Kies data

Pinacoteca Ambrosiana

Pinacoteca Ambrosiana: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Pinacoteca Ambrosiana en toegangsticket voor de crypte van San Sepolcro

1. Pinacoteca Ambrosiana en toegangsticket voor de crypte van San Sepolcro

Bewonder de beroemde collecties van Pinacoteca Ambrosiana, waaronder iconische werken zoals Caravaggio's Fruitmand, de Cartoon voor de School van Athene van Rafaël, Brueghels flamboyante bloemenvaas en Leonardo da Vinci's portret van de muzikant. Bezoek de 17e-eeuwse leeszaal van de bibliotheek met originele tekeningen uit de Codex Atlanticus van Leonardo da Vinci. Ga daarna naar de crypte van San Sepolcro, een middeleeuwse hypogeïsche kerk, waarvan de bestrating is gemaakt met de oude stenen van de oude stad Mediolanum: een echte reis in het hart van Milaan en door de geschiedenis van de stad!

Milaan: Pinacoteca Ambrosiana & Da Vinci Codex

2. Milaan: Pinacoteca Ambrosiana & Da Vinci Codex

Verken de wereld van de grote Renaissancekunstenaars en -filosofen in de Pinacoteca Ambrosiana, gevestigd in een historische bibliotheek in Milaan. Schaf een audiogids aan en leer meer over 's werelds grootste collectie van originele tekeningen van Leonardo Da Vinci uit de Codex Atlanticus. Krijg een ongelofelijk overzicht van de werken, gedachten en gevoelens van de meester uit meer dan 40 jaar onderzoek. Ga naar de Federicianazaal van de Ambrosiana Library om een diepere waardering voor de man en zijn tijd te krijgen. Open je ogen voor het gedachtegoed van de Renaissance, van de stillevens van Caravaggio tot het realisme van Rafael.

Milaan 48-Hour City Pass: ontdek de hele stad met één kaart

3. Milaan 48-Hour City Pass: ontdek de hele stad met één kaart

Met deze handige 2-daagse Milaan Pas zie je alle hoogtepunten van de stad in je eigen tempo en bespaar je geld uit dankzij gratis toegang tot musea en kortingen die oplopen tot wel 300 EUR. Je pas is nadat je hem hebt opgehaald 48 uur geldig. Je kunt bovendien kiezen uit 2 exclusieve vervoersopties zodat je je tijd in Milaan optimaal kunt benutten. Kies een Milaan Pas met hop on, hop off Sightseeing Bus kaartje en een rondleiding in de stad aan boord van een dubbeldekker bus met open dak. 7 dagen beschikbaar per week, rijdt de bus via 3 lijnen met meer dan 40 haltes. De bus is 7 dagen per week beschikbaar en rijdt over 3 lijnen met meer dan 40 haltes. Leer meer door het audiocommentaar aan boord, beschikbaar in 8 talen (waaronder 3 exclusieve commentaren voor kinderen). Een Milaan Pas met ATM openbaar vervoer kaartje geeft je toegang tot 5 metrolijnen en meer dan 100 tram- en buslijnen. Geniet van gratis, onbeperkt reizen voor 48 uur in de stad met het openbaar vervoerssysteem met behulp dit ene simpele kaartje. Je kunt ook het volledige pakket aanschaffen en dan krijg je een Milaan Pas met zowel het hop on, hop off sightseeing kaartje en toegang tot het ATM openbaar vervoer. Profiteer van gratis toegang tot musea in de stad, zoals toegang tot het dakterras van de Dom (met de lift) La Scala Museum en Theater Pinacoteca Ambrosiana Highline Galleria Museum van Wetenschap en Technologie Triennale Design Museum San Siro Stadium Inter&Milan Museum Casa Milan – Mondo Milan Museum Leonardo 3 – “The World of Leonardo” interactief museum Vigna di Leonardo – Leonardo’s wijngaard Bagatti Valsecchi Museum Museo d’Arte e Scienza – Kunst- en wetenschapsmuseum

Milaan: Sforza Castle & Leonardo Skip-the-Line privétour

4. Milaan: Sforza Castle & Leonardo Skip-the-Line privétour

Begin je 3-uur durende tour met skip-the-line toegang tot het Sforza-kasteel en zijn prachtige rechtbanken. Bewonder de privékamers van het kasteel en het laatste beeldhouwwerk van Michelangelo, Pietà. Volg daarna je gids tijdens een aangename wandeling door het stadscentrum. Loop door Dante's straat om het paleis te ontdekken waar de mooiste courtisanes, geportretteerd door Leonardo, woonden. Ga vervolgens naar het Ambrosiana Museum en ontdek de geschiedenis van de beroemdste Atlantische Codex. Waardeer de zaal gewijd aan Leonardo's kunst, naast een prachtig geselecteerde reeks beroemde schilderijen gerealiseerd door de grote namen uit de Renaissance, zoals Botticelli, Luini, Raffaello en de wereldberoemde Fruitmand van Caravaggio. Sluit de tour af met een bezoek aan het Kathedraalplein, dat op slechts een steenworp afstand ligt.

Milaan: Ambrosiana Gallery & Da Vinci's Codex Atlanticus Tour

5. Milaan: Ambrosiana Gallery & Da Vinci's Codex Atlanticus Tour

Volg de sporen die Leonardo Da Vinci heeft achtergelaten tijdens zijn periode in Milaan tijdens een rondleiding door de Ambrosiana Gallery. Leer meer over zijn meest verborgen geheim, de Codex Atlanticus, een verzameling aantekeningen van Leonardo Da Vinci die het genie van de grote kunstenaar vertegenwoordigt. Begin aan een begeleide reis van 1,5 uur in de Pinacoteca Ambrosiana. Volg je gids door de belangrijkste kamers terwijl ze talloze vragen beantwoorden, waaronder hoeveel pagina's er in de Atlantische Codex zijn. Leer meer over Leonardo in al zijn mysterie, samen met andere meesterlijke artiesten zoals Raphael. Upgrade uw tour naar een privétour met uw eigen gids, alleen voor u en uw groep. Kies de relevante optie bij het boeken en selecteer uw taalvoorkeur.

Milaan: In de voetstappen van Da Vinci kunsttour

6. Milaan: In de voetstappen van Da Vinci kunsttour

Ontdek de schatten van Leonardo Da Vinci in Milaan met een lokale kunstexpert op een 3-uur durende tour. Tijdens deze tour zie je het beroemde schilderij Het Laatste Avondmaal naast de kerk van Santa Maria delle Grazie. Het schilderij werd gemaakt in opdracht van Ludovico II Moro Hertog van Milaan en is één van de meest beroemde werken van Da Vinci. Je bezoekt ook de Pinacoteca Ambrosiana waar je de Codex Atlanticus kan bewonderen, een collectie wetenschappelijke tekeningen door Leonardo, die verschillende onderwerpen betreffen en je in de mogelijkheid zullen stellen zijn technische vaardigheden beter te waarderen. In de Pinacoteca zie je ook het beroemde schilderij Il Musico van Leonardo in de ruimte gewijd aan Leonardo en zijn werken. Onderweg hoor je meer over zijn leven en zijn erfenis.

Pinacoteca Ambrosiana

7. Pinacoteca Ambrosiana

Bezoek meesterwerken zoals Caravaggio's 'Fruitmand' en Leonardo da Vinci's Atlantic Codex tijdens een rondleiding door de Ambrosian Art Gallery in Milaan. Ontmoet je gids buiten de Pinacoteca Ambrosiana en begin je privétour door de collecties van kardinaal Federico Borromeo. Baan je een weg door de rijke schilderijen, sculpturen, boeken, manuscripten en oude voorwerpen. Laat je gids je leiden door de gekoesterde stukken in deze collectie van meer dan 1500 kunstwerken. Bewonder werken van Titiaan, Botticelli, Bramantino en Bernardino Luini. Bekijk de onlangs gerestaureerde voorbereidende cartoon voor Rafaëls fresco van 'De school van Athene'. Kijk naar Da Vinci's 'Portret van een muzikant' terwijl je door Leonardi Hall loopt. Bekijk tekeningen uit de Codex Atlanticus in de Federiciana-kamer. Zie nieuwsgierige en raadselachtige objecten.

Overzicht activiteiten in Pinacoteca Ambrosiana

Wil je alle activiteiten in Pinacoteca Ambrosiana ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Pinacoteca Ambrosiana

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 641 beoordelingen

Buena manera para organizar el recorrido y conocer la ciudad de Milan. Bus cómodo y con buena frecuencia de paradas. Er zijn geen opties voor het kiezen van een keuze of pas pero seleccionamos las principales.

Zo'n essentiële aankoop tijdens het reizen in Milaan, het stelde ons in staat zoveel te zien en ons veel geld te besparen. De voordelen en vouchers waren ook uitstekend.

Topaanbieding - veel bezienswaardigheden gratis inbegrepen en ook veel prijsverlagingen. De beste manier om Milaan in 2 dagen te ontdekken!

Zeer goed georganiseerd, mooi op tijd, fijne tour, goede gids (Marcella).

Een essentieel hulpmiddel voor een bezoek aan Milaan!