Datums kiezen

Piëmont
Dagtochten naar

Dagtochten naar
8 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Piëmont

Piëmont

Andere activiteiten in Piëmont

Wil je alle activiteiten in Piëmont bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Piëmont

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 27 beoordelingen

Was een geweldige ervaring. Je hebt zeker genoeg geld nodig om te gaan winkelen. bij Serravalle. We hebben een oudere heer die ons terugreed en die een geweldige, vriendelijke en liefdevolle houding heeft. Hij maakte de reis terug zeer aangenaam en als klap op de vuurpijl gaf hij ons een beetje achtergrondinformatie over Milaan toen we de stad binnenkwamen. Wat een lief mens. Ontzettend bedankt. Waardeer je vriendelijkheid.

De bus is vrij complex om te vinden. Ga rond het plein en zie een bus die erop lijkt. Het door de app ingestelde punt is niet betrouwbaar. Verder erg aardige chauffeur, de reis gaat heel goed. De plaats is echt mooi! Er is voldoende tijd om langs de winkels te gaan. De kortingen vallen behoorlijk tegen, ik had beter verwacht, veel luxe boetiek. Om te kijken of je een goed budget hebt! Maar interessante ervaring!

Alles is geweldig!! Alleen een halte bij de serraval outlet, zoals geschreven staat, vertrekt vanuit het centrum, maar zoals later bleek, is de eerste halte vanaf het treinstation, en ons hotel is daar ook. Nou, niets, je hoeft alleen maar te verduidelijken dat er 2 haltes zijn. Over het algemeen was iedereen cool om je applicatie voor het eerst te gebruiken. Goedkoper dan lokaal kopen. Variabel!!!

Het was een goede reis, de outlet is geweldig, geweldige prijzen voor Armani, CK, maar de D & G-prijzen lagen dicht bij de normale winkels, de tijd van de reis was meer dan genoeg, mijn enige uitdaging was het vinden van de bus en het blijkt dat ik heb om naar het activiteitenkantoor in Milaan te gaan dat ik alleen kende door te bellen?

Dit vind ik een echte outlet, alle merken aanwezig. Toilet voorzieningen zeer schoon en ruim aanwezig. Leuke volspeel plaatsen voor de kinderen.