Pinhão
Activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Pinhão

Wil je alle activiteiten in Pinhão ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Pinhão

Deze wijnmakerijtour door de Douro-vallei was VEEL beter dan verwacht. Onze gids, Hugo, was zeer informatief, zorgzaam en navigeerde met gemak over de lastige wegen. De hele ervaring was bedoeld om iedereen onderwijs en plezier te bieden. We liepen een wijngaard binnen en leerden over de wijnstokken en variëteiten, verkenden vintage druivenstampen en verwerkingskamers en proefden geweldige variëteiten. De lunch werd bereid in de mooiste en meest idyllische setting. U zult er geen spijt van krijgen om deze tour te boeken. Dankjewel, Hugo! - Bob & Sandy

Alles was zeer goed geregeld, van het ophalen bij mijn accommodatie tot het terugbrengen. De portwijnproeverij in een prachtige ambiance, lunch was heerlijk op een prachtige locatie. De vorige boottocht liet ons het wijnbouwgebied zien in de vorm van een terras. Als laatste bezochten we een biologische wijnmakerij.

Thiago was een geweldige gids. Van begin tot eind was de professionaliteit en uitvoering van de hele dag vlekkeloos. Zijn interactie met alle gasten, ongeacht de taal, was geweldig. Echt de hele ervaring samenbrengen. Bedankt en ik kom zeker terug. Een van de mooiste plekken waar ik ben geweest in Portugal.

We hadden een heel goede tijd. het overtrof onze verwachtingen, van gids, Tiago tot het prachtige landschap, wijnhuizen en verhalen. We hebben veel geleerd over porto-wijnen. sterk aanbevolen.

Allemaal goed geregeld, we hebben een heerlijke dag gehad!