Pilar 7 Bridge Experience

Pilar 7 Bridge Experience: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Lissabon: ticket voor de Pillar 7-ervaring op de brug

1. Lissabon: ticket voor de Pillar 7-ervaring op de brug

Verken de Ponte 25 de Abril, een van de wonderen van de architectuur en ingenieurs. De nieuwste toeristische en culturele attractie, de Pilaar 7-ervaring, belooft dat je de brug te zien krijgt zoals je die nog niet eerder zag. De ervaring neemt je mee op een reis door de bouw van deze nationale parel en sluit af met een lift naar 80 meter hoogte. Hier kun je genieten van het panoramische uitzicht op de stad, vooral de wijk Belém en de rivier de Taag. Sta even stil bij de schaal van dit bouwwerk en verken het gebied rond de Pillar 7. Ontdek interessante feiten over de bouw van de brug. Een hangende trap neemt je mee naar een andere kamer waar je met spiegels diep in de kern van Pillar 7 kijkt. Een vrij ongelooflijk zicht op de rivier ontvouwt zich terwijl je langs de loopbrug loopt naar het langverwachte hoogtepunt van de bezoek. Het uitzichtpunt, op dezelfde hoogte als de weg op de brug, is een van de belangrijkste attracties van het project, en het uitzicht stelt zeker niet teleur. Gebieden die tot nu toe ontoegankelijk waren, zoals de top van de zuilen, kunnen nu met een virtual reality tour worden bezocht, als je die optie erbij koopt.

Lissabon: 25 de Abril-brug begeleide klimervaring

2. Lissabon: 25 de Abril-brug begeleide klimervaring

Bezoek een van de beste buitenavonturen van Lissabon en beklim een van de meest iconische bouwwerken van de stad, de Ponte 25 de Abril. Leer de basis van klimmen, boulderen en automatisch zekeren, of doe mee aan de cursus op gemiddeld niveau en vergroot je kennis van knoopwerk. Ontmoet elkaar op de Ponte 25 de Abril om je cursus te beginnen. Beginners van alle leeftijden en niveaus kunnen deelnemen aan de introductie om de basis van klimmen te leren. Maak kennis met enkele van de essentiële technieken van de sport, leer hoe u boulderproblemen kunt oplossen en ontdek hoe de automatische zekeringssystemen werken. Als je al eerder hebt geklommen, doe dan mee aan de cursus op gemiddeld niveau. Concentreer u op touwklimmen en leer cruciale technieken zoals touw- en knoopwerk, zekeren en toppen. Beide cursussen leren je hoe je moet klimmen in het boulder- en automatische zekeringsgedeelte van de brug, dat meerdere klimroutes heeft tot 40 voet lang. Na je cursus kun je de rest van de dag op eigen gelegenheid de faciliteiten en klimroutes verkennen.

  • Toegangstickets
  • Dagtochten
  • Workshops en cursussen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Pilar 7 Bridge Experience

Wil je alle activiteiten in Pilar 7 Bridge Experience ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Pilar 7 Bridge Experience

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 64 beoordelingen

Was gemakkelijk te vinden net langs de hoofdweg. Je kunt relatief dichtbij komen met tram en bus en dan wat langer lopen. Het was leuk en erg interessant, we hebben ook de VR-tour gedaan. Wat ook erg interessant was.

Familiebezoek informatie over de bouw van de brug met een bruut uitzicht over een deel van de rivier en de stad Lissabon. adviseren

Niet geschikt voor mensen met hoogtevrees, ver van het centrum, moeilijk om er te komen, ik heb gekozen voor taci

Het was nie zo druk, spijtig van de regen en wolken Vrouw aan de kassa super vriendelijk Leuke ervaring

Ervaring was erg goed, het uitzicht is geweldig .... Ik zal zeker weer bezoeken.