Kies data

Pilatus

17 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Andere activiteiten in Pilatus

Wil je alle activiteiten in Pilatus ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Pilatus

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.620 beoordelingen

Een must-do-ervaring! We hebben de volgorde omgekeerd (boot, tandrad, kabelbaan, bus) en hebben er echt van genoten in die volgorde. Uitzicht vanaf de top is fenomenaal! Zorg ervoor dat u een kopie van uw vouchers afdrukt. Om de uitgeprinte vouchers in te wisselen voor echte tickets, moet je naar het loket onderaan het tandwiel. Ga niet rechtstreeks naar de ticketnemer, anders verspil je tijd in die rij en krijg je te horen dat je naar het loket moet gaan. Alpine glijbaan is de moeite waard, zowel voor de geweldige rit naar beneden als voor de sleep terug de heuvel op met een prachtig uitzicht en koeien binnen drie meter van je. Was een absoluut fantastische dag rondom!

Het is makkelijker dan hier uitgelegd. Ga vanaf het Kriens-station met de kabelbaan omhoog naar het uitkijkpunt van de berg Pilatus (je kunt het niet missen) Daarboven, ga dan te voet naar alle toppen en geniet van het uitzicht. Neem vervolgens de trein naar Alpsnchadt. Uiteindelijk neem je de S5 trein naar Luzern en dat is alles.

Gewoon mooi Dankzij onze gids Christina die ons gebrek aan kennis van vreemde talen compenseerde, is Zwitserland een erg duur land voor andere Europeanen, maar als je een activiteit moet doen, kies deze dan zul je er geen spijt van krijgen

Het bezoek aan de berg Pilatus is zeer de moeite waard. Met name de bijzondere vergezichten zijn spectaculair. De voorzieningen boven op de berg maken het verblijf nog aangenamer.

Ontzettend leuke manier om op 1 dag op meerdere manieren de berg Pilatus te bekijken. Yolande was onze zeer vriendelijke gids die meerdere talen vloeiend sprak.