Pisa Kunst & musea
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Kunst & musea in Pisa

Bekijk alle Kunst & musea in Pisa
Bekijk alle 79 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Pisa

Pisa heeft genoeg leuke (foto)spots, en deze fietstoer brengt je er langs een aantal. Alles is goed begaanbaar, de app met routing en informatie werkt heel precies, en de medewerkers waren heel enthousiast en behulpzaam. Je zou eventueel je oordopjes mee kunnen lezen om de app beter te verstaan, er is per spot namelijk een ingesproken verhaal. Maar dit verhaal kun je ook meelezen. Wij hebben rustig gefietst en waren in 1,5 uur weer terug. Onderweg een kwartiertje gestopt om lekker ijs te eten.

Pisa: self-guided fietstocht Beoordeeld door Sander, 31-07-2019

Wij hadden een hele lieve jongedame als gids. Volgens mij heette ze Andrea. Ze vertelde veel informatie en op een boeiende manier. Wij hadden de mazzel dat we de enige waren dus het werd een privétour. Tickects voor de toren van Pisa waren ook goed geregeld. Tip: neem iets mee om je schouders/rug mee te bedekken anders mag je de kerk niet in.

Duidelijke uitleg, enthousiaste gids en kleine groep. Scheelt veel tijd i.p.v. het allemaal zelf uit te zoeken en je krijgt goede tips (bijvoorbeeld voor een wandeling over de stadsmuur, die ik later zelf heb gedaan). Het was druk maar de gids leidde ons vlotjes tussen de grote groepen door.

Pisa: rondleiding inclusief doopkapel, kathedraal & toren Beoordeeld door Anoniem, 25-10-2019

Het was een super aardige gids. die van alles vertelde over de stad Pisa.omdat we een kleine groep waren had hij een verrassing voor ons. Boven op een hotel hebbrn we van. Het uitzicht genoten over heel Pisa. Erg leuk !

Pisa: 2 uur durende wandeling Beoordeeld door Nicolette, 23-09-2020

Was een prachtige, goed georganiseerde dag.

De gids Paola was zeer deskundig en erg behulpzaam. De tijd die we konden doorbrengen in Pisa was tekort. Een aanrader wanneer je iets meer wilt zien van Toscane tijdens een stedentrip naar Florence.