de natuurlijke schoonheid van de Queen Charlotte Sound terwijl u vaart aan boord van onze luxe lancering en leer over de lokale geschiedenis. Bezoek een zalm- en mosselkwekerij om de maritieme landbouwindustrie van Marlborough uit de eerste hand te ervaren. Maak gebruik van de bar met drankvergunning aan boord, waar een goed aanbod van Marlborough-wijnen wordt geserveerd, samen met bier, sap en mineraalwater. Een scala aan lichte snacks, waaronder chips en pinda's, zijn te koop. Geniet van de binnen- en buitenruimtes van de boot voor uitzicht op de beboste heuvels en het heldere blauwe water vanuit verschillende perspectieven. Reis vervolgens terug naar Picton Marina voor een geschatte aankomsttijd van 16:30 uur.

...
Marlborough Sounds: Full-Day Guided Kayak Tour met lunch

8. Marlborough Sounds: Full-Day Guided Kayak Tour met lunch

De dag begint met een veiligheidsbriefing en wordt uitgerust voordat je naar het strand gaat. Luister naar een snelle peddel introductie en ga dan het water op voor de rest van de tour. De route is altijd flexibel, dus de tour gaat waar het weer het beste is. Afhankelijk van hoe de groep beslist, kan er een kans zijn om te stoppen en je benen te strekken of te zwemmen voordat je verder gaat naar een mooi strand voor een heerlijke picknicklunch. Bij het landen op het strand serveert uw gids warme dranken. Werk na de lunch terug naar het startstrand, alles goed met een zeebriesje achter je. Eenmaal terug op het strand, pak je de uitrusting uit en ga je verder op je verdere avontuur in Nieuw-Zeeland. Douches zijn beschikbaar indien nodig (afhankelijk van water tijdens de drogere maanden).

...
Marlborough: wijn- en zeevruchtentour van een hele dag met cruise

9. Marlborough: wijn- en zeevruchtentour van een hele dag met cruise

Ervaar het beste van het prachtige Marlborough tijdens deze dagtour. Word 's ochtends opgehaald bij Blenheim en ga rechtstreeks naar je eerste van twee wijnmakerijen. Proef bekroonde Marlborough-wijn van reservekwaliteit, praat met gerespecteerde wijnmakers en verken de prachtige wijngaarden van Marlborough op beide locaties. Rijd daarna naar Picton om te genieten van een heerlijke lunch aan het water van Marlborough Sounds, daarna een ontspannende zeevruchtencruise voor de middag, vergezeld van verse lokale zeevruchten en Marlborough sauvignon blanc terwijl u door de prachtige Marlborough Sounds vaart. Ontspan en geniet van de natuurlijke schoonheid van de Queen Charlotte Sound terwijl u vaart aan boord van een luxe boot en leer over de lokale geschiedenis. Bezoek een zalm- en mosselkwekerij om de maritieme landbouwindustrie van Marlborough uit de eerste hand te ervaren. Maak gebruik van de bar met drankvergunning aan boord, waar een scala aan Marlborough-wijnen wordt geserveerd, samen met bier, sap en mineraalwater. Een scala aan lichte snacks, waaronder chips en pinda's, zijn te koop. Geniet van de binnen- en buitenruimtes van de boot voor uitzicht op de beboste heuvels en het heldere blauwe water vanuit verschillende perspectieven.

...
Picton: Marlborough Wineries & Hotspots Hop-on Hop-off Tour

10. Picton: Marlborough Wineries & Hotspots Hop-on Hop-off Tour

Geniet van de flexibiliteit om Marlborough in uw eigen tempo te verkennen zonder de stress van het afvragen waar u heen moet. Besteed meer tijd aan het verkennen met het handig georganiseerde vervoer van deze hop-on hop-off tour. Leun achterover en ontspan op een comfortabele coach terwijl uw deskundige chauffeur u voorbereidt met alle informatie die nodig is voor een fantastisch dagje uit. Bezoek populaire attracties en lokale juweeltjes in Marlborough, waaronder musea, brouwerijen, restaurants, activiteitencentra, winkelgebieden en natuurlijk enkele van de beste brouwerijen en wijnmakerijen in de regio. Spring in en uit wanneer je wilt, bezoek zoveel bestemmingen als je wilt en kies je verblijfsduur op elke plek.

...

Sitemap Picton

Wil je alle activiteiten in Picton ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.