Piëmont

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Piëmont

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 3.635 beoordelingen

Was een geweldige trip om met een privé pendelboot naar drie eilanden gebracht te worden. Aanvankelijk wel de teleurstelling omdat wij ervan uitgingen dat we voor €200 je de boot ter beschikking zou hebben. Wij hadden liever langs Verbania gegaan en relaxt over het meer gevaren. Privé de boot huren betekent dat je met je gezelschap alleen op de boot heen en weer wordt gevaren naar de drie vooraf bepaalde eilanden en je 15 min voordat je wilt vertrekken de schipper kan bellen zodat hij je weer op zal halen. Is wel luxe, geen lange rijen waar je aan moet sluiten- en wachten tot de juiste pendelboot voorbij komt. Hop On hop OFF kost €60 (in ons geval met 5 personen)

Wat een leuke manier om het geweldige Turijn te ontdekken! Een mooie fietstocht die je het gevoel geeft dat je heel Turijn gezien hebt. Ook was het een geweldige gids die je alles kon vertellen over de stad, niet alleen wat hij had voorbereid.

Onze gids Aleksandra was geweldig. Ze bracht ons naar restaurantjes die heerlijke gerechten serveerden. Restaurantjes die we normaalgesproken zelf niet zouden hebben gevonden. Meer dan de moeite waard!

Handige kaart waarmee je elk museum mee kan bezoeken. Het is alleen jammer dat je de een fysieke kaart moet ophalen bij een kantoortje. Dat kan toch ook digitaal.

Heerlijk om te kunnen bellen en binnen max 15 minuten opgehaald te worden (terwijl er flinke rijen staan). Werkte perfect.